resan var en mardröm

Har lovat Thomas att berätta om våran resa hem från ingarö som vi gjorde igår, rena mardrömmen. Det började med att Malin, Staffan & Linus (alla runt 23 år) ville åka med oss in till stan när vi skulle åka hem eftersom det är påvägen. Aaa visst tänkte vi. Vi knökade in oss alla fem i bilen, i sandras LILLA bil. Det gick. resan började inmot slussen. Bilens, eller snarare Linus diskussions ämne var:
- Det posetiva med att röka svamp i amsterdam
Malins disskusions ämne:
- Det negativa med att röka svamp i amsterdam
Tror Linus är den ända killen i världen som kan sitta och berätta fördelar med att åka til amsterdam och röka svamp och knulla horor, för det var det ända han pratatde om.

Det slutatde med att Linus och Malin började bråka. Vi skulle släppa av alla i slussen men linus vägrade gå av (glömde nämna: en vääädligt packad linus) Malin sket i Linus och gick. vi satt kvar med fyllot. Han föröskte övertala mig att det inte alls var en omväg att åka förbi hans polare i bromma innan vi skulle till täby. HAHA. Efter många u-svängar och må¨nga svordomar och skit från Linus mun kom vi överns om att släppa honom i Solna. väl framme:
Linus: - NOWAY, jag går inte av i solna asså, varsomhelst men inte solna

FAAAAAAAAAAAAAAN, tänkte vi. Åkte tillslut till bromma och hittade var hans kompis bodde och kunde sen åka hem till Täby. Hmm, troligt den längsta och mest irriterande (blandat med skratt) resan från ingarö till täby.

där har ni den historian!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0