skåneland

heeeeeeeeeeeeeeeeej alla fula! idag åt vi på donken för tredje gången i rad. sandras matvanor är inte de bästa. fortsätter hon sådär så kommer hennes byxor att spricka upp ännu mer.. haha

köpte jeans idag i malmö för 800 hundra. där gick den utlandsresan åt helvete.. JÄVLA SKIT.

Jag får inte svära för sandra på hela lovet, JAG SKA LYCKAS. vi var nere vid stranden igår och mös, love it!

jag skriver om hela lovet när jag kommer hem från skåne. :D 


HA ETT BRA LOV!!! 

 you are my sweethert


dagens kommentar..

Tim på msn:

Tim. @ Codmaraton säger:

vart fan ska du xD

Karro || karro89.blogg.se - PACKAR säger:

skåne ;D

Tim. @ Codmaraton säger:

fan va bittert



HAHAHAH sköning


you mean..

trött som fan, vad är anledningen? känner mig helt seg, hjärnan kanske måste arbeta för mycket just nu. orken tar slut snart. la mig i soffan efter skolan och somnade, jag (?) jag brukar aldrig somna på dan typ. har jag börjar bli en trött gammal kärrning? hoppas jag inte. jaja hoppas det blir bättre snart! hoppet är det sista som lämnar en...

håller på och packar, sover hos sandra imorn sen åker vi till skåne på fredag. skönt att åka härifrån ett tag. höra den sköna dialekten och bli mitt vanliga jag igen. förhoppningsvis. på lördag ska vi kolla när andreas dömmer, hahah ut med domarn och in med nalle puh eller hur var det sandra (?) haha. Sen ska vi kolla om vi hittar några studentklänningar. det börjar närma sig.. ska bli hur kul som helst. först min student den 5 juni sen är det party igen den 6 när sandra tar studenten.. haha kommer vara full två dygn. göra bort sig för släktingarna och allt som ingår, wiiie. 

förlåt om jag inte orkar, om jag är arg, ledsen eller jobbig. det går snart över jag lovar!    
do you love me?


pluggis är jag inte

bra kväll, tack mina älsklingar! förlåt om jag pratade mkt i telefon, men kan inte rå för att jag är populär. HOST. hahahaha, stort skämt. Ibland är det bara skönt att ligga och slappa med dom man tycker om mest! 
 
vi får väl se om jag och mina fula vänner kommer i tid imorgon, haha. hoppas kan man alltid!

        

skratt

Ja så har man en än gång blivit dumförklarad av läraren i skolan. tack, det värmer.
Läraren: - Ja imorn ska vi till danderys sjukhus, alla samlas vid huvudentren 8.25. blicken riktas mot mitt bord. Och tjejerna där nere, fröknarna silfvermåne, filipsson & linden, ni kommer 8.15 så ska jag prata lite med er!
hon säger alltid fröken till oss, det är ju för fan hon som är en fröken. vi ska väl få utskällning som vanligt. bara för att vi har lyckats komma försent till 4 stuidebesök i rad nu. det är bara otur jag lovar. inte lätt att hitta i sthlm. 

Det roligaste idag var iallafall när jag skulle spela couronne hos fia. hahaha vilka sjuka människor jag fick spela med. det var några dagar sen jag skrattade så mycket. 
Första spelet var mot nån självgod jävel. jag hade inte så många röda kvar så kläcker han ur sig: - jävlar ja, jag va ju grön :P JÄTTE KUL . då jävlar satte han varanda grön han hade kvar. tyckte det var lite konstgt att han lyckades sätta mina hela tiden :p 
Nästa jag spelade med hade vääädligt bråttom tydligen, han skrev bara KÖR KÖR KÖR så fort det tog typ längre än 1 minut innan jag sköt. jag frågade om han hade bråttom, svaret: - JA . eller nej men JAG VILL SPELA. haha vilket liv. 
Nästa fuskade så jag drog en uttskällning och loggade ut. haha :p 
aa det va roligt.

har bakat kladdkaka idag också, fia kan inte ens måtta 2 dl. det blev 1 och en halv istället. men den va god. sandra äter upp den nu den tjockisen. haha mer ikväll.. :D

PUSSS  

tänka, gråta, önska

Lars Winnerbäck - Om du lämnade mig nu





skriver mer ikväll om dagen..


bajs

Marken är helt snötäckt. men va fan, ska se till så det här blir en bättre dag än vad det var igår :) wisch me luck ;

..

jag påverkas även fast jag inte vill. skit jobbigt. skönt att gråta, men inte så mycket kanske..

man vet aldrig..

Amy diamond - another day

I'm sorry
For all the words I didn't say
It's too late
Cause now you're gone so far away
I feel like I'm lost
With nothing left but shattered dreams
I'm so lonely
I'm holding on to memories

But then I feel your love surrounding me
And it takes away the pain inside of me
I believe
I believe we'll be together

Another day
Another time and place
Somewhere, someway
We'll meet another day
Another day
Belongs to you and me
Somewhere, someway
Another day

Oh darling
We may be so far apart
But I know that
You'll allways stay inside my heart
Forever
Cause you're the only love I known
Together
I'll never have to be alone

Your spirit gives me hope to carry on
Now I understand that even though you're gone
Life goes on
Life goes on without you baby..

image119

det sket sig..

Det blev inge teckenspråk idag heller!! jävla skit. jag var påväg till skolan, det var jag. Men kelly ringde och sa att hon inte kunde komma när jag satt på bussen. Jag hoppade av vid stockholmsvägen istället och gick hem till Fia och pratade istället. skönt. Jobbigt att sitta med massa saker utan att få det ur sig.  
Jag somnade som en gris igår iallafall, trött som fan. men piggare idag!

Nu ska vi äta frukost, min andra idag. gick som sagt upp klockan sju, för ingen nytta alls. jag är misslyckad! hahah


test

I have said nothing because there is nothing i can say that would
 describe how i feel as perfectly as you deserve it.

:@

FÖRLÅT ATT JAG FINNS, vilken tur att du slipper se mig nå mer då om det va det du ville..

bilder från helgen :D

Bitter farmor fick sitta bak och gnälla på resan upp!
image106

Chaffören i den coola audin
image107

road trip, destination MÅL
image108

Kollade på Krisses träning, mkt underhållande gubben ;)
image109

image110

SÄRBARN
image111 

du är inte lite söt du :)
image112

ADAM JOHANSSON (ett riktigt svenne namn förresten) haha
image113

sandra sluta lek.. ;)
image114

NILS-ERIK :D
image115

BAJSKARRO
image117

Det där kan man kalla tillplattad..
image118

helg forts..

Nu är jag hemma igen. vääldigt trött, har haft det sjukt kul med bönderna på landet i helgen. Krisse heter nu mera nils-erik. hahahaha, skönaste. gull gull!
Vi har väl igentligen inte gjort så mycket men det har varit roligt iallfall, skulle bowlat men det blev inte av och ingen bio heller. Men har haft sjukt kul iallafall korpenfotboll, pizza, tv och massa mys med bönderna. bajs bajs. OCH EN DEL BJÖRN på medodifestivalen också :) 

BILDER FRÅN HELGEN I NÄSTA INLÄGG :)

Eftersom det inte blev nån bio med krisse och adam bestämdes det att vi skulle åka hem till sthlm och gå på bio, jag sandra och fia. Vi skulle se ps. i love you. SKIT TAGGAD. men det blev inte så såklart. Bion skulle börja 18.00 så vi åkte från heby 16.00. sjävklart är det totalt stopp precis innan enköping och vi fick stå i kö istället. Vi hann inte till bion! bajs. Vi åkte och släppte av Sandra i Viksjö sen åkte jag och Fia till tacobar och åt middag. efter det blev jag hem körd. Nu sitter jag här. 

Ikväll blir det väl tv & data. Är trött så hoppas jag kan somna tidigt ikväll så jag orkar gå upp till teckenspråket. har inte varit där på 5 veckor, kanske dags nu (?) 

kanske blir mer att skriva ikväll... 

KÄÄÄRLEK


min helg

Lagfest på lördagen

image100

image101

image102

image103 

image104

image105


BAJS HELVETES SKIT

Åhhhhhhhhhh, jävla skit. lär er att planera för fan. man kommer väl inte 4 dagar innan och säger att det nått som alla måste vara med på. typ som man ska gå hemma och vänta tills fredag ifall vi måste gå på en avslutning mitt i liksom. normala lag har avslutning innan sommarn man inte vi. åh, jag som skulle ha kul i helgen istället blir det kaffe & bullar, FY FAN. vissa kanske har ett liv utanför, det har iallafall jag!


<3

JAG ÄR KÄR I BJÖRN GUSTAFSSON

Känns skönt att äntligen sagt det..

fullt ös

Idag efter skolan, eller skola & skola, jag hade lektion i 5 min sen slutatde jag. NÖDVÄNDIGT! om jag bara visste det hade jag kunnat sova hur länge som helst. men NEJ. Jag, Carro & Kelly åkte in till stan och åt kebab, på I <3 kebab. ballt namn btw. Jag mötte Fia i t-centralen sen och vi bestämade oss för att åka och ge blod. men vi hann ju såklart ångra oss innan vi ens hunnit till gullmars, haha. det får bli på torsdag istället. (många är nog chockade nu och tänker - shit kan karro vara en god människa inte bara en ond jävel. JA DET KAN JAG FAKTISKT. gott gör allt ont jag gör genom att skänka mitt blod till de behövande. Har gett blod en gång förut med sen tatuerade jag mig och då får man inte ge blod fören 6 månader efter och nu har det gått så lång tid sen min fina tatuering gjordes :D  Vi åkte hem till mig istället och STÄDADE mitt rum, aaa fy fan det behövdes. nu är det fint som satan. sen lagade vi pannkakor, mums. dock inte den bästa på att göra pannkakor. hahaha .

                                Före                                                               Efter
image98 image99


student 08

 

TÄÄÄBY

Fias & min dikt om Täby

Täby vilken vacker ort, det är här du alltid önskat att du bott.
Stockholms bästa stad, med största centrumet & havsbad.
I Täby är det typ 10 min till allt, det är ju faktiskt jävligt ballt.
Det är här du önskar att du bor, men istället bor du i Heby & välter kor.

me love you

Nu sitter man i skolan 20 min innan jag börjar igen, haha. andra gången den här terminen. vad gör man inte för ett betygsamtal i samhällskunskap och få bekräftat att man är dum i huvudet?
Jaja, skulle ha gått på bio idag med mina fina pullor, men det blev inte så tillslut som vanligt när vi tre ska hitta en dag som alla kan. Kelly skulle kolla på bröllopskläning istället den slynan. haha fast jag ska inte säga nått, vet att det alltid är jag som inte kan göra nått när vi ska bestämma en dag. Förlåt, ibland har jag väldigt dåligt samvete, ska bli ändring på det. Jag ska ta tid för er även fast jag inte har det. :) så mycket tycker jag om er!

Projektarbetet i skolan känns förjävligt. vill bara sluta, bli sparkad eller säga upp mig. vafan! står inte ut med de falska tu.. haha, ni är ute ur mitt liv! jävligt skönt. MOAHAHHAHAHA . jag är ond

Samtalet för min del var skönt, kan prata om allt med dig. Känns så jävla skönt. Känns som om vi har känt varnadra i typ flera år fast vi bara har träffats 1 gång. knäppt jag vet. haha men jag är knäpp, enligt adam. tack vännen du är också speciell ;

Jag har bestämt mig att helgen ska bli kul och om inte du är på bra humör ska jag få dig på bra humör, jag kan ju få dig att skratta visst? :)

Ikväll vet jag inte vad jag ska göra. får se vad det blir. jag vill gå på bio, det är så kul! nån som vill gå?

Nu böjar mitt betygsamtal snart så jag måste gå.. skriver mer ikväll :) PUSS



.

Nu har äntligen hyper sandra åkt hem. Hon var verkligen uppe i varv idag. fick typ fem kramar när hon skulle gå och hon hoppade in i mitt rum, haha. Mina fem år med dig min underbara vän har varit helt fantastiska. hoppas vi alltid kommer vara bästa vänner.
Gick och duschade när hon gick, jätte skönt. kände mig äkligt skitig, men nu luktar jag bajs gott igen. Ja adam,  bajs gott, bajs kan vara ngt bra även fast du inte tror de ;
Krisse har varit duktig och tränat idag, vilket inte jag har. men det var skönt. skönt att få en veckas uppehåll :)

nu ska jag lyssna på musik, fick många bra låtar igår av Esse :)




tack älskling för överraskningen, det kom tårar..

dubbel D

Hello darling, how are you doing?

Nej men bajs, idag har jag varit med sandra & fia. aa jag vet, dom är störda. men jag umgås med dom iaf. fattar inte riktigt vad jag tänker med. bla bla.. nej dom är gulligull..
Vi var och kollade korpen fotboll, när ronkan spelade. ojojoj, gamla gubbar som inte har nå bättre för sig. men jag ska låta dom vara! hahah jag är nog lite trött, därför cp bloggen. sandra sitter breve mig och skrattar åt allt, då menar jag allt. haha. sen har hon fått sin sjökapten mössa idag (studentmössa) snyygg!! sen konstaterade hon nyss att sin stjärt syntes i hennes jeans. och tänker ni och tänker jag (?) 

kärlek till fotboll, fast jag är sämst på fotboll men iaf.
image92

skriver mer senare..
 

.

Jag kallar det äkta kärlek, det är vad jag känner för er.

image90

hemma igen..

Äntligen hemma, visst det va en skit kul helg. alltid skönt att sova på hotell, sängarna (?) ; resan till göteborg var klockrenast. tre kärringstopp av finnen och två felkörningar, men efter 6 timmar var vi äntligen framme på hotell scandic, som btw såg ut som en båt! haha. Vi vann inget SM guld i år, men det blev silver iaf. näst bäst i Sverige, hur låter det? sådär.. bättre än brons iaf, haha. 
image89
Laura merra mertsalmi ..våran chafför i helgen


I helgen åker vi till bönderna, får ta med kläder som man kan slänga när man åkt hem för dom lär ju stinka koskit antagligen. moahaha. nääääj då, det blir nog kul haha. 

Nu kollar jag på sinning bee, men snart är det köping! BÄSTA. älskar tobbe.. han är min. grrr!

hej & bajs.. 

.

missbruka inte ordet förlåt, du kommer inte komma längre för det..

kommentaren

Måste skriva vad Laura sa igår på träningen! haha
- Asså jag ska fan ta livet av mig. ska hoppa framför ett tåg. men tunnelbanan i sånna fall för roslagsbanan är ju så jävla seg så man hinner ju för fan ångra sig innan man har blivit påkörd helt!! den där sega jäveln.

hahah klockren

.

Nu sitter jag i skolan, den hemska jävla skolan. men går ändå ut om typ tre månader. STUDENT
skriver om buller, känns väldigt onödigt faktiskt. buller av allt? varför inte typ om nått som kan vara bra och använda. men nej, värdelösa skola.
Men jag har lovat att jag ska kämpa dom sista månaderna och det ska jag göra. inte lika mycket skolk och jag ska göra mina läxor. Iallfall ska jag fösöka komma ihåg dom ;) En bra början, som kan bli nått bra i slut ändan.

Jag vill, någonstans vill jag. men går inte just nu! Förlåt för att jag är som jag är, men nått jag inte kan ändra på..


 


.

allt är bara komplicerat..

ett måste

KOLLA FIAS BLOGG, roligast idag. fiia89.blogg.se

.

Idag är jag ledig, studiedag! jäävligt skönt. gick precis upp ur sängen har kollat lite på one three hill. Kanske borde äta frukost, kvart i två (?) haha, njaa. är inte hungrig än så väntar nog. ingen frukost och ingen lunch. får vänta till middagen! man kommer inte ha mycker ork till träningen, men om man inte är hungrig då?

Kanske blir en utlandsresa till i sommar, :D Fan vad skönt, sola sola sola & bada.
Hoppas Adam & Krisse följer med, riktiga sköningar! det blir nog bajs kul. sen Sandra och Fia såklart. ni är bäst!.

Utomlands ska jag iaf¨åka med andreas och hans familj, till tenneriffa :D "resan blir viktig, bara jag som vet varför"

  
Andreas Folkstrand <3 & lill robban

skriver mer ikväll


vänskap

Nu är det äntligen över. Det är inte vi längre. Det känns både skönt och tråkigt. Vi ville ju att det skulle funka men det gjorde det inte. går inte om bara en försöker och inte den andra. men det känns bäst såhär iaf. känner mig gladare.
hatar falska männsikor, det värsta jag ver.

Äntligen kan man vara sig själv igen.

haha

De senaste två dagarna har jag samlat ihop dumma kommentarer av mina gullisar, här är några ;

Igår när jag pratade med Krisse i telefon satt han och diskuterade, mest med sig själv ; om bröllop.
Krisse: asså, bröllop är ju ganska önödigt och jobbigt igentligen. Det tar ju bara en evighet sen om man vill skiljas med alla dom där papprerna och skit. Sen kostar det ju bara massa pengar!
Jag: Men det är ju ganska gulligt liksom. bevis på kärlek typ!
Krisse: Ja det är sant det är ju gulligt men om man inte kan visa någon att man älskar den jätte mycket på ett annat sätt än att köpa en dyr ring jävel är man jävligt dålig på att uttrycka sig!

hahaha sköning säger jag bara, så söt när du babblar så man inte förstår!


Carro på våran lektion i samhälle, vi skulle välja en varsin kommun att fördjupa oss i & läraren läser upp alla 290 kommunerna:
Läraren: Vårtgårda
Jag: haha, vårtgård!
Carro: sitter inte det i fittan?

haha min snille spekulerar

seee ya

MOBILTELEFON

Sitter hemma hos mattan nu, kom precis hem efter att ha varit på alla affärer som säljer mobiler. många var de!
Det tog oss en och en halv timme att hitta en mobil som hon ville ha. eller hon ville ha en sån som jag har fast silver men dom var typ slut överallt. så sista affären vi gick in på, som äntligen hade en, ville hon inte ens ha utan köpte istället den nyare sorten av den mobilen som fanns på ALLA andra affärer vi varit på. smart där sandra.
jaja, det roligaste var ju ändå när Lotta gick och tjatade typ 20 gånger på att hon var så jävla irreterad att dom har mobilen på hyllan fast den är slut. HAHA, efter varje affär:
- Nej nästa gång säger jag till dom där idioterna varför dom inte tar bort dom mobilerna som är slut!! haha. 

Jag gjorde ju bort mig som vanligt också såklart, vi stod och väntade på att en säljare skulle bli ledig (dom är ju inte snabba och effektiva direkt, hjälper ju inte att kunden inte kan prata svenska utan hackar sig fram på nån blandning av arabiska och svengelska) jag hade iaf inget att göra så jag går fram till närmaste tv med nån liten dvd eller vad de var till. tryckte på ALLA knappar, barnrumpa jag vet, det dundrar ur nån musik från tven och jag smyger därifrån. men det gick inte att komma undan för det lät för mycket, man kunde fan inte snacka med personen brevid. det lät som en hel hjord med elefanter bakom en!! haha 
Sandra räddar situationen genom att gå fram och trycka lite på knapparna, och lyckades sänka ljudet iaf. 
OJojoj, ibland orkar man inte vara sig själv bara.  

skriver mer ikväll, har väldigt bra grejer att berätta ;

bajs


<3

im lost in you...

mer värt än guld

LOVE OF MY LIFE

Sandra: Jag har känt dig längst, du är solen jag aldrig får nog av. tack för allt du gjort för mig. Du är min bästa vän, ingen kan ändra på det.
image82

Fia: Du gör mig lycklig. Sen den dagen du började i Täby har vi hållt ihop. Vi delar allt. (till och med trosor ibland, haha ;) du drog upp mig från skiten, gjorde mig starkare, är evigt tacksam. Bästa vän
image83

Carro & Kelly: Hade inte orkat utan er. Ni är bränslet, jag menar det. Jag älskar er. Ni är speciella, vi tre håller ihop. så är det bara. bråkar man med en bråkar man med alla tre, haha "tydligen" ; Jag har hittat mina sandkorn i öknen, tack!
image84 image85


i skolan med carro

Ska berätta en historia om min kompis Carro och hennes string. En morgon när vio kom till skolan hittade hon sina använda string i sin väska. Hon ville inte ha sina string så hon kastade dom i nått hörn av klassrummet.
Dagen efter hängde hennes string på talvan i vårat klassrum, nån idiot hade fått för sig att hon ville ha tillbaka dom. Ajajaj, bra jobbast carro, du lyckas alltid!

Carro för tre år sedan, hon va en fjortis men jag har ändrat henne.! bajs

image80

SCANDIC

Nu sitter vi på hotellet och väntar på samlingen. Fia dampar musik och jag skriver!

Jag och fia har INGET att göra så vi skirver lite så ni som inte har nå liv kan läsa, finna eran grej liksom. BAJS

Igår när vi kom fanns det en 90 säng och en bäddsoffa; TJOCKA SÄNGEN ÄR MIN!! och min blev den, piff och puff fick sova i soffan, moahahah! jag är chef..
Råttorna började klaga på en gång, Fia sa átt hennes kudde var fyrkantig och HÅRD (tydligen) hon sa precis: jag ska fråga i receptionen om jag kan få en ny. tror du är en prinsessa som jag är eller?
Och deras täcken var tydligen överkast med disktrasor i!! HAHAH HAHAHHAH AABHHAHAHA ren njutning.

Hyllan, wille, bon jovi och wille gluttar vad jag skriver. bild kommer senare! 

Dagens roliga: Björn Gustavsson i melodifestivalen ikväll!
Dagens match: Dalen - Täby
Dagens låt: One three hill Halye´s song. 
Dagens person: Våran busschaffie
Dagens samtal: Fia ringer mig, - Vart är du? mitt svar: Jag är här!
Dagens sms: Krisses sms om chris brown konserten :D
Dagens utflykt: Buss resan till Umeå centlum
Dagens kommentar: Sara mother fucking B är kartläsare när vi ska hitta tillbaka till hotellet efter centlum resan
 - Nu vet jag precis vart vi är! Fast jag vet inte vart hotellet är för det står inte med på kartan!
 Laura mother fucking Salami - Sanna varför ligger du med klubban?

Måste gå, samling ett. LYCKA TILL PÅ MATCHEN KARRO, FIA, MATTAN & LAGET.
BAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAJS

RSS 2.0