!

Tell me what you're thinking,
cause I just can't figure it out.


 








never die alone

Helgen har varit.. skön! mysig! bajs mysig!
Mys med Sanna, mys med Thomas & brudarna. Såg get smart igår, det var premiär. haha det är ju så jväla kul när HELA bion skrattar exakt samtidigt hela tiden, det känns som om man kollar typ på vänner och de där fake skratten dom lägger till ibland fast TUSEN gånger högre och precis i örat på en.. nog om det, filmen var bra. jag brukar inte tycka om när folk bara skjuter ihjäl varandra och pang så expolderar ett helt hus och alla överlever.. nej det är så overkligt. men filmen var bra. man skrattade mesta delen av filmen!

Helgen kommentar kom iallafall från Klaras mamma. Vi är hemma hos Sanna åt pizza & kebab och Klaras mamma ringer, eftersom Klara har kebab runt hela munnen och händerna sätter hon på högtalar telefon:
Klara - Hej mamma, vad har du gjort idag?
Mamma - Nej jag har väl inte gjort någiot speciellt
Klara - Har försökt ringa dig men du har ju stängd av mobilen
Mamma - Har jag väl inte
Klara - Jo det har du.
Mamma - Nej jag har inte stängt av den, jag har bara inte satt på den
Klara - Men mamma det är ju samma sak
Mamma - Nej det är det väl inte...

Kom precis hem, har varit och inventerat på Willys tills nu.. HELA affären. och det är nog den största mat affären i täby..
Nu ska jag försöka bli trött så jag kan gå och lägga mig. lång dag imorn. Börjar jobba elva till 20.45 sen är det match efter det mot årsta. ajdå
men det ska jag nog klara mig igenom

God natt sen! <3

äntligen fredag

Godmorgon snyggingar!
Ja som sagt, äntligen helg. Ska jobba till kvart i åtta idag, urk. men sen ska vi åka hem till Sanna i väsby & mysa lite. det ska bli kuuul. hoppas farmor kommer förbi också. Det kan suga lite att sluta så sent på kvällarna faktiskt, iallafall på fredagar, men va fan. man får ju sovmorgon, ni som känner mig vet ju hur rolig jag är när jag väcks på morgonen ;/

Helgen är som vanligt helt fullspeckad. Fredag mys hos Sanna. Lördag match mot Finland & sen mys med Thomas på kvällen. Söndag match mot finland igen & på kvällen inventering på Willys till halv elva typ..

Nästa vecka börjar jag jobba mellan 11 & 19.45, myys. eller? njaaa. långa dagar. åker typ halv elva hemmifrån och kommer hem tio på kvällen så är nog borta elva timmar om dagen. men va fan, pengar får man och det är bara fram till dec. Ska spara så vi kan åka utomlands iår, det måste ju bara hända. i värsta fall får vi åka med Sandras familj i januari när lotta fyller år. men är det verkligen varmt där då? jag menar svensk sommar.. vad tycker vi om den? jag säger kall..

Ska åka och äta lunch med Pappi, Fia & Sandra snart, måste platta håret & borsta tänderna.. see you!

.



Tror att det är svårt att gå vidare om man inte kan glömma det som har varit. Det förflutna är ju ändå en del av ens liv, nått man kommer bära med sig. Tror inte på det här med att glömma och börja om. Man kommer alltid minnas.. vare sig man vill eller inte

One Republic - Say all I need

Do you know where your heart is
Do you think you can find it
Did you trade it for something, somewhere
Better just to have it
Do you know where your love is
Do you think that you lost it
You felt it so strong but nothings
Turned out how you want it
Well bless my soul
You`re a lonely soul
Cause you wont let go
Of anything you hold
Well all I need is the air I breathe
And a place to rest my head
Do you know what your fate is
And are you trying to shake it

You`re doing your best and
You`re best look
You`re praying that you`ll make it
Well bless my soul
You`re a lonely soul
Cause you wont let go
Of anything you hold

HAHA

Line gjorde just dagens noll IQ:
Jag skickade ett sms till henne idag jätte roligt skämt
Frågan som ställdes...
"Är det för många invandrare i Sverige?"
17% svarade "Ja"
11% svarade "nej"
72% svarade "¤¤#¤#¤#¤#¤#" (där är det massa krumilurer på ett annat språk, typ persiska eller nått)
Det var skämtet, Lines kommentar till mig på msn:
- Asså vad var det du skickade till mig idag?
- Ett skämt line
- Men jag fick bara halva, det var nått fel i slutet, massa krumilurer ser inte vad det står
- HAHA men det är ju halva skämtet ditt lilla pucko!!

Haha ibland kan du

fotografering.


Det går framåt..

Åkte till viksjö, idag efter jobbet. Sandra hade lagat middag, fiskpinnar och potatismos. Mickan ringer mitt i middan:
- Vad gör du?
- Vi äter, sandra har lagat mat
- What?? ofta
- haha
- Vad blev det då?
- Fiskpinnar & potatismos
- HAHA...............
- ja men vad åt du då?
- Korv & potatismos ^^

Sandra är här, ska sova här inatt. ska til carolina imorn och klippa till hennes lockar.. sov gott

HAHAHAHHAAHAHAHHA

Sandra på msn:
-
Asså en väldigt konstig sak.. sökte på google på snygga frisyrer & det kommer upp en bild på en lama. hur fan?

i allmänhet

När det gör sådär ont, så ont så man inte stå ut. Så ont så man nästan känner hur hjärtat värker i bröstet. Då vill man bara ta en kniv och skära bort det där onda och sen gå vidare.. om det vore så lätt. Önskade att man kunde skära bort den delen av hjärtat där det finns någon som inte borde vara där! damn, it´s hard. im telling you. det är som om den sitter där inne och hånar en, man vill bara slita ut hela hjärtat och sortera bort de som inte förtjänar att finnas där. jag menar, ett hjärta rymmer inte så många, iallafall inte mitt...

du är bäst

Sitter framför datan med ansiktsmask & fias picknick. eller ja.. jag ringde till henne nyss och frågade henne om hon kunde svänga förbi statiol och köpa en risifrutti och en banan. så kom hon hit för 10 min sen med, tre mandariner, en risifrutti, en sportlunch, två bananer & en macka. GULLUNGE! du ska allt överdriva mina beställningar, men me like. hon sa att hon köpte det för att jag varken hade ätit lunch eller middag idag, så tack!  

kyss

passa in, ja!

So so what?
I'm still a rock star
I got my rock moves
And i don't need you
And guess what
I'm having more fun
And now that we're done
I'm gonna show you tonight
I'm alright, I'm just fine
And you're a tool
So so what?
I am a rockstar
I got my rock moves
And i don't want you tonight

tack!

igår, först förfest hos monica. sen stureplan och laroy som sög! det var inga alls där. så vi tänkte åka till tegel men hamnde på mc och jag har nog inte skrattat så mycket på flera dagar, fy fan vad kul vi hade. klara, du är bäst!
TACK FÖR EN GRYM KVÄLL IGÅR TEJER, extra till Klara, tess fia & sandra.. sen kajsas kille var ju en pratglad liten.. ja. tror vi drog från stan tidigt men ändå var vi hemma mellan halv tre och tre tror jag.

orkar inte berätta i detalj vårat mcdonalds besök, men ni skulle vart där. måste bara skirva en kommentar som tesssan sa. vi kommer till mc vi halv två tror jag, det står att det är öppet till två. ska gå in men dörran är låst men det är folk där inne, eller iaf en städare. städaren är mörkhyad tessan skriker
- Can you open the door please?
haha varför engelska? för att han kom från ett annat land, han kan väl prata svenska för det? haha aa gud :P

en kväll att minnas.!

ps. måste säga förlåt till tims och hela hans kompisgäng för att jag fick er att gå till laroy, i owe you one. party next time. men kul att träffa er, ni var en del. ds

match & fest

Har preics kommit hem från matchen mot sala. vi vann men med alldeles för lite! så kan det gå.
men ni taggar vi om till fest ikväll, av med matchkäl'äderna och på med nått flaschigare. först hem till monica och föra, sen snackades det om laroy.. snooobbisch! haah får väl se vart vi hamnar. är inte ås fest sugen nu, men det kommer yao.

YOU MAKE ME FEEEEEEEL GOOOD!


Puss puss puss puss puss

HEEEEEEEEEEEJ

Tim frågade om jag skulle med ut ikväll med hans tre polers, men stannade hemma med mina guldklimpar istället (Thomas, Fia & Sandra) ska festa imorn så det får räcka. vill iinte göra en balrog match i repis, komma bakis till matchen och bli borttagen efter 20minuters spel. HAHAH det var kaos kaos kaos. nej det gör jag int om, mådde inge bra och jag sög.
Men får killbesök på läktarn imorn iaf, på matchen mot sala. niiiice kom och kolla ni andra också, i CC. yeeeah!

Mysmysmys.. äter världens största oboyboll just nu, jag och fia har bakat. grymt gott!! det är vekrligen sjukt gott.
vill du ha recept? its whort it.
 
imorn är det match & feeeeeeeeeest. me like

puss

ska man skratta eller gråta?

Jag säger inte det här för att jävlas med dig utan för att jag vill att du ska ta tag i dina problem som du VERKLIGEN har, du borde gå till en psykolog, du behöver hjälp!!!!!!!!!

Du verkar inte veta nått om mig.. men du frågade ju aldrig heller!


för min del är det att skratta, tyvärr. till och med mina vänner skrattade som var här. ajdå

jag är nöjd med mitt liv som det är, har massa som jag bryr mig om, och som bryr sig om MIG.




YEEEEAH

JA!

Jag kunde sova inatt :D:D:D

varför?

Varför, kan jag inte sova på nätterna? åhhhh jag blir irriterad. inatt sov jag bara fyra timmar. natten innan det lite fler men ändå inte tillräöckligt. så jobbigt när man vill lägga sig så ligger man där men öppna ögon. vad gör man?

Kelly lindén

fick lust att ta en fika med nån och prata av mig, nån som är bra på att lyssna och som jag kan säga allt till. så det ska bli skönt att träffa nästa vecka dig gumman..cant wait! har en deeel att berätta om mina, ja du vet vad. kärlek kärlek.. det är väl vad det mesta kretsar kring just nu. vänskap också men kärleksbekymmer finns det fler.. haha. tack för att du ställde upp. börjar nog få lite ångest för din flytt där! och jobba på dagis, det vill nog jag med. efter december, vi får se hur det blir:)




nighty night

jag är glad!

Var hos min äldsta syster idag och hjälpte henne inför alexias dop. Busade lite med novalie också, du är allt en härlig liten tjej. Du kan få mig på bra humör. ska börja tänka på att man ska vara glad för det man har och för de presonerna som man har runt sig som VERKLIGEN bryr sig om en. det är inte många, men ni vet vilka ni är. det är skönt att det kommer fram tillslut vad folk tycker om en så man kan gå vidare utan att undra så mycket. det var skönt, nu kan jag fokusera på folk som vill vara min vän och som man kan ge allt till.

En söt bild på lilla alexia som ska döpas på söndag


 en sak till, bye bye fake people och in med nytt. du har hållt dig längre än väntat, det trodde jag inte. får väl se när det kommer.. för jag tror att det gör det snart. lägg inte energi på fel saker. det är jag bra på, men jag ska bättra mig..

virrvirr

Är man inte lite trött och virrig (efter att man har ätit köttförssås och spagetti från igår i sin ensamhet) tar jag mitt glas och ställer det i kylen i tron på att det är kethup flaskan. sedan börja diska av tallriken med gaffeln? hmm.. terapi?

har precis sett ett knäppt och helt meningslöst programm på trean. nått om  fyra tjejer från stan som vill ha en cowboy. det slutar med att han väljer en tjej som har en kille redan, men ooopps det hade hon visst glömt att nämna! men kom igen tjejen, för det hade ju inte kommit fram. jag trodde att jag var dålig på att ha bra förhållanden. jag har hittat en tjej som är sämre.. ja det där måste ju ha varit det mest posetiva idag..

blogg blogg, det är väl här man igentligen ska skriva allt man känner. visst det känns ibland lättande att skriva av sig alla jobbiga känslor man har inom sig. men tänk om man inte vill att folk ska veta vad man tycker är jobbigt. man försöker spela tuff för att inte alla ska tycka att man är en svag tjej som inte klarar av minsta problem. men vadå, ska man sitta och skriva i word allt man känner för att skriva av sig och för att ingen ska se vad man skriver.. haha det verkar ju rätt värdelöst. så people, ni får nog stå ut med att jag skriver alla mina problem här istället.. men inte idag. det har jag ingen lust för.

snart är det so you think you can dance, love it.
Puss


.

det tråkiga är att jag gör allt för dig, men du skulle aldrig göra det för mig..


yeeeah

Har precis fått en hattext i nyllet, tack! den sved. men det var väl de som var meningen.

Sandra sa det mest onintressanta till mig igår:
Sandra: Karro vet du vem som åkte förbi mig idag?
Jag: Jadu, jag vet inte!
Sandra: Mats dahlin och hans dotter (en lagledare för vårat lag)
Jag: ? ahaa, och?

HAHAHHAHAHA. tack för informationen sandra!

Skulle ha fått vara med i en reklamfilm idag, kommer inte ihåg vilken det var men nått med lotto. men jag jobbar så jag kunde inte. fuck fuck fuck. när ma äntligen skulle få göra nått roligt, och bli kändpå köpet^^ skojja inte!

see you

så kan det gå

   
Den här                                     +                         Den här

           Är lika med
        =

Den här..

VAR FÖRSIKTIGA, HAHA

loveaholic

Hejdu!
Jaha vad tänkte jag skriva? jag vet inte, gick precis upp. nu blev man välidt poppis på msn tydligen. haha nått ska det ju vara. Kollade på sex and the city igår innan jag somnade, i love it. Carrie sa en grej, det sägs att den realtionen man har till sin pappa så kommer man ha sina relationer med sina pojkvänner. så om man har en kass pappa relation har man inte så mkt att hurra för på kärleks fronten heller. Hmm.. jag tycker ändå att jag och pappa har en bra relation.. jaja det kommer väl snart på kärleksfronten får man väl hoppas? just nu står man ju inte så högt upp på listan ^^ haha

Den största frågan av alla idag, vad ska jag göra fram till kvart i fyra?? nån som han en idé?. igår hade jag och fia, vad-vi-ska-göra-idag, torka. vi åkte till zoot och kollade på djur medans jag pratade med pontus i 40 min. kul att du fick tag på mitt nummer din bonde :)

Får nog åka upp till borlänge snart mina pullor och röjja loss med bönderna lite, här hemma händer det ju inte ett jävla skit! iaf inget som man är bjuden på. haha..

Blidö i helgen var kul, du kanske har sett bilderna på bilddagboken. eller jag hoppas att du har gjort det ;

sooo long!

haha

Olle - Karro jag vet att du faller för mig!
Jag - Ledsen men i sånna fall snubblade jag..

hemskt skämt

- Knack Knack
- Vem där?
- Ja inte är det ängla iallfall..


-

att styla en volvo är som att sminka en gris.

HAHA..

..du är ett skämt..


loosing you



 

Jag saknar det, tror inte ni förstår vad jag saknar men det är nått.. känslan av att jag visste att det alltid var vi tre. vi stod alltid på varndras sida när alla andra bråkade med oss. jag kände att vi tre hörde ihop. när jag vaknade på morgonen och jag skulle gå till skolan ville jag vara skjuta mig själv, tills jag tänkte på er två. det var ni som fick mig att gå upp på morgonen, det var ni som såg till att min dag flöt. det var ni som gjorde mig glad, bara genom att finnas. var har vi tagit vägen? ...

det är utsidan man dras till, men insidan man faller för

Jag vill åka utomlands NU NU NU NU, fan vad skönt det skulle varit. att komma ifrån allt här hemma och bara åka bort och ta det lugnt & festa bort alla problem. iaf för kvällen. Jag vill ha ledigt, jag hoppas att jag kommer få ta ledigt också, annars kommer jag få panik. haha. kunde ju inte följa med dom andra brudarna, men känns inte som jag är en i gänget så det kanske var bäst. det är jobbigt att känna så för det är säkert inte sant. men nu ska vi inte gå in på det problemet också. haha. har fler vänner som jag kan åka utomlands med som tur är, annars hade man fått åkt själv. kul att åka utomlands med sig själv. älskad man måste känna sig, no no no!

utomlands nu, tack


Jag älskar er två


im moving on..

Det lägsta man kan göra i ett förhållande är att göra slut på sms.. och nu har jag tydligen gjort det! Hmm.. fy på mig. det roliga är att ni som känner mig vet att jag alltid säger vad jag tycker, det är inget jag är rädd för. Varför skulle jag bli det nu? det förstår inte jag. trodde du visste att jag tyckte om dig mer än så att jag inte skulle ringa dig när vi hade gått ur bilen. men men det är tydligen mitt fel. jag vet vad jag gjorde, jag vet sanningen. Men jag tar väl det, ni får skylla allt på mig, gör det i resten av era liv, jag bryr mig inte, för jag går vidare nu. whit or whitout.. :)


Jag älskar dig- orden är inte svåra att förstå, bara innebörden.

HELVETE! fyyy fan vilken dag på jobbet igår. allting gick fel. precis allt! sen att man inte kan använda sin vänstra hand när man ska lyfta paket gör saken inte lättare.. haha. tur att linus & Fia var där på kajen när man kom in med bilen och muntrade upp mig lite.

Måste berätta en grej från i söndags. Efter allt cp bråk med mongoliderna så gick vi och la oss i sängen. ingen kunde sova så jag började berätta om min mammas alla knäppa historier. hon är knäpp! vi skrattade så vi grät, åtminsonde jag. ja tror fia skrattade mest för att jag skrattade. haha roligaste natten, ja det var det. nu var klockan runt tre, vad fan ska vi göra?
Vi gick in på internet och kollade om det var nått på tv, fear faktor. YES. kollade på det till fyra. sen tror jag äntligen att vi somnade halv fem. jobbigt att somna sent, men eftersom vi hade så roligt så gick det.

börjar jobba om en timme, bajs. hoppas folk kan hjälpa mig nu när det ser att jag är halvt handikappad med min hand. LÄNGTAR tills stygnen är tagna! 9 dagar kvar.

hejdå<3

Natasha Bedingfield - Singel

Make your move if you want doesnt mean I will or wont
Im free to make my mind up you either got it or you dont

'Til then Im single

This is my current single status
My decleration of independence
Theres no way Im tradin' places
Right now a stars in the ascendance

gjorde illa mig idag..

 



.. men det var tydligen ingenting, det kanske skulle va nått om jag hade hängt mig. men det där lilla gör ju inte ont, nej nej. det är som att få ett skrapsår. du är sjuk i huvudet.

080808 paaaarty

FY FAN VAR ROLIGT JAG HADE, det var nog bästa gången, sen vi började gå ut på krogen. looove it. tack alla som var med, synd bara att elin & kristin drog.. men resten, woooow!

lite pics


        


Can you ever forgive, if you cant forget?

Vad tänkte jag med? att det skulle vara ett självklart svar, att man inte ens skulle behöva fundera. trodde jag var säker, nej jag trodde inte jag visste nästan att jag var säker. ännu värre! ett svar & mitt liv hade sett annorlunda ut, men du ville inte..

En till grej, varför känns det inte som vanligt. som det gjorde förut när v gjorde nått. jag tror att jag vet svaret på den frågan. Jag är intre med längre. jag har blivit utbytt, det känns hemskt. Kan jag vara ensam ansviarig för det här problemert? krävs det inte minst två för att det ska vara ett problem?  Vill bara glömma allt, men det är så jäävla svårt.. can you ever forgive if you can forget?

jobbi

sitter på jobbet och muttrar, är bitter! aaa det är jag. fast det var inte så mkt att göra idag iaf, det var skönt.
träniing ikväll, men missar typ hela så kommer när det är en halvtimme kvar. haha soft! skulle ha nått  hemskt benpass.

läängtar till fredag, KROGEN. Kelly, vi ska ha so much fun! Looove it.

Fuck it´s hard

Det är svårt, det är de svåraste i hela världen. helt klart. jag trodde att jag kunde hantera det, men tydligen inte. jag gör fel, det känns som jag gör fel. men ändå känns det inte som jag har nått val, hur skulle jag annars göra? det handlar om nått stort, hur skulle jag kunna. nej det går inte jag kan inte. men innerst inne vet jag vad jag vill.. det är en början.

None

en helt genom blöt Karro

Fia, jag fattar inte hur vi kan ha roligt vart vi än är! Vi hade precis tränat, sprang 6 km, i spöregn så shortsen & t-shirten var alldeles blöta. och i skorna kändes det som man hade ett helt hav. om jag hade varit själv hade jag varit på gränsen till att börja gråta, men inte med dig gumman.
Vi åkte direkt till ica stop, sätena i bilen blev alldeles blöta, gick in som två dränka råttor. VÅRRULLAR, det skulle vi bara äta. vegitariska jävlar, men det fanns ju såklart inte. så jag frågade närmsta personal som råkar vara två unga killar. jag har ju inga hämmingar utan säger ju det mesta utan att tänka så jag hävde väl ur mig nått dumt för fia stod och as garva breve och killarna log lite!
Jag: var fan har ni inga vegetariska vårrullar?
Han: jo det borde ligga där.
Jag: Det ligger inte breve köttrullarna iallfall..
Den andra killen: nej men tack tjejer nu fick jag användning av mina fina, varning för halt golv, skylt.
så ställde han ut den där vi hade stått, det de låg en liten pöl. vi stod helt enkelt för länge vid vårrullarna
.

OMG eller som olle säger Zomg.. livet är hårt ibland.. men jääävligt roligt.

bilddagboken: karro44

det blir inte alltid som man har tänkt sig

Bio heeela helgen, fredag lördag & söndag!  skit kul. tack!

ungdomsmottagningen efter att jag har hämtat fia på jobbet. Jobbbba heeela dan sen träning på det, om vi kör hårt slåt jag ihjäl mins tränare rent bokstavligt. så jag lär ju får göra det för det kommer köra med oss tills vi kräks. ska ta med pistolen & vara förebredd.


det känns det, nått känns fel. men vad fan då!

RSS 2.0