folk det också men en sämre sort..

hello there, you sexi!

Vad händer idag? är med thomas nu, sen ska jag åka och jobba vid tre. sen blir det hem till Carolina och äta en jätte god middag (det blir det alltid) sen hem till Fia & kolla på hells kitchen. skiiiite bra.

Vad händer i helgen? På fredag blir det bio med mina pullor, Carro & Kelly. sen ska jag hem till fia & kröka.. sen får vi se vart vi hamnar. ibland måste man supa bort sorgerna.. kanske med lite sanning & konsekvens? eftersom man belv dissad av att följa med till olles landställe & festa loss, bajs ;/ haha..
På lördag ska jag till Krisse, han jobbar men det funkar nog ändå. haha jag är rätt duktig på att sova medans han jobbar. mums.

Nu ska jag leka med Thomas, raoooowi . see you<3

None

tänk när man får en egen, vilken kärlek


Jag & Alexia

keep dreaming..

varför fortsätter jag att drömma om det? varför? det ska vara borta, helt borta men ibland så bara kommmer det och de är skönt fast ändå inte.. jag förstår inte drömmar. vad vill dom säga? vill de mig nått som jag ska veta eller göra. jag fattar inte. ibalnd känns det bara jobbigt...

in youre eyes

Sitter hemma hos Fia & myser framför tv med, so you think you can dance. bääästa programmet idag.

Är skit pisst att jag missade hells kitchen förra torsdan, varför gudrun? det är också sjukt bra. najs att det går så mkt bra tvprogramm hela tiden när man inte har nått annat liv än att sitta & kolla. mer erkänn, det är skit kul. livet får vänta, programmen är bra! haha..

ska sova hos ununger ikväll, imorn blire jobb igen. sjukt tråkigt. men pengar pengar pengar.
det var allt för ikväll, have a cozy night!

du kan inte mena allvar att du blev arg för det? du ser det inte, men du gör exakt likadant själv. väx upp och kolla utifrån nånannans ögon någon gång så kanske du fattar att det inte är så farligt. kanske du fattar att du förstör för dig själv, du skulle kunna ha det du vill. sluta plåga dig själv..

Jonas brother - S.O.S

Hej igen!
Hur ska jag göra med innebandyn? spela kvar i damlaget med ett underbart gäng i elitserien, eller trappa ner  & gå till juniorerna och slippa all press? det är en stor & jobbigt fråga.. usch vet inte hur jag ska göra.
 
Sitter hemma hos fia nu, hon är och jobbar. har absolut ingenting att göra! gaaanska tråkigt,

Min älskling kom hem igår<3 LOOOOVE IT. saknade dig som sjutton, nu ska vi leka som vanligt igen. tycker inte om när du åker utomlands utan mig. det ska inte hända igen. haha, och du måste följa med sista minuten. det blir inte lika utan dig. som vi blir kallade, knatte fnatte & tjatte. det funkar ju inte utan dig heller.

mer hade jag inte att skriva utan att, missa för fan inte so you think you can dance ikväll.. ett tips!

soo loong


här händer det ingenting..

fan, bloggsuget är helt borta. det har blivit mer bilddagboken, lättare att lägga upp bilder. jag som älskar att ta kort. passade mig lite bättre.

Mitt liv just nu... ja det händer inte så mkt. umgås med mina underbara vänner,  Fia, Sandra & Thomas. you make my day. I helgen ska jag nog till Krisse :) mer vet jag inte, vi spontana människor (jag &fia) planerar inte så mkt, så därför vet man aldrig vad som händer, för det blir roligast så.
Vet inte om det var den här helgen som jag skulle på bio med Carro & Kelly också, jag med mitt korta guldfisk minne! haha, men det kan vara lite kul ibland. att man inte minns, fast det har ju sina nackdelar också.

bajs bajs... vill åka sista minuten med mitt gäng. men verkar som Sandra ska jobba, du måst följda med. and the guys ofcourse. loooooove it

laddar upp bilder på bilddagboken om ni har lust att se mitt liv i bilder istället för i text, sooo long!

19 år idag :D

Fan vad skönt, nu är det bara ett år kvar tills man är 20 :D

Klockan tolv inatt fick jag kladdkaka och ett rim av mina älsklingar, ikväll blir det resturang & krogen.



Bilder läggs upp på bilddagboken, Karro44

Ett tips, lyssna på Jonas Brothers - Play my music
Skit bra låt..

RSS 2.0