I only ask of god


tack för att det är fredag

Har hjälpt syster idag med att flytta och gå till barnmorskan. Hon hade haft massa sammandragningar inatt och var rädd att barnet skulle komma men det är några veckor kvar så hon ville inte trycka ut barnet inatt! haha. Hon tog sig ett glas citron och bäbben lugnade ner sig. Fan vad mys när bäbisen kommer, lääängtar! Om det blir en kille kanske den ska hete Wilmer. Aa det var väl ett helt okej namn. Rätt sött iaf. Ska käka middag hemma hos Fia ikväll, tror det blir wok. Och så ska jag mysa med älskling för han är här :D Nej ska forsätta att jobba så man får gå hem någon gång. Ciao!

so try you best now baby try your best to break me

You can't break a broken heart.

No damage you can do now i'm immune to you now


Im not a perfect person

Det slog mig nyss, vad är igentligen skillanden på att vara kär och förälskad? Var går den gränsen? Hur ska man veta.Det är inte något som man kan slå upp i en bok. Inget man kan lista ut. Inget man kan fråga någon annan om för känns som om den känslan är olika från person till person. Samma sak med uttrycket, söt & snygg. Vad är skillanden.
Jag har frågat några killar men har fått olika svar av nästa alla så vet inte riktigt vem jag ska besluta mig för har det mest logiska svaret. Jag önskar att jag hade en bok, en bok som slog upp allt som jag ville veta. Som hade svaren på alla mina frågor.. På tal om känslor. Jag hatar känslan att vara rädd för att bli sårad. Den känslan gör så att man begränsar allt. Man vill så mycket men man vågar inte just pågrund av den rädslan. Så är det ju alltid, med vänner, pojkvänner, familjen, överalltkänner jag den rädslan. Har man än gång blivit sårad tror jag aldrig att man kan känna sig säker igen...
 


Beutiful Disaster

Nej nu har jag ätit frukost, ska dra mig hem till Fia och vara med henne idag. Hon är ju sjukskriven så nu har jag en kompis att vara med på dagarna. haha. Hade tänkt att jag ska ringa, slank & brun, idag och boka en tid. love it.Jag saknar min älskade Carro.
Men ska träffas på söndag har vi bestämt. Ska bli grymt. Vi måste fan åka någonstans i sommar och bara festa loss och umgås. Jag vill så gärna åka till USA. Men man kanske ska vänta tills man är 21 och kommer in på det flesta ställerna. Ha en bra dag!

när saker och ting inte är som det borde vara

Två vanliga frågor jag brukar få nu för tiden. tänkte att jag skulle skirva svaren här för att förebygga att ännu fler frågar ;)

1. Vad brun du är, har du solat?
Svar: Ja
2. Karro har du extensions? Svar: Nej

Så mina hjärtegull nu fick ni svaren på det!


memories never die

       


The Pussycat Dolls - I Don't Need A Man

Världens bästa girlpower låt! Älskar den!



I see you looking at me
Like I got something that's for you
And the way that you stare
Don't you dare
'Cause I'm not about to
Just give it all up to you
'Cause there are some things I won't do
And I'm not afraid to tell you
I don't ever want to leave you confused

The more you try
The less I buy it
And I don't have to think it through
You know if I'm into you

I don't need a man to make it happen
I get off being free
I don't need a man to make me feel good
I get off doing my thing
I don't need a ring around my finger
To make me feel complete
So let me break it down
I can get off when you ain't around
Oh!

You know I got my own life
And I bought everything that's in it
So if you want to be with me
It ain't all about the bling you bringing
I want a love that's for real
And without that, no deal
And baby I don't need a hand
If it only wants to grab one thing


The more you try
The less I buy it
And I don't have to think it through
You know if I'm feeling you

det är jag och mina invalider

Dagen idag har jag spenderat på sjukhus & vårdcentral med min älsking & Fia. Han har skit ont i ryggen så åkte för att kolla upp det idag. Kan säga att han sitter där fortfarande. Jag & Fia fick åka hem till Täby igen för att jag skulle jobba och sen var det träning. Fia hoppar omkring på kryckor och Olle tar hundra år på sig när han ska resa sig från en stol.. Ja det har varit jag och två invalidos idag.

Längtar som fan till greys anatomi idag. Det börjar om lite mindre än en timme. Tänkte hinna med en dusch innan. Jag har trots allt tränat idag. Dock som back. haha. skrattretande.


Fia med sin opererade fot. Folk misstog henne som en patient när vi var på vårdcentralen med Olles rygg.

snygga underkläder är överskattat

Ja jag tycker det. Visst är det kul att ha underkläder som är snygga men känns som om de underkläder som är snygga idag är hur obekväma som helst. Hittar man några snygga som också är sköna så säger jag bara, Lucky you! Och nästa fråga blir då, när syns dom? Om man böjer sig fram och råkar ha liiite för små byxor. Förhoppningsvis sitter trosorna där, annars blir det bara en ugly butcrack och ens snygga underkläder fick inte ens synas då. Näe. Överskattat. Eller den vanliga "Ja men jag vill vara fin för min pojkvän" hallå? hur länge sitter dom där underkläderna på igentligen. Och sedan är det är ju inte så att man har de som nattkläder när man ska sova direkt.. Punkt.


hahahahahahahaha, dröm DJ blå!


SEMLOR HERE I COME

Imorse.. ja ni hörde rätt. imorse klockan 06.00 var jag, Karro Filipsson, uppe och gick. Aa tror det eller ej. Till och med pappa tände lampan i sitt sovrum och frågade vad fan jag gjore uppe. Körde Olle till mönstringen och åkte med Fia till löwenströmska sjukhuset för att hon skulle operara foten. Hon tog bort den där knölen som gjorde jätte ont. Nu är den borta. Jätte skönt för henne! :)

Nu ska vi åka och köpa semlor!! YÄÄÄÄY! jag älskar semlor. Mums. Ikväll följer nog Fia med mig hem till Olle. Måste ju ta hand som sjukingen hon kan ju knappt gå, stackars liten. Nej nu ska vi åka. Puss

up in the blue

Har precis kört Olle till pliktverket. Han skulle mönstra idag. Usch vad jobbigt, jag skulle aldrig orkat.
Imorse vaknade vi typ vid tio. Åkte och hämtade Moa & Tessan för att sen åka till Åkersberga för att tessan skulle göra sin tatuering bakom örat. spännande! Nu ska jag snart jobba. bläääääääääääääääää. Ingen träning ikväll heller, grymt skönt. Och ikväll är det beverly hills :D:D

bye bitches

i love you just the way you are

Vaknade och gick dirket och satte oss framför datan och kollade på twilight. Jag & Fia. Den är så bra. Jag är typ kär i han vampyren. Ge mig honom pleeease. Fia duschar nu och jag äter mackor. Jag måste fan också duscha sen för hået är alldesles fett efter den där hårinpackningen som var helt värdelös.

Vi lekte fylletaxi igår och körde in Mickan och Bella till sturekompaniet klockan tolv. Man blev lite sugen på att festa när dom där kackelhönorna satt där bak skit snygga och jätte taggade. Blev ´dock bara en hemmakväll. Till mångas förvåning. Idag ska vi nog på bio i uppsala tror jag. Måste träffa älskling, saknar honom!

btw, jag har fått min mens nu. yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeees. Kanske kommer det någon snygg vampyr hit då(?)


Ett filmtips



Honey
Snygga Jessica Alba har huvurollen
Filmen är helt klart värd att se

jag är fias vingman

Var nyss och lämnade min älskling (Olle) på t-centralen. Han fick åka hem idag bestämde jag. Det är bra att inte umgås 24/7. Jag som är så van vid distansförhållanden. Men så fort han åker iväg saknar jag honom på en gång men ändå är känslan att sakna någon så mycket ganska skön ibland. Knäppt det där. Kärlek är verkligen ett stort frågetecken igentligen.

Ikväll ska jag & fia mysa. Bara vi två. mys mys mys. Sandra är i Umeå och spelat match. Vi har två borta matcher i helgen. Jag ringde till Daniel i onsdags och sa att ja inte ville följa med. Orkar inte åka buss typ en dag i streck för att sitta på den där bänken. Och sen är jag inte så nöjd med alla besluten som tas inom laget just nu. Är mest bara less på hela skiten. Mickan ringde mig idag och gav mig ett förslag. Kanske fan tänka på det!

Juste, Olle tvingade fia att ta en liten snus. HAHA! nu ligger hon i soffan och ser jätte trött ut. Jag undrar hur den här kvällen kommer sluta. VI har som sagt inga planer. som vanligt

nikokicken
  
Snus under läppen . Ca 1 timme senare . Ca 3 timmar senare

 
Mina älsklingar på isen ute på ingarö.

Tjarrååå

Helgens låt

grymt skön

efterlängade fredag

Var hos älskling igår, vi kollade på Wanted. Den är bra. Angelina har så himla snygga tatueringar.
Sen idag åkte vi till Sandra och hämtade henne för att sedan åka in till stan för att fylla i våra tatueringar för sista gången. Skönt! nu är den helt klar. då är det bara att sätta igång på nästa ;)
Jag jobbar medans Fia & Olle hittar på nått. Btw, så blev jag stoppad av polisen i Heby två gånger i morse. Haha. Bondehålan har fler poliskontroller än hemma i sthlm. great!

Ikväll åker vi till Ingarö. Vi ska ha pinigs turnering och bastu efter det.
naaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaajs.

in the end im still so lonely

Godmorgon! Ska snart åka till tibble och sola. Sen ska jag åka och hämta upp Tessan så ska vi åka till en tatueringsstudio. Hon vill tatuera en skit cool grej bakom örat men det är typ ingen som vill göra det på henne för att det är så nära ansiktet plus att hon är så ung och bara har en tautering. grr.. fan jag hade gjort den lätt! den är ju skit snygg :)
Sen ikväll efter träningen åker jag hem till min älskling och myser. Han är bäst!

Ha en bra dag!

gränsen mellan hat och kärlek är inte stor


Bilden har jag tagit & mina tårarna är äkta.
För när smärtan blir alldeles för stark,
när man inte klarar av att hålla den inne.
Låt då istället smärtan rinna ner för kinderna,
låt tårarna symbolisera det onda du känner.
Torka bort tårarna och känn dig 10 kg lättare..

Grrrr..

Fick nyss ett medelande från Erik
- Jag har skaffat en lägenhet

Grr.. han som redan i stort sett bor ensam hemma. orättvist.

greys anatomi är tillbaka

Såg gäst inlägget från sandra där nere. Hon är för söt. Iallafall, åkte att jobba när vi kom hem från heby. Sen åkte jag och Fia in till stan för att kolla när Hugo spelade handboll. Det var Hammarby - Ystad. Elitserien. Hugo sa att det inte skulle vara så mycket folk. nej nej, det var nästan fullsatt i Eriksdalshallen. haha då har han aldrig varit på våra matcher inte. Jag fick leka liverapportering via sms med Andreas. haha.  

Nu sitter jag och kollar på Greys. det  var börjar igen. så himla bra.

 
Tog kort när min älskling låg och vilade
han ser ut som en liten bäbis.
min bäbis

Rapport från Heby - Sandra

Vaknade av att klockan ringde vid kvart i 8 då det var dags för adam och olle att gå upp. Då kom karro in till mig och vi låg och pratade lite och myste, riktigt skönt :) När vi pratat av oss somnade vi om och plötsligt frågar karro vad klockan är då visade den 11 - SKÖNT!

Olles lag verkade vara sämst med adam lag är i final dom lär vinna hela skiten men det måste vara min klubba som gav tur! Precis när jag skulle hälla upp juice ringer olle och säger att han skulle bli hämtad det var bara att rulla bort adams bil och backa ut min... När vi kom hem fick jag äntligen min efterlängtade frukost, mums :)

Nu har jag suttit vid datan ända sedan frukosten och bakom mig har jag två feta kossor som ligger och blir ännu tjockare......

Nej nu ska jag ner och borsta gaddarna - seee you!

brunare

Nu har jag och Sandra varit nere i Tibble och solat. Tvättade håret också, man fick skäll igår för att man var en stinkis så.. och även av Erik idag. hmm? Jaja, ska till stan snart och träffa Carro. cant wait. Vi ska se, I taket lyser stjärnorna. Den verkar bra. Jag har läst boken och den var sorglig. Jag & Carro kaske behöver gråta ut lite. haha.
Sen ikväll efter jobbet ska jag till älskling <3


Min Carro som jag kommer smitta idag med min, (osynliga) magsjuka.
Moahaha..

magsjuke drama

På onsdag kommer jag bli magsjuk
Japp ni hörde rätt. Drack ur Moas flaska igår. Hon spydde tre gånger i fredags. great. Hon sa det efter att jag hade druckit. Nu ligger Emma hemma och är magsjuk för att hon och Moa delade på en cola i fredags. Känns som om jag är den tredje personen i den här magesjuke kedjan. Jag som hatar att spy..

thats my story


jag och alexia


Längtar tills man är redo att skaffa en egen liten bäbis
kärlek

fan vad skönt det är att jobba halvdag.

Är med sandra. Vi ska ta oss ner till tibble för att sola lite. Blev avundsjuk på Sanna Jansson igår när hon satt där brun och fin. Nu när jag har färgat håret så ser jag ännu blekare ut. Ska basta och bada lite i badhuset också. leka som små barn igen.. moahaha! Sen försöker vi övertala Adam om att vi ska åka och kolla när dom spelar innebandy tror jag det var. haha!   

have a nice day. yäy!

nu ska det tittas på film..

ska lägga oss och titta på film nu. Jag och mina två älsklingar. Imorgon ska jag förbi och boka tid till en ansiktsbehandling. awesome.  
Sov gott!

super helg

Helgen är slut. skit. Var ute och festade som sagt i fredags vilket var skit najs. Vi hade jätte kul. Inte misslyckat som förra gången. Jag kanske blev lite för påverkad men alla andra verkade ha roligt åt mig så det lönade sig. i lördags var jag med min älsklingar i stan och åt lunch på ett cafe i gamla stan. Även det mys! Sen på kvällen åkte jag till Olle och har varit där sen min match idag. matchen slutade 5-9 till oss. WIIIE!
Har inte haft nått batteri på mobilen så har inte kunnat ta några bilder.. mindre bra! 

Götakällare ikväll.

Ska äta och göra oss i ordning för världens största party
på otursdagen, yäy


Sovmorgon!

Sov hos Fia inatt. Vi vaknade nyss. sköööööööööööööööööönt! Måste sova så man orkar vara uppe hela natten, haha. Ska duscha och sen åka till min syster så hon kan göra en fläta i luggen på mig. Jag har försökt men jag kan inte. damn! Sen börjar jag tre idag på jobbet och slutar sju. det är bra. Hem äta och sen måste vi vara inne i stan innan elva, himla skit åldersgräns. om ett år är man 21 då jävlar. Alla 91:or kan ju snart gå in på korgen, bläää!

ska duscha nu.

Mina älsklingar


Om jag skulle dö är ni rosen på min kista,
skulle hålla den vid liv och aldrig låta den vissna.

Minnen, kärlek, tårar..



I´d cross the desert to be where you are
All the things i´d do to be close to you

A million miles wouldn´t seem that far,
I´d go anywhere just to win youre heart.

BAJS BAJS BAJS

Har varit och hjälpt Fia på jobbet. Jag vet jag är snäll haha. Ska snart själv börja jobba, sen ikväll är det träning som vanligt. mums.

Har lite planer för helgen. På fredag ska vi till tresexti och dricka sprit och shake as. Dricka bort sorgerna. haha. Sen kanske jag åker iväg på lördag kväll.. 
 Pontus hade tydligen taggat Kristoffer att komma hit i helgen, det är kul. Hoppas ni kommer. Saknar er! Vi har ju match i Västerås på söndag och det är ju ganska nära hem för dom sen också. hälften hälften. med tanke på att Kristoffer går i skolan i västerås.

Nu ska jag sätta mig och kolla på tv tills jag ska börja jobba. bajs


Fialotta

My only wekness is you

damn!

Nu känns det bättre..

Pratade om jobb idag på frukosten. Jag funderar på om jag ska börjar jobba med hemtjänst. Tror att det skulle passa mig bra. Nu när det inte finns så mt jobb. Jag är bra med äldre, det är typ det ända jag har fått bra kritik från i skolan. Får väl utnyttja det tills man hittar ett bättre jobb..

Pratade med Olle i telefon igår i fyra timmar, mys :)

Mickan & Moa (syskon) igår på matchen
Moa - såg du min pass till dig mickan..
Mickan - Pass? du tappade ju bollen


alla gillar brudar


bra låt när man är ledsen


When I first saw you, I saw love.
And the first time you touched me, I felt love.

And after
all this time, you're still the one I love.
Looks like we made it
Look how far we've come my baby
We mighta took the long way
We knew we'd get there someday

They said, "I bet they'll never make it"
But just look at us holding on
We're still together still going strong

You're still the one
You're still the one I run to
The one that I belong to
You're still the one I want for life
(You're still the one)
You're still the one that I love
The only one I dream of
You're still the one I kiss good night

Ain't nothin' better
We beat the odds together
I'm glad we didn't listen
Look at what we would be missin'

They said, "I bet they'll never make it"
But just look at us holding on
We're still together still going strong

(You're still the one)
You're still the one I run to
The one that I belong to
You're still the one I want for life
(You're still the one)
You're still the one that I love
The only one I dream of
You're still the one I kiss good night

(You're still the one)
You're still the one I run to
The one that I belong to
You're still the one I want for life
(You're still the one)
You're still the one that I love
The only one I dream of
You're still the one I kiss good night

:@

Jag förstår inte hur killar tänker
säger en sak och gör något helt annat
typiskt

Ska gå och duscha nu så kanske man mår bättr sen

its räki bitch

Ska in till stan nu och träffa Erik. Bio eller fika :)
och ikväll ska jag spela match i Huddinge. yäy, haha.

hejrå!


helgens bilder ligger på bilddagboken


Jag, Olle & Adam

Spelar Dm Final idag i eriksdalshallen

Täby IS - Balrog

Två elitserie lag möter varandra i en DM final med pengar i potten.
Balrog har redan räknat in i sin budget att dom ska vinna.
Vilken sporre...

dagen började bra

Vaknade, åt frukost, satte upp håret i en knut och tog oss till vallentuna på 15 min. grymt. i dom minturarna hann vi med att ta ut pengar i arninge centrum och förbi ica för att upptäcka att dom inte hade öppet.
Sandra har iallafall färgat håret nu och det blev skit bra. Fina slingor och lite mörkare resten. naaaajs. Själv klippte jag mig inte, vilket min syster inte tycker om. Färgade ju håret i helgen, svartbrunt, hette färgen. blev bra. har redan fått två kommentarer av okända att det var fint. nöjd

Tog lite bilder på Novalies 3 år och Alexias 1 år rum idag.
värsta prinsessrummet
   

Novalies walk in closet.
  

det är mystiken vi dras till

Som sagt..

Kommer en kille fram till dig på krogen och börjar snacka och sedan hänger med dig för det mesta resten av kvällen är killen oftast inte så himla intressant. Visst han är helt okej men du känner inte direkt den där dragningskraften mellan er två.
Kommer samma killen istället fram glidandes och viskar något som " hej snygging" i örat på dig och sedan bara går vidare. då jävlar blir det intressant.. kvällens projekt har startat.

just a tought

haha, fan vad skrattretande

Besviken, arg & irrtiterad.
Med dom orden säger jag godnatt

now im back

Skulle skrivit igår men då kom fjollan Adam hit också så har haft fullt upp.

Jo, helgen har varit bajs bra. Vi har varit och sett Twilight som btw var grymt bra. Utgången i lördags behöver vi inte prata om, säger bara förlåt till Carro & Niklas. det var inte alls meningen. Ni vet vad jag pratar om. Igår var Jag, Olle, Sandra, Adam & Fia o såg Valkyria som var säääääämst. Jag fattade ingenting och allt var så himla segt. Det var bara texten i slutet som berörde.

Adam & Olle åkte nyss hem och jag börjar snart jobba. uuuuurk! har absolut ingen lust. well well..

pics från i helgen kommer sen. har ingen sladd till mobilen här. den är hemma.

förlåt för dålig uppdadering.

Utgång ikväll. vet inte var men fest ska det bli. ska möta upp massa vänner.
 Förfekke nu, skriver imorn..

man kanske skulle gå upp..

..och göra lite nytta (?)

  
idag ser man ut såhär
håret är dock fett men det ska tvättas

because of you

Ligger i soffan och bara tar det lungt. Har tv:en på och är inne på facebook och blir förvånad vad folk tror om mig på dom där vänfrågorna man kan göra. Haha, verkar som vissa tror att jag har gjort allt :P well well.
Adam verkar lite bitter så får inte sova hos honom imorgon så det blir nog inge party i uppsala, får festa på som vabligt här hemma i sthlm. Men skulle vara kul att festa någon annanstans någon gång. Får festa i Skåne i sommar, right brudar? :)

Pratade med Pontus igår!! äntligen, min lilla bonde.

vad händer idag?


yäyä

tatueringen behövdes fyllas i. Ska dit den 20:onde. soft.
Får se om Olle kommer hit imorn, har blir tydligen retad där borta i bondeland (heby) så han lär ju inte våga komma hit. Sen hoppas jag på fest imorn eller på lördag, vare sig i sthlm eller västerås. jag skiter i vilket, jag ska parta loss.
Sover hos Fia inatt, min familj har åkt till dalarna. FF hela helgen.

vaken och igång

Ska snart åka in till solna och hämta upp Erik för att sedan åka in till stan.. Senare ska jag hämta Fia från jobbet och sen ska jag iväg att jobba själv. urk Senare ikväll 'är det träning som vanligt.
jaja, ska kila!

Såhär åker Karro in till stan..


en till


lovley



I stop to catch my breath - And I stop to catch your eye
No need to second-guess - That you've been on my mind
I dream days away, but that's okay -
It's like I want to hear a silent sound - And then hold it in my hand
But a rose won't blossom from a ground - Of desert sand, but I like to pretend that

One day I'll turn around - I'll see your hand reach out
I'm only fooling myself, ohhh,ohhh,ohhh - But maybe when you smile
It means you'd stay awhile - Just maybe yeah you'd save me now

Well, now it's etched in stone - That I can't survive alone - You have the missing piece
That I need so desperately - Yes, I slip away to a day that'll never come

It's like a splash of water to my face - When I suddenly realize - That you could never find a place
For me in your eyes, and I don't know why I keep thinking

One day I'll turn around - I'll see your hand reach out
I'm only fooling myself, yeah, yeah, yeah, - But maybe when you smile
It means you'd stay awhile - Just maybe yeah you'd save me now

the wekness in me

Har duschat, haft hårinpackning och sitter nu och kollar på top model.. Hon Elina har ju en sjukt snygg tatuering på sin mage, love it. Jobbade som sagt i en timme och 40 min, jäävligt slitsamt. usch. hatar sånna där långa dagar.

På träningen idag stod det fyra turkar högst upp och glodde och tog kort. Hmm.. kanske kommer man komma med i tidingarna i turkland snart.. eller så blir vi väl affischer på deras väggar. well well.

Ska åka och visa upp min tatuering imorn till han som tatuerade och se om det behövs fyllas i. Erik ska följa med som sällskap, det tackar jag för :) han har lite bättre lokalsinne än mig så vi kanske kan hitta en parkeringsplats också..

måste se klart top model..

pensionsparande is the shit

Har varit på banken nu. Det gick bra. Ska dit på måndag igen med nån kod så skulle vi aktivera nått shit! Har fått ett Visa kort nu också. skönt. kan man betala taxi hem från korgen själv. moahaha

Idag jobbar jag bara 1 tim 45 min. Soft!

Satte klockan i morse för att spana in Kenza på vakna med the voice. Skulle bara se om hon är lika blåst som blondinbella när hon pratar. Som tur var va hon helt okej. Hon verkade inte så speciellt blåst utan mer som en helt vanlig tjej. Så blondinbella är nog bäst på att skriva intressanta inlägg men är helt blåst när det gäller att öppna munnen. KEnza är tvärtom.. vad föredrar man(?) Skulle jag umgås med någon av dom hade jag lätt tagit Kenza!!

SLUT.


shit vad mycket drama

Det är alltid så himla mycket drama överallt. Vissa kan inte berätta vad de känner, andra vet inte, bla bla bla..
Rätt jobbigt faktiskt. Det ska alltid vara något liksom. De ena avlöser det andra.

yäyä

Kom precis hem från Fia, tvingade hennes mamma att göra pannkakor åt oss tre för att vi alldtid misslyckas och måste åka och köpa något annat för att vi inte fick i oss en ända pannkaka. Såg top model och sen åkte jag hem.
Imorgon ska jag till banken och fixa visa och ett sparkonto och sen förbi Slank & Brun vid marknadsvägen för att boka tid.

Det var tydligen spring test imorn på träningen.. suck!

Min mys Carro!!

Har äntligen träffat Carro. Vi var och fikade på vårat vanliga ställe, Tullys. Det har liksom blivit vårat hak. Love it
Vi pratade om allt möjligt. Kändes jätte bra. Men Carro skulle börja jobba två så jag tog pendeltåget till Jakan för att vänta på att Sandra skulle sluta. Gick till Jakans centrum och kände mig helt lost.. haha
Kände mig som en Täby bo på helt fel place, så gick till nån ishall och väntade på henne där istället.

   


Nu sitter jag på jobbet och väntar på att jag ska få sluta..

paaaaaaaaaaaaaaaaaarty!

Party like hell


tresexti, GK . lätt bästa stället.

btw

glömde berätta det värsta idag på träningen..
Sandra slickar upp fias blod från hennes brännsår på armbågen,
nej förlåt inte slickar, utan suger!

det blev en svettig junior träning..

.. istället för fys. yes! hann inte till fysen för jag slutade för sent.

Gjorde ett till grymt kap idag när jag shoppade. Såg ett par as coola skor som jag sa åt Fia att köpa. Så hon har gjort det nu. jag är en grymt stolt stylist. inget jag skulle kunna ha på mig men tyckte att det var mer Fias stil.


 
       Fias skor                    Mina nya kläder

grym grym grym låt!!


Love me, hate me

Nöjd.

Har fått med mig en del hem från centrum. Mer än vad jag kanske önskade.. men men. Det blev, leggings jeans, två linnen från Gina, en t-shirt från Zara  & skor från din sko. lägger ut bilder ikväll..

bakgrundsmusik, Britney Spears - If U seek amy.
btw, 40 besökare igår. thats nice, love it! 

Min första halvdag

Ska snart till till täby centrum och kolla om jag hittar nå snygga kläder eller nått. Sheeat vad skumt det känns att inte jobba. Känss typ som om man går i skolan igen bara det att man har lektioner på kvällarna istället..

Vi har fys ikväll på träning.. eller vi ska tydligen ha fys hela veckan :S jag dör!! Jag säger som Lisa sa, " äh jag tar med mig klubban iallafall i hopp om att den ska användas"  haha. Men det är väl aldrig nå fel och träna lite till beach 2009. Man är ju singel den här sommarn. kan bli spännande! ;P

Nej ska dra mig. Tro det eller ej men jag ska GÅ till täby centrum
vad gör man om man inte har någon bil (?)

snyggt kollage Fia


precis så jag känner..



I've got dreams of love and I love you
I know you feel the same way too
I feel your spirit when you're near me and when you're away
Somehow, somewhere I'll see you again
But until then I've got dreams of loving you

karro heter jag och jag är så go och glad

ge mig helg igen


Someday i will return

livet är hårt.
och det svåraste i livet är även det bästa som alla människor strävar efter..
kärlek
hur kan något som kan vara så hemskt vara så himla underbart
men om det inte vore så hemskt som det kan vara ibland
skulle vi inte heller känna och veta när det är som underbarast

Men, när man äntligen känner den där bästa känslan, 
tas den ifrån en och man står kvar och undrar om man någonsin ska känna sig så lycklig igen..
 

Täby IS - Engelholm 10-4

Hemma.

Har varit på kalas hos Novalie. Hon älskade sin lilla törnrosa kläning hon fick av mig. Hon sprang runt med den där på sig och lekte prinsess. min prinsessa. Helgen har varit helt ok. mycket tid med familjen, men det kanske är nyttigt det också.. Monika hade bakat mina favvo kakor till matchen idag. :) jag åt... några!

Folket, nu jobbar jag halvtid. hörde ni? halvtid. vilket innebär att jag har hela förmiddagen fram till halv fyra helt fri ända tills juni. det låter bra i mina öron iallafall. Har redan planerat att jag ska vara med Carro på tisdag, ska ses i stan vid tolv. Sen ska jag till banken och fixa ett sparkonto. Ska också försöka hinna med min ansiktsbehandling som jag fick i julklapp. inte mig emot.

Som avslutning en bild på mitt bollmärke som jag fick i onsdags
& en bild på hur finnar förbereder sig för match.. fila naglarna
 .

aloha!

Mtach igen.. denna gång mot Engelholm. Kom och kolla. 14.00 i tibble
Ska först ner och köpa en present till Novalie som fyller 3 år idag :)

//K

RSS 2.0