3 DAGAR KVAR

Sen är vi där

JAG LÄNGTAR

godmorgon

har packat klart allt nu :D väntar på att fia ska komma och plocka upp mig så ska vi åka till centrum och köpa det sista till resan och växla in pengar.

Ni kanske vet det men alla Duka har ju typ upphört i hela sverige nästan. Det finns ett kvar som håller på att stänga i Falun och jag har ett present kort på 500 kr på Duka. Så det är lagom roligt. Kan inte hitta presentkortet heller så blir väl att kasta dom pengarna i sjön ändå.. jag är bra på att hålla reda på saker ;)

Ikväll är det bio som sagt och imorn ska vi åka in och skicka på Pride. Har ni aldrig sett paraden tycker jag att ni ska åka in och kolla. Det är rätt roligt att se, man blir glad av det. Absolut värt att kolla på!

häääjdå

bra dag

Kom precis hem från träningen. Hade lite fys ute. Vi var inte så många direkt men vi körde iallfall. Skönt att träna lite. Känner man sig inte lika fet iallafall. Har varit i stan idag med älsking och Fia. Hittade lite snygga tröjor till älskling och sen en kjol till mig. Sen körde vi han till t-centralen, måste hem och packa och hämta sitt pass. På måndag åker vi ju!

Jag ska upp på vinden nu och hämta min resväska och börja packa. För i helgen hinner jag inte. Fullt upp.
Imorgon ska jag ringa äldreboendet jag skulle vilja börja jobba på. Har praktiserat där när jag gick i skolan så hoppas att det kan vara ett litet plus för då vet dom ju att jag är duktig.

det var väl allt..


skön låt, bra text


I´m a dreamer

me lääääääängtar

Jag ska på bio med mina fina flickor på fredag
saknar terriberri, det var ett tag sen. Men nu jävlar ska det mysas
ja Sandra valde att tillbringa 2 veckor med sin mormor & morfar istället
haha :P

mysdag med älskling

Åkte till Fia imorse och kollade på en shopaholics bekännelser. Den var faktiskt ganska rolig. Hon var en total galning. Lite överdrivet kanske:P Sen åkte jag och Fia och jobbade..

Kom nyss hem igen, jag och älskling bestämde oss för att gå runt sjön och prata lite. Sen satte vi oss på en klippa åt lite sallad och myste. Dom där äckliga hästmyrorna gjorde så man inte stannade så värst länge på klippan, Har enorm träningsverk sen träningen igår. Det var jätte roligt och skönt att springa av sig lite och framförallt änvända klubban igen., Spelade tvåmål hela träningen. naaaaaaaaaaajs. Jag trivs. Så blir man behandlad som en människa också och inte som ett jävla djur!! kan vara en bra fördel.




Pissnisse

ska snart sätta mig och kolla på tv med älskling. c ya!





tisdag

6 dagar kvar tills vi ska åka till cypern!! TJOOOHOOOO

Har precis kollat två beck, mys. Ska snart åka och jobba. Fick nyss ett medelande från moa om att det var träning idag. Haha hade jag ingen aning om. Men ska bli kul att träna, var så länge sen. Sen kommer älskling ikväll också. Jag längtar så jävla mycket. Att få krama och pussa på honom. yeye.. måste gå. Schmek

Mitt hjärtas hjärtan

Ni är huvudpersonerna i mitt liv
det viktigaste för att kunna skapa underverk


Min pojkvän. Den finaste och bästa i den här världen


Fialotta. Du & jag, helan & halvan, Piff & Puff. Ja ni fattar!!


Terri. Min solstråle. Kan inte annat än älska dig vännen

Våran räka. Min finaste flicka. Stark vänskap

Min bigmama. Du är underbar. Saknar dig ibland så det gör ont! hjärtat!

utan er är jag ingen.

godmorgon sverige

När jag vaknade imorse åkte jag direkt till Fia och åt frukost. Mitt kylskåp är aldrig så speciellt utrustat när det gäller frukost. Så åt hemma hos Fia framför Beck. Beck är bra. Säger det igen. Ska snart åka och jobba. Börjar med biblotek halv två. Sen slutar jag runt halv sex igen.

hejåhå. skrivs ikväll

mobba mig inte för min EPA traktor

La in en bild på bdb och sa att jag inte tycker om epa traktorer på vägarna
då var det visst någon kille som tog lite illa upp tror jag, lite roligt:

jag: Jag & Fia hamnade bakom dom där förbannade epa traktorerna. Hur ovärt är det inte att sitta och puttra runt i 30 i en låtsas bil? bönder..
Han: Käften
Jag: man behöver ju inte köra på störra vägarna iallafall. Dom stoppar ju upp alla med riktig bil som vill åka i riktiga hastigheter!!
Han: de är bättre att ta sig fram i 30 än att inte ta sig fram alls ? det handlar om 2 år i livet sen äre körkort, sluta klaga ditt jävla fucko. bara för att du är avundsjuk och inte har råd. att åka epa är mysigt, jag skiter totalt i om det är en lång bilkö efter
Jag: ja men för dom som har körkort är det lite segt om det är en "bil" framför som kör i 30 på en 50 väg:P

JAG SAKNAR DIG


Har inte träffat älskling sen i torsdags
Min finaste

precis hemkommen

Dopet var jätte fint. Förtuom att det regnade och att jag höll på att frysa fötterna av mig så var det jätte mysigt. Kom jätte mkt folk. Några som man aldrig hade sett förut. VI höll till i en fäbod uppe i hållberg. Ligger i älvdalen fast långt in i skogen. Jätte mysigt. Eftersom det började regna så blev det inte riktigt som planerat. Vi fick alla knöka in oss i tältet. Men det gick bra det med.


En av fyra fäbodar

Tobias och Novalie i sina älvdalsdräkter


Tobias, Syster & lilla Clara som inte verkar så nöjd

Carina, Alexia, Novalie & syster

Det är ganska vanligt som sagt att man har sina dräkter på sig när det är något högtidligt. Så alla som kom från älvdalen och var nära släkting till Hanna & Tobias hade på sig sina dräkter. Sött!

Mot älvdalen

Är snart påväg in till t-centralen. Fia kör mig. Ska möta Malin halv tolv. Hon vill köpa min mobil. Ni vet den där touchscreeen mobilen. Har tänkt sälja den och köpa en likadan som Fia har för den verkar jätte bra och jag är trött på touchscreen. Sen bär det av mot älvdalen. Så vi hörs imorn när jag kommer hem. Förhoppningsvis med lite bilder på lillen.
Schmek

Två av dom bästa..

.. skådespelarna enligt mig


Klockren i Beck filmerna. Himla skön han!


Klockren i Heartbreak Hotel. Så jävla skön!!



hemma igen

Ska snart äta middag. Idag blir det tomatsoppa från kelda. Absolut den godaste. Bagetter i ugn och ett glas rött vin till. Framför en skiva beck. Kan det bli bättre ;)


Tomatsoppa & bagetter. Fia myser med snövit. En snygg bild på mig

Åker till älvdalen imorn 11.44. Så kommer inte kunna skriva någon blogg i helgen. Tänkte ta med datan eftersom den är så liten så jag kunde fördriva tiden lite på tåget men ångrade mig och tar med mig en bok istället. Strålande solar eller vad den heter. Låg etta på boktoppen för ett tag sen. Det ska nog göra så att resan går fortare.

Nej, nu är soppan klar. Matdags. Hoppas ni haft en bra dag
xoxo



våldtäkstrosan

Säkra trosor

Varför inte göra en särskild kalsong till killar istället.
Det är ju dom som inte kan hålla lillen i styr!

blogg från jobb

Jag och Fia gick upp ett idag. Great. Haha. Fia såg så trött ut så ville inte väcka henne men sen kl ett kände jag att jag inte kunde somna om igen. Så gick vu upp och kollade på Beck. Den här gången var det någon som hade blivit styckad och slängd i långsjön. Mys


Fick ett medelande från tessan idag:
"SNYGGHUGO ÄR I TÄBYCENTRUM"
ja ni vet han från linda rosings misslyckade program om att hitta en kille för henne. Det gick ju som det gick också. Bra att välja en kille som är typ 20 år och hon själv.. typ 35 eller nått. Vissa gillar lammkött. Eller snarare ofött kött.

ska jobba vidare nu. Schmek

Känner hopp

Har skickat nu..
känns som en sten har lyft från hjärtat. Skön känsla
Ser hopp om det här. Och det var länge sen

.

man ska inte ta ut segern i förskott

Beeeejbee, here i am

Skicka hem älskling idag innan jag åkte till jobbet. Han har varit här i mer än en vecka och det var varit jätte mysigt att ha han så nära så länge. Men efter ett tag är det skönt med ett litet break också. Eller det var iaf vad jag tyckte. Älskling höll inte riktigt med ;) Men vi ska ju snart åka utomlands tillsammasn och sen efter det ska vi till gbg. Så ska umgås mer än vad vi är vana vid. Det är väl så när det är sommar. Alla småbarn har sommarlov. Själv jobbar man. Dock heltid.. men fortfarande ett jobb! Han tycker även att jag är alldeles för oromantisk och gullig. Visst kan jag ligga och mysa.. ett tag! sen blir jag rastlös och måste hitta på något.. sån är jag.

Väntar på Fia just nu. Hon är och jobbar. När hon slutar kommer hon hit så köra beckmaraton.
Saknar våran räka. Men hoppas du har det bra nere i skåne. Annrs kommer vi och hämtar dig!!

// xoxo, haha

ur boken, vänner

"En verklig vän är någon som kommer in,
när resten av världen går ut"

"Min vän och jag berättar alla
våra bekymmer för varandra.
Ofta är det inget vi kan göra för
att reda ut dem.
Men vetskapen om att vi är
där för varandra, redo att lyssna,
det är all hjälp vi behöver."

" Jag är inte stark. Hon är inte stark.
Men tillsammans utgör min vän och jag
den mäktigaste kraften i hela världen"

ooooooooooooooooonsdag

Kollade på beck igår kväll. Jag, Fia & Älskling. Och startade även morgonen med en till beck film. Beck är bra! Sen bakade vi rulltråta med nutella i. Tog inge kort för det var inte värt att ta kort på de men goda var dom. Som sagt, det är inte utsidan som räknas utan insidan. Och den var jävligt god!

Ska jobba snart. blääääääääää. Älskling frågade vad han skulle göra när jag jobbade. "Ja du kan ju gå ner till ica och köpa middag till ikväll" Blicken jag fick tillbaka sa mer än tusen ord. "åt helvete heller. Går hellre till Fia och spelar Tibia" Vilket han har gjort sen han kom för en vecka sen. N.E.R.D

Ska åka ner till jobbet med Fia nu. KUL!!


payback is a bitch

Vaknade halv tolv idag. Mycket skönt. Sen kom Fia förbi så åkte vi ner till ängsan och badade. Älskling satt på bryggan och skrattade när jag dök. Som jag tydligen inte kunde.. Jag tycker att jag dyker jätte bra iallafall;) Sen var det jobb.. fast jobbet på posten är verkligen bra. känns faktsikt inte så jobbigt att gå dit. Det är ju så himla slappt.

Har precis kollat klart på Lady & Lufsen med älskling. Han hade aldrig sett den. Vem har inte sett Lady & Lufsen?!?!
Men men.. väntar på att Fia ska sluta jobbet så ska vi ner på pizzan och käka lite. Sen pröva att färga min utväxt.

schmeeek

på order

Carro sa att jag måste skriva ett blogginlägg.. så då gör jag som chefen säger!!

Har verkligen inget att skriva. Är helt tomt i huvudet. Frågade Fia om hon hade något förslag. Då sa hon såklart att jag skulle skriva om henne men nääääääää tror inte det va. det har jag ju redan gjort. Tillägnat ett inlägg till henne, check! Sen sa hon att jag skulle göra en lista på skit irriterande saker..  Men vad Fia säger och vad katten skiter, stoppar jag i samma påse!
Tänkte skriva något som inte många vet om mina kära vänner.. MOAHAHHA. jag är elak.

Fia: Har väärldens äckligaste rapar. Spelar ingen roll om hon ätit blommar. Hon rapar ändå rutten fisk.
Carro: Har rakat & noppat rumpan. Behåring som en man
Sandra: Största alkohol förbrukaren i gänget (förutom tessan då)
Tessan: Kan absolut inte laga mat

Men älskar er trots allt LOVAR ;)




jävla måndag igen

Kollade två filmer igår kväll. Dagboken, var lika bra som jag hade hört, & step up. Också skit bra dans film. Åkte mitt i ena filmen till ica stop och köpte glass. Sorbe glass, yummie!!

Vaknade typ nyss. Fia ska gå och göra smootie nu. Frukost!!

CARRO HAR SKAFFAT COMVIQ.
ME LIKE.

do it right now


snygg morgon

Vaknade och satte mig i soffan där älskling sov i morse. Jag höll med älskling när fia och han bråkade då fick man en ett handflatsslag på låret
.

Dagen börjar bra.. huh?

fredagens skjuss till GK


moooring

Åka limo igår var as ballt. Skit skön. Skit många som stannade och tog kort. Sen när vi vevade ner rutan blev dom nog besvikna över att det inte var en kändis.. moahaha. Kvällen på GK var också as rolig. Vi blev ett gäng, Jag, Tessan, Fia, Sandra, Olle, Rotan, Mickan, Moa & Helena. Sen träffade vi Tessans kille och hans kompisar inne på GK. Kvällen var skit bra tills klockan ett när två vakter hänger på Olle och vi inser att han blir utkastad så det var bara att hämta sina väskor och åka hem. Vi var väl hemma vid tre halv fyra pga av att vi behövde gå av bussen i enebyberg för att Olle spydde ner sig. Lite pinsamt att sitta kvar.


Kvällens:
Räkans
drömande blick till en viss kille ;)
Fias råstrul och därmed dansade hon inge mer med oss
Tessan full. Bara det är ju ett uppträdande
Olles spya. MUMS


Tessan, Räkan, Jag & Fia


Mickan Tessan Rotan Helena Moa

Fia checkar in

Ja nu är det Fia här, hon som äger lite mer än Karro.

Vi har tydligen en "vi känner varandra utan och innan dag" så här kommer 4 positiva och negativa sidor om min käre vän Honey.

Negativa:
¤ Att hon är lite negativ i onödan ibland. (man hinner äta lunch på 40 min jag lovar)
¤ Hon använder ofta uttrycket kan inte "nån" hämta. (nån=Fia)
¤ Riktigt jävla rutten på att diska. (tro mig, hon vet hur man slipper undan disk)
¤ Lite svår att göra nöjd ibland.

Nu äntligen till dom positiva:
¤ Grym jävla humor (likadan som min, lovley)
¤ Ställer alltid upp när det behövs.
¤ Hon är för jävla grym på att hjälpa andra med kläder, smink hår och sånt (ni ser ju hur snygg jag blivit)
¤ Kommer alltid med bra ideer och bangar aldrig på andras bra ideer. Spontan, det älskar jag :)

LETS PARTYYY!

PARTY TIME


tresexti :)

Jobbar nu. Längtar tills ikväll. Kvart över tio kommer limon och hämtar oss utanför Fia. Haha rätt skönt. Sen ska vi glida runt lite istan med våran nybrända skiva sen blir vi avsläppta utanför GK så ska vi in och parta!! Mitt hjärta (terriberri) fyller 19 idag :D Hon ska få våran present också. Den blev braaaaaaaaa

Känner på mig att kvällen kommer bli rolig. ME LIKE.

Fias smeknamn ikväll, Auby
Mitt, Lexy

Bajskaka

Nu ligger älskling och rensar öronen, jag har precis gjort det, så kanske vi slipper alla stora bokstäver efter idag, man kan ju hoppas ;)

Är en gumma som inte kan ha trosor i grannfejden, och det gör tydligen dom andra grannarna arga :P SJUKT!



Jag och fia pratade bara för nån dag sen om att vi hade haft lite vadslagning om att slicka på lite knäppa ställen, Jag i badkaret och fia i vasken som ni ser här ;)

lövley


hej svejs

Hej kära bloggen. Jag har en bekännelse, jag har en pojkvän som älskar sin rumpa.


SOL SOL SOL

Har satt på mig bikinin och ska snart bli hämtad av mina töser så ska vi åka och bada. Var snack om norrtälje förut men tror kanske att det blir vaxholm. Lite närmare ;) Fan, drömde värsta mardrömmen inatt. Skit äckligt, men jag lyckades fly innan jag vaknade så det var ju iallafall nått. Nu går man runt här hemma och tror att man är förföljd.

Nej ska kila ut i fina vädret nu. Schmek

5 månader idag

Jag älskar dig mer för var, måndad, dag, minut & sekund
Vi har våra brister i vårat förhållande men hoppas på att
de försvinner med tiden. När du kan lära dig att lita på mig.



Tack för de här 5 månaderna älskling
du har gjort dem till de bästa <3

fia bajsar så hon blöder

Mm rubriken är helt sann.. punkt om det

Sittter hemma och kollar på paris bff. haha sjukaste programmet. Men ändå kollar man på det. Rätt sick. Ända jag kan tänka på nu är att vi åker utomlands om typ 24 dagar eller nått sånt. Ska bli så jävla härligt. Vi har sagt att vi inte ska festa så jätte mkt utan mest ta det lugnt. Det är ju trots allt semestern. Har jobbat nästan konstant sen jag tog studenten förra året med kanske en veckas ledighet förutom på julafton och så såklart. Ska bli väädligt skönt.

Bra låt såhär på förmiddagen


Godmorgon tisdag

Har precis vaknat. Är kissnödig som en.. ja som en jag vet inte vad, Ska till ungdomsmottagningen idag med tessan & Fia. Alla tre har slut på p-piller. Sen ska det jobbas ikväll. >Nej nu måste jag fan gå och kissa innan min blåsa spricker.

Ha en bra dag

hmm?

Den här tjejen ligger otroligt nog fyra
på topplistan av mest lästa bloggar.
Min fråga är då, hur gick det till?



btw

Hittade en grymt snygg kläning på salt idag till Fia.
Ja, jag är hennes egna stylist. Det mesta snygga hon har
på sig är det jag som har hittat. Credd till mig. Ohja!

besviken är det rätta ordet

Ja, jag är besviken på er besökare. Ni har svikit mig. Några av er iallafall. Ni har slutat läsa. Tro inte att jag inte ser det..
SVIKARE

helt lost!

Jag har aldrig varit särsklit bra på datorer. Försöker fixa så att bluetooth på datan ska funka. Går ej. Haha. Har ju massa roliga bilder att visa er från helgen och från idag. Men är man oteknisk så är man. Kanske ska gå någon kurs i såntdär.

Jag och Fia var iallafall i stan igår och köpte oss lite nya navelpiercingar. Fia köpte en med svampbobfyrkant. As cool. Inte för att hon kommer använda den särskilt mkt men ändå. Kul grej. Jag köpte den här:


Helgen i korthet

Fredag: Jag åkte själv hem till älskling efter jobbet. Vi gick och köpte plättar för att äta till middag. Går hem till Olles mamma där det var fullt hus, Hoppas vi inte kom dit och störde bara. Det var Olles mamma, hennes kille, Nanny, Micke, några av deras jobbar kompisar och deras barn, Thomas föräldrar & såklart lilla söta Wilma. Då vi fick mat där och Nanny såg till att jag alltid hade ett glas med alkohol i handen ;) Det var jätte trevligt.

Lördag: När jag och älskling hade vaknat (vid tolv typ) gick vi till hans kusiner och hälsade på. Hade inte träffat dom så det var jätte kul. Alla är verkligen jätte trevliga. Det är skönt. Sen åkte vi hem till täby och mötte upp brudarna och spelade lite minigolf. In till stan för att se baksmällan. GRYYYYYM FILM!!! roligaste på länge. Sen bestämde jag att vi skulle till softbar och säga hej till Carro som var där och söp. Kramades med henne ett tag sen åkte vi hem till täby igen. Nattbad sen somnade vi allihopa.

Söndag: Vaknade sent som vanligt. Tog mig in till stan för en fika med Carro innan hon skulle tillbaka till linköping igen. Det var mys. Pratade om allt möjligt. Saknar dig här hemma. Men vi fick lite tid i helgen. Det är jag glad för. Natten spenderade jag & fia i heby hos älskling. Fick lov att köra hem bilen som vi hade fått låna. Det tackar vi för :)

Nöjd med helgen? Svar ja!

Söndag

Vaknade klockan 12 och satte oss framför tvn, sedan blev det lite varierad frukost... Vissa va nyttiga och åt havregrynsgröt medan andra åt ja vet inte om man ska kalla det en bra frukost men det blev våfflor!

Nu gör vi oss i ordning för att klara dagen, jag och tessan sätter på oss träningskläder vi ska till gymmet, karro och fia letar igenom garderoden för att hitta något passande för en dag med shopping och fika och olle ska träffa en kompis som bor här i täby.

Igår såg vi på Baksmällan det var en film som verkligen är värd att se den va verkligen rolig! Det skulle gott och gärna ha kunnat var vi fyra brydar när vi åker till USA ;)

Nej nu är det bäst man kastar på sig träningkläderna för att bege sig till gymmet och lukta gott!

/Sandra





BLÄÄÄ SJUK SJUK SJUK

haha har glömt berätta om en rolig historia från den här veckan...


upplevde nämligen en skräckhistoria som alla tjejer är rädda för att behöva uppleva men som man troligtvis någon gång kommer behöva uppleva...
Jo va nämligen så att tampongen jäveln fastna där inne!

Hade haft den inne hela dan och skulle gå och byta och då inser jag....VART FAN ÄR TAMPONG SNÖRET!?!?!?

Försöker kämpa för att få ut den, men efter några försök skyndar jag mig skrattandes bort till Fia och säger att jag har ett problem och att hon måste följa med, hon fattar ingenting men följer med snällt iallfall.

Tillsammans försöker vi komma på en lösning men det funkar inte...Fia säger att jag ska krysta på som fan, men den jäveln ville inte komma ut :P

Till slut gav jag upp och lät den sitta hela natten och på morgonen i ren ilska gav jag ett sista försök och gav järnet och då jävlar fick jag grepp med nageln om den jäveln och äntligen va den ute. Thank good god.


Fuck mens.

TACK FÖR LIVET


bara att göra det bästa av alla jobbiga situtioner
man har ju som sagt bara ett liv. Lev det

gamla goda

nu är det bara jag och pappa hemma, vilket betyder
Middag = rostade mackor med ett glas coca cola till

middagen är serverad & nu även uppäten. Tack far!

bra minne men kort

Det är så roligt för ibland på dagarna kan man sitta och tänka. Ja men det här måste jag skriva på bloggen sen. Men sen när man kommer hem och ska göra ett inlägg har man glömt bort allt igen. haha. Skumt.

Men fick träffa Emelie idag också. Det var mys. Vi satt och pratade gamla festminnen från när jag har varit ute med henne och hennes kompisar. Haha det har spårat varje gång. Vi har alltid så himla roligt hon och jag när vi går ut. Synd bara att vi bor så långt ifrån varandra och att jag inte har tid att åka upp så ofta. Vi kom fram till idag att vi få men JÄTTE bra minnen.

Jag och Carro har gjort en deal ihop. Men kan tyävrr inte skriva den på bloggen. Heeemligt!

R.I.P

Hemma från älvdalen. Har åkt bil i tio timmar på nästan bara ett dygn. Roligt! Begravningen var jätte fin. Grät som vanligt, mycket. Det är ju så hemskt när någon som har funnits bara helt plötlisgt är borta. Man bara väntar på att han ska sätta sig i sin fotölj i vardagsrummet som han brukar och skämta med pappa. Men det gjorde han inte, inte den här gången. Aldrig mer. Men fin begravning.

glömde att säga..

.. att jag har en hemsk mensvärk just nu

tjolahopp!

Åker till älvdalen idag runt sex tiden. Ska dit på begravning. Jätte jobbigt. Det är typ min mormors man som har dött. Helt plötsligt utan förvarning också. Han inte alls sjuk eller något. Jätte tråkigt. Så ska åka upp och till Larz Kristerz stad och säga hejdå till honom..

Kommer hem imorn kväll. Skriver då.

Jävla gubbjävel

Blir så irreterad på folk i trafiken ibland. Fick enn fuck you av en gubbe idag för att jag inte körde tillräckligt fort (körde 90 på en 70 väg) herregud!! Det är dig man ska skälla på och inte mig. Gubbjävel. Jag & Fia vinkade bara åt han när han körde förbi medans han pekade finger. Trevlig typ

De största hatobjekten i trafiken
:
§ Folk som har fått sina körkort i flingpaketen
§ Folk som kör typ mellan 40-60 på en påfart. Vilket händer väädligt ofta
§ Folk som petar näsan i bilen, snusk. Vi ser
§ Folk som blinkar preciiiiiis när de ska svänga. NÖDIGT!

..ja,  jag kan hålla på i evigheter.

Nej nu ska jag sluta vara så bitter

ännu en lång arbetsdag

Hemma. Fia släppte av mig. Får dåligt samvete att jag inte åker med henne hela rundan men hon sa att jag kunde åka hem för att jag såg så trött ut. Ville göra henne sällskap men ville hem och duscha också. Du är en underbar vän hjärtat.

Just!! Åkte förbi Benny Anderssons hus idag igen. Ni vet han från ABBA. Jätte fint hus på en egen liten ö men en bro över. Åker förbi där varje dag på den nya rundan. Kan ta kort någon gång när jag har tid.

Nu ska det duschas!

Vet ni?

CARRO KOMMER HEM I HELGEN, OCH JAG SKA MYSA MED GULLUNGEN PÅ SÖNDAG
you and me babe. soooom jag har saknat dig.
Men det vet du, så ofta som jag säger det till dig nuförtiden ;)
Man lär sig att uppskatta varndra mer och säger mer hur man känner när man inte kan träffas så ofta för då inser man hur mycket man behöver och saknar personen. När den inte finns ett telefon samtal bortl Utan flera mil till linköping
Men jag är lycklig nu när hon äntligen kommer till sthlm.
VÄLKOMMEN HEM SNYGGING!!

DU förstörde allt

Jag vill att vi ska ha det vi en gång hade Jag vill att det ska vara som förut.
Du betydde så mycket för mig. Men hon förstörde dig.. förstörde allt!!
ååååååååååååååååååååååååååååååh blir så ARG!!
F***A

älskar låten


arbetsdagen på tolv timmar..

.. gick över förväntan.

Som vanligt när man jobbar med Fia går tiden fort. Förmiddagen gick skit snabbt och det var inte alls så jätte jobbigt att gå upp imorse. Ganska blir jobbigare imorn. Ska ju kolla paradise hotel inatt kl halv tolv. Så får 4 timmars sömn inatt. hahahahaha. livet leker ;)

Förskte på tag på älskling när han inte hade svarat på fyra timmar. Fick svar nyss, "oj jag somnade visst" jag säger: " nej men oj vad ovanligt.."

funderingar

När jag sitter här i min säng i mörkret med endast tv:ens och datans ljus svär jag för mig själv varje gång jag skriver fel på ett ord "FAN, varför har inte alla datorer lysande tangenbord så man ser tangent jävlarna när man skriver??" Tänk om alla datorer skulle ha en liten knapp på sidan av datan där det stod on. Man tycker på den knappen och siffrorna och bokstäverna lyser. Tycker man borde installera det på ALLA tangentbord. TACK!

dålig på att blogga på helgerna

Helgen har varit grym. Älskling har varit här sen i torsdags, jag & Fia körde honom nyss till centralen. Han måste hem och jobba. :( Men jag och Fia förbereder oss just nu psykist. Varför? för att vi ska upp klockan 05,45 imorn. VI ska jobba på pappas jobb sen vidare tills posten och jobba på kvällen. Blir nästan precis 12 timmars jobb. MUMS. haha. Pengar, tänk pengar!!

Har haft middag idag med min familj hemma hos pappa. Var ju hos mamma igår, Ska lägga in bilder på min present från mina älsklings flickor. Fick tre jätte fina tavlor. Ni ska få se så snart som möjligt :)

Jag älskar er mina fina flickor

Tack för dagen igår. Ni gjorde den till den bästa

JAG ÄR BÄST

Nu är jag 20 år :D

1 dag kvar

Ska hem till Carolina ikväll och vara barnvakt till Alexia. Sötungen. Först ska det jobbas och ätas lite. Är hemma hos Fia just nu. Älskling & Fia sitrter och gör handmassage på varndra. Tur att jag har fia som kan göra massage jobbet. Moahaha. FIck en present av älskling igår. Vääääärldens sötaste. Fick inte säga någonting så ska inte göra det men världens roligaste och gulligaste present. Älskling<3

Nu ska det kollas på tv innan jibbet böhrar,

yummi

När man kommer hem står det på bordet ute på altanen, pommes gjorda i våran fritös med grillat kött och bea sås till. Riktigt gott. Värsta helg middagen så får man det här hemma när man kommer hem från jobbet på en torsdag. Jag gillare. Sitter nere på mitt rum nu och väntar på att Ollä ska komma. Ska åka in till centralen och hämta honom vid åtta. Pojken hittar ju inte tunnelbanan själv.

Imorn är den några timmar jobb sen är det helg. '
Jag är lycklig

3 dagar kvar!

Färgar håret på Fisen. Det blir skit bra. Ska göra en as cool frisyr på henne när vi ska ut på lördag. Jag kirrar biffen. Vi har varit och solat och badad idag på skavlöten. Puttade i Fia sista doppet. MOAHAHA.

Jobb snart. sen ikväl ska de mysas framför tv:en med älskling. Cant wait!

shoppat data idag


Blev en HP mini. Den jag skriver på just nu faktiskt.
Jätte söt liten data

kul kille

Min pojkvän ringde mig nyss och sa att han hade brutit benet.. på skämt. Kul?! jag blev fan orolig. Han drog värsta historien och jag sa att han skulle åka in till aktuen, Vád gör inte killar för lite uppmärksamhet?! ;)

1 Juli

Cyklade hem till Fia imorse. Har fått henne att köpa revaxör, så hon kanske kan höra vad man säger för en gångs skull. Det är ett medel som löser upp vawproppar. Ja, visst är det ett trevligt samtalsämne såhär på morgonen? :)
Ska till täbycentrum sen och kolla om datan har kommit in.

Fan vad jag längtar till helg. Då kommer älskling hit sen ska vi ut på lördag när jag fyller år sen äta födelsedags middag på söndag med min familj. 20 ÅR!!

schmeek


RSS 2.0