Lovade bilder på Sandras present

  

Bra inköp

Köpte ett par jeans idag, tack Adam att du sa att jag skulle prova dom. Men det var nog mest för att du ville se att dom inte gick över min stora rumpa. hahahaah! nog förstod jag det allt ;) men dom passade faktiskt så du fick inte se min rumpa upptryckt som det brukar bli när jag povar jeans..

Himla skit att rumpan ska vara stor och benen så korta
...

Hemma från Viksjö!

Åt en jätte god middag hos Mattssons. Är hemma igen. Sandra följde med och ska sova hos mig inatt. mys

Adam kom hit idag och umgicks med oss. jätte roligt. skönt att träffa dig igen lille vän :)

Imorn är det jobb igen. inte lika mys..

Nu bilre bilder:

1. Innan vi skulle på julbord
2. Hade en svartklänning på mig och en liten vit kofta.
3. Här var vi på julbord
4. Vi åkte till spelhallen
5. Adam var med också!! :)
6. Adam hade publik
7. Fiutt
8. Vi mös med Hugo. han ålade sig in i Sandras byxa
9. Fick två julkalendrar av Sandra idag.



         

Bilkörning och jag!

Det händer alltid något när jag är ute och kör med mina flickor. Antingen vill killar racea men en på morovägen, fast dom alltid blir förbi körda. eller som idag när en tjej åker rätt ut i vägen och jag håller på att köra in i henne. Jag tutar och hon och hennes blatte vänner (ja, vi var påväg till Sandra i Viksjö) kollar som fan. Hon föröker ramma oss men jag pekar fuck you och hon är körd. hahahahahha

Är hemma hos Sandra nu. Ska äta födelsedagsmiddag här. Sandra fyller ju 19 år idag :D GRATTIS VÄNNEN. Ska bli himla gott.

Hon har precis öppnat min och Fias present. Vi gjorde ett fotoalbum till henne med massa bilder  på alla våra äventyr. Lägger in en bild på det när jag kommer hem...

Nu är det snart mat och jag börjar faktiskt bli lite hungrig. Mumsss...


Min Emelie är här

Ska snart på julbord. mums

Emelie är här också, min älsklingstjej. Hon och ´hennes familj har åkt iväg nu och ska kolla på en musikal. sen ska jag ta volvon ikväll och åka och hämta dom!

har inte hunnit skriva så mkt. mest för att man vill umgås med Emelie nör hon äntligen är här.

Men ska försöka lägga in lite bilder ikväll!

Ha en bra dag! Pussss


Har ni inte råd med julklappar?

Jag och mina systrar och deras pojkvänner har gjort en jätte smart grej. Det är jul och alla är stressade över att köpe julklappar och man känner inte att man har så mycket pengar. 

Vi gjorde såhär: 

Istället för att köpa julklappar till alla så skrev vi allas namn på lappar och så drog vi alla varsin lapp. Det namnet som stod på lappen skulle man köpa en julklapp till för ungefär 200 kr. Sen får man inte säga det till någon utan på julafton när man ska gissa vem man har fått den från. Den måste man skriva ett rim till julklappen!

SKIT BRA!

Barnen har krav..

David hitta ett jätte roligt brev idag på jobbet. Ett litet barn som hade skickat ett vykort till Tomten.  

" Hej Tomten! Bara så du vet så är jag i Miami på julafton så kom ihåg att skicka mina paket dit"


Nog andledningen till att man lever

Ni är mina nummer 1. Mina homies, älsklingar, gullungar, mitt allt. troddde inte att en någon kunde betyda så mycket för en. Ni ett ett bevis på äkta kärlek, äkta kärlek från mig. rakt från mitt hjärta.

 

Sen har vi min älskade trio. Carro & Kelly. Ni var mitt guld för bara ett år sedan. Ni var två personer som jag värderade väldigt högt. Sen hände det. Vi splittrades blev osams och började istället hata varandra. Det var en hatkärlek utan dess like. Men ni ska veta att ni fortfarande finns inne i mitt hjärta. Och jag känner att vi kan hitta tillbaka igen och vara undrebara oss.. Jag vill och vet att ni också vill det. Gymnasietiden med er slår allt.

 

Vilka sötnosar till vänner man har trots allt ;D hahaha.

Hej ,jag spelar i diviga Täby IS

HAHAHAHAHAHHOHOOHOHOHAHAHAHAHOHOHOHO.
tragiskt tragiskt.

Hej mina vänner!

imorn är det fredag, oo my god så skönt. veckan har gått väldligt fort måste jag säga. Det är skönt det. Har haft lika roligt som vanligt på jobbet med grabsen. Skönt att det inte är några tjejer där faktiskt. Tjejer kan vara så himla bitchiga mot varandra. Jag har alltid varit så sen jag var liten att jag har haft en tjejkompis som jag varit jätte tihgt med och sen har jag bara umgåtts med killar. Inga stora tjejgrupper, det slutar alltid i kaos. Eller hur Carro & Kelly? ;) Max tre tjejer i en grupp, mer går inte. In med killar bara, dom äger! Iaf ibland. moahha

Nej nu ska jag svara på Carros långa medelande på hotmail. Tänkte lägga in bilder på Fia & Sandra (för att dom är mina bästa vänner) Kelly & Carro (för att dom en gång har varit två av mina närmsta och att vi delar så underbara minnen. snygg trion på gymnasiet helt enkelt) sen så ni får se hur mina fula vänner ser ut.

Jag varnar er för ugly pics....

ooooopppppssssssssss!

Carina skrek nyss på mig.

då börjar man undra, ja vad har jag nu gjort den här gången,

Jag hade glömt att hänga upp tvätten från imorse så nu luktar den mögel


hoppsan..


Kom aldrig iväg..

.. till duschen.

Svarade på ett mejl från Carro under pausen av greys istället. det blev rätt långt. vääärsta romanen typ jao.


Har fått låna tre ljudböcker av Carina som jag måste lyssna på. Dom verkar jätte bra
Någon som har läst dom och kan göra sitt utlåtande?
 


Photoshop bilderna

        

Dagen idag

Jobbet gick helt okej. Åkte till Fia och räddade henne från tusen rek. Haha, snubben var sjuk. trodde inte man kunde skicka så mkt brev. men där fick jag mitt bevis.

Idag på träningen fick vi leka koner till det andra laget. Vi skulle spela som Rönnby så att dom andra kunde träna inför fredag. Ja det låter lite sjukt, och det är precis vad det är också. Men man kan väl inte göra annat än att skratta åt det och önska lycka till. haha.

jaja, inge mer negativt. Sitter och kollar på Bonde söker fru, fyfan! Stackars han bonden i skåne, alla brudarna bara lämnar honom. haha. men an verkar faktiskt lite lost så jag hade nog dragit för länge sen.

Ska kila och duscha, skööönt!

himla helvetes jävla skit

Fick inte lägenheten,

bara att börja om från början igen då

JAG VILL ÅKA UTOMLANDS NU!


Jag kommer aldrig glömma tryggheten när du håller min hand


förut trodde jag att det var en självklarhet..

Det är väl mycket roligare att spela innebandy,
än att springa innebandy?

You cant deny it!



You change your mind
Like a girl changes clothes

Yeah, you pee a mess like a bitch
I would know

And you always think
Always speak cryptically
I should know
That you're no good for me

'Cause you're hot then you're cold
You're yes then you're no
You're in and you're out
You're up and you're down
You're wrong when it's right
It's black and it's white
We fight, we break up
We kiss, we make up



Tisdag idag

Har varit med Fia har fixat en grej idag. Kan inte berätta ännu men jag lovar att ni kommer få veta snart. hon åkte precis hem.

Hade inte så mkt att skriva så tänkte visa lite bilder som jag photoshoppade med igår istället.

Hmm.... Ja det verkar inte som om min mobil vill kopplas till datan så kan inte lägga upp nå biler. damn! ska se om det går senare, annars får det bli imorn.

tack Carro

"Det är väl bättre att vänta några extra år att hitta någon man verkligen tycker om och som tycker om en själv också, än att ha några små oseriösa förhållanden som inte betyder något?"

Så ska jag fortsätta att tänka, inge mer sånt


Karro är nyduschad och luktar gott

Åh vad skönt det var att duscha!

Drack mjölk idag till middagen också, det är inte så vanligt för min del.

Carro säger att hon tror att det finns någon för alla. det är inte jag riktigt säker på. Jag vet inte varför jag inte tror det men det känns liksom som om det är för bra. Vissa männiksor är ju ensama sin sista tid i livet, har dom missat sin person då eller hade inte den människan någon som var ämnade för han/henne. känns ju lite hemskt..

Ja här hemma i sthlm är det typ 1 dm snö nu. Har sladdat hela dan idag med bilen, i varje kurva. skit kul! älskade halkbanan och köra bil i sthlm just nu är som att göra om halkbanan. Ni som inte har gjort den än har en del att se fram emot :D

har tydligen fått min löne spec idag. men orkar inte gå upp och kolla. det får bli imorn till frukosten.

1. Vinterland från baksidan
2. Vinterland från framsidan
3. Köpte pepparkaksdeg idag, mums

   

ensam mamma söker

Har ni kollat på ensam mamma söker?

Om ni inte har så har ni missat nått. SHIT. är inte Anette & Rikard det finaste paret som någonsin har levt på denna jord?

Jag började gråta när hon berätta för honom att hon ville leva sitt liv med honom och han sa direkt att han älskade henne. Det var så grymt fint. Att man kan bli så berörd av ett par man aldrig har träffat i verkligheten. Dom utstrålade kärlek. Allmän kärlek och framförallt kärleken till varandra.

När ska jag få träffa min? Han som får mig så lycklig att jag knappt kan tänka på nått annat. Han som älskar mig för precis den jag är och alltid kommer finnas där. Han som får mig att känna precis så som Rikard lyckades få Anette att känna.

Än har jag tydligen inte mött honom, men vart finns du då? 

skräck resan

ÄNTLIGEN HEMMA

Efter mycket om och men. Förutom att planen var 2 timmar sent och att alla SAS flyg valde att inte lyfta alls idag och att vårat flyg också var påväg att låta bli så gick det väl ganska bra hem till sthlm. eller?
Njaaa, det var kaos på Umeås flygplats när alla skulle hämta sina bagage igen för att sova en till natt i Umeå. Nästan alla i laget ringde jobbet och sa att det inte kunde komma imorn för vi trodde att vi skulle få stanna en natt till i Umeå. (inklusive mig, YES)

Men efter en mycket skumpig och illamånde resa hem så klarade vi oss fint. Jag är ju trotsallt hemma i sthlm igen.
Men nog var jag rädd. trodde att våran tid var kommen. störades mot sin död.

Men va fan, det gick ju bra

Så jag börjar halv fyra imorn, sköööönt. Ska lägga mig i sängen nu och kolla på ensam mamma söker som Fia min ängel har spelat in.

lägger in bilder imorn.

NATTTTI SKJÄÄÄRTI


ännu en morgon i vinterlandet

... fast igentligen var det mer snö hemma än vad det är här. det var lite förvånande

Dagen idag starade 09.00. promenad i kylan, frukost, hotellrum och nu tv i sköna sängen. Farmor ligger och målar naglarna. det luktar så gott! haha.

klockan tolv går bussen till Gammlia hallen. Sen är det uppvärmningen och match. yeeeeeeeeeeeah.

Jag undrar jag när flyget går hem, någon som vet?!

Umeå & hemmakväll

Sitter på hotellrummet nu. Har precis varit på hemköp och köpt godis, närmare bestämt toffifee, noblesse & nötter. Lämnade av Klara på Clarion hotell, hon skulle på dejt lilla bruttan. grr.. får väl se om hon ligger breve mig imorn bitti eller inte. Jag och Klara ska dela på en säng och Sandra ligger i extra sängen. som btw är typ lika stor som min och Klaras säng, haha.

Har hört ett och annat som har hänt hemmifrån också. SKÄMS!!! men men, not my bussnies.

Sitter och kollar på stjärnor på is. dåligt programm enligt mig. men tur det kanske så slipper man följa det varje kväll. det är ju oftas lördagar man har tid på korgen.

Nu blire nog inge mer skriverier ikväll. Men skiver imorn efter matchen. ska försöka ta lite bilder.

Kiss and love // k

uppe i umeå!

Nu är vi framme. har fått rummen och ätit lite lunch. ska nog óch shoppa lite snart innan Dalen - Västerås. Fick sova med Klara & Sandra. mys. Alla fick sina rum när dom kom f´örutom vi såklart för vårat var inte städat. lyckat!

Nej ska ut i byn snart men här är lite bilder från resan hit

         

Klockren


Åh, entligen fredag

Sista dagen att jobba innan underbara helg. Ska sova hos mamma idag så morgonen har gått ut på att packa allt jag ska ha med mig till Dalen. Ikväll är det idol också, me like.

Jag och Fia ska fixa en julklapp till våra XX. Det kommer bli skit bra. hahaha. Sandra kommer också till Täby sen när hon har slutat. Så åkr vi alla till Arlanda från Täby imorn.

Nu hade jag inte så mkt mer, hoppas ni får en bra helg. upptaderar imorgon när vi är uppe i norr
kanske får ni lite fräscha bilder på mina lagkamrater.
det tåls att vänta på


Tuddeloo..

En sak till..

När jag flyttar hemifrån ska jag skaffa en hund, typ som den på bilden.
en liten dvärgspets

mitt lilla hjärta ska heta, Melody



put you´re heart in it

Nu var hells kicthen slut. shit vad crazy det där programmet är.

Funderar på om jag ska packa min träningsväska inför helgen nu eller om jag ska göra det imorn. men känns som om det kommer bli lite tid över imorn och jag orkar inte resa på mig nu. hmm.. hur gör jag? haha dagens stora problem.

Nej nu hör jag att men har börjat på tv, måste kila och kolla.

Godnatt alla hjärtegryn

Torsdagen avklarad

Hemma från träningen.

Har precis duschat och haft inpackning i håret. har det en gång i veckan nu för tiden. måste köpa nått för mitt ansikte som är lite förorenat just nu.

Aha, det blir upp till norr i helgen med laget då. burr. jag som tycker det är kallt här hemma. Det bästa är att vi flyger upp så slipper bussen. bäst

Ska kolla på hells kitchen nu.. återkommer.

ibland är jag lite poet

Du är ekot i mitt huvud

Luften jag andas

Platsen där jag vill vara


Utan dig nära, är jag ingen


<3

All I ever do..

 

I do it for you.

HAHAHAHAHHAHA

SÅ JÄVLA BRA, det där ska jag lätt göra på mitt bröllop!
Ni måste bara se



Slutade tidigt idag

Är på Fias jobb nu, har slutat. det är inte varje dag man slutar såhär tidigt. 

Ikväll ska hela laget till hallunda och kolla på balrog - huddinge, det obligatoriskt närvaro. aha? Aa, jag och fia ska iaf åka och hämta Moa, Tessan & Klara. vi ska runt hela täby och hämta upp dom små innan vi kan åka till utlandet :)

Ses i hallen kanske?

Puss

Guud vad stressigt det blev nu då

Fan, det är ju borta match i helgen. jag nästan hoppas att jag inte får följa med, jag har ju mycket i helgen som måste göras. Kan inte berätta allt vad jag ska göra här, lite hemligt. men den här helgen är typ den ända jag hinner och kan.

OMG!

how do you do? som tur är, är man ju inte med i det tre femmorna längre så chansen att man får följa med i ju inte rikigt lika stor längre. till min fördel just nu...


bajs

din lyckost

Åh, sitter och pratar med Niklas på msn
Himla bajs vad jag är avundsjuk.

.Han ska till new york i februari.



Min fiende, ångesten

Har ni också känt nångång att man får ångest över allt man stoppar i sig? Jo men det har väl kanske alla känt. jag har inte varit en sån som får ångest över sånt.. tills nu

Ju mer jag stoppar i mig ju mer känner jag att magen växer. alltså då menar jag inte efter en vecka utan det känns som den växer precis när jag har svalt. Jag försöker väga mig men varenda jävla våg visar ju olika, hur ska man då veta?

Men

Hellre lite kurvig än smal som en sticka. det måste vara det fulaste när man ser en tjej som har så smala handleder att dom skulle kunna gå av på mitten. eller när man ser revbenen på dom stackars små töserna. usch
Det roliga är att killar vekar tycka om när tjejer är sådär smala. och det verkar uppmuntra stackarna att vara nöjda över hur dom ser ut. ju smalare desto mer dålig hy, och acne är bara ett faktum.

Då är jag hellre lycklig för mina kurvor, punkt

Elvis är en glädjespridare

Har ni läst Elvis idag? ÅH ni måste. hahaha så jävla bra! försökte ta kort men man ser inte texten så bra, morr. Han är skön han, elvis.

Kom precis hem från jobbet, har städat upp lite i rummet. Det är som vanligt stökigt men man kan ju alltid ta upp lite kläder från glovet och soffan så ser de genast mer städat ut.

SNART DESPERETE HOUSEWIVES

Snodde den av Jelena

har man tråkigt så har man,
hämar
Jelena lite. puffs

ÄRLIGHET:

Ditt äldsta hångel? haha? 87 tror jag
Hur många har du varit riktigt RIKTIGT kär i ? 1st
Vad tycker du om kärlek? Himmel & helvete på samma gång
När kramade du någon sist? Igår kanske:)
Kramade du någon speciell person? vilka frågor, haha
Har du svårt för att bli kär? Ja, iaf riktigt kär
När kysste/hånglade du med någon sist? krogen?
Ångrar du det? JA!, eller vad säger vi fia & kelly?
Är du singel? Ja, snygg sexig ledig
När fick du senast en komplimang? Kommer inte ihåg, men i helgen säkert
Har du hånglat med någon av samma kön? Haha ja!

HAR DU NÅGONSIN:

Varit medvetslös? Nej
Playat? Mmm
Hånglat med nån riktigt ful? - Ja
Hånglat med fler än 50 pers? Nej, inget man strävar efter
Hånglat med fler än 2 pers på en kväll? Inte vad jag kommer ihåg ;)
Gjort något riktigt dumt? Jaa
Gjort något du verkligen ångrar? Det med
Varit nykter på nyårsafton? Inte full, inte nykter
Åkt ambulans?  Nej
Gjort nåt olagligt? Haha, säkert
Blivit polisanmäld? Nej
Fått din mamma att gråta? Jaa,
Slagit ner någon? OOO JA!
Skämts över dina föräldrar? Varje dag. haha, nej inte så farligt kanske
Skämts över dig själv? jaru
Sagt jag älskar dig och menat det? Annars skulle man väl inte säga det?
Tagit droger? Nej
Supit? Ja
Varit kär? Ohjaa
Varit kär i någon du inte haft chans på? Hmm, ja det skulle man nog kunna säga. kanske.

SENASTE PERSONEN SOM:

Sov i din säng? Fia
Såg dig gråta? Fia & Sandra
Fick dig att gråta? En film
Du delade en cigg med? Antagligen räkan!
Du gick på bio med? Niklas, Sandra & Fia
Skällde på dig? En jävla tant

DE SENASTE 48 TIMMARNA HAR DU:


Gråtit? Nej
Kramat någon? Ja
Pussat någon? Nejhej du, här delas inte ut några pussar
Köpt någonting? Ja
Sjungit? Jaa
Saknat någon? Ja


Det som en gång var 80% av ens liv

Nu har det fan gått för långt..

Olalala

Juste var en nisse som ringde i helgen,

Jag undrar jag vad han ville

buspojken



turbulent dag

.. det är det minsta man skulle kunna säga. haha höll nästan på att börja stor böla på jobbet idag, det belv alldeles för stressigt för lilla mig. det var synd att Fia jobbade senare än mig annars vet jag att hon hade kommit och hämtat mig så jag sluppit gå från jobbet dessutom. det ska du ha ett stort tack för hjärtat. och tack Linus, du är bäst!!

Sen matchen idag, vi spelade DM mot Råsunda. Nog vann vi, men var en skrattretande match. sista peridoen var nästan roligast när jag blev satt och fick sitta och prata lite skit med Sanna & Fia. man ser så mycket mer roliga saker när man sitter breve än när man spelar. haha. Och mickan, fy fan vad skön du är. jag hade gjort PRECIS likadant. (internt)

Ja man är väl äntligen hemma nu, men vad för? inget på tv, inga roliga inne på msn, ingen kompis som sover över. Nej bara jag själv, i mitt mys rum.

Loves

Godnatt alla hjärtan

Tänkte gå och lägga mig i sängen nu. har försökt komma in på bildagboken men det går ju såklart inte så frå läggain alla bilder där imorn istället. om det funkar då

Ni får sova så himla gott, dröm om moíe

Loves

HAHAHAHA

Måste vara historiens roligaste bild.
Mamma körde för fort och fick en bild hem när hon gjorde det.




fy fan vad vi skrattade. visste inte ens att man skickade sånt hem till folk.
min mamma är en brottsling


sometimes it´s hard

I dont know who i am
but i know who i wanna be



 

We loved it

Aha, då har helgen passerat. Det blev teater, massa mys, Gubbar som pekar fuck you till mig, vi såg filmen hajen satt bada i havet lär ju inte hända ;) haha.

GUUUUUUUUUD, vilken rolig och mysig dag jag har haft idag. Åh, blir glad bara jag tänker på det. Sov i Viksjö, jag och flicksen gick upp typ vid halv ett. åkte in till stan och shoppade, hittade massa saker på NK. Köpte oss varmchocklad och strosade runt. me love

Nu sitter jag hemma i Täby igen. 

Det är köpte jag på Nk idag

lördagens historia

Igår umgicks jag med famliljen från elva till typ tio på kvällen. alla var i chock. var först óch shoppade i stan med systrarna och Carina. Vi var på sturgallerian och NK: kuuul jag som ville till ufff (?) Sen var vi på teater. Vi såg
the producers.



Sen efter dët åkte vi hem och kollae på dansbandskampen. Ja det var ett måste. det var skit tråkigt som förväntat, men mina tjejer kom och räddade mig. Vi åkte till Viksjö och nu är vi här. nyvakna.

1. Mina söta syskon på roslagsbanan
2. Sa åt Hanna att se normal ut. Juste!
3. Carolina
4. TEATER
5. Hanna & farsan
6. Hanna & Tobias, så söta så!

      

Kärlek är en stimulans för hjärtat

har inte tid att skriva så myckert idag heller. fullt upp
men uppdaterar förhoppningsvis imorn.

Ha en grym helg! hjärta

hatar rubriker

vad händer nu? Har kollat alla bloggar, facebook och bildagboken. finns inte mkt mer att göra.
eller har ni nått förslag?

Jag måste erkänna att jag är lite stressad inför julklapparna. ja, redan.

Nej, jag har inget att skiriva. ska kolla på 2 1/2 men nu.
 godnatt


:/S

Vet du?


jag bryr mig inte

som vanligt är det texten som drar

synd bara att hon är så ovacker att titta på..





Tänk alla famnar jag lämnat av längtan till dig
För jag trodde att du fanns och väntade mig
Ja alla dagar jag vandrat så sorgsen och trött
För att möta den vackraste människa jag någonsin mött


när ska hitta jag min människa?

I´m lost whitout you

Du får inte ha mig som en dröm
när jag vill vara din verklighet

Himla magknip

Hemma från träningen. åkte förbi mcdonalds påvägen hem, jag och fia. jag ångrar det bestlutet lite nu i efterhand. haha. är det inte det värsta som finns när man har hambrugareftersmak i munnen. uuuuuuuuusch!
DITT FEL SANNA JANSSON.

jaja,
Fick lite dåligt samvete idag också. hatar det! när det känns som man har gjort fel fast man ändå inte hade kunnat gjort nått åt saken. well well. Kelly frågade om jag kunde komma och sova med henne för hon skulle sova själv hos en kompis. hon skulle sa mata katterna. Jag kände inte att jag orkade åka kommunalt nu efter träningen och sen imron bitti till jobbet. förlåt gumman. jag som så gärna vill träffa dig. Men frågade henne om vi skulle göra nått imorn istället. nej då dög man inte längre. då ska hon vara med skatan istället. blääääääääääääääääääääääääää

Jag och fia hade en sorlig konversation idag

Jag - Det första jag gör när jag kommer hem är ofast att gå på toa.
Fia - Jag brukar först gå och trycka på datan sen på toa
- Haha lite pinsamt igentligen
- Vadå?
- Ja men att du sätter på datan är det första du gör. lite sorligt faktsikt.
- Men jag sätter ju bara på skärmen, datan är ju alltid på
- Oj, jag som inte trodde att det kunde bli sorligare. 

 

Just listen to the words


Och en till

Jag trodde jag hade funnit en vän.
En vän att hålla i handen när det blåser
eller när motgångarna piskar en i ansiktet.
När man inte är stark nog på egen hand.
Men jag trodde för mycket...

Skrev ner mina tankar igårkväll

Nog kan jag radera dig ur mitt hjärta.
Men det kommer alltid finnas en ärrbildning kvar,
som ständigt kommer påminna mig om vad jag en gång hade.

Hot and cold

SItter i soffan och kollar på sos familj. Har lite feber. det har jag känt av hela dagen så tog tempen. funderar på att vara hemma från jobbet imorn. men vi får se

Ska lägga in massa bilder från min mobil i facebook nu.. typ som en minneslåda från mitt liv. check it out later.

Nej tjejer, vi måste ta tag i tatto idén nu. Det var ett tag sen jag gjorde en tatuering. Vi har en idé om att ha kinatecken på handleden, med en mening som betyder nått för oss. Men vi kan inte bara säga det vi måste fan sätta planen i verket också.

Loooves

HAHAHAHA

Ett citat från Endres hemsida om våran match

"Täby gör 4-2 minuten senare och ju mer Endre försöker flytta fram spelet, desto fler mål blir det i egen kasse. När Täbys #6 (hon med elitseriens tajtaste shorts ni vet) slår in 5-2 på en kontring känns det kört."




det är min Klara det

plåga mig lite till.

Jävla drömmar

Samma samma samma om igen 



Det sägs att man drömmer om det man tänker på
precis innan man somnar
det stämmer inte

coolaste ungen för ett tag sen

Fia skickade den nyss, haha.
slutet är coolast

somewhere, somehow

Förutom att man har trampat snett i ett grop, druckit mjölk & hade nyss fys,
så har dagen varit rätt bra

.
Sitter i sängen. Sandra har valt kanal på tv:en och det blev såklart fyran, Innebandy! Falun mot storvreta tror jag. inte så speciellt intresserad men roligt att se snygga mål. ett plus. Räkan ska sova här idag för hon ska jobba hoa papi imorn.

Det var en oseriös fast rolig träning idag. Vi gjorde lite övningar och spelade sen två mål. Det var forwards mot backar. haha Vi vann. eller vi skulle ha vunnit om inte Göran var på backarnas sida och dömde mest för dom. så vi ledde men dom gjorde mål på "den minuten" (snarare två minuter) som var kvar av träningen. Sen fick vi skynda av planen för FC junisar skulle ha plan PRICK kvart i, annars blir det klagolmål vill jag lova.

Sandra stod nyss på min data stol och snurrade i hallen. såg rätt kul ut. hon skulle sätta tillbaka brandalarmet, hon tar bort det när jag dúschar för att jag duschar så varmt så larmet går igång. jag tycker om att duscha kokhett

// k


Red Hot Chili Peppers - Under the Bridge


Min dröm

Min dröm är att åka till Usa.

Jag vill åka till USA och besöka alla häftiga platser. det har jag alltid velat. och det har alltid varit en dröm.
Nu undrar jag, om en dröm är något som jag skulle kunna göra vilken dag som helst är det verkligen en dröm då? är det inte bara något som jag absolut skulle vilja göra. jag kanske har fel. Men det känns som om en dröm är något som man i stort sett kanske aldrig får uppleva men man älskar att drömma sig bort om just det. nej jag vet inte.

men just nu känner jag att åka till USA är min dröm
och jag ska få den gå i uppfyllelse innan 2010.
thats my goal


Hej alla läsare!

Har haft en skit mysig helg. sitter med datan i knät nu och kollar på ett programm på femman, tror det heter sanningens ögonblick. Riktigt mysigt faktiskt. även fast man är själv. Sandra åkte nyss hem. hon och jag gjorde en jätte god middag till Håkan och min pappa idag för att det är farsdag. Det bleeeev skit gott!

började dagen idag med att spela mot divorna i hammarby. usch vilket lag. fast rätt roligt att skratta åt det. sen efter det var det ju match mot Endre. en ganska enkel match. eller allstå det var liksom aldrig särskild spännande. Bergström var grym idag. du är en riktig kämpe gumman!

Skulle ha lagt in en bild på min present till pappa men sitter vid den bärbara datan så jag tror inte att det funkar. och jag orkar inte köra drivrutinerna. men får lägga in den imorn.

En sista sak. KAN INTE NÅGON HJÄLPA MIG ATT GÖRA IORDING MIN BLOGG. jag är så dååålig på datorer. fattar aldrig någonting. men men..

Nighy night

idol fredag

Sitter hemma hos Fia med mina två älsklingar. Vi sitter i soffan och myser. me love Sandra hade med sig sitt usb där hon hade massa bilder. måste lägga in några roliga, eller ska jag säga hemska, bilder på mig och mina vänner.

      

Efterlängtade Fredag

Äntligen Fredag! hääääärligt. inte för att jag har några planer i helgen att se framemot förutom innebandy. men det kanske är det bästa när man inte har nått planerat och allt händer spontant. det tycker jag iallafall

Min Farmor fyller 70 år så ska fira henne på lördag. det är väl det ända jag har planerat.

.Fick ett mycket intressant medelande av Sandra igår.
............................

.good for you Sandra, good for you.

Sorry men va bara tvungen att ta bort vad jag skrev ;) /Sandra

en till grej

glömde berätta om mitt lilla utbrott idag
förlåt Fia för att du fick ta smällen
Jag hade inte haft rast sen klockan elva och klockan började närma sig tre. jag åker till Willys för att köpa lunch och köper med mig mackor. skickar sms till fia och frågar om det finns smör. och det fanns det. bra! Jag skyndar tillbaka till Fias jobb och ska precis sätta mig och äta när Fia tar fram smöret och det är typ slut. Jag blir så arg så jag slänger smöret ner på golvet.

usch det är lite läskigt när man tappar förståndet sådär
Man blir så arg så man ser bara svart
man bara gör liksom, tänker liksom inte så mkt.
Förlåt Fia om du blev rädd. i didnt mean it.

Thjoooho!

Ännu en träning avklarad & den sista för den här veckan. skönt. det var ju inte den roligaste träningen jag har varit med om i mina dagar direkt. Nästa innebandy blir mot Endre i Tibble, kom och kolla! ska kolla upp när matchen börjar.  

Idag har jag fått reda på tre grejer
1. När man tror att man ska slänga matsom har passerat bäst före datum. hör upp! Det heter bäst före, inte oätligt efter.
2. Det heter inte Skryta, Skröt, Skrytit. Nej. Det heter Skryta, Skröt, Skrutit.
3. Ge inte upp och låta det elaka vinna. Lovar att det är värt det i slutändan.

aaa, fia har spelat in bsf & greys så jag ska kila till sängen och kolla på det.
.nighty night. 

Lägger in en bild på gullmoa
hon ska klippa lugg. me like.
det kommer blir skit fint gumman.
right?


jääävligt nära

Aha, hemma från matchen. fy fan vad nära att vi vann mot Balrog. vi ledde med 7-3 i tredje perioden. men vad hände sen? Jo barlog tar ut sin målvkat och köra sex mot fem. sen frå vi utvisning också, och då rullar målen in. aja det slutade iaf med att balrog vann med 8-7 i sudden. vi fick iaf med oss 1 poäng..

Jag hade iallfall sjukt kul med katten Jansson på bänken. ja vi skrattade väl åt det mesta. eller hon skrattade och jag skrattade åt henne för det mesta. vi retade rövström lite under pauserna också, det var grymt kul. haha  aa det var en rolrig match.

Hemma nu och har precis ätit mannagrynsgröt till middag. mums. med mycket smör i!!

Imorgon är en ny dag
vet inte om jag är redo för den än.

Det här med politik!

Är jag den ända som inte är den minsta intresserad av politik? alltså då menar jag noll intresserad. och bara för att jag inte är det, gör det mig till mindre allmänbildad och kunnig? aaa det känns så faktiskt. Jag har verkligen nollkoll.

Fast Sandra är inte så bra hon heller. Vi såg Lars "halvmåne" Lejonborg i Täby Centrum i helgen. Sandra säger:
- Åh var inte det där Lars Oly.

Vem fan är det? alla vet ju vem han med ögonbryn stora som halvmånar är. det är iaf en av få jag vet vem det är. 

Aja, trodde jag skulle få en stillsam kväll med Fia framför bonde söker fru & greys anatomi. men icke. Ska spela match mot balrog i Tibble. Kom gärna & kolla. tror det börjar åtta eller nått sånt. mkt intressant. eller? 

Loves K



 

Över hela Sverige & tillbaka

Sälen. Skåne. Jönköping. Nyköping. Göteborg. Uppsala.


 

på alla dom ställena har jag haft kille, en kärlek. ser ni vad som fattas? Jag ser, stockholm står inte med. Nej det är helt riktigt jag har aldrig haft en kille i stockholm. Ni kanske fattar, jag fattar absolut inte. jag bor i stockholm och har aldrig varit med tillsammans med en kille härifrån. däremot har jag varit överallt annars i Sverige. ibland önskade man att Sverige skulle vara mindre. så att det var lika långt till varje ställe liksom. Men jag älskar dialekter. det är ju så sött.
det är jag svag för!

Så min fråga är, är det inte dags för mig att hitta en kille i Stockholm nu?



When I was in love

Jag dög inte..





Du ville ha mer från mig. jag är inte perfekt. inte du heller, långt ifrån..

ahmed the dead terrorist

 

Jeff
- Everybody says that when you die you see a white light, did you saw a white light?
Ahmed - Only if you live long enough to see the explosion!

feel the fear in my enemies eyes

YEAH!
Nu jävlar funkar internet fan igen. äntligen

Aaa, förstår att ni har väntat på att höra vad jag har gjort i helgen! eller inte?! ;D Nej men det var faktiskt grymt kul.
Vi vann guld i ingaröcupen på lördagen & drog sedan ut på korgen. Mötte upp Kelly & hennes grew på ice. Hmm ice. nja första gången jag var där, och troligen den sista. ställena kring stureplan har inte imponerat på mig. men jag var bara glad att jag fick träffa Kelly, det var ju därför jag kom. och madde var där :D

En grej, det första som händer när vi kommer till korgen och ställer oss på dansgolvet är att det kommer fram en kille till mig och börjar dansa thiiiigt som fan. eller dansa och dansa, snarare jucka. Tycker inte om den där juck dansen. i och för sig var killen rätt söt men man blir inte så impad när killen rent ut sagt börjar jucka mot ens ben. sen kom 5 av hans kompisar också, så jag drog mig långsamt bort mot honom. puh! finally fri igen. ställer mig med mina tjejer längst in på dansgolvet där man får lite space. det tycker jag om. tror du jag får det?
Nej då kommer det nån som ska ha upp mig på nån stripp stång med honom där det redan står hundra pers.. omg.

Nej nog tjatat om det där, jag fick träffa Kelly & det var såååå skönt. önskar att vi kunde träffas varje dag. Det var så roligt när vi skulle spela på den där maskinen på korgen och vi höll precis på att vinna när den där snyggingen kom och förstörde så att vi valde fel och förlorade. men det gjorde inget, han var trevlig & såg bra ut. yummie!

och nu kommer några bilder, resten lägger jag upp på fejjan eller bdh
        


himla internet

Ja jag skulle ju skriva om helgen igår kväll. det var bara det att mitt internet funkade inte. grrr. Hoppas på att det funkar ikväll. är på jobbet nu. Om det funkar skirver jag och lägger in bilder. keep up

Loves

Godmorgon sötnosar

Jaha, söndag igen efter en grym helg. ska berätta allt vad jag har gjort i helgen ikväll. måste kila iväg och köpa en ny piercing till min navel för pluppen åkte av igår på en match. Men berättar allt om cupen, korgen & myset senare. och självklart blire massa bilder från det. yeah!

Kommer hem runt tio ikväll för ska spela junis match i haninge. ucsh långt. och har ingen direkt lust. men man kan väl inte säga nej nu? nej karro. nu kör vi den här matchen också så har du gjort ditt i helgen.

Puss K

RSS 2.0