Snart 2010

Snart nytt år.

Tror att nästa år kan bli jävligt bra. Året som har gått har också varit skit bra. Men kunde ha varit bättre på vissa delar. Så nu ska jag göra allt för att 2010 ska bli ett toppen år rakt igenom. Jag och Fia har redan saker planerade i sommar som ska bli av. Längtar!

Är på ingarö nu, ska snart basta. Dricka lite vin sen in till stan. Party! Kvällen kan nog bli jävligt suddig, tur att vi har kameran med oss Fra!!

Gott nytt år alla :)


är jag knäpp?

Jag har pratat lite sömnen nu några dagar på rad. Jag vet inte riktigt varför jag säger det jag säger för det har nästan ingen logik överhuvudtaget. Jag undrar vad man får allt ifrån? Det här har jag i alla fall satt mig upp i sängen och sagt i veckan.. enligt fia!

Tisdags: "Ja Cizzi, jag ska gå upp!!"

Kommentar: hmm? Cizzi har inte tjatat på mig att jag har kommit försent till jobbet eller något sånt så vet absolut inte vart jag fick det ifrån. Jag kände mig väl en aning stressad kanske..

Onsdags: "När man pratar om evolutionen, då menar man ju inte en hel… (konstpaus) hel som en gummisoffa."  

Kommentar: Nej har faktiskt ingen kommentar på den..

Jag är knäpp! Det är nu med konstaterat.


punkt punkt punkt

Till och med Kenza kan laga pannkakor.. det här är skandal!

jag..

.. LÄNGTAR TILL HELGEN

Då blir det massa mys mys mys & roligheter of course!


Match duvbo

Vi vann med 7-3 tror jag.
Bra seger. Man är nervös i varje närkamp, vem vet man kanske dör? Japp så tuffa fysiskt är dom. Men det kan vara lite roligt ibland. Så roligt när dom gör illa sig och sedan klagar fast det var de som började spela fysiskt och borde ta att det blir hårt tillbaka. Mickan fick ett slag på benet så hon kunde inte spela klart halv tredje. Det roliga var att hon inte ens hade bollen så ingen såg när det hände. Såg bara det feta blåmärket på knät direkt efter. Rolig tjej, jätte värt. Verkligen..


Ikväll kommer Linda och myser med oss i lägenheten.
Då får hon också sova med oss i våran 2,80 säng ;D
MYS!


.. lördag

Idag har vi flyttat hela dagen. Pust! det var jobbigt. Speciellt med min onda arm. Men det gick. Sen blev det lite städning och vidare till IKEA. Köpte för typ 900 men fick med oss väldigt fina saker hem så det gjorde inte så mkt. Nu är det bara att måla väggarna kvar. Är inte så snygga tapeter. Så hoppas att vi kan göra det nästa helg :)

Älskling fyller år nästa helg också. (kom ihåg kom ihåg kom ihåg) haha!

Snart är det Robinson också. Det älskar vi! Har köpt pepparkaksdeg och chips. MUMS!

Imorgon ska vi spela match mog duvbo på morgonen. Inte ens på helgerna får man sova.. Jag älskar att sova. Älskar sängen. Speciellt på morgonen. Att den ska vara så skön på morgonen?! Sen ska vi kanske dra med fias boy på bio. Måste se uppföljaren på flickan som lekte med elden eller så kanske det blir 2012. Vet inte om bröllopsfixaren lät så intressant!

HARE BRA

Juste..

Vi vann mot Singapore med 8-1 igår.
Jag hade hoppats på att de var bättre än vad de var. Men jag var inte alls bra igår så det var väl tur.
Hade ingen ork alls. Varken att springa eller kämpa.

HEJ FREDAG

Jag svinigt ont i armen efter sprutan idag. Fia har nästan inte ont alls, själv känns det som om jag har en fet lårkaka på armen. Fåt hoppas att jag inte får feber också..

IDOOOOOOOOOOL. Att jag sitter inne på bloggen och skriver när det är idol säger väl en hel del? Det var Erik som sjöng så orkade inte höra. Tycker inte alls om honom. Skrikhalsen. BLÄ. Sen påminner han mig om en viss person som jag inte tycker sådär jätte mycket om. Men nu är det Tove. Hon är bra! Ha en bra fredag kväll. Det ska jag ha :)

SINGAPORE IKVÄLL

Ska ta svinsprutan imorgon och jag är fan lite nervös. Man vill ju inte ligga i sängen hela helgen med feber. Speciellt inte när jag och Fisen ska flytta till lägenheten är det tänkt. Fia ska också ta sprutan imorgon så då kommer båda ligga i feber och ingen av oss kan flytta.. Men en helg i soffan med bara massa film låter ju inte helt fel det heller?

Ska träffa älskling ikväll också!!
Ja visst är det konstigt att vi ska ses mitt i veckan? Alla ni som känner mig vet att jag är väädligt slarvig av mig. Vädligt slarvig. Jag glömde ALLA mina matchkläder och mina skor hos Olle när jag var där i helgen som var. Så han kommer åka hit idag och lämna dom till mig. Tack snälla älskling! Så ska jag köra honom till Danderyd imorgon när jag ska till jobbet för han ska ju åka bort hela helgen :(

Jag blev så jävla sugen på en heldag i stan med Carro & Kelly när vi pratade om det för några dagar sen. Kommer ihåg våra mysiga stunder på Tullys i slussen. Varm choklad och massa onyttigt. Sedan inhandling av julklappar såklart. Men ser inte så ljust ut. Men snart ska vi nog kunna träffas får jag hoppas. Jag kommer på mig själv att sitta och drömma mig bort till våran tid tillsammans och bara le. Vi hade kul vi :)

Ja nu ska jag iväg och jobba. HARE!


RSS 2.0