Min nya favvo


GRR

Var och såg new moon igår med Fialotta. Den var faktiskt bra.
Den blev ju bara bättre när en viss kille inte hade tröjan på sig på nästan hela filmen
Det kan man inte ogilla.

Mums! Pattison släng dig i väggen!!

Var hos älskling i helgen också. Vi tog en långpromenad med Lissy. Hon var jätte glad. Sprang nästan hela tiden. Sen efter var hon helt slut. Älskling bytte däck på bilen. Sen var vi och hämta min lilla skruttis. Snart är den beskitad och då ska lillen entra stockholm. Den lilla bilen har bott på landet ett tag nu. Dags för storstan.

Tänkte lägga in en bild på bilen och en på Olles brända fiskpinnar men verkar inte som det funkar att föra över bilderna till datan, suck! 

På torsdag ska vi spela match mot Singapores landslag. Kan bli roligt :)


bajskaka

Onsdag, ingen träning. What to do? What to do?

MIN BIL ÄR KLAAAAR! YES. även fast jag älskar att åka runt i audin och den är verkligen jätte skön att köra så har jag inte riktigt pengarna. Den där bilen dricker ju fan bensin, svin dyrt. Ingen bensinsnål pärla inte.


EN GÖÖRBRA LÅT!


Snart julafton..

.. och jag har ångest.

Julklappar julklappar, inga pengar. Hur ska detta gå ihop? Nu är vi en smart familj så vi skirver upp allas namn som ska vara med på julafton (förutom barnen) så får man dra en lapp och det namn som står på lappen ska man köpa en julklapp åt för ca 300 kr. Jag kan tyvärr inte skriva här vem jag fick eftersom jag inte vet om några i min familj läser min blogg.

Annars tycker jag att julen är mysig. Lite väl stressig kanske. Men annars helt okej.

HEJA JULTOMTEN!

Lugnet uppe i dalarna


Länge sen man var uppe i stugan och fiskade..


Måndag igen

Ännu en mysig helg har gått och jag kan inte annat än bara vänta på nästa.

Älskar helger.

Nästa helg är också fullbokad. Det gillas. Då har man något och se fram emot vilket gör att även dagarna på jobbet går fortare för att man längtar så. Mys mys.
Fia har blivit med pokje. Eller det har hon egentligen inte. De har ju bara träffats en gång. Men det verkar vara en bra kille. Äntligen en som faktiskt förtjänar min bästa vän. Så jag hoppas på att det går fram i rätt riktning.

I det stora hela är jag lycklig med hur jag har det nu. Har världens bästa pojkvän, världens bästa vän & ett helt underbart gäng i innebandyn. Vad finns det att klaga på? jag är glad!

Nu ska jag surfa vidare. So long!


Detta är min sida

hahaha


Hej snyggingar

Kolla jag är till och med inne på lunchen och skriver..

Har precis smällt i mig en tacopaj från willys. Stod och höll tummarna när jag drog kortet. YES DET FUNKADE! Aa, så är det för mig just nu. Hoppas in i det sista att man harn några småpengar på kontot så man har får med en lunch åtminstonde. Ringde pappa igår om att han skulle få äran att bidra lite till våran lagkassa som jag skulle ha betalat in. NO MONEY. Resan till Åre som ska göras med laget i Januari ligger illa till. Men allt är betalt och jag ska med. Tycker bara synd om dem jag har lånat pengar av för att kunna betala. Men snart lön och då jämnar allt ut sig!!

Glömde att skriva om innebandyn igår. Det går skit bra för oss. Ligger etta i div 2 nu. Förhoppningsvis spelar vi i ettan nästa säsong. Då blir det lite tuffare. Ingen förutom vi som kom direkt från Täby is har spelat högre upp en i div 2. Så det kan bli spännande. Men älskar laget lika mkt fortfarande. Har alltid roligt. Man mår bra när man går till träningen. Till skillnad mot förut. Det gillar vi. Självklarhet tänker ni. Tsss..

IDOL IKVÄLL HÖRRNI!! är dock lite besviken för ingen av dem som är kvar hejar jag på. Dom har såklart åkt ut. Först Erika sen Rabhi (stavning?) Rabhi var helt klart den roligaste att lyssna på. Nu får man lyssna på Mariette som redan är en klar artist. "Ja du sjunger jätte bra och likadant helt tiden och är typ redan en klar artist", HEJDÅ!

Nej nu måste jag sluta. Tio min kvar på rasten TJING!!

HELGEN!!

GUD VAD JAG LÄNGTAR TILL HELGEN!

Sova, ta det lugnt, inte behöva stressa.


Ska kolla idol imorgon. På lördag ska jag till älskling. Vi ska käka middag med hans släkt på hans pappas sida. Sen är det ju robinson på kvällen. YÄY! Ska bli roligt att träffa Nanny och lilla söta Wilma också. Var ett tag sen man såg dom! På söndag har jag inte så mkt planerat. Hoppas på att beskitningen har öppet så man har något att åka till jobbet med på måndag. Kan ju vara en fördel.

Nu ska jag käka och sen vidare till träning. SCHMEK!


Hejhopp

Tycker det är grymt tråkigt att jag aldrig hinner skriva blogg. Har däremot inte känt att jag har haft något att skriva heller men idag kände jag för det. Dock vet jag inte vad jag ska skriva...

Men livet rullar på som vanligt. När jag inte jobbar spelar jag innebandy eller är hos min älskling. Inte så mkt över till annat. Men jag trivs. Får snart hem min bil. Älskling håller på att mecka med den så den är klar till helgen. Sen om några veckor flyttar jag och fia in i en egen lägenhet. Visserligen hyrd i andra hand. Men ska bo där tills man har råd att köpa en egen lägenhet. Det kommer bli grymt.

Jag har lärt mig en sak sen sist jag skrev.
Man ska aldrig planera något långt fram. För ena sekunden är allt som bortblåst. Det man en gång hade kan i nästa sekund bara vara borta. Jag har alltid sagt att det inte finns något föralltid. Jag står fast vid det fortfarande. Man kan alltid hoppas att det finns, men aldrig veta.

Det tråkiga är att det skadar så mkt relationer runt omkring om man lovar för mycket.
Jag skulle med hela mitt hjärta vilja lova Olle att det är han och jag resten av våra liv.
Om jag bara kunde. Men jag kan ju inte veta. Ingen vet. Absolut ingen.
Nu är det skillnad på kärlek & vänskap men ändå, ni fattar.

Ja nu har jag skrivit av mig lite. Får hoppas att jag fortsätter skriva. För jag ser ju att ni inte vill ge upp min blogg. Har fortfarande ganska många besökare trots att jag inte har uppdaterat någonting nästan.
Så nu har ni haft något att läsa när ni tog er tid att klicka er in på min sida.
VARSEGOD ;D

hejhej!

:)

I´ll be the greatest fan of youre life


KARRO

Nej jag har inte så mkt tid att skriva. Sitter framför datan på ett kontor hela dagarna så huvudet sprängs och ögonen håller på att svida ur. Men jag ä inte bitter!


min blogg..

.. är gammal och avdankad!

Fias däremot, har alltid varit det.


<3

Har haft en sjuk mysig helg med älskling. Saknar han redan. Hade halloween fest igår med laget, visste inte om jag skulle stanna hos Olle eller åka hem till den men jag bestämde mig för att stanna hos älskling. Träffar inte honom så ofta.. Men ikväll får jag äntligen träffa några, de blir mys med Lindus, Jennus, Carrus & Fius.
Jag älskare!


RSS 2.0