älskar låten


En måndag

Idag har jag städat hela lägenheten och tvättat alla sängkläder plus filtarna till vardagsrummet. Är jag inte grym? Dessutom har jag tagit för och efter bilder på alla rum. Awesome. Fan vad skönt att gå och lägga sig i rena lakan ikväll, det är bland det skönaste. Lakan som luktar gott, cant get enough.

Köket
Före:


Efter:


Vardagsrummet
Före:


Efter:


Hallen
Före:


Efter:
(klicka för större)
 

Mitt rum
Före:


Efter:
 

Lilla hallen
Före:


Efter:


Fias rum fick hon städa själv men såhär såg det iallafall ut före:


FAN VAD JAG ÄR DUKTIG!


another you

Har verkligen ingenting att skriva,
förutom att jag saknar mina tre vänner som jag inte umgåtts med på ett tag :(


Clara Nyström

Var och lekte med Clara nu i veckan. Tog lite bilder. Satt ute i sommarvärmen och myste.



!!!!

Glömde också att jag inte har visat min tatuering ännu :O Fick ta en bild med mobilen så man ser inte så mycket, ska ta en bild med systemkameran sen. Men är svårt att ta på sig själv. Så det kommer bättre bilder.

Men här är den iallfall. Jag är riktigt nöjd faktiskt!


Det står: En sann vän är en ovanlig fågel.

(har lyckats få med mitt första myggbett, för sommaren, där också)

!!

Glömde skriva att det är fint väder idag, Yeeeaaah! ;D

Hej en gång i veckan!

Guud vad jag är dålig på att blogga. Jag skäms nästan litegrann. Men hinner jag inte så kan jag ju inte gör så mkt åt det. Har jobbat på pappas jobb hela veckan, gått upp sex och kommit hem sex. Likey likey. Jag och fia fick iallafall våran efterlängtade tvättdag igår. Förstå mig inte fel, jag gillar inte att tvätta, men det var så länge sen jag och fia tvättade att vi fick gå och köpa nya trosor för att alla var skitiga. Jennes pappa tyckte att vi bara kunde vända trosorna ut och in och köra en runda till. hahaha, man kan inte förneka att detta har hänt ngn gång dock..

Jaha vid det här laget borde jag ha mycket att skriva eftersom det var så länge sen. Men det har jag inte. Mitt liv är så oootroligt ointressant.. Nejdå. Min älskade pojkvän tog körkort i fredags, YEEEEEEEEEEEEES! Slipper jag köra runt honom nu, tvärtom istället ;) Han har även sagt att han ska sluta snusa när han har tagit körkort. Så när han var här i söndags stoppade upp godis och tuggummi under läppen stup i kvarten.. haha. Men det kommer nog gå bra ;)

Om en måndag åker jag och två av mina favorit tjejer till Grekland. Det kommer bli super! Jag längtar!

Jag och min älskade Jenfer <3

Caroline Ida Filipsson

Nej. man kanske ska ta och baka något?


ni är små guldkorn

Sitter hemma hos mormor i hudiksvall och myser.
Är jäätte förkyld och saknar mina vänner som leker utan mig idag.
Men fick ett mms nyss från dom med en jätte fin text och blev huuur glad som helst.

Ni är bäst, älskar er.



Skulle någon be mig att definiera vad lycka är för mig, hade jag visat en bild på er,
med världens största leende på läpparna. Tack!


beloved one


Riverside mother fucker

Idag ska jag träffa Carro,

och jag är såååå glad för det


starstrukk

Nu har jag städat och packat ur väskan från falun. Känner mig väldigt duktig. Satte mig precis vid datan med min nya blommiga klänning på och lyssnar på kate voegle. Älskar hennes röst och hennes låtar. Finns nästan ingen låt med henne som är dålig. Ska snart åka till vallentuna och hälsa på mina systrar och deras små änglar. Fia ska klippa och färga håret idag. LOVAR, att jag ska ta en för och efter bild. Det är ju trots allt jag som kommer vara designern till detta fina verk. hej å hå!



Klänning från gina och i bakgrunden skymtas lite våran snygga tavla vi har köpt.
New york New york



Norges nationaldag

Hemma från en super helg i falun. Denna underbara helg har jag mina kära lagkamrater att tacka för. Ni är guld. Att vi åkte ut i kvarten var surt, men jag tycker ändå att vi gjorde en bra match. Eller kanske så bra den kan bli på en så liiiiten hall. Tror det var den minsta jag har spelat innebandy på. Bra jobbat att lägga en dam kvarsfinal i en den minsta hallen de har. Bra prioriterat. Men det sjukaste måsta ha varit att åkersberga gick till final. Dom förlorade mot de som slog ut oss i kvarten med 1-0. Vi vann våran första match mot åkersberga med 5-1. hmm..? yäyä..

Jag tycker vi gjorde en bra turnering trots allt, vi åkte utan tränare,  Fia, Carre & jossan turades om att stå i mål och vi körde aldrig med samma laguppställning. Utan bytte runt till varje match. Hur grymma är vi inte? 14 tappra själar. Im proud.

Ligger uppe lite bilder från helgen på facebook redan. Tror säkert att det kommer fler. Jag tog lite bilder med min mobil i bilen påväg upp.


Lindas halsduk är blå egentligen, på bilden blev den lila....?


snygg hasse




Linda antastar jenfer. Jenfer försöker trycka bort linda


When love takes over

Jag ska snart iväg och träffa mamma.
Ska åka till centrum och shoppa lite.
Tror inte det har hänt på år.
Så det ska bli jätte mysigt :)

Sen imorgon bär det av till Falun. YEEEEEEEEEEEES!


OOOOO

Vilka snygga töser är det här mån tro?


bloggtorka

Fick en jätte fin teckning av Novalie förra veckan om hon hade ritat på dagis. Den sitter nu på kylskåpsdörren. Det var så himla skönt när man var liten och man kunde ge saker man hade gjort i skolan till mamma eller pappa. Aldrig vara orolig för att de inte skulle tycka om sin present för oavsett hur fult det än var, va det ändå lika glada. Nu har man ångest inför varje födelsedag, vad fan ska jag köpa? Nej det var tider det..

Efter en total grym helg med alla mina underbara vänner avslutades den på söndag kväll hemma hos min älskling. Så igår åkte vi ut till deras sommarstuga och jag hjälpte till att måla. Han bygger en altan till sitt projektarbete i skolan så eftersom jag inte är så bra på att bygga fick jag måla ;) Efter den dagen hade jag målafärg i håret, ansiktet, över hela händerna, kläderna.. allt! Skulle ha tagit en bild..

Jag: Ska du inte ha dina byggbyxor på dig?
Olle: Nej dom är nya
Jag: Och?
Olle: Ja men då kommer det målafärg på mina byggbyxorna
Jag: Och?
Olle: Ja.. jag vill ju inte se ut som en målare.

Älskling, här har vi bevis på att du har lämnat snickrandet för bli målare:


Hej mitt i veckan

Såg att min älskling hade smygit sig in på bloggen och skrivit. Gulle dig. Tack själv hjärtat. Jag älskar dig!

Idag ska jag till min syster och färga håret igen faktiskt. Hon ringde nyss och frågade om jag ville kommer förbi kvart över tio. JAG KOMMER!! Mitt hår har verkligen tappat de mesta av färgen och sen lyser det blonda jag hade förut igenom. Men den här gången tror jag att det kommer hålla bättre, för nu är inte grunden jätte blond som den var förut. Tror att det kommer bli skit bra. Sen ska jag hem till andra syster och prova min maskeradräkt och se om den passar. Det hoppas jag verkligen annars vet jag inte vad jag ska ha dagen igår var skit rolig. Åkte in till stan halv tre och träffade Carro. Hon gick till banken och sen in på en affär och köpa present till Kelly. Sen till björkhagen och gå ut med lilla huahuan Charlie. En jätte söt liten hund. Sen in till stan igen och träffa Kelly och som vanligt hamnar vi på pizza hut. Alltid. Men det var nog sista gången vi käkar på just den pizza hut vid medborgarplatsen med tanke på att vi höll på att gå innan vi ens hade betalat. Han som jobbade där frågar när vi är påväg att gå därifrån "vill ni ha notan eller?" Jaa just fan.. Usch vad pinsamt! Men typiskt oss.. ;)

Nej nu ska jag in och kolla om mina vänner skrivit något roligt på sina bloggar sen kanske jag måste borsta håret? .. hejrå!

Hej hjärtat!

Vill bara tacka dig älskling för helgen som var.

Jag satt och åt hamburgare på altanen då karro kommer gående på våran uppfart. jag blev jävligt glad eftersom jag inte trodde jag skulle få se henne på dryga 3 veckor. det var en underbar helg med dig hjärtat, synd att den inte varade lite längre....


Tack älskling för allt! <3

/"Lill-Olle"

Holy cow

Helgen var helt jätte bra! Finns att läsa på de andras bloggar vad vi hade för oss. Men kan säga att det var en helg värd guld. Med de bästa människorna. Åkte till Olle i söndags efter våran try out träning. Han hade ingen aning om att jag skulle komma så det var lite roligt att se hans min när jag kom gående fram till huset. Gullrumpa!

Try out träning gick förövrigt bra. Fick spela med en Kalle från stensture, väldigt trevlig tjej måste jag säga, även bra på innebandy. Sen kom det några till också men kommer såklart inte på några namn, men jag lärde mig ett iallafall, stolt! Tror att det kommer bli ett rolig säsong i div 1. Ska bli skönt att vara laget som inte har något att förlora. I tvåan var vi i stort sett tvugna att vinna varje match för att det var vad som förväntades av oss. Nu kan man gå in med inställning att man har allt att vinna, och det är skönt. Tror det ska bli bra för oss att se att vi faktiskt kan förlora, och att vi även ska våga göra det och se att det inte är jordens undergång. Jag tror på oss!

Det togs faktiskt en del bilder i helgen. Dock inte ett ända kort från bowlingen. Besviken! Men det kanske var tur med tanke på att jag kom sist av 6 st. Till och med Malin vann över mig :O haha.

Over and out

Jag & KellyPelly!


Jag ville bara tacka.../Fia

...För en helt underbar födelsedag i fredags :) Blev ett knytkalas hemma hos mig och Kirri först och sen drog vi in till Göta Källare där det blev vip bås med LIPS, tårta och god dricka :) Vi festade på till ungefär kl 1 sen kände sig alla rätt möra så då drog vi hem. Dagen va helt underbar så bra den bara kunde va! 

Tack till

Kirri, Linda, Carre, Jenne, Samme, Gunnar, Jossan, Malin, Moa, Carro, Kelly, Veronica och Murre (Musse, Muffe, Alex) + fler för att ni gjorde min födelsedag helt underbar :)  


RSS 2.0