nörd

varför lägger du ner så mkt tid på det som du uppger dig hata?

smärta kan även vara flytande


image274


Vaknade upp med svullna ögon & en jävla huvudvärk som jag aldrig har haft förut. bilden är från igår. smärtan kom rinnande helt enkelt.


http://karro44.bilddagboken.se/p/main.html

pengar?

Kom precis hem från jobbet, jobbade kväll till nio idag. jag är så duktig. Fick in ett ögongodis idag på jobbet så det kanske inte kommer kännas så tungt att gå upp imorn klockan 05.50. haha sen är det mösspåtagning imorn också, wiiiie :D

Börjar få en seriös panikattack här snart.. vad fan ska jag göra efter studenten? jag har inge jobb, och där jag skulle kunna få jobb vill jag inte jobba. det är fan bara 5 veckor kvar innan studiebidraget inte längre är någon inkomstkälla och jag måste börja tjäna ihop egna pengar. vad gör man? jag har ingen aning.. börjar bli lite små stressad!

imorgon är det krogen, ska dansa bort mina sorger. det kommer bli vilt, HAHA. Kelly, Fia, Sandra & jag. vilket team!! bara carro som saknas.


.Puss.


!

Hatar när människor försöker vara någon de inte är.
Var dig själv istället och skit i om du passar in eller inte. det vinner du på i längden.


i did see it coming

det var det här jag visste. det jag menade hela tiden när jag sa det innan. jag skulle ha lyssnat på mig själv och inte gått efter hjärtat. det  var dumt. jag har förmågan att tro att det flesta är snälla och menar väl, msåte nog sluta tänka så för så är det inte. Sandra & Fia ni vet vad jag menar när jag säger att jag hatar "den där gruppen" och det har jag alltid gjort. nu har de även bevisat det för er eller hur?...
image272
känslan kommer alltid rinnandes..

Chris Brown - Forever ... mkt bra låt!

Var och fikade med brudarna idag, inte för att jag åt nått men dom andra svullosarna gjorde det. iaf Carro, den jätte mackan gick iaf i!! haha. skönt att prata lite, jag behöver er.. därför jag blir ledsen. orkar inte utan er!

Hittade min gamla dagbok för några dagar sen och läste upp den för Fia och Sandra. det var mycket vi skrattade åt i den du.. redan som så liten lät man som värsta bitchen. Jag bytte killar och bästa vänner som andra byter underkläder. haha, mkt tragiskt igentligen. men vafan, jag var ung.
 
Träning idag..
orkar gör jag inte. men jag har inge val. känns det som iaf. jävla fystester ska vi göra också, så man en gång för alla får veta hur dåligt tränad man är. det är ju alltid lika kul, ah det är de ju inte!

hejdå (glöm inte att kolla min bilddagbok = http://karro44.bilddagboken.se/p/main.html )

det bästa kommentarerna från helgen

Fia & Krisse:
Fia: Påminn mig att vi måste ta med Karros ballerina sen när vi åker
Krisse: Åh fy fan, så jävla typiskt Karro!
Fia: vadå, vad menar du?
Krisse: Så jävla typiskt Karro att hon måste ha med sina jävla kakor!
Fia: Ah fast Krisse, det är ett par skor....


Sandra, jag & Fia:
Sandra: Har ni nå mer toapapper för det är slut på toan.
Jag: Ja jag vet men det finns i skåpet. fast det är hushållspapper. hadde inget annat.
Sandra: aha men man kan väl inte spola ner hushållspapper i toaletten? :O

ojojoj, vilka vänner man har, men underbara som få är dom <3

    


TÄBY-FINLAND

VI VANN MOT FINLAND :D 6-3 till täby, tro det eller ej. vi var skit duktiga.

Myst med Sandra & Fia idag, massa gott också. att dränka sorgerna i. haha nejdå! Försökte få ihop resan till cypern, SOLA SOLA SOLA :D:D ska boka snart, adam ville inte följa med, så de blir jag fia sandra & krisse. SKIT NAJS :D vi ska ha skit roligt, i promise. vi kan ju vara knäppa det vet vi ju!! haha. kommer nog göra bort oss ett antal gånger men det är ju det som är roligt.


Kul att du kan höra av dig då. räknar dagarna bara så att du vet, oc dt börjar bli en del nu. men ditt val, inget jag kan påverka. fåt väl se hur lång tid det tar tills nästa gång. saknar dig jue, du är min älskling..


http://karro44.bilddagboken.se/p/main.html KOLLA :D

SANDRA MATTSSON

Vaknade upp breve Sandra i morse, det kan ju både vara posetivt och negativt... nääääääaaj då, du är så söt när du sover, ingen fara ;) men jag fick inge täcke inatt däremot!

Ska ha match mot FINLANDS DAMLANDSLAG snart, dom kom två i VM förra året. JAPP, kommer väl antagligen förlora men men vi har iaf ingen press på oss. skriver hur det gick sen, i keep you update. 

kyss i örat <3 

bajskorv

Heej!

Var och kollade på en musikal idag, skit bra!! det var den bästa jag någonsin har sett.. footloose heter den. den måste ni se. man skrattade mycket och skit coola danser. Sen var det ju ett stort plus att måns zelmerlöw var med också. Vi satt längst fram i mitten så jag fick typ hans saliv på mig när han pratade, haha mindre trevlig. Är inget stort fan av honom direkt men han sjunger bra! Anna sahlin var med också. hon sjunger också sjukt bra. vill också kunna sjunga sådär bra. även fast jag sjunger som en gud redan kan man ju bli bättre ^^ MOAHAH största skämtet.
image264 image266


Nu är jag hemma igen, ska sova snart. är skit trött. har ju gått upp 05.40 varje dag den här veckan. jag är väldigt stolt över mig själv måste jag säga. men vi får väl se om jag bryter den stolt trenden på torsdag, dagen efter sandras skiva. då lär man ju inte vara så pigg på att gå upp och jobba klockan sju.

peace

hejhopp

Hemma från träningen. måste berätta om den lilla killen jag mötte på vägen till träningen idag. Han var ute och lekte helt själv, han kan ha varit typ 5 år, han hoppade runt på vägen som ett miffo. Så jag kollade lite extra och såg att han hade vääärsta fläcken mellan benen. HAHA han hade kissat på sig skitungen, sen gick han inte in och bytte utan han gick runt med skiten. euuuw, sen såg han skit nöjd ut också. nöjd över den mest perfekta runda fläcken mellan benen..shit maj-britt!

Sen måste jag ju bara säga en sak till. I vårat projektarbete i skolan har det blivit nått med att man måste nämna hur jobbigt det har varit att göra en viss grej och att det faktiskt tog åtta timmar för mig att göra det här. och? det är väl reslutatet som är det viktigaste inte hur lång tid det tog? hahaha jaja jag tycker det är komiskt så jag måste bara säga att jag har suttit i typ 2 timmar och klippt spelplanerna till vårat projekt. föröskte hinna med så många som möjligt innan träningen. men det är sjukt många kvar! Nu vet ni hur jobbigt det var för mig. puh! HAHA lite papetiskt faktiskt. ska klaga lite till om det sen också så verkligen ALLA hör det;)

HEJDÅ SNYGGINGAR  

http://karro44.bilddagboken.se/p/main.html

Gick upp jävla tidigt idag också, usch! Men jag tog mig igenom dagen men är vääldigt trött i benen nu. Gick ut i solen efter att jag hade slutat med Fia. Det var skönt. övade på mitt prov när de ska filma alla när vi pratar. haha fy pinsamt säger jag bara. jag ska absolut inte se den filmen efter, då lär man ju ta livet av sig.

Har träning ikväll. Himla fullt upp i helgen också. Lääängtar mest till min myskväll med mina brudar, Carro & Kelly, på fredag. det ska bli makeover på högsta nivå ;.. Sen på lördag är det hemligheter pågång. kan tyvärr inte säga vad jag ska göra nu ifall en viss person skulle läsa min blogg men kan berätta vad det var jag gjorde sen på söndag. På söndag ska vi spela mot Finlands damlandslag i CC. kom och kolla :)


image262 image263
Guuuuuuuuud vad jag vill åka utomlands nu och bara mysa med sol, bad & festande.
(från Kreta 2007)

its just it

Precis kommit hem efter en lååååååååååång dag! Satte klockan på 05.45 i morse och gick upp till min praktik, fyy fan vilken tid. jaja det var rätt okej ställe min handledare är 20 år så vi har rätt kul ihop. bättre än en som är typ 50  år och skit bitter. Efter det hämtade räkan mig i danderyd så åkte vi till fia och gick till centrum och köpte glass:)
Kärlektion sen halv fem. snälla låt mig få mit körkort hatar körlektioner..

Mickan ringde mig vid halv sju och ville gå ut och gå, hurtig som hon blivit. Så vi mötte mickan och sen gick vi till daisys och åt kebab, haha!! mkt gott. nu är man rätt mätt. ska kolla på desperate housewives. :D

bye bye!

bilder från idag: http://karro44.bilddagboken.se/p/main.html

      Mickan slickan

image261
 

DU MÅSTE BARA GÅ IN OCH KOLLA

http://karro44.bilddagboken.se/p/main.html

jag har misslyckats igen..

...jag trodde jag var smart som la in alla bilder i en bilddagbok, men inte ens där kunde jag ladda upp bilder!! HAHA bara alla som jag hade kommenterat kom upp inte alla andra typ 60 bilderna jag la upp kom med. sorry.! men om ni kollar min bilddagbok ikväll lovar jag att det är fler bilder från i helgen där :)

tråkigt i skolan

MOBILNÖRD:

HAR DU PUSSAT NUMMER 2?

Alex, yes i have!

VAD HAR DU FÖR RELATION MED NUMMER 20?
David, militären utan gränser

NÄR SKA DU TRÄFFA NUMMER 30?
Min faster, Snart hoppas jag :)

ÄR NUMMER 18 SÖT?
Carro silfvermånes mamma, hahaha hon är ju lik sin dotter så, nej det skulle jag inte påstå ;) HAHA

VAD VAR DITT FÖRSTA INTRYCK PÅ NR 33?
Fia, väldigt liten för sin ålder kom jag ihåg att jag tänkte om henne. men nu är hon en av mina bästa vänner! tänka sig, + att hon är 1 cm längre än MIG :P

HUR TRÄFFADE DU NUMMER 9?
Carina, Min pappas fru, så ja, med min pappa :P

GILLAR DU NUMMER 51?
Kalle, jaaa han är väldans snäll faktiskt :)

HAR DU TRÄFFAT NUMMER 3 DEN SENASTE MÅNADEN?!
Andreas, nej jag har ju inte det :(

NÄR SKA DU TRÄFFA NUMMER 14 NÄSTA GÅNG?
Carolina, På lördag. shopping i stan :D

ÄR DU NÄRA VÄN MED NUMMER 13?

Carina, haha nej, min kompis mamma :P

HAR DU GÅTT PÅ BIO MED NUMMER 4?
Andreas hem, ja det har jag :D

SKULLE DU KUNNA GÅ UT MED NUMMER 5?
Blomman #10, Jaa vi skulle nog har skit kul :D

VAD PRATAR DU & NUMMER 42 OFTAST OM?
Håkan, Hmm.. haha hans dotter & innebandy(?) ;P


KÄNNER DU NUMMER 1?
Adam, om jag gör ^^ ;) 


ÄR NUMMER 47 ETT MONGO?
Jannika, ett mycket sött mongo i sånna fall :)


fina solen

Helgen har varit skit najs. middagar med famlijen och umgåtts med Fia, Sandra & Krisse, kan det bli annat än mys? ska färga mitt hår snart sa syster, känns mkt lättande då min utväxt börjar mer se ut som en hej-jag-är-deprimerad-och-jag-har-inte-varit-ute-på-månader-och-låtit-allt-växa-och-vara-som-det-vill.. haha
Det bästa var iaf när jag knäckte Krisse i att göra pannkakor, jag ska lära dig nån dag lilla vän! ;)

Igår spelade vi fotboll och hade myskväll på favoritklippan, hur bra som helst..
PICS FROM THE SPEACIAL NIGHT, MOAHAHA

går typ inte att ladda upp små bilder men har lagt in alla bilder från i helgen på min bilddagbokhttp://karro44.bilddagboken.se/p/main.html
eeeeeeeeeeeeeeeeeennyoy!
                                                    

                                            KOCKEN SOM BLEV KNÄCKT AV MIG PÅ ATT GÖRA PANNKAKOR
                                                                                         kristoffer eriksson
image259

<3

NOVALIE
Idag fick jag träffa min lilla ängel <3

image256  image258 image257


BÄSTA TRION <3

   image254 image253 image255
                      Karro                                         Carro                           ´        Kelly

dagenidag

Har precis duschat. Carro sa till mig för nån dag sen att man igentligen ska tvätta håret 1 gång i veckan.. jag säger bara euuuuw! tänk på omgivningen för fan...

Ikväll har jag cyklat med Fia överallt i hela täby typ nästan, fia skulle skriva om våran kväll om det är någon som vill läsa :)  fiia89.blogg.se

                                                               I'm looking for someone who won't pretend 
                                                     Somebody not afraid to say the way they feel about you
And I'm looking for someone who takes me there,
Wants to share, shows he cares
Thinking on the one that I've been waiting for

Is it you? is it you?
Maybe you're the one I've been waiting for
Could you be the one for me?
Could you be the one I need?


Jag älskar Täby. Ibland vill man bara flytta men om man tänker efter är det jävligt fint i Täby. Love it
image243

Jag & Fia & vårat hemliga ställe :)
     

dagens ilands problem

Idag har jag varit i skolan & pratat ut med Carro. Jätte skönt, hoppas du kan lita på det jag sa bara och jag hopppas verkligen att vi kommer ha mer tid att träffas sen. Innebandyn tar upp en så stor del av mitt liv att det viktigaste i det inte får någon plats alls nästan. Ska bli ändring på det.
Efter skolan kom Sandra till Täby och vi åkte till coop för att köpa glass och kolla på en present till min syster. Det gick sådär, vet vad jag ska köpa. men det kan jag inte avslöja här om det är så att hon läser min blogg. det har jag ingen anning om.
Kollade nyss på sesongs premiären av desperete housewives med Sandra, mycket bra mycket bra. Hon ska nog åka hem till Turkland snart. Ha ett bra liv :D



gamla bilder som jag hittade på datan i skolan..
              

deal whit it

I was praying that you and me might end up together
Its like wishing for rain as i stand in the desert
But im holdning you closer then most cause you are my heaven.

Jag kommer älska dig lika mycket som bara en vän men det gör ändå ont

image224 image225

.

Blev inge av med skolan idag, hade varken lust eller ork. Kändes som jag hade viktigare saker för mig, och stämmingen var inte den bästa och jag har ingen anning om varför som vanligt.. Något fel har jag väl gjort utan att  jag vet om det, skulle inte bli fövånad. allt jag gör blir bara fel! hade 1 lektion och åkte hem sen..
Åkte hem till Fia som hade feber och kollade på one three hill och åt kakor. skojsigt & roligt.

Jag är trött på det här, trött på allt tjat. Lämna mig ifred eller ta mig för den jag är. Jag tänker inte ändra på mig för att göra er nöjda, jag är ledsen men jag är inte bättre än såhär. Jag är långt ifrån perfekt, kommer aldrig bli det heller. Ingenting jag vill. Jag gör mitt bästa men det verkar varken duga eller märkas, inte åt något. Så snälla lämna låt mig vara eller acceptera mig för den jag är...

image223

Vanessa Carlton - A thousand miles

Making my way downtown
Walking fast
Faces passed
And I'm home bound

Staring blankly ahead
Just making my way
Making my way
Through the crowd

And I need you
And I miss you
And now I wonder....

If I could fall
Into the sky
Do you think time
Would pass me by
'Cause you know I'd walk
A thousand miles
If I could
Just see you
Tonight

It's always times like these
When I think of you
And I wonder
If you ever
Think of me

hejhopp

ILLA ILLA ILLA ILLA

hur kunde det sluta såhär? ja det ska jag fan ta och berätta!!
VI brudar hade inget att göra i lördags efter en lååång natt på krogen. VI åkte till mamma och la oss i sängen runt fyra och bara sackade ihop.. vad nu? stämningen blev allt mer dyster när sandra föreslår en överraskningsresa till heby. hmm.. jo men det hade nog varit roligt. vi åkte och köpte tacos och åkte iväg till heby. Hur det slutade tänker jag inte ta upp förresten, hahaha. usch & fy. det blev inte riktigt som vi hade tänkt oss kanske.. men hade kul när vi skulle köpa 2.5or till dom och ställa utanför deras dörr, och killen som tackade gud för tuttarna.. haha tårarna rann båda gångerna :D av gläjde denna gång!!

Vi åkte hem igen innan vi ens hann äta frukost, eller man fick sig en macka hos adam. tackar!
Däremot hade jag hur kul som helst på kvällen med brudarna, det vägde upp hela dagen. tack tjejer. vi kan konsten att ha kul tillsammans. Vi åkte hem till Fia och laddade upp bilder från i fredags och lagade världens godaste sallad, igen (vi åt det i fredags innan krogen också), och kollade på one three hill boxen. jätte mys. Sen åt vi efterrätt som vi hade gjort med vit choklad och hallon. MUMS. åkte förbi Tim en sväng innan jag blev körd hem till dörren.. och nu sitter jag här.

vilken helg, upp & ner.

försökte ladda upp bilder men det gick inte :S


dagen efter..

.. rätt okej! haha nejdå. mår jätte bra. blev inte alls nå dricka igår. bara lite, lite som inte ens känns. så jävla skönt. man kan ha kul utan sprit, now i know! Visst hade vi roligt allt, och min önskade låt kom och det blev succé.. wiiiie
Vi kom hem runt 03.00 sen kollade vi på One Three Hill till typ 05.30 sen gick vi och la oss, jag Sandra & Fia. Myspys.

Det roligaset den kvällen måste ha varit när Sandras blick när jag sa att det räckte när hon ville gå till baren. HAHA ojojoj, den var inte att leka med. Jag tror du har hittat din kärlek gumman, alkoholen. Det är rätt. den sviker än aldrig iafl!! haha 

Idag ska vi nog till Jakobsberg och övningsköra med mig, inte långt kvar till min uppkörning nu! Det är lite pinsamt att jag fyller år före Sandra och ´hon har körkort före mig, skulle ha prioriterat det lite högre tror jag. Men men försent att tänka på det nu. Jag tröttnade ett tag men nu har jag tagit tag i körkotet igen och det känns jätte skönt :) hoppas bara att jag klarar uppkörningen annars kommer jag strypa nån liten stackare..

image219

APRIL BF STUDENTSKIVA

Sitter hema hos Fia och peppar med basshunter, korgen ikväll igen! Med Fia, Sandra, Carro & Kelly.
 hade inte så mkt skriva idag, kommer inte på nånting. helt skriv tork! haha. jaja hoppas ni får en rolig kväll.

KÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄRLEK

today

Jaha, haft typ en och en halv timmes fys nyss. Vi sprang 6.2 km och stryketräning efter, trött som faen. som krisse skulle sagt, what to do? just do it!!! Skönt efteråt iafl men drygt som fan annars.

Dagen idag har väl varit ganska najs, bara prov i en halvtimme i skolan sen slutade jag. Fick åka bil hem med Fia, åkte till ica och köpte en kladdkaka. Sen kom räkan och åt upp resterna!! haha. räkan mattsson, vilken kvinna, host flicka..

Fräääääscha bilder från idag:

       

Jag hade prov som sagt..
image217

Fia spolar aldrig på toaletten så det är alltid det här man möts av när man ska kissa, TREVLIGT inte det minsta
image218

Fia skriver om mig <3

Vad heter jag? Caroline Ida Filipsson

Var möttes vi första gången?  I tibble hallen

 Vad tror du mitt andra-namn är? Vet att det är Ida ;) 
 Hur länge har du känt mig? I snart 3 underbara år J

 Hur väl känner du mig? VÄLDIGT VÄL ;)

Hur känner vi varandra? Genom innebandyn, men också lite omedveten genom att våra föräldrar va kompisar förut.

Det roligaste jag har sagt till dej? HAHAHA är så mycket så svårt att välja nått :P Men kan ta det senaste: haha ja Olaga intrång! HAHA

När du såg mig, vad var ditt första intryck? Jaha va det så hon såg ut :P Sen att du verkade totalt ointresserad av att gå ut med mig ;)

Dricker helst?  På krogen gäller jäger iallfall ;)

Födelsedag?  4 JULI

Hårfärg? Olika hela tiden, men just nu brunt. Mycket fint :D

Ögonfärg? Blå

Ser jag bra ut? JÄVLIGT SNYGG! Tro inte på vad krisse säger du är sjukt snygg gumman!

Har du nånsin varit kär i mig? varje dag

Vad är en av mina favorit sysselsättningar?  Hum..att va med mig såklart ;P haha nä men umgås med kompisar och spela innebandy och så lite krogen.

Kommer du ihåg något av det första jag sa till dig? Jag sa: det är du som är karro va? Och du svara: ja och du är fia va? HAHAHAH

Vilken sorts musik lyssnar jag helst på?  Mycket hipp hopp och rnb, men väldigt blandat J

Vad är min bästa sida? Att man alltid har så kul med dig och att du ger en sån trygghet och att man alltid kan komma till dig och du går alltid att lita på J

Är jag blyg eller framåt? FULL FART FRAMÅT

Skulle du kalla mig rolig?  EXTREMT ROLIG J

Är jag en rebell, eller följer jag alla regler? Haha så mycket rebell som det bara går :P

Några speciella talanger?  Du kan alltid få mig att skratta, och skriver så sjukt fina ord hela tiden J

Vilken är min favoritfärg? Svart

Vilket är ditt bästa minne med mig? När vi satt nere på stranden och kolla på stjärnorna på ingarö J

Vilka tre ord beskriver mig bäst?  Söt, detbästasomhäntmig, helt underbar!

image206 image207


när man ändå är igång..

Har funderat på innebandyn.. visst det är en mycket stor del av mitt liv & jag älskar det. Men jag vet inte om jag är redo att än en gång ge upp alla vänner runt omkring för att spela i elitserien med matcher varje helg runt hela Sverige och fys träningar så man spyr. Jag längtar tillbaka när man var liten och spelade för att man tyckte att det var roligt. Man hade ingen press på sig att prestera bra varje träning för att få nån chans att spela match på helgen, det roligaste av allt. Nu känns det lite som om jag kommer gå igenom en hel sommar träning, vilket kommer bli mycket tufft, för att sedan kanske sitta på bänken. Istället för att spela med juniorerna och spela för att man tycker att det är kul & slippa tävla med alla andra. Jag vet inte.. Visst det är ju hur kul som helst att spela i elitserien, vem vill inte det? mycket uppmärksamhet, vara med på tv & hela skiten. Men hellre spelar jag för att ha kul än att ständigt känna pressen och oron över vad som händer nästa träning eller nästa match..

image203image204image205

träning

Träning idag igen.. Back som vanligt! usch :P men det går inte föör dåligt så man kan inte klaga till tränaren heller, haha lyckat.

juste måste berätta en sak som gjorde mig på bättre humör idag.. Fia hämtade mig till träningen för pappa hann inte hem som vanligt. Så går jag ut till bilen och öppnar bildörren och fia bara glor på mig och säger ingenting. Jag går och sätter mig fram och frågar var det är. Fias svar:
- Nej inget, eller asså vad fin du är. jätte söt. i träningskläder och allt..
hahah, tack älskling. nått sånt litet kan få en på bra humör  :)

Det var så roligt när jag och fia skulle köpa en liten mer idag, en sån som man får sugröret fastklistrat på paketet, tror du inte att jag lyckas tappa bort sugröret på typ 3 min. När jag skulle börja dricka kom jag på att jag msåte ha sugröret, kollade i min hand och där var bara pappret kvar där sugröret låg i, HAHA. så misslyckad!

En till rolig grej, träningen är slut. klockan är 21.59. vi är påväg upp i omklädningsrummet (alla som har varit i tibble vet att det är ganska smala korridorer överallt) Så hör man bakom sig en springade Rec, - AKTA MÅSTE RINGA MAMMA HON MÅSTE SPELA IN LOST DET BÖRJAR FAN OM I MIN, HÅLL TILL HÖGER HÅLL TILL HÖGER.
haha..

hejdå..


värme & närhet

image202

moget att säga moget när du menar omoget

Kan någon förklara för mig varför jag aldrig kan ta tag i saker? Nu ligger jag efter som fan i skolan, har typ 8 arbeten som jag måste gör klart på typ två veckor. kuuuuul! Det hänger på IG eller G i kursen, skit också.. Har haft så mycket annat att göra än att plugga. Vill hinna med livet inte bara plugga hela tiden, suck.. kanske ett måste för att ha en bra framtid. men vem orkar tänka på sånt shit just nu.. Måste så måste jag väl! Nu lär jag ju har rätt mycket tid över när allt är som de är, hoppas du mår bättre av det iaf. du kan ju passa på att träffa en annan liten prinsessa som tror att alla ser henne som perfekt. det sorgliga är att det typ är så.. HAHA.. skratta är det ända jag kan göra, fyyy..
 
Träning ikväll, skriver när jag kommer hem! lär väl spela back idag igen.. shit där också ;P

skratt & biljard

Krisse skulle ha sitt vax så mötte Fia, Sandra & Krisse efter skolan :) Vi var jätte hungriga så vi åkte och åt, skit god foccicia. MUMS. världens sämsta servetris hade vi också.. haha antingen var det för att Krisse var snygg eller så var hon lebb, för hon kunde inte koncentrera sig på nått annat runt oss. Först när hon skulle komma med mat till krisse höll hon på att ramla med tallriken, nästa gång hade hon ner en glasflaska i golvet, det bevl ett vääädligt paaang ;D
 
Efter det spelade vi biljard, skit kul!! Jag & Krisse ägde Fia & Sandra. moahhaa, fick byta lag eftersom de belv lite griniga för att det inte vann. haha..
Åkte hem till mig sen och myste, lyssnade på min gamla fjortis skiva och segade. Sen ´hem till Fia och äta middag vid 21.00. Pappa Krisse kom och hämtade vid typ tio.. nu sitter vi här. Sandra ska sova hos mig ikväll :)

       

Klockrenaste bliden idag.. räkan har hittat sina vänner!!!
image201

mera bajs

skolan var fräsch idag, efter att ha haft en dubbel körlektion. OJOJOJ VAD FRÄSCHT. men det gick bra hoppas det går bra på uppkörningen den 9 maj :D:D KÖRKORT.
Skulle ätit på GRILLKOLEN med mina brudar idag men orkade inte stanna tills lektionen var klar så det blidde inget :(

tvivla aldrig på min kärlek till er..
image190 image191


det är något mer än kärlek

Det träffade mig rakt i hjärtat. Känslan kommer aldrig försvinna. Det kommer vara ett hål, ett hål som aldrig kommer läka. Det kommer rinna inuti, inget kommer någonsin kunna göra det som det en gång var. Jag kan inte se det framför mig, det går inte. Det är någon bortom den här världen, något som jag aldrig insåg förens det träffade mig nu. Det gör ont, så jävla ont..   

skrattanfall

Imorse åkte jag & krisse tillsammans till t-centralen, han skulle hem till papi igen. Det roligaste var när jag kommer hem och ser att han har glömt sitt vax här. HAHAH, ojoj.. vi som känner honom vet vad det innebär. jorden går under!! det är lugnt, du får den imorn lovar ;D

Precis kommit hem från träningen. Det var skönt att träna innebandy, har inte gjort det på tre veckor. Det mindre roliga va att jag fick spela back hela träningen. haha jag har spelat back tre gånger förut, man kan ju räkna ut hur det gick :O men man förlorade nog lite fett och vatten iaf ;)

Har hänt två roliga saker idag:

¤ 1. Jag fick mitt mitterminsbetyg idag, det ända läraren hade att säga om min insats var:
 Kommentar angående elevens studiesituation:
Fokusera på vad vi gör och ge upp din mobiltlefon.

¤ 2. Gjorde ett test på facebook om hur många vuxenpoäng man har & hur gammal man är igentligen, reslutat är skrämmande:'
Jag: 17 år
Fia:19 år
Carro:15 år
Sandra:
Du har negativt vuxenpoäng. Är du väldigt ung är det inget att oroa sig för. Är du äldre än 10 år så kanske det är dags att växa upp lite.


haha, runt människorna jag älskar mest händer det iaf lite saker. ni är värda att leva för <3

LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOVE
image186

Tibbles studentskiva

Visst hade vi roligt, jätte skönt att träffa alla från förr. det var alldeles för länge sen. tråkigt att det blir sådär. att bara för att man går i samma klass behöver man liksom inte höra av sig för man ses ändå varje dag men så fort man slutar glömmer man att höra av sig för att det var en självklar grej förut att man träffades liksom.. Mm skumt!

FIA KARRO KELLY SANDRA LAURA

image180 image184 image185 

miss . . take

sitter i skolan nu, hoppade över teckenspråket i morse, bonden krisse sov hos mig inatt så orkade inte gå upp om inte han skulle gå upp. bra andledning att stanna hemma. Men nu är jag här iaf.

Igår hade jag mys med sandra fia och krisse. hade inte träffat nån av dom på hela helgen så det var skönt att träffa dom igen. Vi hade kul som vanligt, men den där filmen förtrollad som vi såg var väl mindre bra. alla hade sagt att den var rolig. ja vette fan. kanske berodde på att ingen av oss kollade så mycket förutom krisse. HAHA hans typ av film. sagoprinsess film. MOAHAHAH nejdå. transan lever vidare!

ikväll är det träning. PUSS

mellan borlänge & ludvika

I helgen åker jag till sommarstugan i rämshyttan. Kommer sakna er hemma men ska träffa Emelie där uppe :) vi ses alldeles för sällan så tar chansen att ses så fort jag kan!! du är en ängel. 

Kanske skönt att komma bort ett tag, för stugan ligger mitt i skogen typ ingen mottagning så man kan knappt prata i telefon, men samtidigt vill jag vara hemma också. det blir nog bra iaf. kommer inte ha en data heller så jag skriver när jag kommer hem på söndag.

image179
Utsikten från våran stuga över vattnet. Det syns inte men jag har en pannlampa på mig, ha..

konceptet glad funkar inte

Vad man ska göra när allt bara blir fel,

när man inte kan se det där ljuset mer.

Vet inte vad som händer,

kanske ännu mindre vad jag känner..


party

Lite sliten efter igår kan man ju erkänna, men kul hade vi!! snygg mickan i rock kläder va en syn.. haha
Jag & Fia sitter hemma hos sandra och segar. Hon gick till skolan fylle tylle. fia "sjukanmälde" sig de svinet. HAHA

MASSA BILDER FRÅN IGÅR :)

Vi försökte vara lite rockiga
image159
Mickan berättar att hon är sugen på nudlar!
image160

kanske ska satsa på att bli rockare?? :O
image165

Nog för att jag är kort, men kort är jag faktiskt inte ;)
image166

NÄMEN KOLLA!
image167

OJOJOJ VAD FRÄÄÄÄSCHT
image168

Hitta nå sötare:)
image170


image171

image172

Det där med fingrarna kan hon, fingret ;)
image174

image175

Jätte händerna!!
image176

Jag får ju bara hoppas på att min arm är sådär stor pga muskler ^^ ;)
image177

det börjar redan ;)
image178

Tyvärrr tog jag inte med kameran till toxic :( riktigt dåligt gjort av mig för nog fanns det männsikor att ta kort på där inne HAHAH, fy fan hur vissa såg ut. Jag, Carro & Kelly har bestämt att vi ska ha rockkläder på oss när vi ska ha student skiva för vårat tema är glitter & gala. man hör ju hur tråkigt det låter. vi går mot strömmen, som alltid ;) 

KYSS & SMEK



Jordin Sparks feat Chris Brown - No Air

Losing you is like living in a world with no air

But how do you expect me
to live alone with just me
?Cause my world revolves around you
It's so hard for me to breathe


Tell me how I'm supposed to breathe with no air
Can't live, can't breathe with no air
It's how I feel whenever you ain't there
It's no air, no air
Got me out here in the water so deep
Tell me how you gon' be without me
If you ain't here, I just can't breathe
It's no air, no air


btw

63 DAGAR KVAR TILL STUDENTEN

toxic

Skolan idag var åt helvete, först en bitchig Syo som pratade om att plugga vidare efter gymnasiet. Efter att fått veta vad intagningsstatistiken ligger på slutade jag att lyssna och spelade pop istället. Fy fan, tror inte man kan vara sämre i skolan än vad jag Carro & Kelly är. vi ligger iaf på samma nivå brudar..
Håltimme i två och en halv timme för att sedan ha lektion i 50 min, va det värt det? carro blev utslängd efter 10 min, tar på mig den för de va jag som gjorde så att du började skratta men man behöver inte asgrava ut i hela klassrummet för det pullan, så inte så nödigt för henne kanske.

Skulle fikat efter skolan men jag ville hem och vila (förlåt) lång natt framför mig och jag är förkyld. ännu värre. ont i huvudet snorig och ont i halsen. haha lyckat. spriten kommer ju gå direkt till huvudet, kelly är ännu mer förkyld så vi kommer nog ha roligt ikväll älskling ;)

träning i två timmar snart med fys & innebandy. ska nog inte träna igentligen eftersom jag är förkyld, men jag har ju "turen" att ha min pappa som en av tränarna så om jag inte tränar blir det nog ingen utgång. så jag får väl kämpa mig igenom träningen. om jag dör av hjärtstillestånd var väl det menat i sånna fall.. haha tragiskt men sant

Skriver imorn om jag överlever en natt på korgen, lär väl däcka vid elva. muahaha 


inget liv?

fan vad jag skriver blogg idag.. den har ju inte funkat på hela helgen kanske därför. haha! då får ni nått att läsa iafl ;D

FICK MIN STUDENTMÖSSA IDAG :D
image156


Jag skulle starta i uppförsbacke mitt emellan två bilar, haha kan säga till mitt försvar att det var ganska trångt men jag hade inte blivit förvånad om jag krockade med bilen bakom!
image155

lyckliga flickor i vår vädret idag!!

image154


<3

Fick äntligen träffa Carro & Kelly i igår. det var skönt, kändes som nått släppte. saknaden! om man träffar nån varje dag annars kan 1 veckas uppehåll från varandra kännas som år. så kändes det för mig... Nu fick jag äntligen träffa dom :)

Imorn blir det krogen, kommer vara helt död på torsdag för jag är helt död redan, haha. Mickan ska ha studentskiva, rock tema. HAHA NO WAY . det lyckas alltid vara rocktema när vi är på toxic ;)




BAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAJS

helgen :)

När jag kom på lördan mötte vi fia, adam & krisse vid järva korg! adam åkte med Sandra till viksjö och krisse följde med mig och Fia till täby. På kvällen kollade vi typ på tv och spelade lite spel, jätte mys!

På söndan hade vi match mot Duvbo i div 2, ahhahahahah det värsta jag har sett. medelåldern på de laget måste ha varit i snitt 35-40 år :P ojojoj.. vi blev tillsagda av domarn att inte spela så hårt, vilket vi inte ens gjorde men kärrningarna kunde ju knappt stå på benen så det va ju inte så konsigt att alla flög. Mickan fick 5 min för att hon tydligen skrattade åt domarn. hahaha. vi vann tillslut med 13-1 iafl.  lekstuga.

efter det åkte vi inte till stan med gullisarna Adam & Krisse. Vi gick på bio & såg ps. I love you, den va ganska bra. roligare än vad jag trodde att den skulle vara. Fia skrattade iallafall, ibland ensam i hela lokalen. Sen åkte följde jag & Fia med bönderna till tåget för de skulle åka hem   :( vi fick feta dissen när vi stod och skulle vinka av dom på perrongen. tåget började rulla och Jag & Fia tok vinkade men de va inte en jävel som vinkade tillbaka, FY FAN! haha, alla kollade på oss förutom de som skulle kolla, Adam & Krisse! haha

ännu en oförglömlig helg med bönderna <3

forts på lovet.. :)

Sen på måndagen åkte vi till Svedala, träffa andreas & familjen folkstrand! (: jätte kul, världens bästa familj.. mys mys mys! På torsdagen ville sandra åka tillbaka till sina kusiner, saknaden blev för stor ;) haha eller så va jag och andreas inte så roliga att umgås med. ASSSHOLE ; haha. Så då passade jag och andreas på att kolla på bee movie. Haha den va ganska bra faktiskt. Andreas gick och sjöng, HERE COMES THE SUN, DUUDUDU så mycket att janne blev irriterad haha! Den fastnade på hjärnan!

Andreas Folkstrand
image152

hejdå

påsklovet

Lovet va det..


Får väl börja från början. Förra helgen åkte jag  & mattssons till falsterbo. Andreas skulle till öland ändå så jag tänkte att jag kunde umgås lite med sandras kusiner och hennes mormor och morfar. Vi målade ägg och sjöng singstar den mesta tiden. . Haha men det kan vara roligt det också ibland!  Åkte in till trelleborg 1 dag också och badade med sandras kusiner. Lucas 6 och Erica 10 eller nått sånt. Så söta så.


Veckans gulligaste från min lilla Lucas:

- Karro åk inte hem jag kommer sakna dig. Du kommer inte sakna mig eller hur?

- Klart jag kommer sakna dig, jätte mycket

- Det tror inte jag på...


hahaha, till och med små barnen tvivlar! Ojojoj.. jag kommer tillbaka i sommar gullunge, det lovar jag (:


Vi gick ner till stranden en dag, jätte mys. Det är så fint!

image133

              

kommer mer...


.

Dagen innan lovet, på fredagen, lekte jag med Sandra och Fia. Vi åkte och hämtade farmor för hon skulle följa med till skåne. Inte bitterfarmor utan Sandras Farmor, hon med bandanan ;) HAHAH såå coool :P

    


RSS 2.0