ilska & kärlek

Hatar när folk inte kan stå för vad de tycker och tänker. Säger man en sak så ska man fan stå för det också. Annars kan man lika gärna vara tyst och inte säga någonting. Vara den tråkiga i bakgrunden som inte alls har några åsikter om någonting. Jo juste, som har åskiter men som bara vågar säga dom bakom stängda dörrar. Som säger en sak och argumenterar för det men sedan visar sig att det var helt tvärtom. Att vara så svag och inte kunna vara ärlig mot sig själv eller mot andra är ingen bra egenskap.. Då förlorar man mer än vad man vinner. Jag lovar er..










love you more - Raccon

Kom precis hem från Mickan. Det var skönt att prata lite. Det var jag, Fia, Moa, Tessan, Rotan & Mickan :) Härligt gäng. Sitter nu och kollar på desperate housewives. Mer händer inte. Har absolut inte gjort något idag så har inte så  mkt att skriva. Gick direkt upp när jag hade vaknat och la mig i soffan och kollade på sex and the city. Tog det lungt. Men börjar bli trött på det nu. Och inte fick man jobbet med Fia på lagret heller. Dom skulle lägga ner hela skiten tydligen. Fan fan fan.. Imron ska jag till älskling, Längtar

Varje dag, Varje minut, Varje sekund


Can you forgive if you never forget?

GE MIG SOMMAR & GLASS NU!!



Ska sova nu.. Ska ju upp tidigt imorn, eller ska jag det (?) Nej går väl upp när jag vaknar som vanligt.
Ska hem till Mickan imorn och disskutera lite små goa grejer. Hörde rykten om att Moa ska baka. cant wait honey Sov gott alla snyggingar så får ni läsa mer om mig imorn, heerå!


åh bejbe!

Har precis bokat flyg till påskhelgen, skööööööööööööööööööönt! Längtar, ska bli skönt att åka från sthlm. Åka långt från sthlm. Jag & Räkan ska åka. Kanske vi ska åka till tenneriffa? kanske vi ska åka till lappland? jag säger inte. you will see...

BIGMAMA BIGMAMA BIGMAMA BIGMAMA



Me and my love


Sex and the city

Sitter just nu och streck kollar på boxen jag fick låna av Carro. Den är bra den serien :)
Gick upp ur sängen klockan tolv idag. Hade lätt kunnat lega kvar men det som fick mig att gå upp var kladdkakan som FIa hade lämnat i min brevlåda i morse. mums Den är redan uppäten. Frukost AB. Åt faktiskt två mackor också. yeye.
Ska fortsätta att kolla lite till innan jag börjar jobba halv fyra. Ikväll är det spelarmöte också..


Innebandy innebandy innebandy innebandy


ÅH... tankar. Hatar att gå runt och tänka på saker och känna att man inte kommer någon vart hur länge man än tänker. Ena dagen är man säker andra dagen tvekar man. Ena dagen vill man ge upp andra dagen känner man sig jätte stark. Hur ska jag göra? vad vill jag göra? vi ska ha möte imorn. Kanske blir lite klokare efter det. förhoppningsvis

man ska fan passa sig jävligt noga

Förblindad av kärleken
farligt det där..

nehej nu är helgen slut

Har varit i Sala idag och kollar på brottar SM. Var där och pussade lite på älskling och spanade in alla hemska trikåer. Det är ju pinsamt vad tjejerna visar sina string i sina genomskinliga trikåer och killarna sitt paket. Men nu ska jag ju inte sitta här och påstå att det var det ända man kollade på. Icke. Finalen i viktklass 96 kg var grym. Nästan så man blev lite nervös för han som brottades för heby. Alla skrek typ på läktaren och Jag, Fia och Sandra fattade ingeting av varken språket eller reglerna.. haha.

Helgen har varit bra.
längtar redan till nästa
ge mig

Carro är i thiland nu, jävla lyx!

Några fula bilder från toxics hemsida:
 

ute ur dimman

Har precis ätit. Är hemma hos Sandra i viksjö. Innan det var vi i Eriksdalshallen för att se Hammarby - Ystad. Hugo fixade biljetter till oss så vi slapp betala. Det var typ fullsatt i den där stora hallen. Men det var underhållande. Ikväll ska vi nog bara ta det lugnt med tanke på partykvällen igår. Snart börjar Robinsson, det måste man ju se..

Vad händer imron? Match i hässelby kl tio. Tur att ni inte känner hur otaggat jag skrev det där. Det är ju sanktan slutspel och eftersom vi inte gick viadre med damlaget så får vi hjälpa juniorerna. Kan bli kul. Hatar dock hammarby!

ska kila, kyss

Jag har fått ett nytt smeknamn

Fan vilken skön förfest vi hade igår. Lätt bästa hittils. Det var helt galet. Antar att Fia kommer skriva ihop en historia på hennes blogg senare. Du får ni höra om allt som hände igår, även allt jag gjorde antar jag. Innan klockan var halv nio hade vi druckit ur en hel bacardi Razz. Men det kom upp lika snabbt igen. Lite mer misslyckat var att vi inte kom inte på tresexti för Tessan och & Thomas bara är 18, så vi fick gå till gamla vanliga uttjatade Toxic. Men det var väl kul där också. Skit cool kille i slutet som dansade med oss. Fattade inte riktigt vad han höll på med eller vad han ville men såg rätt kul ut :) Alla bilder kommer komma upp på Carros facebook senare. Den jäveln åker ju till thiland idag så får se om dom kommer upp innan hon åker. Jag tog iaf några bilder igår från våran galna förfest. Lägger ut några här och resten på min bilddagbok.

  
  

 

TÄNK POSETIVT KARRO, TÄNK POSETIVT


cabrolie eller nissan?

Jag och Fia hade en rolig konversation igår om killar. Jag har skämtat förut om att hon inte får ha en as het kille för då skulle jag lätt förstöra för dem. Det klämde tydligen på en mycket öm punkt och Fia går direkt i försvarsställning. Hon visste inte hur hon skulle förklara och använde då bilar för att dra en likhet.

"Jo men såhär. Du har Olle. En nissan. Jag skaffar en cabrolie, du känner att du måste byta upp dig för att överträffa mig och istället för att förstöra skaffar du en skit snygg sportbil. Du kan antingen repa sönder min bil eller skaffa en ny, finare & bättre"

Det roliga var att älskling låg breve och lyssnade! haha. Skulle aldrig byta bort dig mot fetaste sportbilen älskling. Tycker om och trivs med min trygga, söta lilla nissan..


yäyä

jag har fått förhållningsorder inför ikväll..

yäyä!


tufft att vara en så framgångsrik bloggare som jag

Så fort man inte minst ett inlägg per dag tappar man en del läsare.. Men om jag hade fått lika mkt pengar som blondinbella bara för att blogga hade jag matat er med inlägg heeeela tiden. Man skriver ju för att man tycker att det är roligt och man vil skriva av sig. Det är inte alltid man kan skriva det man vill pga av att faktiskt vem som helst har tillgång till att läsa min blogg. Bloggar har blivit de nya dagböckerna. Förutom att det inte finns ett lås och en nyckel till den här dagboken.
Appropå dagböcker hittade min gamla förut. Satt och läste lite. Måste hitta den igen och skriva några roliga meningar som jag skrev. Kan säga att jag skrev som om jag vore värsta bitchen. Haha nej måste verkligen leta upp den och skria in några roliga här. Helt klart värt att se :P


jag skyller på älskling..

.. därför jag inte har kunnat skriva någon blogg. Allt är hans fel.. det är ju alltid killens fel. Det vet vi tjejer redan.
Sov i heby iförrgår så älskling följde med mig hem sen så han sov här inatt. Han och Fia. Jag är ju ensam hemma tills på söndag och hatar att sova själv. Men nu har jag precis kört honom till t-centralen. Han ska åka tåg hem för han börjar halv tolv. Höll på att missa tåget pga köer men han fick springa så hann han. :)

Är grymt taggad inför ikväll. yeeeeeeeeeeeeey 
Vi ska föra hemma hos Fia som vanligt. Sandra skulle fixa spriiten! Det blir, Jag, Sandra, Fia, Carro, Tessan & Thomas. Lovley...

shopping baby


En sjal från Hm
Bh från gina
Bikini från Hm
Kjol från gina

25 mars våffeldag & Moas födelsedag

Jag & Fia håller på att göra våfflor.. mums! Har köpt massa nya saker på senaste tiden.. eller nja, sen igår och idag. haha..lägger in en bild sen. Ska träna med junisarna idag på våran träningstid sen åker jag till heby :) Hoppas jag inte håller på att somna bakom ratten den här gången..


Våfflorna blev lite små. men det var första gången för gärnet ;)



Klassiskt romantiskt.. tråkigt!

Jag har aldrig varit en sådan tjej som längtar efter en kille som kommer ridande på en vit häst med tusen röda rosor. Klassisk kärlek är inget för mig. Nu låter jag väldigt oromantisk men jag tycker att det finns andra sätt att visa kärlek än att bjuda sin tjej på värsta middagen eller köpa det dyraste smycket. Inget sådant tilltalar mig och har aldrig gjort. Jag tycker mest det känns obekvämt. Jag vill inte ha saker som kostar pengar, om det inte är godis, jag vill hellre ligga och mysa framför tv:en och berätta för varandra hur mycket man älskar varandra.. Jag är ganska enkel när det kommer till sånt, betyder det att jag är tråkig?


Miss you like crazy

Hade det grymt kul med Carro i stan idag. Vi köpte likadana sjalar som vi antar att våra pojkvänner kommer hata. Men bryr vi oss? Nej, det var vi aldrig gjort! haha ;) Love it.
Kollade precis klart på desperate housewives. Bra serie. Har varit och gymmat med Fia på njoy i Täby. Vi körde rodd i 4 km och lite annat. Mest armar kändes det som. Men ska ta magen nästa gång. Den måste jag verkligen jobba på. Ska få den precis som det var förut innan jag svullade bort den. moahaha..

Pappa & Carina åker bort imorn och är borta till på söndag. yeey! FF hemma. Eller njaa, Snövit är hemma. Det är jag & Snövit. Ska sova hos älskling imorn. Men innan det ska jag och Fia umgås och sen ska vi träna. Blir inget jobb för mig imorn, är ledig. Erik (min chef) ringde nyss och var alldeles hyper. När jag åkte från jobbet satt han och jäspade vid datan. Nu hade han tydligen druckit två koppar kaffe och cycklat i en och en halv timme på gymmet vi har på jobbet. Han är sjuk :)

wie!

bigmama bakifrån

tisdag

Nu har jag gjort mig klar för att åka in till stan och träffa Carro, myyyyyyyyyys. Ska fika lite och sen ska jag kolla på ett par skor och någonting att på fredag när vi ska ut. HIttar troligtvis ingenting men man kan ju alltid hoppas. Älskling tjatar alltid på mig om att han tycker att jag är så negativ hela tiden. Nej gubben, jag är bara realistisk.. eller(?) haha.
Nej ska kila bort mot bussen nu så Carro slipper stå och vänta. Då blir hon så grinig.
Puss snyggon

uppgradera din blogg

terrri sa:

UPPGRADERA BLOGGFAN!

Karro - Forever thine, Forever mine, Forever ours sa:

JAG SKA KÄRRING

terrri sa:

OM DET ÄR NÅN SOM ÄR KÄRRING SÅ ÄR DET DU, FÖR DU ÄR JU FÖR JÄKLIGT SEG!!!

Jahapp, det är väl bara att lyda chefen.
Det är måndag idag. FATTA måndag!! SUCK jag orkar inte vänta till nästa helg. Längtar som fan till fredag. Ska ut med mina favorit brudar och hoppas på att Pontus kommer ner och gör Thomas sällskap. yeeey Pratade med Erik idag också om att han måste ta med sina kompisar och följa med. Kan bli naaajs!

Näää, tillbaka till verkligheten. Jag och Fia ska gymma imorn efter jobbet. Vi har ju tre veckors uppehåll med träningar nu. Men ska träna med juniorna istället för det var tydligen sanktan slutspel nu. Man har noll koll på det nuförtiden när man spelar i ett damlag. Fia och jag har börjat våran någorlunda nyttiga vecka med träning och fruktsmootie! Kan blir grymt det här..


Saknar som vanligt min älskling
så det gör ont i hjärtat.
Kom hit och mys med mig, NU!


Har du tråkigt?

Hur ond är du? 
Mitt resultat: 44% ond! ;D 

Hur emo är du?
Mitt reslutat: 0 % emo

Hur bra passar du och din kille ihop?
Mitt reslutat: Det skulle ni allt vilja veta va? 94 % älskling!! :)

Slemmig hosta mina vänner

Shit vad jag hostar slem. Det är iofs skönare än att hosta tort och att det kitlas i halsen. jaja.. Jag har alltid varit en person som tycker om att kunna hjälpa andra. Om någon annan mår dåligt vill jag sitta och lyssna på vad den har att säga och sedan se om jag kan göra något för att hjälpa  mer än att lyssna. Det är inte ofta man kan det. Men vill att alla ska någon som känner att de kan prata med och känna att dom får hjälp tillbaka. Detta kan såklart göra att man kanske försöker lägga sig i lite för mycket i andras liv och tro att man tar någon slags sida i tex ett bråk. Tycker inte om att se andra må dåligt.. Jag vill förändra..


skrev nyss en till djup grej

Tänk till en enda gång,

tänk på vad du kan förlora.

Vad du kan gå miste om

bara genom att inte tänka först.

Att låta något ta över din kropp

som du inte kan hantera.

Att såra folk du en gång har älskat,

ber dig bara tänka till en extra gång

innan du gör något du sent kommer glömma.

Du kanske känner att det är värt det nu,

men gå istället ifrån med huvudet högt

och behåll samtidigt din värdighet.


upp och ner vänt

Det är så knäppt att en person som man har stått så nära
som man har uppgett sig känna så bra
som man har känt sig så trygg tillsammans  med
känns nu som en total främling

lär dig livet innan livet lär dig

När växer folk upp? Det ända Carina säger är att jag ska växa upp. Hon tycker att jag är omogen för att jag vill hyra en lägenhet i två månader av en kompis som inte vill sälja den. Är det omoget? Jag vet folk som är så sjuuukt mycket mer omogna och jag är trött på det. Visst jag är inte helt vuxen men man borde veta vart gränserna går. Man måste lära sig när man bara förstör för sig själv istället för att göra chanserna större. När det är dags att tagga ner lite och kommer ner på jorden innan man har förlorat allt men en gång hade och brydde sig om..

Blogga på helgerna är inte riktigt my style

Jag är som sagt inte så bra på att blogga på helgerna. Känns som man inte har tid att sitta vid datan då. Det händer så mycket annat då hela tiden. Vilker jag ser rätt posetivt ;) Fia påpekade iallafall efter våran godis runda innan hon körde hem mig till mitt radhus att det var dags för ett inlägg. Jaha, veckan som har gått har varit.. annorlunda. Har träffat några som jag inte har träffat på ett tag och som jag har saknat. Ska prata med min pappa snart Emelie. Ska bara hitta rätt läge när jag tror att han kan gå med på våra planer ;) Sandra har varit sjuk hela helgen så det har varit jag & Fia.. Och älskling! mys mys mys. Ska träffa Carro på tisdag :D den jävlen ska åka till thailand snart, nej jag är inte alls avundsjuk och jag kommer inte alls sakna henne som tusan. inte alls..

ska käka.. more later!

Kid Cudi - Day n Nite


För varje dag som går, växer mina känslor


Jag älskar dig Mr Johansson

Hittade massa bilder på pappas data

  
Hanna & Alexia - Jag lånade Lottas päls - Brudarna på Grand hotel

yäyä

Ska snart åka in till stan och träffa Thomas. Får se om det slutar med att vi ligger på plattan och slåss eller inte :P Men förhoppningsvis inte!! Efter det ska jag jobba. Vi tänkte gå ut idag men tror inte att det blir så för jag ör väldigt sjuk och tror inte Fia kändes sig 100 heller. Det blir nog mys framför tv:en. FIa har tre nys filmer hemma som vi kan se!

Lekte lite med web cameran nyss, reslutatet: HAHA!
 
 

problem hemma på gården

Tessan tjatar om ett inlägg. Hade inte så mycket på hjärtat idag mer än vad jag redan har skrivit. jag kan säga att Therese Näsström är en liten rosa gris som sitter på läktaren varje träning för att hon är så sjukt klen. YEEEY!
Nej nu ska vi inte vara elaka. Skriver imorn istället kommer ändå inte komma på nått vettigt att skriva just nu. Ciao!


Egentligen är dagen idag den morgondag som du bekymrade dig för igår

Jag & Carro sitter och planerar en grillfest på msn just nu. Men kommer inte på vilka vi ska bjuda. Alla vänner vi hade har flytt fältet och vi har väl i stort sett bara oss själva kvar.. Jag fattar inte.. vi som är så roliga att umgås med. aight? Kanske bara jag som har sjukt kul. Vet att Carro också har kul.. (du kan väl iaf låstas) Moahaha. Sen jag och Carro började i ettan på gymnasiet har vi haft en låtsas kompis (som såklart är bjuden till vårat grillparyt) Alfons, Alfons Silfvermåne Filipsson heter han. Han satt breve oss i klassrummet och var såklart anledningen till att vi blev utkastade från lektion efter lektion.. Jävla as!

Carro sa faktiskt en bra sak nyss:


Caroline säger:

Äsch jag tänker faktiskt int eså, huvudsaken att man har bra vänner..
Hellre få och bra än många som man inte kan lita på.

yäyä.. nog om oss!
Du ska veta att jag tycker om dig stumpan. (tro det eller ej)
Ni får ingen bild på henne. För tänkte om ni sitter och äter lunch kanske ni tappar matlusten och det vill jag inte mina läsare..

UPPDATE: Jag ångrade mig angående bilden..


Man ska tänka posetivt

Jag är tacksam......

....för skatterna jag betalar för det betyder att jag har ett 
jobb.
 
....för att jag måste städa efter en fest för det betyder att
jag har vänner.

...för att kläderna är lite trånga för det betyder att jag 
har mat på bordet.

....för att parkeringsplatsen är längst bort för det betyder
att jag har råd att ha bil.

....för kvinnan i bänken bakom mig i kyrkan som sjunger
falskt för det betyder att jag kan höra.

....för väckarklockan som ringer på morgonen, jag lever.




VAKNA MED THE VOICE

Kom precis hem från älskling. Vi myste hela kvällen igår. Vi körde Sandra till Adam och sen åkte vi till Sala och köpte glass och kattmat. Ja jag har en fetisch för kattmat. Sen åkte vi hem och myste bara. Olles katt hade typ bränt upp svansen. HAHA. Han pappa hade hittat en tuss utanför och trodde det var en råtta fast det var toppen på kattens svans. Himla knäppt. Kan lägga ut en bild sen, Sandra fick kort på det!

Ska kolla på the voice nu..

bläää för förkylningar

Jag har så svinigt ont i halsen. Kändes typ som om jag hostade upp allt möjligt där nerefrån när jag hostade för första gången när jag vaknade i morse. Järn smak baby, järn smak!
Yäyä.
det går nog över snart. Jag saknar min älskling så jääävla mycket. Vill han att han ska vara här nu nu nu!! Han fick vara min personliga väckarklocka imorse klockan tio. Sköönt! ;)

Ha en bra dag snyggingar!

Natt/morgonmänniska

Jag tror att vi är födda till något av dom. Alltså  inte båda. Antigen är man en kvälls människa eller så är man en morgon människa. Jag hatar att gå upp tidigt på morgonen. Och det absolut inte som folk säger, Ja men man vänjer sig, nej det gör man inte. Tro mig jag har provat. Vissa kan gå upp tidigt. Visst känns det motigt men dom kommer ändå upp. Jag mår illa när jag går upp för tidigt. Får helt seriöst självmordstankar om jag måste gå upp innan sju!! När jag gick i skolan funderade jag ofta på att jag ska bränna ner skiten..

Här är ett test, är du en natt eller morgon människa?

Man kan ju inte säga annat än..

.. att han är sjuuuukt snygg lillpojken!


Godmorgon

Sover som en gud i Sandras säng. Den är ju så grymt skön. Tror jag snoozade i en timme i morse.. haha
 Snart kommer Sandra och hämtar mig för hon har rast vid tolv. Sen ska vi åka och se om vi kommer ihåg hur man kör hem till Emelie. det kan bli ett äventyr ;)


En bild på mig och Molly.
Hon var lite sugen på min glass
Men jag lovar Monika att hon inte fick något ;D

är i viksjö

Ska sova hos Sandra inatt. Tänkte att jag lika gärna kunde göra det eftersom jag ska träffa Emelie imorn, och den sötungen bor i järfälla! Ska bli kul att träffa henne. Det var så länge sen. Emelie Nilsson. Våran skräck när vi skulle möta bele när vi var små. Hon var grym i målet! Aa nog om det. Ska bli kul! Sen ska jag hem och jobba. BLÄÄÄÄÄ. Nej nu ska jag kolla på Ballar av stål som för övrigt är klockrent programm på femman..

Längtar som fan till Maj, GE MIG MAJ NU!!!

I love it

 
Jag älskar tatueringar. Ska snart göra en till.
Finns det någon sexigare än Angelina Jolie och hennes tatueringar?
Älskar henne i filmen wanted. Har ni inte sett den. Se den

I wanna know that im alive

Hej läsare! Har precis gått till täby centrum och tillbaka. Var där och köpte lite grejer. Inget jag tänker skriva upp här men kan säga att jag fick med mig lite godis hem också. Det kan man ju inte få för mycket av. Har inte hört av min älskling än, han skulle tydligen jobba ute i någon skog idag och bygga något så han skulle inte ha någon mottagning ;(
Just nu spelas min favorit låt på högsta volym (angels on the moon - Thriving Ivory) och jag känner mig på att strålande humör. Fick nyss veta en bra grej som jag har gått och varit orolig över. No more worries know!!

La upp lite gamla bilder på min bilddagbok igår, gå in och kolla om ni inte har något att göra :)

CANT WAIT



Snart kommer uppföljaren, YÄÄÄÄY!

Innebandy, det stora frågetecknet


Jag, Klara & Kajsa
förra säsongen. första året i elitserien. Vi hade gått raka vägen obesegrade från ettan rakt upp i elitserien.
Vi bildade en kejda. Tyckte det gick väldigt bra
och jag hade skit kul. Saknar det som fan!!

angels on the moon

Jag är ledsen, hemskt ledsen. Det bilr inte alls några bilder som jag lovade i förra inlägget. Glömde skivan med drivrutiner till min mobil. Jag har fortfarande inte installerat det på den här datan. damn

Jaja, matchen mot balrog gick tyävrr som väntat måste jag säga. Dom vann. Kommer inte riktigt ihåg med hur mycket men kanske 2-6? aa något sånt iallafall..

Vad händer i veckan då? Eftersom både Fia & Sandra jobbar hela veckan och jag bara jobbar kväll så är jag lämnad ensam den här veckan. Men inte går det någon nöd på mig. Ska kanske träffa ina på Onsdag en snabbis. Träffade henne i veckan som var när hon var ute och gick med sin söta hund (lägger ut en bild sen) så då bestämde vi att det faktiskt var tid att träffas nu. Det var så länge sen. Sen hoppas jag att jag får träffa Carro i veckan. Vi skulle se om vi hann ses något. Och på fredag jag ska jag prata med Thomas.... Mmm, nog har jag att göra :)


Ina med söta vovven Helge.

Ikväll kommer det bilder

Har sovit hemma hos älskling. Vi låg och skrattade mesta delen av kvällen igår. Jag & älskling.
Nu håller vi på att göra oss ordning till matchen. Slutspel klockan fem i botkyrka. Varför inte åka dit och kolla? detta kan bli intressant. Vi har aldrig vunnit över balrog. Det skulle ju verkligen vara surt för balrog om vi vinner nu, i slutspel. Haha ångrar dom nog att vi inte vann mot dom i DM istället. Moahahaha.

Ska kanske få låna rotans lägenhet i två eller tre månader början i maj. Skit skönt. Orkar inte bo hemma längre. Dom dödar mig långsamt där hemma. Killing me softly... typ.


Min absoluta favoritlåt just nu.


Godis, Chips & Coca Cola

Hej snyggingar! Sandra har tagit hand om min blogg sen i torsdags för att jag har känt att jag inte haft tid att srkiva. Tycker Sandra gjorde ett bra jobb. Hon kanske ska skaffa en egen blogg någon dag snart. eller (?) Igår åkte vi pulka i världens brantaste backe. Det var verkligen skit kul. Vi hoppade i ett jätte högt gupp någon hade gjort. Vi gjorde en del snygga rump landningar. Iallafall Sandra. Haha

Jag har precis duschat, vi ska nog hitta på något snart. Ikväll ska jag till Heby och mysa med älskling. Fast han har ios varit här sen i torsdags men i cant get enough. eller kan jag det? hahahahaha.

HELG

Äntligen kan jag ropa ut att det är HELG! En hel ledig dag sen får man ångest igen på söndag för att man ska gå till jobbet på måndag, men det tar vi på söndag för nu är det helg :D

Nu sitter jag och Olle hemma hos Fia och väntar på att brudarna ska sluta. Tror vi ska ner till täby centrum om ett tag och kolla runt lite, pågen måste få lite frisk luft :)

Hörde rykte om att det inte alls blir en lugn hemma kväll utan att vi ska ut och spela biljard, måste vara att dom vill fira att jag har haft körkort i 1 år idag ;)


//Sandra Mattsson

SOMMAR KÄNSLOR!


FALSTERBO 

Assistenten talar!

Känner att jag är tvungen att rycka in och skriva ett inlägg. Kommer antagligen inte bli det roligaste eller mest lästa men man kan inte göra mer än att försöka. Karro har legat på latsidan idag och man får ju inte fler läsare om man inte skriver något så tog saken i mina egna händer!

Nu kommer det svåra vad ska jag skriva om?

Vad jag vet så har karro inte gjort så mycket mer idag än att pulat med sin nya mobil, måste säga att den är riktigt läcker :) Sen har hon jobbat och tränat! Nu vet jag att hon ligger med sin älskling i sängen och bara myser.

IMORGON ÄR DET FREDAG!
känns så skönt att kunna säga det, det blir så mycket lättare att jobba på en fredag än en måndag när man vet att det är helg när man slutar.

Planerna för helgen
- imorrn blir det mys framför tvn
- på lördag åker karro med olle till heby på middag
- söndag = kvartsfinal mot balrog

Som ni förstår var det där karros planer men mina ser väll ungefär likadana ut med en ändring som ni säkert själva kan lista ut!

Känner bara att det här blev värdens sämsta inlägg men tror ändå att jag lockade till mig några läsare ;)

GODNATT & SOV GOTT

//Sandra Mattsson

Monika Lindqvist :)

Hemma från träningen. Det var ganska kul faktiskt. Fick spela med Farmor och Moa. Vi har alltid roligt :) Efter det fick jag köra hem huset till sig och samtidigt kolla på deras snögubbe som dom hade gjort idag. SHIT! Om man stod breve den var man typ under huvudet på den. Dom är som dom är, brudarna!

Pratade med Monika idag på uppvärmingen om egen tränig på gym. vad man ska göra på gymmet och hur man ska träna på rätt sätt. Ska följa med Monika någon gång på gymmet så jag får lära mig. Ifall de blir så att jag slutar på innebandyn så jag inte slutar fet somen gris i soffan. yäyä

Jag saknar älskling!
och Carro..

Man fan inte snyggare av att kalla någon annan ful

Jag orkar inte vänta längre.. Det är bara några dagar kvar men jag räknar inte dagarna, utan timmarna. Det blir så in i helvetes många timmar det. Som sagt jag orkar inte vänta längre.
Vill få ett svar nu. Nu nu nu..

Min älskling = Olle. bara så alla vet vem jag alltid pratar om


(dom börjar sjunga efter ett litet tag)
Den här låten brukar jag lyssna på när jag saknar älskling
bara det att låten får mig att sakna honom ännu mer.
Är inte det konstigt, att man vill lyssna på något som får en att känna så?
Eller ska man bara vara glad över att man faktiskt kan sakna en person så mycket?
Jag tror på alternativ nummer 2

Mitt horoskop

Kräftan
Din ekonomi utvecklas åt rätt håll och du kan dessutom göra flera fina fynd, särsilkt om du är ute efter lite dyrare saker. Men mest handlar det ändå om nöjen och vänner. Du är sällskaplig och riktigt sugen på nya upplevelser. Kanske passar du på att förnya din stil en smula också.

yäyä

Hur äter du din chokladkaka?

En vanlig chokladkaka, marabou ni vet. Ni tänker vadå, hur menar du? Jo ni vet den nya fliken på förpackningen. "Dra här" Jag drar men sen öppnar jag typ hela förpackningen på en gång. En annan däremot knäcker först sönder hela chokladen. Alla små fyrkanterna för sig. Sen öppnar han bara ett litet hål där uppe och skakar ut dom? Själv tar jag en hel rad och bokstavligen trycker in den i munnen. För det är väl så man ska göra right (?)



Kompis det går bra nu

Mår bättre idag. Lycka
Skönt att det är träningsledigt idag också. Men dock inte jobb ledigt. usch fy & blä. Som tur är, är inte mitt jobb speciellt krävande. Kör mest bil och lyssnar på musik. Rätt skönt jobb just nu iallafall. Kanske får jobba med Fia på ett annat ställe i april. Hon skulle höra med cheferna på fredag :)

Implus köp. Jag har köpt en ny mobil.
Samsung F480 touchwiz.
Mickan köpte en sån för inte så länge sen och tyckte den var skit snygg. Min mobil börjar ramla isär. Bokstavligt. Har tejpat fast luckan på baksidan och knapparna är inte längre röda utan vita. Färgen har skavts av. Mys.


spya spya spya


Lunchen idag, efter kräknatten. Skorpor & tomatsoppa

Det är du och jag älskling, du och jag!

Vaknade inatt av att jag mådde grymt illa. Gick ner för att dricka vatten men gick istället till toan och spydde. Usch Jag har absolut ingen aning om vad det kan vara men har sagt till jobbet att jag inte kommer idag. Kan vara magsjuka kan vara något annat... Oavsett hatar jag att spy. Så jag kommer inte göra så mycket idag mer än att ligga och vila. Det jobbiga är att jag är hos Sandra nu så måste sätta mig i bilen och ta mig hem snart..
Hoppas ni mår bättre än jag! heeejrå!

Will Smith


Skulle kunna vara den hetaste 40 åringen on this earth!!

bio besök och mys med älskling

Har inte skrivit så mycket i helgen. Har haft annat för mig. Men helgen har varit grym. Förutom utgång har vi ätit middag hos Ronny, sett melodifestivlen, hunnit med att vinna en match mot västerort idag med 0-19. haha dom var verkligen inte bra. Men det var skönt att kunna göra lite poäng, moahaha. Roligast i helgen var iaf en tant som gick förbi mig och Olle när jag stod och kramade honom, "vad söta ni är tillsammans" sa hon med största smilet. Hon var söt hon med!

Kom nyss hem från bion. Såg Seven Pounds med brudarna. Grym, Sorlig, defenitivt en film man ser igen. Ska inte avslöja något mer. Tack för mig. Godnatt snyggingar!

 
BIo mys

   
Älskling när han åker ifrån mig. Monikas söta vovve Molly

tresexti

Lyckad kväll igår. yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeees. Men roligast var fyllekäket på Mc när den där gubben började prata med oss. Han satt och diskuterade Fias fötter för hon hade ju typ sandaler på sig. Sen kom det fram någon gotlänning också. Det kommer alltid fram folk och pratar med en där inne. haha. Tack Niklas för att du körde ikväll, Fia fick ju sig en sprit omgång! totaly wort it. Ikväll ska vi äta middag hos Ronny och sen hämta min älsklings Olle!

  
 

Det här möttes man av på morgonen vid datan..

YÄÄÄÄY

Ansiktsbehandligen var en dröm. Nja okej jag kanske överdrev, det var inte så speciellt skönt när hon slipade huden med glaskulor som skar.. men annars var underbart. Kändes som man hade sovit jääätte länge när man reste sig från stolen. Fick ansiktsmask och massa krämer som luktade jätte gott. Sen noppade hon mina ögonbryn och färgade dom helt gratis, det tackar jag för! Nej det där rekomenderar jag.

Ikväll är det utgång jag är taaaaaggad!!

freeeeeeeeeeeeeeeeeeeeedag

Gick upp klockan nio idag. Ska snart bege mig till Slank & Brun för en ansiktsbehandlig. Har aldrig varit på en så berättar sen vad de gjorde för något.
Ha en bra dag!

hahahahaha

blondinbella diskuterar att hon inte alls dricker mycker alkohol
och han som håller programmet kan inte ens hennes namn!!
HAHAHA SÅ JÄVLA ROLIGT

följ ditt hjärta, det brukar bli bäst så


Min älsklings Olle

Fia skrev till mig nyss, blir det inge blogginlägg idag eller? Jag hade totalt glömt bort. Haha. Har pratat med Olle i telefon sen jag kom hem från träningen och jag är inte den som är mest känd för att skriva och prata samtidigt. Antigen säger man det man skriver i telefon eller tvärtom.. ja ni fattar!

Jag fick leka taxi idag efter träningen. Körde hem, Klara, Tessan, Moa, Fia och sist mig själv. Såklart kanske ni tänker. Nej för mig är det inte så självklart. Jag brukar tappa bort mig själv ibland. När jag var liten ville pappa att jag skulle ha en klocka på armen. Han köpte, jag tappade bort. Tror att jag har haft typ åtta olika klockor. Tillslut gav pappa upp. Han insåg att det blev mer dyrt än behövligt i längden. Fia är för mig som Helga är för Monika. ;)

Fick nyss veta att Tim har skrivit upp mig till någon studio som tar modellbilder. gaaah! Man kunde tydligen skriva upp vänner om man ville. jag kanske inte är den bästa framför kameran men jag tycker det är grymt kul att ta kort. Fia ska köpa en såndär systemkamera. Det blir naaajs.

Imorn är det party. Antigen kommer jag köra in (eftersom både tessan och fia ska bli fulla) eller så åker vi kommunalt. vi har inte bestämt oss än. Det får väl bli jag som får ta hand om alla eftersom det brukar vara tvärtom. haha!

GODNATT!

greys anatomi

Jag är tjejen som faller för Alex typen.. om ni förstår vad jag menar.

Visste du att..

.. Medelhastigheten för en mans ejakulering, alltså hans sprut, är 45 km i timmen?
Sperman är alltså lika snabb som en klass 1-moped.

Klara gav mig träningsverk i magen

Kom precis hem efter en hård fys idag med Jimpa. Vi är ju i slutspel nu i elitserien så nu jävlar satsat vi på styrketräning. damn! ;)  Nej men det är väl bra att bygga upp musklerna. Jag om någon måste träna så mycker som jag stoppar i mig. Grisen skulle jag kunna kallas. Åt direkt ur glasspaketet igår hemma hos älskling när vi var hemma hos hans mamma och hälsade på. MUMS! Nog kommer jag ha träningsverk imorn iaf, tack för den MONIKA.

När jag och Fia skulle åka hem fårn träningen slänger sig Klara framför bilen och jag fick tvärnita så bilen gled på marken. Det var skit nära att jag körde på henne. Hon trodde att jag såg henne fast så var såklart inte fallet. Jaja, farmor klarade sig hel iallafall och passade sedan på att ge mig och Fia träningsverk i magen. Heeeela vägen hem till Klara skrattade vi konstant. Hon är rolig hon, våran Klara!!

Nej nu ska jag titta på lite youtube klipp som Monika rekomenderade idag på träningen. Går även rykten om att vi ska passa Monikas gris (hund) på lördag. Nu ska den göööödas!! ;D MOAHAHAH

hahahahahahahaha

Fick roligaste medelandet av Tessan idag
Både jag & Fia har haft vip kort på Toxic ett tag, vi har retat tessan för detta
Det här medelandet kom från henne idag

"LYSTRING ALLA MINA UNDERBARA ÅHÖRARE! jag vill medela att jag idag (onsdag 4/3-09) blev guldmedlem på tresexti.se Jag vill tacka alla mina närmsta vänner och givetvis min familj för allt stöd på vägen. Jag är otroligt stolt över att jag lyckades gå hela vägen och jag är ytterst tacksam för allt. Det här kommer att förändra mitt liv en aning och jag säger det med ett leende på läpparna att det här kommer bli grymt jävla kul. Som avslutningsvis vill jag uppmana alla er som fortfarande kämpar där ute om ett guldmedlemskap att det finns hopp för er också, ge inte upp, jag tror på er!! Det var allt för mig den här gången. Over and out<3 "

Det är jag och mina brudar!

Vad händer idag? sandra var sugen på att åka till stan. Hon sitter och väntar på att solen ska komma fram. haha! Ser inte ut som om det är så troligt tyvärr. Kom precis hem från älskling, åkte direkt till Sandra. Saknar älskling redan.
I helgen blir det feting party. Ska ut på fredag med brudarna (Fia, Sandra & Tessan) Pontus kommer kanske ner också :D Då ska han supas full. Han och Fia får bli våra offer, MOAHAHAHAHA! det här kan bli kul.
Nej ska kila. Sandra ser väääädligt rastllös ut..


Längtar till sommarn!!!

ny jacka och nu väska

Igår var jag och brudarna i täby centrum och shoppade. Jag kollade ut två skit snygga jackor. Kunde inte bestämma mig vilken jag ville ha. Nike eller addidas? Bestämde mig sen för Nike iallafall och bad Sandra köpa den andra jackan. En sån snygg kan man ju inte bara låta hänga kvar. Nu har iaf sandra den, synd bara att vi inte har samma storlek. ;)

 
Addias                    Nike

i can save you

Vaknade, gick upp, tvättade en tvätt, städade mitt rum, åkte hem till Fia och nyss sett klart 90210 som vi spelade in från igår. Har inte så mkt mer att skriva mer än att jag ska hem till älskling idag :D WIIIE!

Life is a bitch

Kom precis hem. Har varit i huset och kollat på tv matchen med Kajsa, Klara, Cizzi, Sara, Sandra & Fia. MYS Vi satt mest och diskuterade lite privata saker om en viss person, nämner inga namn men hon börjar på C ;) haha! Sen pratade vi om efternamn:

Cizzi: Asså det är inte värt att dejta en kille med ett fult efternamn. Alla efternamn som slutar på son är ju hemska.
Kajsa: Ja men alla heter ju typ Johansson ju!
Cizzi: Ja jag vet hemskt!!
Klara Johansson sitter i fotöljen och stirrar på Cizzi
haha

Jag och Fia hade en tävling idag på jobbet. Vi satte upp lappar så skulle man försöka träffa med gummisnoddar. Den som förlorade skulle bjuda den andra på lunch imorn. vem vann? jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaag ;D

  


Linus gjorde illa sin hand idag på jobbet :(

jag hade tråkigt bara


i dance like a butterfly and sting like a bi

Jag har så jävla ont i tungan. Hade en blåsa där i förrgår och nu det bara spridit sig så det gör ont runt den också. Vad fan kan det vara? Kan inte ens äta en surgodis för fan :P Jag som älskar godis! Älskling säger att det var för att jag drack jucie. Njaa, tveksamt! iallfall. Jag och Fia har kollat på greys hela morgonen. Vi har börjat om från början. Skulle vilja se Sex and the city från början också. Så hoppas att Carro kan ta med den om vi skulle träffas på torsdag. yäy! Ska jobba ikväll, mindte yäy..


kärlek


Jag är lycklig med dig

Täby IS IBK - Karlstad 3-2

Duschade precis. Carro tillät mig inte att duscha innan jag träffade henne i stan halv fem. Jag har som sagt spelat match idag igen. Hennes val, jag luktade väl inte allt för illa Carro (?) Det var mys att träffa henne igen, mitt lilla hjärta! Vi såg Bedtime storys på bio. Den var väl sådär. En bra film men ingen man skulle se igen liksom. Det var en gång i filmen som vi var dom ända som skrattade. haha. det roligaste på filmen och ingen skrattar? sen satt det en liten kines bakom men det hemskaste skrattet. Att man ens vågar skratta sådär...

Min älskling har åkt hem :( buuuuuuuuuuuuuhuuuuuuuuuuuu!
BTW, Nästa helg blir det stor fest. right girls? ;D


Det togs ett kort idag
Det fick bli en extremt snygg närbild på Carro


RSS 2.0