ingen motivation

Orkar inte skriva nå blogg idag. Har abolsut inget att skriva.
Jätte tråkigt jag vet


Jag & Bigmama

tear it down

Fick lov att jobba över idag så kom precis hem.
Ska slänga i mig lite chiliconcarne och sen iväg på träning
Är helt slut i både fötter och rygg. Men det ordnar sig med kaffet.

Hoppas ni har haft en super bra dag!


söndagkväll


Nu blir det ben&Jerry och mys framför ensam mamma söker.


opaah!

Då var även denna helg slut och en hel jobbvecka väntar. Men jag har haft en jätte bra helg så jag är nöjd. Började med att lätta mitt tunga hjärta i fredags efter jobbet. Det var jobbigt men behövdes verkligen. Fick tillbaka min andra halva för en kväll. Efter det hem till Jenne Carre & Fia som lekte hemma hos oss. Åkte till Max och skrattade så att alla fick ont i magen. Tänk att det kan vara så roligt på Max. Visste jag inte! Sen åkte brudarna hem och älskling kom hit. Kollade 90210 innan vi somnade. Gick upp kvart över åtta och åkte till David och Carolina för frukost. Nybakat bröd och champange. Gott!

Igår var det även match mot hässleby. Hässelby var jätte bra och jag tror definitivt på att det är favortier den här säsongen. Men vi var också bra och kunde ha vunnit. Vi kämpade på som vanligt till sista sekunden av matchen och jag är stolt över våran insats. Vi kan om vi vill. Igår ville vi. Hela laget. Nästa match är mot fröjereds i Tidaholm. Den tycker jag att vi vinner. Skulle vara skönt.

Efter matchen åkte jag och älskling till Kista för mat och Bio. Såg karate kid. Helt okej film men man skulle kunna sett den hemma lika gärna. Sen idag har vi inte gjort mycket alls. Sov till halv tolv. Låg i sängen med älskling och kollade klart på säsong 1 av 90210 sedan klev vi upp och åkte till centrum. Efter det körde Olle mig till Carres nya lägenhet innan han åkte hem. Fick med mig massa svamp hem av Carres mamma. MUMS! Har redan ätit upp hälften och det gick på några sek. Att det kan vara så gott.

Bjuder på en rolig bild på mig jag tog i veckan. Hade kört upp en penna under överläppen och kände att jag blödde så tänkte ta ett kort och se hur det såg ut. Gick inte så bra. Ser ut som en elefant.. eller kanske en myrslok?

we cant back down

Såhär ser det ut när man har legat på spikmatta!


whop whop

Ännu en jobbdag avklarad.
Fick sluta tidigare idag till och med. Vi var så duktiga och gjorde klart allt till kl tre.

Blev väckt inatt av några fullgubbar som härjade här ute. De snackade om någon taxi men ena gubben ville inte följa med utan han skulle gå. Sen är bilen hade åkt stod han och spydde här utanför. USCH! Han hostade & spydde. Tänk er än riktig rökhosta och sen en spya som avslutning. Fan vad arg jag blev! Var påväg att gå upp och skrika på honom men när jag tänkte kliva upp vart det tyst. Som tur var.. Man ska inte väcka törnrosa när hon sover. Då kan man åka på smäll! 

Nej nu ska jag gå och laga lite mat så man får i sig något innan träningen. Hej!

22 september

Snart seriepremiär!

Första matchen möter vi hässelby
Grymt! Börjar med ett mycket bra motstånd.
Det här ska vi ta!

Täby FC!


Keep figthing

Kvällen igår var sååå mysig! Tack Linda och de andra söta tjejerna för en mycket trevlig kväll. Det måste vi absolut göra om. Var på bästa resturangen jag har varit på. Vi bara satt och beundrade allt runtomkring oss, de kändes som om man satt i regnskogen, vilket var meningen. Grymt!

Jag tog bara ett kort under hela kvällen och det var denna nedan på Fia. Men Linda hade sin nya digitalkamera med sig så hon kanske lägger upp bilderna någonstans snart så kan jag lägga in några här.

Tack igen tjejer, för en grym kväll!


Linda lewander 20år. Grattis gummsan!!

Hinner inte skriva så mycket idag. Kom precis hem från jobbet, ska fixa till mig lite snabbt och fixa ett par saker innan vi ska in till stan och fira Linda med en godmiddag. Snorpan fyller 20 år idag. Men hoppas ni har haft en jätte bra dag! pusspåer!



lördagen..

..tillbringde jag med älskling. Vi tänke att vi skulle åka till uppsala och käka sen kolla bio. Älskling har tjatat om att se karate kid så länge nu så vid fyra tiden åkte vi mot uppsala. Åt på en Chinaresturang, mys! Sen var klockan så lite och bion började 20.40 och vi orkade inte vänta så vi åkte hem igen och mös framför tv:en istället. Har planerat in bion på lördag som kommer nu istället och får hoppas att det blir av denna gång ;)
Vad gjorde vi mer? Var ute med Lizzy, plockade kantareller, mös lite till.. bästa!

Jobbade min första dag idag också. Det gick bra men har så sjukt ont i fötterna. Gosh.. Får hitta ett par andra skor imorgon för det här går inte alls. Ska snart käka sen ikväll är det träning. Nu har jag iaf uppdaterat lite! hejhej.


Vi fick ihop lite svamp den här gången.

Älskling har lärt mig att man ska koka bort vattnet innnan man steker dom för de blir godare då :)


helgen som varit

Var, som jag sagt tidigare, på Lobby i fredags. Men vi startade här hemma med en middag med mina favorit tjejer och sen gick vi vidare till Gunnar. Stannade där ett tag och spelade lite spel och hade allmänt kul. Mycket lyckat! Sen drog några av oss in till stan. Lobby var väl helt okej. Lite dålig musik på det stora dansgolvet bara. Man ville ju vara där de var helt smockfullt bara för att de hade bäst musik men man fick ju inte plats att dansa. Så det var ett litet minus. Men mycket fin lokal och stora barer, det gillas!
Var hemma vid halv fyra och slocknade direkt. Toppen kväll.

Tänkte inte skriva så mycket mer utan visa lite fåtal bilder som togs med min mobil under kvällen.


Vi började kvällen med filipinspelet


Linda fick kjolen i en förtidig födelsedagspresent av oss då den passade perfekt till hennes nyinköpta topp :)


Saknar verkligen ett middagsbord här hemma!


Sötmoa!


Jenne tok dog på vägen hem från Lobby


Amanda var lite piggare :)


Lindabinda och Mallan


Denna extremt söta bild får avsluta fredagskvällen/natten.


Tänkte gästblogga lite och tillägna ett inlägg till min vänner som jag älskar //Fia

Jag har verkligen världens bästa vänner, det är ju nått som alla säger men skulle man göra en lista över hela världens alla bästa vänner så skulle mina hamna överst på den listan det är jag 100% säker på. Visst ibland tjaffsar man och det blir missförstånd och man blir arga på varann, men varje gång vi gör nått skrattar man så man gråter, man får många kärleksfulla kramar och vi delar med oss av våra tankar till varann.
Så fort man känner sig nere finns dom där och gör en glad igen på bara några sekunder och ligger man hemma och börjar tänka på dom kommer man på sig själv att sitta och le för sig själv, för så mycket gillar jag mina vänner.

Jag älskar er mest av allt!









Everybody needs inspiration,
Everbody needs a song.
A beautiful melody,
When the night's so long.
Cause there is no guarantee,
That this life is easy.

Yeah when my world is falling apart.
When there's no light to break up the dark,
That's when I, I, I look at you.
When the waves are flooding the shore,
and I can't find my way home anymore.
That's when I, I, I look at you.

When I look at you,
I see forgiveness,
I see the truth.
You love me for who I am,
Like the stars hold the moon,
Right there where they belong.
and I know im not alone.

Yeah when my world is falling apart,
When there's no light to break up the dark,
That's when I, I, I look at you.
When the waves are flooding the shore,
and I can't find my way home anymore,
That's when I, I, I look at you.

You, appear just like a dream to me.
Just like kaleidoscope colors,
That cover me,
All I need,
Every breath that I breathe,
Don't you know you're beautiful!

Yeah

When the waves are flooding the shore,
and I can't find my way home anymore,
That's when I, I, I look at you.
I look at you, Yeah, Woah.

You, appear just like a dream to me.


the one



 
Tought the chances to meet somebody like you where a million to one
You´re one in a million


fredag fredag fredag!

Imorse när jag vaknade ringde PP och sa att jag hade jobb månadsvis om jag ville. YES! pengar pengar pengar. Jag börjar på måndag så det blir tillbaka till berget igen. Men det blir nog bra. Sen när vi hade lagt på såg jag sms:et från Linda hon tappade bort sin svarta grej där hon har sina kort. Så jag fick sätta på mig de kläderna som låg tillhands (alltså inte de snyggaste jag hade om man säger så) skynda mig ner till bilen och söka. Hittade de och tog upp allt vi köpte igår som vi lämnade kvar i bilen och där hörde 3 kassar från systemet med. Fulla och tunga. Måste sett ut som en alkis som vandrade upp mot lägenheten med kudden kvar i ansiktet.. De två trädgårdsmästarna som satt på bänken där nere måste fått sig ett gott skratt..

Det var min morgon.

Ikväll händer det däremot lite roligare saker. Ska hämta Jenne på hennes jobb vid två sen ska vi till centrum och kolla på något vi kan ha på oss ikväll. Ska till Gunnar på hejdå fest. Hon flyttar till Polen snart och är bort jätte länge. Så några ska käka middag här hemma innan vi går till Gunnar som bor ganska nära härifrån. Sen tänkte vi dra ut och testa det nya utestället Lobby som Kenza har. Tror det kan bli kanonis (som Lasse säger)

Men som vanligt kommer jag nog inte skriva någon blogg i helgen men vi höres på måndag. Ha en grym helg alla snygga fanskap. Pusspåer!

music makes people.

Grymmaste låtarna just nu.






suck

Såg det här programmet, kungarna av tylösand, i pausena mellan idol. Hur kan man tycka att det är roligt att festa sådär? Kanske när man är ung och behöver få bekräftelse från andra eller behöver få den uppmärksamheten man tydligen inte kan få vid nyktert tillstånd. Ja men hallå hur gamla är dom? Jag skulle chansa på 15-16. Det riktigt tragiska är att de är tyvärr äldre än så, vissa mycket äldre än så.

Festa? är det var livet går ut på? och göra bort sig i tv. Då är man tuff. Ligger man med flest. Då är man tuff. Dansar man på baren. Då är man tuff. Blir man utslängd från krogen. Då är man tuff.

Herregud..

Nog om sånt trams.
Igår på träningen fick vi informationen om att vi ska ta med matchkläder till träningen ikväll. Först var det snack om en intern match mellan oss i laget men varför ska man då ha matchkläder? Hoppas vi får möta Pontus och hans lag. Skulle vara roligt. Lite roligare att spela som ett lag och inte som två.

Ska snart träffa Jenfer i centurm. Sen de andra. De är ju födelsedagstider just nu, alla lyckas fylla år nästan samtidigt. Man känner sig lite fattig för ögonblicket men snart är det löning och jag hoppas att jag får en liten slant. Skulle ha jobbat på pappas jobb i veckan men de hade inte fått in grejerna så det blev inget. Får hoppas på nästa vecka. jobb jobb jobb.. allt handlar om jobb. Man blir ju faktiskt lite småtrött på skiten.

Men ni får ha en grym dag.
 

(nu har jag skrivit om halva det här inlägget två gånger då det har försvunnit varje gång jag försökt spara så det blev kortare och kortare. Men blev en del text ändå)


tiden springer ifrån en

Jag saknar stabilteten, tryggheten, kärleken, vissdomen om att kunna lita på en annan människa. Kan jag gå vidare helt från detta eller ska jag ta tag i saken? jag vet inte.. Är det värt det? Kommer jag bli ännu mer ledsen än jag varit? kommer jag få svar på mina frågor? Vågar jag riskera? troligtvis inte, jag är f.e.g. och det är du med.

15 september

Sitter hemma hos Fia på ingarö. Hon gick upp sex imorse och åkte till jobbet. Jag ska träffa Carro i Nacka kl tolv så jag stannade kvar här. Äntligen ska jag få träffa kärringen, hon gömmer sig för mig. Man får ju aldrig träffa henne ;) Sen ikväll innan träningen ska jag träffa Carre & Fia och fixa det sista med presenten till.. JENFER! Hon fyller år idag.

Min favorit Jenfer
!

Tack för att du är du.


14 september

Tjejer, det är ett väädligt komplicerat släkte. gosh!

Träningen igår vill jag bara helst glömma. Kan ha varit den sämsta hittils. Det började med att vi stod stilla i en halvtimme och körde några värdelösa frislag som är helt omöjliga att köra när backarna vet exakt vad man ska göra. Där stod vi i en halvtimme medans de andra spelade box och powerplay och var uppvärmda till två målet. Man skulle inte kunnat byta efter halva så vi också fick värma upp lite? Näääeee. Det är ju inge roligt..

Ikväll ska vi till ingarö och fira Fias bror Johan som har fyllt 20 år. Jag åker gärna med för lite mat och tårta! ;D
Och imorgon fyller Jenfer 20 år!!! En mindre att köpa ut till, wooho! Jag själv fyller 22 i juli nästa år. Ibland kan jag tro att jag är 20 år, det känns inte som om jag har blivit en dag äldre. Men sen kommer jag på mig själv. Fan jag börjar bli tant.

Det blåser ute. De blåser så mycket så väggarna rör sig. Eller nä nu ljög jag, men det låter som det!

Nu var det slut skrivet. Ha en grym dag!


onepiece.no


Kan inte en snäll själ köpa en sånhär till mig? Skulle verkligen vara kanonis!


aloha!

Helgen har varit jätte mysig! Matchen i lördags vann vi tryggt med 2-7 och bussresan hem blev inte alls lika jobbig. Det gick jätte fort att åka men det beror nog på sällskapet :) Med endast 12 spelare på matchen var jätte duktiga och tyckte vi höll ett jämt tempo hela matchen igenom utan att se särsklit trötta ut. Vi kämpade på hela tiden och jag är stolt över oss. Vi kan vi!

Min älskling har precis åkt hem till heby igen och jag har plockat undan lite hemma. Låg kläder överallt. Men det är ju som vanligt.. hehe. Världens bästa pojkvän, du vet de va?<3

Väntar på att Fia och Carre ska sluta jobba. Strunta i jobbet och kom hit nu istället jag ha dö tråkigt! Sen ikväll är det träning och inte att glömma, biggest loser!


Grymma tjejer det där!


Kan jag inte bara radera skiten? bort bort bort..


.

Varför ska man ge och ge men aldrig få något tillbaka?

100910

Tänkte att jag skulle förstöra er morgon lite med en uppdatering på Fias fot, moahaha.


Mormors dag idag! Min favvo.

Idag fyller min mormor 71 år. Grattis fina mormor. Jag saknar henne. För några år sedan flyttade hon från åkerbyvägen här i Täby upp till Hudiksvall. Varför mormor? Då var det slut på bullbak eller mys framför tv:en eller Gunnars prat om allt möjligt. Men jag är glad för er för jag vet att ni nog har det bättre där uppe, i lugnet. Jag ska komma och hälsa på så mycket jag kan. Jag är ju fortfarnde ung och kan resa. Men ville bara att du skulle veta att du är så bra en mormor kan bli. Jag älskar dig!


Fia & jag, vi är goda vänner fast än mycket olika..



Här har vi än mycket fin tjej vid namn Fiatto.
Vi har efter ett antal år utvecklat våran vänskap till ett systerskap.
Du är som en syster för mig. En tvillingsyster.
Ibland hatar jag dig, och när jag hatar dig hatar jag dig mest på den här
jorden och när jag älskar dig älskar jag dig mest av allt. 
Hatkärlek mellan två systrar som sagt.

Vi småtjaffsar om det mesta. Precis som syskon.
Vi avslutar varandras meningar. Precis som syskon.
Vi gör allt tillsammans. Precis som syskon.
Vi tycker om precis samma saker. Precis som syskon.

Du tog lite illa upp när jag sa att jag ser dig mer som en syster än som en vän.
Jag vet inte hur du känner men jag skulle nog säga att det är väldigt fin komlipmang.
Skulle någon säga så till mig hade jag blivit glad.

Jag har fått ännu en syster i familjen och jag älskar de!
Jag älskar dig.


dont be a stranger

Ska snart in till centum och möta Jenfer.
Måste köpa en ny sak till mammas present,
 eftersom jag hade sönder den jag köpte igår och sen skulle vi kolla en annan sak :)
Efter det är det träning, håller tummarna på en bättre träning idag!

Har även gjort 5 minuters kola idag. Ni vet sån man gjorde när man var liten.
Galet gott och det tar bara max 7 min att göra iordning.

Nu ska jag leta upp bilnyckeln som alltid lyckas tappa bort sig själv..

älskar dig!


oh my good!

Lagkänslan från i helgen är som totalt bortblåst.

Några i laget har blivit bjudna på kräftskiva och lämnar resten av laget med 11 spelare mot ett elitserielag i helgen. Grattis. Men vi åker lika starka som vanligt till Mariestad och försöker ge dom en rolig match så gott vi kan. Tror vi kommer vara grymma:)

Igår var Fia ledig från jobbet, yippie! vi var i centrum och letade present till Mamma & Ronny och vi åkte till danderyd och kollade om mitt blodvärde hade gått upp.. och det hade det!! :D Nu är jag precis över gränsen för att få ge blod så klart att det skulle kunna vara bättre men jag är nöjd för tillfället. Sen hade vi träning igår som inte gav ett piss från min sida eftersom jag inte ens fick spela med folk som prioriterade matchen före annat.. Hoppas det blir bättre på dagens träning.

Idag måste jag till centrum igen eftersom jag hade sönder mammas present. Smart tjej.


Här har vi gått obesegrade först genom hela tvåan och här tillslut hela ettan, med Täby is.
Skön känsla.
Men är det någon av dessa spelare kvar i dagsläget? näee. 2 st typ

update

Såhär ser Fias tår ut nu för de som vill se:

La den i miniatyr ifall vissa inte ville se, så det är bara att klicka på bilden så blir den större.


Back to normal

Igår tog Fia ledig från jobbet och vi sov ut. Man kan lungt säga att det behövdes efter helgen. Tror vi vaknade halv ett eller nått sånt. Vi gick upp och åkte iväg till stan för att kolla om min skinjacka hade kommit, men icke. Alla andra storlekar förutom min, såklart. Sen åkte vi till centrum och mötte Jenfer. Köpte lite grejer till Ronnys present. Han fyller 50 i veckan. Efter det begav vi oss hem till Hanna & Lilla Clara. Tänkte att Hanna skulle kolla på Fias fot. Usch hur den ser ut. Är nog lite infekterat tror jag. Sen hem och laga korvstroganoff. MUMS!

Efter middagen åkte vi till träningen. Det tog emot då man har träningsverk i varenda muskel som finns. Men vi körde bara massa powerplay och boxplay hela träningen så det var helt okej.

Så nu vet ni att jag fortfarande lever. Hoppas ni också gör det. Hejhej!

oh lord

Har varit på militärläger hela helgen.. igen!
Fy fan.

Men shit vad jag är stolt över tjejerna i FC. Ni är så himla starka. Jag har aldrig känt en sådan lagkänsla förut, vi gjorde verkligen detta tillsammans, som ett helt lag. Inte fyra olika, utan som ett!

Grymt.

Bilder och mer text finns på Jennes blogg.


Mms

Fick nyss ett sms från fia med texten:

Hällde nyss 95 gradigt vatten på foten så har inte så små blåsor nu



FYFAN!


ge mig söndag!

Jag har sådan ångest för den här helgen så det är helt sjukt. Vi ska iväg på läger med laget och har ingen aning om vart vi ska eller vad vi ska göra. Vi har fått en packlista och vi får inte ta med något annat än vad som står på listan. Mickan ringde igår och sa att det känns som om Göran har kopierat packlistan från militärlägret som vi var på förut, och jag kunde inte annat än att hålla med. Blir det militärlägret all over again dör jag! Det var det jobbigaste, både psykist och fysiskt, som jag har upplevt. Men jag känner att så dålig fantasi kan väl inte Göran ha? Sen har David inte sagt något och det var han som höll i det förra gången. Vi ska iallafall åka halv tre inatt från tibble. Gosh! Jag som är dunder förkyld. Känner inte att den här helgen kommer vara särkilt lindrande för min förkylning. 

Här är bilder från militärlägret vi var på med Täby is

Här har vi dom vi hatade mest under den helgen. Våra ledare.
Min systers man David och en kille vid namn Gustav.


Världens tuffaste hinderbana. På bilden, Rotan mickan & Helena med snygga kläder


Vi badade i gytja med våra skor runt halsen




Lisa lagom glad!


Såhär såg vi ut efter det badet..


Vi sprang..


Vi klättrade..


David står och inspekterar så att Farmor gör rätt


Här ska vi hoppa från en klippa. Det var gaanska högt.


Moa hoppar


Uppställning

Lite bilder från hinderbanan och gyttjebadet. usch och fy!



grown ups

Blev tillslut filmen Grown ups. Alltså den filmen är ju nästan en av mina favoriter just nu. Fy fan vad rolig den var! Vi satt och skrattade i princip hela filmen och Linda skrek som vanligt när hon skrattade så de stackarna framför blev lite smått irriterade men jag fick lugna ner Linda lite så hon slutade skrika och skrattade som en normal människa efter ett tag. Men jag kan säga att jag och Fia skrattade minst lika mycket. Kan inte vara kul att sitta i samma biosalong som oss. Kiss Jossan hängde med också, jätte kul!

Blev även lite shopping igår. Jag köpte en ny halsduk från JC och Linda köpte sig ett par nya inneskor. Snygga och de såg jävligt sköna ut. Fia köpte... tennisbollar från stadium. Grymt! Gick även in på Salt och skulle köpa Kenzas skinjacka men fanns inte i min storlek. Linda provade Kenzas höst skinjacka och sen var faktiskt ganska snygg den med. Den såg lite varmare ut också. Men när jag provade den satt den inte alls bra på mig som vanligt. Men när jag kom hem beställde jag hennes vår skinjackan från internet istället, WIIIIIIIIIIIIIIIIIIIE! Så Fiatto kanske ska hämta ut den idag. Äntligen har jag en skinjacka. Och snygg är den också.

Tog inga bilder igår, tråk!


2 september

Ännu en slitsam jobbdag avklarad. Puh! Ska snart till kista med Linda & Fia.. bara att klämma i sig två alvedon och köra. Kan ju inte missa en mysdag med två av sina bästa vänner. Vi har inte bestämt vilken bio det blir än men vi har iallafall två att välja på. Kan också vara så att jag kommer hem med en skinjacka idag, weeeeho!


dom här snyggingarna ska jag till kista med minus bigmama!


how to make a change


Det här berget av disk möttes man av imorse när man klev upp. Ska ta och diska upp det här och sen åka och jobba. Tänkte om jag skulle vara hemma idag men för det första behöver jag pengarna och för det andra så vill jag träna ikväll!! Ha en grym dag alla läsare, puss!


The way to go


Orkar inte vrida bilden.. så sjuk är jag!

vetenskap

Enligt statestik använder kvinnor ca 7000 ord i snitt per dag medans män bara använder ca 2000..


RSS 2.0