Här igen..

Såg att man skymtade mina fina naglar på en av bilderna. Kom på att jag inte har lagt upp någon bild på dem ännu. Gick dit Jessica brukar gå, och guud vad duktiga dom är. Ligger i stan, vid sveavägen. Blev mycket nöjd, och det har hållt jätte bra. Ingen har ramlat av eller gått sönder och jag har haft dom i snart tre veckor. Ska gå tillbaka snart och fylla på. Här kommer iallafall en bild:



Webcam bilder är ju inte dom bästa, hehe.. De ser bättre ut i verkligheten. Det ser nästan svart ut under blommman.. men det är de inte. Hon har iallafall gjort en jätte fin blomma på båda ringfingrarna, detta förhand alltså. Hon är grym. Lilla Lilly.


Hej alla läsare!

Jag och Fia var på CO igår och köpte nya högtalare till laptopen, så sitter och lyssnar för fullt här hemma. Bra musik = bra humör! Har damsugit hela lägenheten.. det tog sin tid men jag är klar. Lägenheten är ju faktiskt inte så liten. Tänkte ta lite bilder och lägga upp men min mobil verkar inte vilja samarbeta. Alla nya bilder jag tagit syns inte när jag kopplar in den i datan.. skumt! Så ni får en mycket fin webcam bild på vardagsrummet istället.




Köpt en vänskaps sten som vi har på vardagsrumsbordet.

Ikväll är det träning. woohoo! På måndag är det sista kvalmatchen. Nervöst.. Spelar vi som det underbara lag vi är vinner vi. Lagmaskinen, vi vinner det här tillsammans. Lise var grym förra matchen. Det är starkt att kliva fram och visa vägen under en av säsongens viktigaste matcher. Du är grym!

oVER AND OUT (OJ CAPS LOCK)


Hon är för fet för sina jeans

Fia alltså.

Har vetat vad jag ska skria här på bloggen därför brist på inlägg. Vet inte vad jag ska leverera nu heller. Sitter och väntar på att biggest loser ska börja. Missade det igår när vi var och kolla på caperio matchen med laget. Eller det var mindre än halva laget där men men. Ganska tråkig match. AIK vann med ganska mycket så det var inte så spännande. Nu måste jag springa på toa. HEJ!

say cheeze! Fia som skriver.

God kväll allt folk!

Fras här, har inte haft så mkt tid att gästskriva på Karros blogg för har ju faktiskt fått ett heltids jobb :) Jobbar nu mera på ett företag som heter Cafe Bar, jag leverar varor och rengör kaffemaskiner på företag. Är rätt kul men tungt :) Så om ni inte redan visste vad jag gör på dagarna är det vad jag sysslar med nu för tiden :)

Helgen har iallafall varit bäst!

I fredags va jag med massa tjejer från laget och kollade lets dance, film och snacka och skratta massa :D
Vi trodde inte linda skulle vilja se filmen för va en thriller men slutade med att hon verkade gilla den mest av alla ;) du är påväg åt rätt håll linda.

I lördags börjde dagen med att vi åt lunch med laget på tegel, blev en pasta med en ostkaka på :P men va väldigt gott faktiskt. Jag, Karro och Jenne skulle leta efter en present till göran och det slutade med att vi sprang i centrum, vilket Kirri inte uppskattade ^^
Sen va det dags för match, första kvalmatchen mot Endre och GUD vad vi va bra!!! Först i alla närkamper tog alltid bollen, många snygga passningar och många mål. matchen slutade med 13-3, helt okej siffror, right? ;)
På kvällen sen drog jag, karro, carre och Olle in till stan och åt på Pizza Hut och spelade bowling, det va jätte mysigt :D sen blev det godis och film när vi kom hem.

Idag har vi tvättat och ätit middag hos Karros mamma. Dagen gick så fort då man skulle ställa fram klockan en timme. Men nu sitter vi bara och tar det lugnt och jag laddar för ännu en dag med jobb, men är ju kort vecka som tur är, bara 4 dar på jobbet så känns riktigt skönt :)



TÄBY FC ÄR BÄST!


Fredag idag min vänner!!

Ska ner till centrum nu och köpa lite småsaker och hämta ut Mickans present. hehe.. Hon tjatade om presenten igår så jag tror faktiskt hon är lite nyfiken.

Ikväll ska jag umgås med några vänner från laget. Vi kanske skulle vara hemma hos Malin, titta film, käka godis, bara ta det lugnt. Skönt! Jag är ju som sagt lite nervös inför imorgon.. Första matchen man har varit nervös inför den här säsongen. Det har ju inte varit något snack om att vi har varit det bästa laget genom hela serien. Nu ska man möta två lag som man inte har någon aning om hur de spelar eller hur duktiga de är.. läskigt!

Nej nu måste jag kila. TREVLIG HELG FOLKS!


jag älskar dig


and I will walk on water
and you will catch me if I fall
and I will get lost into your eyes
and everything will be alright

Jag är trygg med dig. Lämnar aldrig din sida, det vet du.
Jag älskar dig överallt annat, nu och föralltid

i dont know who i am whitout you


Suck!

Dåligt väder igen. Uäää! Ingen insiration över huvudtaget till att hitta på något idag. Har duschat och tvättat mitt skitiga hår. Rotat igenom hela mitt kylskåp efter lite frukost. Hitta några rostmackor, rostade dom och smetade på lite, lite och lite, messmör. In till vardagsrummet för tv. Men icke, den får jag inte på. Jävla skit dålig på tekniska saker. Jag suger på teknik. Helt sjukt. Men jag får iaf inte igång tv:en. Får vänta tills Fia kommer hem och fixar. hehe. So what to do?


Fint väder igen!

Har varit jätte duktig den här morgonen måste jag säga. Har städat hela lägenheten, har bara vardagsrummet kvar. Är i full gång med att måla köksstolarna vita. Satt upp nya gardiner i köket och tänkte snart bege mig ner till centrum för att hitta lite fina dukar och ljus så man kan göra det lite mer hemtrevligt i köket. Köket är det ända stället vi inte har gjort om så mycket, vi äter mest middag framför tv:en eftersom det är bara plats för två st i köket. Men det gör inte mig något ;) Är alltid ngt bra på tv innan träningen börjar..

Appropå träning så längtar jag till våran ikväll. Ska träna i CC och träna riktigt ordentligt till kvalet. Sen är det möte efter i konferansrummet. Spännade. Är nervös inför kvalet. Mickan ringde nyss och hon verkade också vara nervös. Det är bra, då är jag inte ensam. hoho. Pratade också om Moas 18 års fest på lördag. Skulle ha kommit men har ångrat mig en aning.. Det är synd. Hade jätte gärnat velat fira henne. Moa 18 år?! HELT sjukt egentligen. Känns som om det var igår lilla Moa hängde efter mig och Mickan på baksidan. Hon kommer alltid vara lilla Moa. Även fast hon är stora Moa snart!!

Nej nu ska jag gå ner till centrum och shoppa lite. Måste först betala min böter jag fick på bussen hem från Olle... GRR!


Miley Cyrus - When i look at you <3

When my world is falling apart
When there's no light to break up the dark
That's when I, I look at you

And i now i´m not alone






You´re beutiful


Myser i soffan

Sitter med ett täcke runt mig och lyssnar på musik. Är det såhär det är att vara arbetslös? Then I can live whit it! Ska leka med Emma idag. Hon har lägenhet någonstans i Solna så hoppas jag hittar dit.. vilket inte är helt säkert eftersom jag har ärvt mitt lokalsinne från pappsen. Lääänge sen jag träffade Emma nu. Vi ska åka förbi Emmas pappa också och hämta en skiva som han har gjort till oss. Det är massa klipp på när vi var små. Vi var ju små teater apor då. Emma och jag! Haha. Skrattar när jag ser det framför mig.

Så idag blir det en Emma och Karro dag :)

Jag och Emma när vi var små skitar!

Slänger in en bild på Emma som stor också ;) 


Underbar helg

I fredags mös jag med Fia och Linda. Vi var och käkade hos Linda med hennes bror och morbror. Gott var det! Sen hem till mig och Fia igen för att kolla film vi hade hyrt. Mys mys mys!

lördagen åkte jag hem till Älskling. Gick direkt till hans farfar och käkade kräftor. Jag som inte ens gillar kräftor, men sällskapet var trevligt. Sen myste jag och älskling resten av helgen. Vi gjorde några extremt goda körrfärsbiffar på söndagkvällen. Vi är grymma i köket när vi vill hjärtat ;) Sen fick jag träffa Wilma också. Shit vad stor hon har blivit.

Igår åkte jag kommunalt hem från Olle så det tog ju typ hela dagen nästan. Så var det träning sen pån kvällen. Det gick ganska bra för mig, mickan och Moa. Vi vill ju att det ska sitta nu till kvalet och jag har en känsla av att det kanske kommer göra det. De kändes lite ostabilt förra veckan men jag tror vi har hittat tillbaka igen nu. Vi hoppas!



"It takes a second to say I love you, but a lifetime to show it"

Jag kan inte hitta länken till låten på youtube :S
Men klicka här så får ni höra en väldans bra låt.


19 mars

Så var det äntligen fredag, yeeah.

Vi skulle haft någon sotrs avslutning med jobbet idag men tror inte att det blir något. Linda frågade om vi skulle leka ikväll, så blir nog hemma mys med Fia och Linda. Gillare! Det kan aldrig slå fel.

Imorgon ska jag först på dop sen hem till älskling. Ska åka kommunalt. Det var lääänge sen ;) Man blir så bekväm när man har bil.. tills man kollar på kontot och hälften av lönen går åt till bensin.. Okej det var väl att överdriva lite men det är mycket pengar som går åt för bränsle till bil jäveln. Har haft mammas bil i två veckor nu och ska få tillbaka lillskrutten i helgen. Den lilla vita bilen. Mamma tyckte inte att jag skulle köra runt i den när det var så halt ute. Är ju trots allt inga krockkuddar i den bilen. Men nu börjar det äntligen kännas som vår ute så då kan jag börja köra runt i lilla skrutten igen.

På tal om Vår. Ge mig mer sol! Man blir så glad när det är sol ute. Älskar solen. Älskar våren. Man uppskattar våren mer än sommarn känns det som. Det har varit kallt en hel vinter och det börjar bli varmt ute, solen skiner och man känner sig helt plötsligt väldigt pigg igen. Sommarn kan lätt bli en besvikelse då man hoppas på att det ska vara varmt VARJE dag. På våren är man glad för varje timme solen skiner.

Längtar till Grekland också.. och Falun! Fan, känner på mig att sommar 2010 kommer bli oförglömligt!!


Innebandy, allt här i livet?

Neeeeeeeeeeeeej långt ifrån! Men vissa släpper ju allt för att spela innebandy. Själv värderar jag vännerna högre. Jag har världens bästa vänner, ni vet vilka ni är! Skulle aldrig göra något som riskerar att jag förlorar dem. Aldrig. Aldrig. Aldrig. Vad är glädje om man inte har några att dela den med?

Anledningen till att jag tog upp innebandy en vanlig torsdag som denna är att jag har tillbringat morgonen med att läsa Görans nya tjej innebandy tidning, Grace. Ni kan läsa denna här. Jenne & Malin har bland annat gjort en intervju med Elin från Arlanda som var och tränade med oss. Jätte duktig tjej och en jätte bra intervjuv. Bra jobbat tjejer!

Noterade även att jag älskar Moras tränares sätt och tänka. Har aldrig trott på att värva in ett helt nytt lag och sparka alla som har tagit ett lag till toppen.. Byta ut i stort sett ett helt lag är nog aldrig en bra ide. I guess.

Kval snart och vi ska göra allt för att vinna. Nu kör vi tjejer! (eller som Perre alltid sa förut "nu åker vi tjejer").


Vilken hund ska du ha?

Gjorde ett test på en sida vilken hund som passade mig mest. Jag fick bland annat:

Japansk Spets
Papillon
Klienspitz
Charles Spaniel

Gör testet här

VILL HA EN HUND!


Täby IS - Ingarö



Snygg bakdel på Mickan


Jag vet inte men känns inte som världens säkraste försvar..?




Bra att man tappar klubban precis framför mål


Jossan, den fräscha dubbelmackan


Falun 2010

FAN VAD JAG LÄNGTAR!!

Ska åka med 15 underbara brudar från laget till Falun och försöka vinna hela skiten. Man kan ju alltid satsa på det, hoho. Men vi kommer ha skit kul oavsett hur det går. Det var jätte länge sen jag var på den cupen. Det var senast när jag spelade med 89:orna i Täby IS och fan vad vi hade kul då. Mickans obligatoriska speed shooting och våran snygga kyckling dans innan varje match (på planen).. Love it! Nej det kommer jag aldrig glömma. Aldrig!


GE MIG MER PENGAR, TACK!

Sjukt snygga och lite udda, men dyra, klänningar här. Man kan iallafall titta, man behöver inte köpa ;)

Tisdag den 16 Mars 2010

Hoppla!

Igår innan träningen var Lise på besök. Mysigt! Jag hämtade upp henne efter jobbet så åkte vi hem käkade och kollade biggest looser (like usually) Jag och Fia fick oss varsin chocklad kaka, tack sötnos! (den är redan slut..)

Ska fixa naglarna idag, woohoo! Skulle gjort det på lördag egentligen men jag hade glömt bort att min kusin ska döpa sin son på lördag så ska dit. Kul! Så idag efter jobber åker jag in till stan och får mig ett par nya naglar.

Fia mådde inte så bra imorse.. Hon går alltid upp klockan sex och jag klockan sju. Så imorse kl sex ringde Fias klocka och hon gick upp. Jag vaknade till men somnade snabbt om igen. Klockan sju ringer min klocka. Går upp ur sängen och går till Fias rum för att hämta ett par trosor (vi har alla i Fias rum, så ni kan vara lunga vi delar inte..) Så ser jag att det ligger någon i Fias säng. Först blev jag faktiskt rädd. Det ska ju inte ligga ngn där vi den här tiden. Sen vänder sig Fia om och säger.. "Jag kräktes imorse".. Fräsch.. Jag åkte till jobbet fort som fan!!

Nu måste jag jobba vidare.. snart lunch!



Tjenis!

Helgen var grym på alla sätt och vis. Riktigt bra. Började helgen med att stanna kvar på jobbet efter vi hade slutat och spelade lite biljard. Jag vann över både Jimmy, PP och bergstrand. I´m the best. Vid halv åtta åkte jag vidare till Evves place för en hejdå fest för Becca som ska åka hem till Umeå igen. Riktigt lyckat. Jag hade iallafall skit kul! Tog natt bussen hem och låg i sängen runt två.

Lördagen spenderades till en början med Linda och Fia. Vi åkte till kista och shoppade sen hem till Linda för att käka mat med hennes pappa, hennes brorsa och lilla Stoffe. Världens charmigaste unge!! Sen hem till Sofie G och kolla melodifestivalen med några från laget. Mickans lilla utbrott på att Anna vann var rätt så underhållande..

På söndagen bjöds det på lite junis bandy. Jag & Fia åkte ner till Tibble för att stötta våra juniorer som var väldigt duktiga, denna gång mot Huddinge. Sen hem, stekte pannkakor för att sedan bege sig ner till Tibble igen för match mot Ingarö. Hemsk match. Tappade luften en gång och har ett stooort blåmärke på knät. Det var vedhuggartävling i Ingarös lag tror jag. Nej, dom visste minsann inte hur man spelade innebandy.. Tråkigt!

Lite bilder från helgen:


<3


Becca som vi hade hejdå fest för :)


Hahaha!


Becca & Fialotta :)


Muuusic people!


Finaste Kanin


:O

Åh nej...

Fia här

En sann vänn är en ovanlig fågel...

Min bästa vän Karro!



Correct me if I'm wrong,
You're fragile and you're strong
a beautiful and perfect combination.


en snabb sak till..

Katrin Zytomierska är så jävla skön. Älskar hennes blogg.
http://finest.se/userBlog/?uid=28711&beid=1318648


Hon var ju klockren på idols eftersnack!


feeet!

Jag sitter på jobbet och njuter av min munk tills jag ser framför mig en tjock kvinna i USA med en stor munk i handen.. mindre attraktivt. Gick direkt in här och räknade ut mitt BMI. Puuuuuh, jag är normal viktigt. Tack gode gud. haha. Ibland kan man få för sig att man ser ut som en köttbulle. Typiskt tjejer.. Verkligen typiskt tjejer.

 
Hellre tjock och lycklig än smal och olycklig.. right?


OM FYRA MÅNADER FYLLER JAG 21

Vad kan jag fylla här? Fyra? Shit vad tiden går fort..

HEEEEEEEEEEEEEJ HOPP!

Är så nedrans trött..

Sitter här och hoppas på att jag kan träna ikväll trots min tå, hoppas hoppas hoppas! Jag tänkte att jag går in och spelar som om jag inte alls har ont så kanske den lossnar av sig självt.. Snälla låt mig slippa läskiga farbror doktor..

Fan vad jag längtar till sommarn. Speciellt till Grekland, ska åka med Carre & Fialotta. Fy fan vad skönt det ska bli! Får bli en sista minuten flygbiljett så det blir så billigt som möjligt. Jag är ju arbetslös snart så man har ju inte hur mycket pengar som helst om man säger så.. Någon som vill försörja mig med lite pengar? jag tar gärna emot.

Måste måste måste ringa till nagelsalongen. Har endast fyra naglar av tio möjliga. SNYGGT! Har även målat mitt pekfinger i chockrosa. Jag och Fia testade lite nagellack på Kicks i nacka forum.. eller forum nacka? Whatever.

tillsist, GE MIG SOMMAR!


Ny dag, nya möjligheter..

.. eller bara samma gammal vanliga skit? Man kan alltid tänka postivit iallafall :)

Efter träningen igår blodade det från min stackars lilla tå. Buuuuuuhhuuuuuu. Den gör så ont. Men jag har heller nageln kvar och att den kanske ramlar bort när jag springer på innebandyn än att gå till en vårdcentral som jag dra bort den så jag dör!!

Över till något annat. Jenne har tydligen fått för sig att jag är hemlös.. Jag vet inte men ser jag så sluskig ut? Eller att jag är någon sorts inneboende hos Fia? kanske hennes personliga städare och kock som bara är där ibland? Senast jag kollade betalde jag hälften av hyran och det står till och med mitt namn på dörren.. hmmm? Hur tänkte du nu? ;P

Vill att Carro ska flytta hem NU!! Inte om tv en månad utan nu!

Skriver mer senare! PUSS 


Sveriges BÄSTA bilförare




hej igen!

Glömde skriva att Fialotta bakade en kladdkaka till mig igår, TACK HJÄRTAT! Sitter och mumsar på den nu på jobbet framför datan.. Jessica är sjuk idag så sitter själv. Så tycker jag förtjänar det ^^


10.03.08

Helgen var helt perfekt. Var inne i stan och nacka forum med Fia och shoppade i lördags. Gjorde av med lite pengar.. Alltid lyckat! Skulle ha träffat Carro i lördags men hon blev sjuk på natten så träffade henne igår istället. Guuuud vad glad jag blev när jag såg hennes feta ansikte. Det feta ansiktet har jag saknat nått så sjukt mycket kan jag säga! Kelly kom vid tre också, riktigt mys! Så vi satt på ett café och snackade skit, minnen och allt man har missat. Fan vad man önskar att man kunde göra det oftare! Men jag & Carro har bestämt att när hon flyttar hem till sthlm igen i April ska vi träffas minst en gång på två veckor.. Om ni fattar. Jag fattar iallafall, och carro! Sen skulle vi ha en Carro, Karro & Kelly dag också. Längtar!

Sen har jag fått myst med älsking i helgen också.. Mitt hjärta..

Hmm.. vad har jag mer på hjärtat? Spelade match igår och vann.. igen! Fortfarande obesegrade och en match kvar på den här säsongen. Lycka! Fan vad bra vi är! Dagens bästa kommentar måste ju varit Uffe (fias pappa) när han sa i micken efter våran match "ja man kan ju stanna kvar om man vill se en halvhyffsad dam match" Kunde inte formulerat mig bättre. hoho..

Nu ska jag surfa vidare,

Jag & min babe




Kommer snart /Fia

Snart kommer det en ny bra film med Miley Cyrus, längtar!

Här en bra låt från filmen :)


En match kvar sen kan vi vara obesegrade genom hela tvåan //Fia

Vinst idag igen mot Älvsjö med 5-4, va första gången vi låg under till en början, men som vanligt är vi så rutinerade att vi hämtar upp det och vänder till vinst. Va en rolig match, men va en jävla fitta som tog nackgrepp och försökte slå in mitt huvud i väggen och då såg jag rött, men höll mig och gick därifrån :P men gud vad jag hatar såna människor!

Nu sitter jag här med Fis-Olle, han är helt förstörd så han ligger med en filt i soffan och ser sjuk ut :P får försöka få liv i honom. Kanske vi kan baka en kaka till vår älskade Karro :) hon ville ha kladdkaka. Får se om det hinns med mellan tvätten :)

Ikväll blir det söndags mys, med karro och olle och lite god mat och kanske kladdkaka :)

och imorrn är det jobb...bläääääää!


Fy fan vad vi är bra!

Helloo gooood looking


dude looks like a lady

HELG!

Idag ska jag låna hem tre filmer. Bröllopsfotografen, 2012 och Sommaren med Göran. Sommaren med Göran har man sett två gånger men den är ju så jävla bra. Klockren film. Nästan lika klockren som Heartbreak hotell. 2012 hann jag inte sen när den gick på bio så får se den nu istället.

Nu är det bara två matcher kvar sen är det dags för kval. Fan, man kommer ju vara lite nervös!! Vill så gärna gå upp i ettan. Att spela i tvåan ett år till är nog inte det roligaste. Men hur det än går tycker jag att vi är bäst, no matter what.

Tycker fan om Darins och Annas låt från melodifestivalen. Har inte kollat på melodifetstivalen alls, tycker inte att det brukar vara sådär super kul. Har haft roligare saker för mig helt enkelt. Men hörde de här två låtarna på radion idag, helt klart godkända.



Skrivstopp?

Jag har nästan aldrig något att skriva längre.. Kan detta bero på att mitt liv är så tråkigt? Att det aldrig händer nått? Nääääää. Jag har ju världens bästa vänner som jag hittar på bus med nästan varje helg. That cant be boring! En av det bästa nyheterna jag har att komma med är.. ATT JAG SKA TRÄFFA CARRO PÅ LÖRDAG!!! Ja hon kärringen som flyttade till Linköping, hon ska komma tillbaka! Min kärring! Hon ska komma hit. Ska fika på lördag och jag kommer ha så mycket att prata med henne om. Mitt hjärta.


Jag har saknat dig!


:)

För få ett leende på läpparna, klicka här


hoho!


aaaaw!

Kollade in på Jennes blogg och hon hade lagt upp denna:

Gulle :)


Innebandus

De två bästa bilderna från matchen i helgen:


Mickan, älskar ditt ansiktsuttryck.
Malin, älskar att din hand inte riktigt hänger med i farten..


Ett bevis på att Jenne inte litar på mig med bollen..
Hon gör allt för att skydda mig från de där hemska väsby spelarna..
Eller vill hon kanske bara sno bollen av mig?
Someone has some explaining to do..

.

The tears come streaming down your face,
when you lose someone you can't replace.


In your shadow I can shine

Det är bittert just nu, jääävligt bittert!

Igår kväll när jag och Fia låg och kollade på biggest looser (obligatoriskt) innan träningen kände båda två att det kändes som om vi skulle gå och lägga oss. Inte ut i snöstromen och åka till träningen. Kändes som om klockan var 22.00 fast den endast var cirkus 19.30. Jätte konstig känsla. Men trots detta så begav vi oss till träningen och till alla underbara lagkamrater.

Tid är en konstig sak!


På tresexti förra sommarn

Nytt inlägg..

Ojojoj..

Har ingen aning om vad jag ska skriva men täntke bara att ni skulle få veta att jag lever åtminstonde. Helgen var lugn, just i den här sekunden kommer jag inte ens ihåg vad jag gjorde.. Nu kom jag på´t. Började helgen hemma hos älskling, vi konstaterade att koka ris inte är våran starka sida! Åkte hem på lördagen och kollade prisonbreak och film med Barre & Linda. Mys! På söndagen bjöds det på match. Kanske inte den bästa matchen från våran sida om man säger så, men vi vann. Det är väl lite det som är meningen!?

Eftersom jag inte vet vad jag ska skriva bjuder jag på några bilder från våran kväll i Kista centrum förra helgen.

Fia fick en liten fläskis av en dumle jag kastade på hennes läpp
(Förövrig en mycket fräsch bild)


Barrree


Smisk, om man är elak!




RSS 2.0