ingen lust

jag har ingen lust att skriva blogg längre.. jag vet inte varför. det kanske kommer tillbaka snart. men jag lägger upp massa bilder på bilddagboken iaf http://karro44.bilddagboken.se/p/main.html 
Imorn är det skola igen, första gången på 5 veckor början skolan igen. Tro det eller ej det känns hur bra som helst. när man har praktiserat i 5 veckor längtar man tillbaka till skolan. det är de jag känner av nu, när man får veta hur det är att jobba inser man att man kommer längta tillbaka till skolan när man har jobbat ett tag. skola är rätt slappt igentigen, det är ju läxorna som är sköna att slippa.

Imorn åker jag till Kalmar, till min farmor. Hennes man har dött så det är begravning :( hemskt! men nån gång dör man, det är läskigt men sant. jag hoppas bara att jag hinner uppleva allt jag vill, sen efter det kan jag dö en lugn död och veta att man gjort det man ville. sagt det man skulle. ta vara på dagarna du lever, se till så att alla som betyder mycket för dig verkligen får veta det. ifall det skulle vara så att man inte lever imorn.
kärlek kan man inte ge för mycket av.

image300

Personligheten

Gjorde Dr. Phils personlighetstest idag

I scored 48 on Dr. Phil's personality test
Others see you as fresh, lively, charming, amusing, practical and always interesting; someone who's constantly in the center of attention, but sufficiently well-balanced not to let it go to their head. They also see you as kind, considerate, and understanding; someone who will always cheer them up and help them out.


Ppiller, penicillin & solränder

Ja, jag skulle ju kolla mina halsmandlar, det var ju inte så att jag skulle ta bort dom men däremot så fick jag veta att jag har halsfluss. mysigt värre.. det förklarade varför jag kände mig så orkeslös med allt sen i söndags, var skit trött och hade ont som fan i halsen. ja jag fick ju iaf svaret nu. så förlåt alla de som tycker jag har varit arg eller grinig, har bara haft ont. 

Ikväll är det seriekrock, vem fan lägger bonde söker fru & frusna män söker kärlek på samma tid? man måste ju bara spana in gayen i bonde. haha. så blir nog bonde söker fru iallafall men trist att behöva välja när man ändå inte har nått att göra här hemma, jag & halsflussen.

Det slog mig idag att det fan inte är långt till studenten. studenten som har varit typ ååååår långt bort som nu är typ mindre än tre veckor ifrån. ska och fixa naglarna på onsdag hos kellys snälla syster, blir skit niiice :) 

image295 image299

växa upp någon gång?

Var med brudarna idag igen, vi har lika roligt som vanligt:) vi bakade först typ snickers, skit gott. sen åkte vi och solade och badade utan att betala i tibble badet. när man badar utan att man får blir badandet så mkt roligare, MOAHAHA. ;P jag sparar er synen att se oss i bikini så har inte lagt in nå bilder från simturen, men resten av bilderna ligger iaf på bilddagboken :)
Nu ikväll har vi kollat på gossip girl & desperet housewives, skit bra. men Sandra är heeeelt onitresserad som vanligt! haha

Ska gå och lägga mig och föröska sova snart, måste upp klockan sex imorn. bara tre dagarna kvar nu, måste hålla ut. orkade inte gå idag så imorn måste jag! ska ringa läkarn och få beskedet om mina halsmandlar också.

image294
Puss i anus

sjuk dag

dagen har varit rätt sjuk. började med att jag vaknade runt tio sen kom fia och hämta mig så åkte vi till täby centrum för att jag skulle till vårdcentralen och kolla mina halsmandlar. det gör så ont så man vill gråta ibland, vill bara få bort dom. typ precis som man önskade att man kunde göra med hjärtat ibland. när det gör sådär ont så man bara vill ta ut det och slänga det någonstans och aldrig mer känna smärtan man kände. jag har turen att halsmandlarna kan man ta bort men tyvärr inte hjärtat.. :/
Iallfall satt vi bara och väntade på vårdcentralen i typ högst 5 min innan jag blev inkallad, jag hade väntat mig typ minst en timmes väntetid. men ibland måste man ha tur. sen kollade hon på dom och sa att det inte såg så fint ut att en läkare skulle behöva kolla på dom. så hon kollade i sin lilla data när doktorn skulle ha en tid för mig. ja jag fick en om fem minuter!! haha sån jävla tur. så efter fem minuter gick jag in till doktorn och hon petade med en topps i halsen på mig och sen fick jag gå och ta blodprov sen skulle jag ringa henne på onsdag och få veta svaret. jag hoppps att jag får operera bort dom, skulle vara så skönt. nån som gjort det? usch lär göra ont ett tag men hellre det än har ont hela tiden liksom.

Sen bar det iväg till posten för att provköra min runda som jag ska åka varje dag i juli, kändes bra. chefen var skit cool och han jag åkte med jätte skön. det första han sa var att han kände igen mig och frågade om jag hade gått på gribby gård. yees i have ;) haha. ragger!! jag syns iaf :P haha var en riktig buse på den tiden. lite väl fjortis än vad jag hade önskat kanske men men inte man kan göra åt nu. men jag skrattar mest när jag ser en fjortis nu och vet att dom kommer ångra sig så jävla hårt när de blir äldre sen. klär sig som en hora, röker och säger jag älskar dig till nån de träffat en gång. haha kom igen nu! öppna ögonen..

sen gick jag och kollade på min träning, tränade aldrig för min hals. nu sitter jag här. lyssnar på den bästa låten, älskar den. på nått sätt tar den i hjärtat på både posetivt och negativ sett. har skrivit texten i min bilddagbok på den 19 maj! värd att lyssna på.

PUSS


checka!

http://karro44.bilddagboken.se/p/main.html 
den 19 maj

räkan hamstern & cruella

Idag har det inte hänt så mycket, det är skönt. är ganska trött efter veckan på praktiken. var ju där igår också.. jobbigt när man har en bitch till handledare också.
Jag och brudarna har kollat på 101 dalmatinerna . skit bra film btw så mysig. var skit länge sen jag såg den så hade glömt bort vissa delar. nu är dom påminda igen. hela dan när vi har kört runt med bilen har jag fått platsen längst fram på parkeringen, tur eller skicklighet? :O både när vi skulle sola & när vi skulle till ica stop. haha.
Har kört postbil idag också, kändes lite skumt att sitta på fel sida och köra utan växlar. men det är ju så mycket skönare. känns som man kör en gokart eller nått.
Kollade nyss på sanningens ögonblick.. skit roligt programm, folk har iaf hemligheter i massor. Om jag skulle ställa upp i ett sånt programm hade jag berättat alla hemligheter som skulle kunna komma till min pojkvän innan programmet och satsat på att vinna en halv miljon istället. haha hemskt men sant :P
bilder i bilddagboken: karro44



Du har ett jävligt konstigt sett att visa kärlek på, ibland fattar jag ingenting. jobbigt med de där svängarna, tappar allt..

Chester See - God damn your beautiful

Jag älskar dig är enligt mig det starkaste orden som man kan säga till en person. det är få personer man verkligen älskar av hela sitt hjärta. det måste vara något specillet man delar eller känner med den personen, något som man värderar högre än livet. mycket högre än sig själv. det tar tid.  

jag skulle kunna ge allt för er, är kanske dålig på att visa det ibland men när jag mår dåligt eller annat tänker jag vilka som finns där för mig.. då är det ni. jag älskar er från djupet av mitt hjärta. det kommer jag alltid göra, ingen kan ändra på det. jag känner att ni alltid kommer finnas för mig och ni ska bara veta hur sjukt skönt och tryggt det är att känna så. det är en gåva, svår att nå men inte alls omöjlig. ni förtjänar verkligen att bli älskade & det är ni av mig, högt. det har tagit tid, jag litar på er. ni är värda guld..
Jag älskar er   

image290 
image291 image292 image293


-

När hjärtat blöder så hjälper inte pippiplåster

prata i sömnen

Hahaha pratade i sömnen inatt, jag kommer ihåg allt själv jag hö´rde vad jag sa och jag tyckte det lät helt rätt. I tisdags hade krisse problem med sina linser så jag drömde om linser inatt. Jag hade två linser i mitt öga men jag fick bara ut den ena, så jag sa till sandra och fia att jag inte får ut linsen och fia bara mummlar nått och sandra frågar vad det är för lins jag snackar om..
Jag: - ja men jag får inte ut den bakrelinsen. (sen satt jag där och blinkade med ögonen)
Sandra: - du pratar i sömnen karro
Jag: fan heller, är du dum? (jag blev nästan arg för det lät ju så rätt för mig) haha .
Sen pratde jag tydligen om några kor och flugor också med det kommer jag inte ihåg, bara stackars sandra.
hahahahahha, ja det borde vara en upplevelse att sova med mig ibland!

Sen drömde Fia att jag var tillsammasn med nathan i one three hill.. det hade ju gärna fått vara sant ;D

Ikväll händer nog inte så mkt, ska ta det lungt. har jobbat kväll igår och dag idag så jag är rätt slut. ska mysa med brudarna. det är de bästa. hoppas det går nå bra på tv också.
ha en bra helg
Puss

vi vet hur man röjjer stället

                    image288
Sandra & Jag
bästa vänner i nästan 7 år snart

my darling

Heeeeeeeeeeej,

Jag skulle berätta om min tisdag, den var ganska händelserik. För det första var det en kärrning där jag jobbar som satt och gapade hela dan, hon sa jätte roliga saker så man skrattade hela dagen. Det gjorde mkt. dagen gick liksom snabbare. Sen efter det hittar man på första försöket till Krisse utan att köra fel (hade lite hjälp av kristoffers pappa men men) jag är stolt! det var typ tusen rondeller till sigtuna iaf.. 
På kvällen hände inte så mkt, vi kollade på tv hade jätte mys med pappa eriksson. Däremot typ vid tolv får jag ett sms från sandra: FAN VAD DET KLIAR JAG DÖR; JAG GRÅTER TYP. jag fick ju lov att ringa och höra vad som hade hänt. Jag har fått kli, är det första hon säger. haha jag börjar tänka på björn gustafsson! hon satt i duschen i omgångar hela natten tydligen. jag sov hos kristoffer så jag kunde inget göra bruttan, förlåt du sa att jag skulle åka tillbaka men om jag ska vara ärlig skrattade jag mest åt att ditt problem var att det kliade och att lotta hällde potatismjöl på dig och hela sängen.. HAHA
det var den dagen :)

Idag har jag praktiserat och tränat. som vanligt känns det som. imorn jobbar jag kväll också, tack för den!
Har iaf fått sommarjobb nu, det känns skönt. Men däremot måste jag skaffa ett heltidsjobb också, inget mera plugg. det känns skönt fast man får lite ångest. nu kan man inte skolka nå mer, när man går i skolan vaknar man typ på morgonen och tänker, nej jag orkar inte idag kommer till andra lektionen istället, och det gjorde inte så mkt. nu måste man gå till jobbet inget skolk :/

i helgen händer nog inte så mkt mer än praktik och hoppas jag ska vara med mina brudar :)

PUSS
image287

One Three Hill

Skulle skriva igår men mitt internet funkade inte. det har hänt en del roliga saker. ska snart åka och sola sen ska jag träna så jag får skriva ikväll om mitt internet funkar då istället. är hemma hos fia nu!

hare bra :)

helgen :)

SKRIVIT OCH LAGT IN BILDER FRÅN I HELGEN PÅ BILDDAGBOKEN : karro 44

http://karro44.bilddagboken.se/p/main.html


SOL

JAG HAR KÖRKORT :D klarade uppkörningen idag! så jäävla skönt, nu är det bara barn och giftemål kvar sen kan jag dö.. haha

Idag har jag och Fia ätit jordgubbar och solat. snart kommer räkan och ikväll vet jag inte vad vi ska göra. Men imorn är det bad i järfälla med räkan. skiit najs.

mer har det inte hänt, DOCK.

pic´s

                      image278image281image282image286  

















bilddagboken: karro44

im not a girl, not get a woman

I used to think
I had the answers to everything,
But now I know
Life doesn't always go my way, yeah...
Feels like I'm caught in the middle
That's when I realize...

[Chorus:]
I'm not a girl,
Not yet a woman.
All I need is time,
A moment that is mine,
While I'm in between.


en gammal låt av brittan men nog så bra..

LYSSNA, helt sjukt bra!!

http://www.youtube.com/watch?v=3QUh6CLBZN8

:)

allt om igår natt på fiia89.blogg.se

fin mys bild <3

image277

5 maj

Börjar skolan ett idag. skönt som fan, kändes som man behövde den! Har precis tagit igen mig från min skiva så ska vi ut idag igen, haha. Fia har sin studentskiva idag. kom till april kl 22, PAARTY. mkt studentskivor just nu. men efter fias är det nog bara en skiva kvar, på onsdag. Hoppas Sara följer med idag igen, haha du är en riktig sköning ibland guldfisken!



you´re lika a walk on the beach a late friday night,
 you´re lika that star in my life that shine so bright.
Dont say i don´t miss you because i do,
i´m counting every minute i´m away from you.

 
tack <3


 


Cafe umbra

Känner mig äntligen helt okej igen efter igår. trodde inte det var så farlig förens vi hade vaknat vid två nästa morgon och skulle dra oss ner till täbban för att köpa mat på tacobar. började känna mig väädligt bakis och när fia började berätta saker jag gjorde som jag inte kommer ihåg blev det inte bättre.. haha. Men vi hade jätte kul, mkt roligare än jag trodde! Har hur mkt bilder som helst att ladda upp på bilddagboken så jag ska sätta igång. checka resultatet här av kvällen här: http://karro44.bilddagboken.se/p/main.html 

Innan skivan var jag och kelly hos mami och gjorde oss iordnig till rockare, haha. reslutat:
image276

 

Middagen med klassen var också rolig. Jag & Tessan försökte rätta till lambo låten som ingen verkade kunna men det gick inte så bra att överrösta alla andra som sjöng fel. hahaha. fick upp tessan på bordet iaf!

KOLLA BILDDAGBOKEN :D

skiva på café umbra ikväll

Krogen idag igen, min skiva :D skiit kul, har bjudit typ 9 st, tack för att ni vill komma :) mkt gays också! moahaha.
lägger in bilder från ikväll imorn, på bilddagboken. pussssssssss

jag säger bara en sak.. det är över nu

Glömde att säga en sak förut. min jävla klass är knäppa. vad är ett flakåk utan gyllenetider - det är över nu??? VA VA.. helt sjukt, det är ju för fan ett måste. så ger man det förslaget, vad får man för svar.. - vad är det för låt? ÄR DU DÖD ELLER BARA ALLMÄNT SLUT?

hur ska detta gå? kolla på live showen den 5 juni. lär bli nått att se!

One Three Hill




Sometimes you have to play hard to get, to find out if the feelings they have are really true..



igår & idag

Igår va vi på Sandras studentskiva. massa bråk & dålig musik men annars var det kul :) åkte taxi hem, Fias present från min mamma, en mkt bra present btw. vi var hemma typ runt tre, skönt. bara att tagga till nästa skiva på lördag, min skiva.
Innan skivan åt vi middag hemma hos mami. En upplevelse igår var när sandra skulle panta bukar (första gången) hahahah, ojojoj.. man kan ju fundera på vad som blev rätt igentligen. aa det var kul:D

Idag vaknade vi typ halv tolv och fia gick ner för att försöka sälja sin moppe för andra gången. han ville inte ha den, den såg risigare ut än vad han trodde. hahah EN RIKTIGT YTLIG TYP; GÅR BARA PÅ UTSIDAN. MOPPEN GÅR JU FÖR FAN SOM EN GUD!!
Sen gick vi ut och solade lite, sen iväg till centrum. Hittade en skit fin studentklänning till Fia. Nästan så man ångrar att jag ville att hon skulle prova den, haha. jätte fin! nöjd att jag hittade den iaf, skönt att jag slipper se henne när hon har på sig den för den är jätte fin´, fia med :)

Senare ska jag och Fia jobba på tiscupen. Ska sitta med klockan och speaka. skiiit!

KOLLA MIN BILDDAGBOK, ALLA BILDER FRÅN IGÅR/INATT DÄR :) http://karro44.bilddagboken.se/p/main.html
image275

RSS 2.0