Sitter på jobbet

Ska hem till älskling idag när jag slutat, jag är lycklig!!!

Dagen går så mkt snabbare när man har nått att se fram emot när man slutar!

I onsdags när jag kom hem till Fia var Linda, Jenne, Amanda & Carre där. Mys! Vi lagade mat och kollade på bonde söker fru. Jag & Amanda sprang fram och tillbaka till tvättstugan, det var tydligen våran uppgift ^^ Tycker fortfarande att Roger i bonde söker fru (eller vad han heter) är riktigt jävla pinsam. Man mår bara allmänt dåligt när man ser honom och när han pratar och gör bort sig heeela tiden, haha!

Blir inte så mkt bloggskrivande. Man hinner lägga in en bild lite då och då. Ni får inte så himla mkt att läsa. Det märker man på besöks statistiken.. 

Men nu ska jag gå in på någons blogg! HA EN BRA HELG!

Bilder från i onsdags hittar här


<3


Jag & mina brudar (mickis är bakom kameran)


Min trollunge


<3


Hatar måndagar

Första dagen på jobbet är avklarat. Det gick bra, lite mycket att ta in bara. Hade en väldig huvudvärk i bilen påväg hem. Just nu känns det inte som om jag kommer lära mig det där, det ser skit svårt ut. Men det blir nog lättare och lättare för varje dag.. kan man hoppas! Det segaste är att man inte har någon rast mellan 12.00 till 18.00 då man slutar. Så dom timmarna blir väldigt sega.

Ska snart bli hämtad av Cizzi så ska vi åka och kolla på juniormatchen och hejja fram gullungarna som spelar. Sen ska jag, Fia & Linda hem och kolla lite Hannah Montana innan vi ska sova. Måste orka upp imorgon också. Plus allt det här så saknar jag Olle så jätte mycket. Skulle göra vad som helst för att få en puss från älskling.. Men vi ses i helgen, jag får ha det som mål så kanske veckan går snabbare. 

Det var de. Kommer säkert inte bli så mycket blogg, eller iaf inte så många inlägg per dag eftersom jag jobbar 08.00-18.00 hela dagarna och har träning på kvällen. Men ska kila nu, PUSS 


Hallonpaj och P2 = myskväll

Imorgon är det första dagen på jobbet för min del. Det som känns mest jobbigt är att jag måste ta mig upp på morgonen. Men får gå och lägga oss i tid ikväll så kanske det går lite lättre. Jag har ju lånat Olles bil nu som jag ska åka till jobbet med den här veckan. Men jag har faktiskt köpt mig en egen liten skruttbil av Olles kompis. Den är hur söt som helst. Vääädligt gammal dock. En mazda 121, halvcab!

Nu är det bara en kvart kvar till ensam mamma söker, WIIIE!
Godnatt
 
Jag & Lindus i stan igår



TFC

Vann med 3-11 mot huddinge idag..



Jätte snygg pass från mickan till mig som var helt ren att bara lägga in den..
(bilden är dock från matchen mot Farsta)


Mysdag idag!

Åkte in till stan med Linda & Fia och fikade. Fick även med mig hem en skjorta, WOOOHOO. äntligen hittade jag en!! lägger ut en bild på den sen. Jag och Linda köpte likadana så nu kommer vi vara tvillingar ;) Var och kollade på lägenheten idag också. Den var najs. Lite gammalmodig kanske men det kan alltid göras om. Jag älskar ju inredning!

Nu sitter jag, Linda, Fia & Carre och kollar på körslaget.. Nej nu har jag inte tid mer, måste jag mysa vidare! HEJHEJ

Du förtjänar det bästa!

Du är min bästa vän
Jag älskar dig


Detta kan bli intressant!

Älskling har sagt att när han tar körkort ska han sluta snusa... ?!?!?

"Jag snusar 5 dosor i veckan. Det är 250 kr i veckan = 1000kr i månaden. Det är 12 000 per år.."

Det fick jag i ett sms av honom för någon dag sen. Nog blev jag förvånad. Sa att han kanske inte behöver sluta helt utan kanske dra ner på det eller börja snusa portion, och då ta en och inte stoppa in två på samma gång som brukar vara det ultimata. Men nej, han ska sluta helt på en gång. Tufft! Det kommer bli tufft!


Scared

Jag var ju som sagt hos läkaren i för någon dag sen. Tog bort en leverfläck jag hade i huvudet. Den såg inte alls speciellt farlig ut men eftersom den sitter på ett så utsatt område är det bäst att ta bort den. Den skulle kunna utveckla hudcancer om man har otur. Får veta om ca fyra veckor om det var cellförändringar i min leverfläck.. gaah! Så kolla om ni har några leverfläcker som ser lite underligga ut och gå och kolla upp dom. Man ska alltid vara på den säkra sidan!

Såhär ser jag ut i hårtbotten nu:
 

Såhär ser en farlig leverfläck ut: 
 
Såhär ser en ofarlig leverfläck ut:


FREDAG, VI GILLARE

Det är Fredag och jag älskar det!

Ska hem till Moa idag typ vid två och mysa med henne ett tag. Min sista arbetslösa dag idag. På måndag är det jobb. Usch och fy! Jag trivs med att vara ledig på dagarna. Men pengar måste man ju ha! Ska och kolla på lägenheten på imorgon också. Se hur den ser ut och om det är några möbler vi vill ha kvar. Sen är det match på söndag. Olle ska på tävling i Norge så han är borta hela helgen.


Bajs!

Sov hos Olle inatt igen, hämtade hans bil så jag kan ta mig till jobbet nästa vecka. Har inte sån stor lust att åka till Lidingö kommunalt.. faktiskt. Ska bli roligt att se om jag kommer upp på måndag morgon. Mitt morgon humör är inte att leka med. Det funkar ganska bra på helger om man blir väckt men på vardagar när man gick i skolan och skulle upp kl sju. ojojoj.. jag hade lätt kunnat döda någon då. Tänkte många gånger på att bränna upp skolan, helt ärligt.

jag är en hemsk på morgonen. tro mig! Skäms för mig själv ibland
när man har varit otrevlig mot folk i närheten för att man själv
verkligen hatar en tidig morgon..

Träning snart. Hoppas på en bättre sådan än den vi hade igår. Jag var absolut inte vän med bollen för fem öre.
Men så kan de vara ibland. Bara det inte är så på matcherna ska man väl vara glad.

Hejhej


The day you slipped away
Was the day I found it won't be the same


Moahahahahahaha

Lika lökig för 4 år sen som nu.. ;)


BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ

Jag har köpt en bil men jag kan inte använda den, blääääää
en och en halv timme att åka till jobber på måndag. Jippie!

JAG VILL HA EN BIL NU NU NU


Söt Clara

Har fått dopkortet på Clara.
Världens sötaste tjej på kortet :)


Favorit låt just nu


Onsdag, gaaaaaaaaaah

Sov hos Olle från måndag till tisdag för att jag skulle köra honom till halkan igår i västerås. Tror det gick bra för han så nu är det bara att boka uppkörning och teori så att killen kan börja köra runt mig.. äntligen!!

Ska snart till läkaren, gaaaaaaaah. Men imorse när jag gick upp låg det en lapp på köksbordet från Linda som hon hade skrivit imorse när hon gick till jobbet. Den gjorde mig lugnare, tack snyggo! :) Så tror att det här kommer gå bra. Hoppas på så lite smärta som möjligt. Nej nu måste jag kila iväg. Ska ju gå ner till täby centrum, det kan ta tid för mig... ;)

Juste, efter tränigen idag ska vi hem till Jenne på pyjamas party(?) haha gullunge! kommer nog bli skit mys. Har tvingat henne att sätta på bonde söker fru kl åtta bara ;) Måste ju se när rödhårga snubben skämmer ut sig.. igen

Ha en bra dag!

Jag älskar det ;)


dålig uppdatering

Spelade som sagt match mot TT igår och vann med 3-2. Tuff match som skulle kunnat sluta lika men vi tog med oss tre poäng vilket var starkr jobbat. Tycker att TT var det tuffaste laget att möta hittils, men tyckte dock inte så mkt om deras spelstil. Det var mest tacklas och fula efterslängar. Men som sagt det ända som var viktigt var att vi gick hem med tre poäng och fortfarande leder serien. Bra brudar :)

Sen på kvällen åkte jag, Olle, Fia & Lindus till Ingarö för en god middag hemma hos Fias pappa. Sen drog vi och kollade på ingarö-Balrog. haha. Det var DM. Sjävklart vann Balrog, det blev 1-12 till borta laget och balrog är vidare i DM. Vilket chock!!

Sen drog vi hem till Fia igen på kvällen. Kollade lite film och myste som vanligt. Gick och la oss vid halv två tror jag. Imorse var det bara jag och älskling som kunde ligga kvar och sova ut. Både Linda och Fia jobbar idag. Moahahahaha

Åker till älskling ikväll efter träningen och kommer imorgon. Ska ju till läkaren på onsdag. Får ej glömmas!

Ha en bra dag! Puss


tidsfördriv

  Dagens humör: Bitter
Kvällens borde: Ta ett glas av vårat goda vin trots match imorn!
Dagens frisyr: Fett & skitigt
Dagens klädsel: Jeans, Linne & tjocktröja
Kvällens planer: Mysa med älskling, kolla körslaget hemma hos Fisen
Dagens vill ha: Mer glädje åt folket
Dagens längtan: Matchen imorgon
Dagens beroende: Socker socker socker
Dagens tråkigaste: Att Fia är så jävla bitter
Dagens personer: Fia, älskling & Lindus :)
Dagens irritation: Fias humör
Dagens kommentar: Hmm.. ingen speciell faktiskt
Dagens låt: Har inte lyssnat på någon låt idag..
Dagens vän: Fia, fast hon är den bittraste presonen i världen just nu
Dagens onyttiga: Frukosten måste jag säga eftersom vi inte har ätit nå mer idag
Dagens dryck: Mjölk till frukost
Dagens middag: Wok :)
Dagens bästa: Att älskling är påväg hit nu!!
Dagens sämsta: återigen Fias humör


Lördagsmorgon

Nyvaken och gosig..

Var helt slut igår kväll när jag kom hem till Fia & Linda. Hade ju flyttat och butri tunga kartonger heeela dagen. Började halv åtta och slutade vid sju. Himla jobb det där. Men det blev ju bra. Har dock fortfarande massa saker kvar i huset.

Det var jätte skönt att sova ut idag. Vaknade imorse vid kvart i tio när Linda gick. Sen sov vi till tolv. Då fick jag nog och gick upp. Vi hade en jätte mysig kväll igår. Det gillas :) Linda däremot satt och sov i soffan efter idol. Vaknade upp ibland när man råkade tappa fjärrkontrollen är marken eller om man sa något för högt så hon hoppade till.. hahaha fattar inte hur man kan somna sådär!!

Sitter här och väntar på att Olle ska höra av sig. Han skulle ju komma idag men har inte hört ett ljud från honom sen klockan 2 inatt.. Hmm?! Hoppas på att han hör av sig snart så man vet när han kommer. Kan ju vara bra.

Nu ska jag och Fia äta lite frukost. YEEEY


Fias frukost.
Man börjar ju undra om hon sitter och äter BARA coco pops?!
jag menar, vart är mjölken? en skvätt i botten..


det är fredagkväll..

.. och Linda har redan lyckats tappa ut all dipp på golvet.
Jaha det blir chips utan dipp ikväll, grr..


oh helvete

Träningen var inte alls bra idag. Rättare sagt helt värdelös. På tvåmålet hade mitt lag tre femmor (eller om det var tre kedjor och två backpar) har faktsikt ingen koll eftersom det var så himla rörigt. Sen gick det av folk en efter en men man hade ingen koll på det så helt plötsligt fick man spela med helt nya. Det andra laget hade sina två hela femmor så dom kunde köra på. hahahaha komiskt. Då var jag arg men nu i efterhand är det ju fan bara komiskt. Tror inte jag spelade med samma personer ett ända byte nästan.. Bra sista träning sådär innan match, men får väl hoppas att vi spelar som vi brukar på matchen iaf. Sen hatar jag att spela i skarpäng så det var ju som sagt inte heller ett plus.

Nej nu har jag fått klaga lite.. nu lämnar vi det och taggar till matchen på söndag istället

En sak som jag önskar mig mest av allt just nu, det är att varje morgon vaknade upp med min älskling. Att ha möjligheten att träffa honom varje dag. Att inte behöva sakna honom hela veckorna. Ska inte det vara en självklarhet? att få vara med den man älskar mest av allt så mycket man vill? Nej det är ju inte det. Inte just nu..



Caroline Ida Filipsson


är på träning, återkommer senare


tjooohopp

Sov hos Hanna inatt, var ju barnvakt igår. De kom hem vid halv elva så orkade inte åka hem. Vaknade kl tio och myste lite med Clara innan dom skulle åka till IKEA. Då tog jag bussen hem igen. Väntade på att Fia skulle komma och hämta mig för att sedan dra till täby cenrum. Åt lunch och handlade vårat favorit vin till i helgen.

Nu sitter jag i Fias soffa och skriver blogg. Tjoohoo. Längtar till träningen ikväll. Tränade inte igårr eftersom jag var barnvakt så idag ska jag springa av mig. Tränar jag inte på ett tag blir jag helt tokig. Kan inte sitta still med benen utan det kryper som små myror i dom. Måste måste måste träna. Men det är ju bra. Motion är ju aldrig fel.

Nu ska det tittas på film. Skriver ikväll. Hej Hej.


bjuder på en kräfta


Älskling i somras. KRÄFTAN!
hahahahahahaha, måste gjort svinigt ont!


Scared


Vad tror ni, kan man få lite pengar för det där ärret eller?
Den sitter ändå på kinden ;P


:)

Färgade som sagt utväxten och gjorde lite mörkare slingor i.
Just nu ser det lite konstigt ut men det blir nog bättre efter några tvättar
då färgen brukar blekna ur lite på slingorna. Annars är jag nöjd!


har typ huvudet upp och ner så är liite röd i ansiktet ;)


btw

Ligger snö på marken här utanför..
VINTER NU. BURR


hej onsdag

vart lite mycket igår. Var hemma hos Hanna och Clara hela dagen, åkte och färgade håret hos Carolina sen hem till Hanna igen och fika med alla barnen. Det var jätte roligt att umgås lite. Det händer inte så ofta. Sen kom Fia och hämtade mig vid sex så åkte vi till centrum och mötte Linda. Tisdagsbomben var ju igår, det har blivit våran nya tradition. Så vi hyrde film och åkte hem till Fia och kollade. Amanda kom förbi också :)

Idag ska jag på intervju igen. Mamma var snäll och sa att hon kunde köra mig dit. Sen är det ju träning ikväll men jag ska vara barnvakt åt lilla Clara istället. Lovade Hanna det, hon ska iväg och kolla en musikal. Det är hon värd. Lilla Clara är inte så lätt att ha och göra med på kvällarna när hon ska sova. Det är mest bara skrik, haha men det kommer nog gå bra.

Linda och Fia gick upp klockan sju imorse medans jag gick upp... nyss! hoho. Hörde när dom gick men somnade snabbt om igen. Guud så skönt. Jag kan vara arbetslös ett tag till..


Låtar som verkligen betyder något för lilla mig

Den här låten är min och & Fias låt. Varje gång jag lyssnar på den tänker jag på min Fisen. Kommer dock inte ihåg just varför denna låt för det var ju som sagt ett tag sen men den är himla bra.
Du är min pretty baby



Den här låten är min och älsklings låt. När vi precis hade blivit tillsammans, om det inte var innan vi blev tillsammans till och med, lyssnade han ofta på den här låten. Måste nämnas att han och jag verkligen inte har samma musiksmak men den här låten fastnade jag för. Så varje gång jag lyssnade på den (vilket var ofta) tänkte jag på han, och han tänkte på mig. Så då fick det bli våran låt. Ännu en väldans bra låt.
(Den kommer igång efter ett tag så stäng inte av. Dom börjar sjunga efter nästan 1 min!)


löööööv baby

Even when I'm not giving enough but I'm taking too much
You're still there for me

Even when I've got nothing at all and I'm ready to fall
You're still there for me

Even when I can't be there for you
You're always there for me


 


tha Täby

Sitter i min sköna (läs osköna) resesäng ny duschad och fräsch. Kom hem från träningen för en kvart sen ungefär. Hatar måndagar och hatar måndagsträningar. På något sätt är dom aldrig bra, och golvet var halare än någonsin. Malin drog någon skön vurpa under en övning och jag höll fan också på att ramla några gånger. Men man ska inte klaga.. nej det ska man inte!

Sov som sagt hemma hos älskling i helgen. Han har ju ingen data så det blir inte så mkt bloggande när man är där. Sen får jag iofs aldrig sitta vid datan när jag är med honom, för då är man tydligen osocial, men han är inte ett dugg osocial när han sitter vid datan. Hmm.. konstigt det där(?)

Imorgon ska jag åka och hälsa på min syster och lilla Clara. Skulle ju ha varit barnvakt i veckan man Clara hade tydligen feber idag så vi får se om Hanna måste stanna hemma ändå eller inte, men ska iaf dit imorn och prata lite.

nu fanns det inge mer skit att skriva. HEJHEJ!


idag ska jag hem till älskling!!!

Nyss rensat heeeela vinden och dammsugit upp all råttskit där uppe. Shit vad jag är duktig. Ska snart åka till centrum och käka något. Jag & Fisen. Sen ner till tibble för att kolla när Täby is spelar match. Tänkte göra det innan jag åker till Olle. För då kunde Fia köra mig till danderyd iaf. Men förhoppningsvis till T-centralen. Jag får smöra lite;)

Nu måste jag fortsätta jobba. Ner med allt i kartonger. Fia står här och är skit bitter. Försöker lägga sig och sova så fort hon får chansen. Tröttmössan! Måste sluta nu innan hon kollar vad jag skriver.. moahaha

Täby FC - Djurgårdens IF

Vi vann med 0-4

Tyckte dock att det lika gärna kunde blivit 0-1. Dom var duktiga på att ta alla våra bollar, speciellt i mitten. Lätt det bästa laget vi har mött hitills i serien. De stoppade oss hela tiden och vi gjorde inte den bästa matchen precis. Men det är ändå strakt av oss att vinna med 0-4 med en helt okej insats. Tror tyresö nästa helgen kommer bli snäppet tuffare. Men vi ska fan vinna den också.

Mickan har bjudit med några i laget til Laroy ikväll. Tror det var hennes pojkväns någonting som har hyrt lokalen och skulle ha fest. Jag vet inte hur jag ska göra, är väldigt trött. Senast vi var på Laroy gick vi efter en timme och åkte till donken istället. Tyckte inte om stället, lokalen, musiken, människorna. Nej det var för snobbigt (för er som inte vet ligger Laroy på stureplan, om det skulle vara så att man hade en läsare i kiruna liksom. Så alla fattar, hoho.)

Precis ätit Tacos med Fisen, nu ska det duschas!

matchdag

Om en och en halv timme är det samling.
Match på Djurgården.
I eriksdalshallen, herregud.
Hatar Eriksdalshallen

har inga bra minnen därifrån och det är ju inte första gången man spelar där om man säger så. Men jag ska inte haka upp mig på det utan bara köra, NU TAR VI DEN!!


idol 2009

Copycat Carolina Brånsgård (?)

kolla på de här klippen och se vart Carolina har fått sin inspiration från ;)
sjuktligt likt


Det är min brutta det där <3


Och alkoholist är hon också...


gillare

Idol på tv & vitlöksbröd i ugnen..

LIVET LEKER, IM HAPPY





juste höll på att glömma, till carrhoe: hejdå till alla fulingar också


så var det dags

Sitter i Fias vardagsrum och känner lukten av gamla ostbågar, preciiis den lukten man önskar sig mest såhär när man precis har gått upp. Mums.. (?) Jag har faktiskt duschat för en halvtimme sen, jag duschar aldrig på morgonen om jag inte måste. Hatar de varma vattnet precis när man har gått upp. Nej jag klarar inte av det. Förstår mig inte på dem som brukar duscha innan de går till skolan/jobbet kl sju på morgonen. Nej det går inte ihop. Även de som brukar duscha innan träning... varför?!?! ;P

Ska på intervju snart. Är faktiskt inte ett dugg nervös men man kanske blir. Det ända man kan göra är ju att vara ärlig. Jag är ju trots allt nybliven student (ett år sedan) så har ju inte så mkt erfarenhet och det vet dem ju om.

Ikväll måste det rensas på vinden igen (suuuck) och självklart kolla på idol. Ska försöka hinna förbi Malin en sväng också. Hon fyller år idag. Ni vet Canada. Sen ska jag ju jobba också.. fan.. det hade jag glömt bort. haha.

Ha en bra dag snyggon.


kiss & bajs

Nu har jag jobbat klart för dagen, sitter hos Fia och kollar two hand a half men tills träningen börjar. Åtta prick. Fick ett sms av Ina idag också om att hon ville ta en promenad runt skön med hennes lilla Helge. Ville så gärna träffa henne men kunde ju inte eftersom jag jobbade och nu träning. Men vi får ta det en annan dag. Måste träffa lilla Helge igen, han är ju bara för söt.

 
Inas lilla söta Helge!


gullegrisar


hjärtus


torsdag idag

Väntar på att Fia ska komma och hämta mig så ska vi åka in till gärdet för en intervju. Fia skickade in en grej till Wipeout om att hon ville vara med, det var rätt länge sen. Så ringde dom i måndags och ville att hon skulle komma på intervju. Himla coolt! (ville inte använda ordet fett därför det det fick bli himla där)

Så om hon kommer med får hon åka utomlands i januari. WIIIIE!

nej nu måste jag sluta hon kommer snart. Skriver ikväll hur det gick!

Pusse

hoho

Matchen mot Täby IS var ju rätt rolig att kolla på måste jag säga, hahahahaha! blev 7-7 tror jag. Jenne gjorde alla målen förutom ett som kom från Beckas klubba. Fick lov att skriva ett sms till Jenne nyss att hon var grym, snyggt jobbat. Det var hon värd! Hade ju varit kul om några andra också gjorde mål men det här var Jennes match helt enkelt ;)

Fick veta av vaktmästaren i tibble också att mina gamla matchkläder från tis låg slängda under läktarn bland allt skräp. Täby IS, herregud. Var tydligen väldigt viktigt att de skulle få tillbaka dom där match kläderna. För att vadå? förnedra en genom att bara slänga dom? det hade jag i sånna fall kunnat gjort själv. haha är det små 12 åringar som styr i Täby IS kanske? hoho

Bonde söker fru nu!!! det är paus därför jag har tid att skriva. Sen är det GREYS ANATOMI.
JAG LÄNGTAR!! Är verkligen den bästa serierna som går på tv just nu.

men nu börjar det igen. HEJDÅ!!

svårt val

Dom flesta vill att jag ska bli brunhårig igen, jag själv vet faktiskt inte..

 


7 okt

Två nya par skor rikare efter besöket på skopunkten idag!
gillare

Längtar verkligen inte till helgen. Jo förutom matchen på lördag, den längtar jag till. Men inte till resten av den. Ska renas vinden och lägga allt jag äger i kartonger. Har redan 7 fulla kartonger ståendes i mitt rum. Så känner inte att den här helgen kommer bli särskilt rolig. Men hoppas att jag kan åka till älskling på söndag kväll och äta middag med hans mamma & Tomas. Det skulle vara väldigt mysigt. Så hoppas jag att jag hinner klart med allt till söndag kväll..

Ja, men det var väl det jag hade på hjärtat just nu. Ska snart ner till CC och hejja fram tjejerna till seger.

Hejdå snyggingar!


fredag snart, gaaaaaaaaaah

Jag tvättar. Carina väckte mig imorse när hon ringde och frågade hur man skickar sms biljett. Haha. Sen dess (kl sju) har jag inte kunnat sova så mkt. Har legat och kollat på tv. Måste hänga en tvätt innan jag ska dra till Fia. Antar att Lindus sov där inatt så dom ligger nog och sover nu iallafall.

Ikväll ska jag och Fia sitta och heja på våra tjejer när dom spelar match. Nu ska dom fan vinna. Har ju inte gått så bra för DJ serien en så länge. Men vi ska hejja så mycket vi kan.

Bye

bye

bye


skriver mer ikväll när jag kommit hem.

Hej bloggläsare

Har varit i stan och flängt nu. Mickis tyckte att vi mest virrade omkring för att hitta en parkeringsplats. Med oss hem fick vi iallafall massa trådar till våra blivande armband och Mickis köpte nya inneskor. Nice nice. Åkte hem till Fia och bakade. Linda gjorde bajsgoda kakor med dumle i och noblesse ovanpå. Jag erkänner, dom var underbart goda. När Linda läser det här sen kommer hon vara så stolt över sig själv. Därför jag övervägde om jag skulle skriva att kakorna bara var helt okej. Men jag valde att vara ärlig idag. Vilket gör att Lindus blir glad också. Två flugor i en smäll. hehehe!

Nu ska det snart rensas på vinden. Lämnade Lindus, Fia & Jenne för att åka hem och städa?!?!? herrgud vad har det tagit åt mig. Men jag måste. Annars kommer mina grejer få stå kvar där när vi flyttat och det vill jag ju inte.

skriver mer ikväll efter städningen. BYE


Som små barn står dom och suktar efter kakorna

åååååååååååååååååh

jävla piss bajs skit fittnils

tur att vissa har det bra iaf..

Jag & Fia (även älskling lite) har varit duktiga idag

Flyttar ju som sisådär en vecka så har packat ner det mesta i flyttkartonger. Men har dock maaaaaaaaasssaaa kvar. Men har kommit en bit. Imorgon kväll måste jag vara hemma och hjälpa pappa & Carina att rensa våran vind. Inte så jätte mkt kvar men det är mest mina grejer så är ju bra om jag är med när de slängs grejer. Vissa saker vill man ju trots allt har kvar även fast ens föräldrar tycker att det är skit saker.

Såhär de ungefär ut nu. Bara det att i hörnet längst bort som ni ser, där sitter jag nu på en EXTRA SÄNG. Ja ni läste rätt. En jävla extrasäng. Världens mest oskönaste. Min har dom skruvat isär och madrassen har flyttat upp till dalarna. Kuuuuuuuuuul..

 

Imorgon på dan blir det stan med Linda, Mickis, Fia, Jenne & Carre. Sen hem till Lindus och baka och mysa framför en film. Dock måste jag hem typ vid fem för att hjälpa till hemma. det suger, men ibland bara måste man. Aja, godnatt!

 

 



hejåhå!

Ja det har ju inte riktigt varit en blogg helg.. som vanligt

Att jag var ute i fredags visste ni. (hittade en jätte ful bild på tresextis hemsida på alla oss. tänker tyvärr inte lägga upp den. så illa var det) I lördags.. vad gjorde jag i lördags? Jo, åkte till älskling. Jag & FIa åkte till hans land och slappade i soffan hela kvällen efter en sliten natt. Det var jätte skönt. Mös med pojken hela kvällen. Ja, efter att han var klar med att bygga altanen.

Spelade match i söndags och vann med 12-0 mot bele. Behövs väl inte sägas så mkt mer om den matchen. Vill ni ändå veta lite mer i detalj så har mickan skivit ett match referat på lagets heta blogg. Aa det gick inte att länka så ni får länken såhär istället: http://fenomenetfc.blogg.se/

Nog om helgen, nu är nu liksom..

Eller vänta lite bilder vill ni kanske ha!!

När jag städade hittade jag det här kortet fån min älskade Carro som hon har skrivit till mig precis efter eller innan vi tog studenten tror jag. På framsidan är det en delfin, bara för att hon vet att jag älskar delfiner. Gullunge!

En arg(?) Linda påväg hem från korgen i fredags (lördagsnatt)

Älskling tog sig ett bad idag innan han åkte hem. Får inte träffa killen på jätte länge nu! :(

 

ciao


godmorgon alla glada

kom tre inatt och somnade vid sex! jag är pigg?

Middagen var jätte mysig, skönt att träffa Carro och självklart skönt att prata med Kelly. Vi hade det jätte mysigt. 360 var också kul, dansade tills vi fick ont i fötterna och gick till Mc. Nu ligger Linda och Fia och sover medans jag sitter här. haha. Ska till älskling snart :)

 sweeeeeeeeet

klädprovning

Nu har jag provat massa olika kläder jag skulle kunna ha på mig ikväll och jag har bestämt mig vad jag ska ha. Men det får ni inte se. Om ni är på tresexti ikväll får ni se inte annars.. nu är det fias tur!!




Vilken tycker ni?! ;)


Man kan ju inte annat än att längta tillbaka till solens värmande strålar


Cypern 09
värmande
strålar. Inte strålar fast skiit kallt ändå!

09.10.02

TAGGAD FÖR PARTY IKVÄLL

håller på att tvätta festkläderna nu. Var en fläck på kjolen jag ska ha. Det är ju inte riktigt okej. Fia kommer snart och hämtar mig så ska vi se inspelade idol. Jag måste troligtvis tvätta håret en gång till (tvättade det igår kväll) Jag missade lite hår igår tror jag, halva håret är fortfarande skitigt. Så kan det gå när man är trött efter en träning. haha

En annan rolig sak är att det är bestämt att jag ska åka till Åre i januari med några i laget. MYS! Vet inte riktigt vilka som ska med men tror att det skulle bli runt 15 st iaf. Man måste ju som sagt vara 18 och en tredjedel av vårat lag är under 18. Men det kanske går att fixa iaf. Dom är väl inte så noga med lägg där uppe får man väl hoppas. Nej, det ska bli grymt kul! love it

Nu måste jag kila iväg och kolla om min kjol blev ren. Det finns ju som sagt hopp. Hatar när man ska ut när man inte vet vilka kläder man ska ha på sig. Det är de största problemet. Kläderna. Men det blir nog bra.

Ciao Ciao

hej folket

dagen i sickla var mys. Lindus ville fika, det blev fika på mcdonalds men det dög inte för henne så ska fika i stan någon dag nästa vecka. Allihopa :) Hittade inga trådar heller så det ska vi också kolla på nästa vecka. Då tycker jag vi åker dit vi vet att det finns. haha.

Längtar till imorn jag! Ska äta middag med Carro & Kelly klockan sju i stan. Kan bli skönt att prata lite. Det har ju trots allt hänt en del sen gymnasietiden. Sen ska vi ut och skaka rumpa på göta källare. Där möter vi Fia, Lindus, Jenne, Carro & Malin. greeeeeeeeeeeat! PARTY Jag och Fia ville få dit dom för att visa hur bra 360 är (alltså nattklubben på götakällare) så vi får väl hopppas att dom går därifrån på fredag natt nöjda med kvällen annars får jag och Fia skäll ;) 

nu ska det ätas innan träning. Ciao


RSS 2.0