GRATTIS BÄSTA VÄN

Tänkte att du skulle få ett helt eget inlägg, 
annars blir du väl lika arg som förra året när jag inte hade skrivit i bloggen att du fyllde år, hihi!
Du är allt rolig du, Fiafikus (som Tim säger)


Två år sedan på 080808


Valborg!

Har precis städat klart mitt rum. Fia städade hela lägenheten igår när jag var på kalas så det är riktigt fint här nu. Är dock lite orolig för hur det blir ikväll, vi har inge bord i köket och jag tror inte alla får plats i soffan. Vi blir runt 9 st här hemma iallafall. Jag, Fia, Jossan, Linda, Jenne, Carre, Malin, Moa och Gunnar. Tror jag fick med alla. Ett helt gäng med underbara männsikor. Men det löser sig. Finns det hjärterum, finns det stjärterum. Sen möter vi Carro, Kelly & Veronica inne i stan. Grymt! Vet att det kommer bli en rolig kväll!

Ha en as grym valborg alla!


Och Grattis på födelsedagen bästa vän!


Imorgon fyller Fialotta 21 år!

..Och jag blev precis klar med hennes present. Har tagit kort på det men kan inte lägga ut bilden här nu ifall fia går in på bloggen och läser ikväll. Så får lägga in bilden imorgon. Imorgon är det Party på hägernäsvägen för Fia. Kommer lite underbara människor hit och käkar imorgon innan vi drar in till stan. Kommer nog bli riktigt great!

Gick in på Lindas blogg och läste, hon hade skrivit något väldigt bra angående det lilla "bråket" vi hade i måndags på matchen mot Råsunda. Gå in och läs vettja. Vi hade som sagt träningsmatch på Råsunda i måndags med dom som ska åka till Falun. Det blev bråk om massa saker kring det men en sak blev jag riktigt irriterad på. Råsundas tränare kommer in innan matchen och pratar med oss om att Täby IS och Järfälla skämde ut sina klubbar när det åkte iväg på en innebandy cup och att vi ska komma ihåg att vi spelar med FC:s färger och att Göran säger likadant och bla bla bla.. WHAT?! Bara för att Täby IS och Järfälla är as packade en hel innebandy turneringen och åker ner för att festa mer än att spela innebandy och skämmer ut hela klubben, tror folk att vi också kommer göra det? Lite fler hjärnceller än så har vi.. Känns så tråkigt att de ens tror att vi skulle göra något så idiotiskt. Vill man festa anmäler man sig inte till en innebandy cup! Så enkelt är det. Vad Täby IS och Järfälla har gjort får det stå för.. Pinsamt dåligt att det ska gå ut över oss..!

Tack och hej!


dont stop belive

Träningen idag gick helt okej, var lite jobbigt då vi bara var sju i varje lag.. men vem hade förväntat sig något annat? Frånvaron brukar vara hög när det inte är matcher på helgerna av någon konstig anledning. Men jag fick springa av mig iallafall, blir galen om jag inte tränar! Imorgon bitti åker jag till Kista med min bästa Jenfer, hon ska köpa jeans och jag vingar till min maskerad dräkt jag ska ha den 5 juni. Måste visa en bild sen när jag får hem den. Kommer bli grymt ;) Sen på kvällen har Clara sitt 1 års kalas. Lilla snorpan har blivit stor tjej. Efter det träning. Det var väl det. Nu tillbaka till soffan och greys. Himla bra det programet måste jag säga. Visst jenfer? haha.
Godnatt alla // Kirri


JAAA! :D

Tatueringstid är bokat och Carro är tillbaka i sthlm

SUPER GLAD


Jag försöker lära mig photoshop

Fick photoshop av Linda igår så nu måste man ju leka lite med det och lära sig alla prylar man kan göra :P



im back

Kom på att jag inte har visat mina nya naglar. Eller nya är dom väl inte längre. Men tänkte visa dom fina små skapelserna innan jag åker och bygger på dem igen. So here you go:

Eftersom det är en webcam bild så är det lite suddigt

Men det är en lila/rosa och vit blomma, as fräsch :) Den skriker sommar.
Det gillar vi ju!





Fullt normal!


Vi lever!

Men har dock inget att dela med mig av. Har precis duschat. Var pigg som en lärka kl sex imorse, gött! Sitter här med mitt blöta hår som gör tröjan jag har på mig mer och mer blöt.. Dags att föna i guess? Idag kanske jag och Olle åker upp till mitt landstället. Men ingenting är bestämt. Så vi får se hur det blir. Det beror på om Carolina och resten har ett flyg att åka med, ser kanske inte så ljust ut..

Troka håret var det ja, Ciao!


Fia rapporterar till bloggen

Igår blev det smoohie night med Kirri och Jenne, mycket goda smoothies men totalt kaos i köket ^^ jag ska visa varför :P





Tillslut blev det väldigt gott iallafall :)


Och såhär såg det ut ikväll när karro skulle göra milkshakes ^^

men gott blir det alltid tillslut :D


its time

Jag är verkligen dålig på datorer, alla dessa koder man ska veta och grejs. Alla mina vänner har så fina desginer på sina bloggar, nu tycker jag att det är på tiden att ni hjälper mig fixa en snygg blogg, right? Jenne? Linda? Hjälp en vän utan hjärna som inte kan själv..


Fler läsare av den här konstiga bloggen en vad jag trodde. Ni är gulliga ni :)

Sådär, nu var tvätten klar och alla fläckarna var borta. Puh.. vilken tur jag hade. Var som sagt Fias nya byxor jag hade på mig och hade det inte gått bort hade jag nog fått köpa nya åt henne.. Men ingen skada skedd. Pratade precis med Carro och hon flyttar hem till sthlm på lördag, gaaaaaaaaaaah.. GLAD!! Så vi ska träffas nästa vecka, har inget jobb så jag har all tid i världen. Ska jobba nästa tisdag men det är allt. Älsklings bigmama!

Fick hem min klänning igår från Nelly.com. Snygg snygg snygg. Nöjd nöjd nöjd.
Kanske var lite kort men det funkar. Hade jag tagit en storlek större (M) hade den varit förstor upptill.
Så det här vi det ända alternativet ändå.


(hade tänkt lägga in en bild på den här men den var tydligen slut på nelly.com så fanns ingen bild kvar på den, sen är ser man inte så mkt med en webcam bild. Men kanske kan sätta på mig den ikväll och ta ett kort med system kameran så får ni se)

Nu ska jag till vallentuna och hämta hem min post och nya veckorevyn, tjoohoo!


100421

Igår på eftermiddan sprang vi omkring med Jenne i centrum i jakt på en badring. Hittade dock ingen som dög så gick till Sandys och käkade istället. Sen åkte vi hem och hade en smootiekväll. Det var katastrof i köket ett tag, så mycket katastrof att jag har en tvätt tid idag för att tvätta lite ner slabbade kläder. Men mot slutet såg vi ut som riktiga proffs! Sen sista med ananas och mango blev godast. Så nu vet vi vilken vi ska göra i sommar när det kokar ute. Mums!! Tack för igår mina vänner.

Idag hade jag tänkt att gå ut och gå eller springa lite men det var ju så dåligt väder ute.. Men bara det inte regnar kan man ge sig ut. Har inga regnkläder här. Så vi får se hur det blir efter jag har varit nere i tvättstugan kl nio.
Det var allt för nu! Ha en bra onsdag!


hahahahaha

Den är bäst sista minuten!

hahahahaha


JAG VILL UTOMLANDS NU!!

Lite sköna bilder från senast man var utomlands











valborg

.. är snart här. Fia fyller 21, wooho! Nästa år är det USA som gäller. Jag fyller ju inte förens i Juli. Vi har iallafall dragit ihop ett gäng som ska ut och fira fialotta på sin dag. Tror det kan bli grymt kul!

Jag & brudarna har även bestämt att vi ska ta varsin sak som vi ska kasta/göra oss av med i majbrasan. Det kan vara något som har gjort oss illa under året som gått, något som man bara vill glömma, saker som har sårat. Något som man har lagt energi på helt i onödan och istället rikta sin energin på något bättre. Det är ett nytt år nu och nya möjligheter. Ska lägga allt det tråkiga bakom sig och bara fokusera på framtiden. Jag vet exakt vad jag vill bli av mig..
Här ska det brännas!!

Kan knappt vänta, vill bara starta om på ny ruta. Ett nytt kapitel i mitt liv, och jag känner på mig vilka som kommer spela huvudrollerna i det kapitlet :D and its going to be gooood!


Det gick inte..

Jag kommer väl aldrig kunna hålla mig ifrån att blogga i guess.. Men det kanske inte blir lika mycket nu som det har varit. Vill inte att folk ska läsa vad jag gör på dagarna som inte har något med det att göra egenligen. Önskar att man kunde blocka vissa från att ens entra den här sidan. Men det är ju i stortsett omöjligt..

Men men över till något MYCKET roligare. Helgen! Herre.. Hade jätte kul hela helgen. Spenderade 80% av tiden med laget. Det gillar vi. Tegel i fredags och hemma hos Malin i lördags. Mys! Vill ni se bilder från helgen kan ni gå in på Jennes & Amandas blogg och Lindas blogg.  

Avslutar med en bild från igår på Alexia
Coolingen :)



Guldfredag

Jag vet inte om jag ska lägga ner blogghelvetet! Man får inte skriva vad man vill för då kan folk bli sura, arga eller kanske ledsna. Hur fan ska man veta vad man får skriva och inte? Förresten så ska man väl inte ens behöva fråga det eftersom det är ens egen blogg och man får skriva precis vad man vill. Yttrandefrihet kallas det. En annan negativ sak men bloggen är att alla läser här vad man gör på dagarna så man pratar inte lika mycket med varandra eftersom man redan läst allt på bloggen.. "Ja jag vet, jag såg det på bloggen" haha :P

Nej nu ska jag sluta grubbla. Bye!

hej hopp gummisnopp

Har nästan precis kommit hem från jobbet. Fia hade lagat mat så den var färdig när jag kom hem, super! Det blev pitabröd med massa grönsaker och köttfärs i, likey likey.

Imorgon ska jag gå ner till centrum och köpa mig en kalender och ett fint fotoalbum som jag ska sätta in alla bilderna från min, Carre & Fias resa till Grekland i sommar. Kommer bli as bra. Fint minne! Jag älskar att kolla i folks fotoalbum och jag äger bara ett själv och det är endast bilder på mig när jag var liten..

JAG VILL HA DEN!
Den är ju så jävla snygg, men har inte riktigt råd egentligen.
Får ringa mor och fråga om en förtidig födelsedagspresent..


Beslutsångest

Jaha, då var den här dagen snart slut.

Jenne och Carre har varit här och myst med oss ikväll. Det gillar vi! Jag och Fia försökte göra en musikvideo men Jenne tyckte vi var värdelösa så la ner den drömmen.. det blir inget MTV för mig och Fia. Vi satte oss ner och kollade hemska Anna Anka istället.. eller vi pratade väl mest så kollade inte så mycket, men vi hade det på iallafall. Kanske inte världens mest intressanta program. Men hon är rätt rolig ibland, hon ankan!

Nu sitter jag och Fia och kollar på greys. Himla bra program.

Ska upp kl 06.00 imorgon och Fia är överlycklig för det. Det första hon sa när jag sa att jag skulle upp kl sex var:m YEES! FAN VAD JAG SKA LE ÅT DIG IMORGON NÄR JAG FÅR LIGGA KVAR OCH DU MÅSTE GÅ UPP. MOAHAHAHAH.

Thank you my friend.

Haha. Godnatt!


oh no

JAG HAR MISSAT REPRISEN AV BIGGEST LOSER, KATASTROF!


Fia gästar bloggen.

Hej hej!

Jag har verkligen kommit på att jag är inte någon bloggmänniska, jag försökte med min egna blogg fiia89.blogg.se men det gick ju sådär. Jag är nog inte nån bloggare för jag får inte det där suget att skriva ner mina tankar och händelser i mitt liv, jag kanske bara är lat...

...Men då passar det ju bra att min bästa vän Kirri har denna fina blogg så man kan gästskriva när man får ett litet sug.
Just nu är jag hemma själv, Kirri är hos Olle och byter däck, det va sista minuten för på torsdag måste man ha sommardäcken på. Perfekt time kirri ;) Har verkligen dötråkigt, kom hem vid 4:a och sen dess har jag hunnit kolla allt som går på datorn, lagat mat och duschat. Försöker även planera lite inför min födelsedag som ju faktiskt är den 30 April så inte så långt kvar :) Fick ju inbjudan från favorit klubben GK att fira där så ser ut att bli så:) nu är bara frågan vilka ska med? Vad ska jag ha på mig? vad ska man göra innan man går ut? Så det sitter jag och funderar lite på nu :) hur som helst kommer det bli en grym kväll tror jag!

Snart slipper man ha tråkigt iallafall för tisdag är en bra tv kväll.

19.00 - Biggest loser
20.00 - Dating in the dark
21.00 - Desperate Houswifes
21.55 - Cougar Town.
22.15 Fia går och lägger sig.
06.00 Fia går upp och börjar jobba ^^

Jag trivs verkligen jätte bra på nya jobbet btw.
Hoppas jag får fast så man får en lite stabil ekonomi för en gång skull :P


jag upp och ner...


Godmorgon!

Jag är jäävligt irriterad, och då menar jag verkligen jääävligt irriterad..

Såhär ligger det till, igår på dagen satt jag inne på Nelly.com och Ellos för att hitta blommiga klänningar att ha i sommar, tajta helst. Iallafall så när jag hade beställt det jag skulle ha så blev det något knas med betalningen så jag tänkte att jag väntar på att Fia kommer hem så får hon hjälpa mig. Några timmar senare går jag in och ska beställa allt på nytt.. TROR NI INTE KLÄNNING JÄVELN VAR SLUTSÅLD DÅ!! GAAAAAAH.. HADE JAG BARA KÖPT DEN FÖRSTA GÅNGEN JAG VAR INNE HADE JAG HAFT EN NU. JAG DÖÖÖÖÖR på sånt här!

Jag är olycklig..

Här är den:


Någon som vet om den finns i ngn annan affär?

Känns som om det är tisdag idag

Fick nyss ett mejl från David om att han och min syster ska ha sin 30års fest snart och alla måste vara utklädda, någon som har en rolig maskeraddräkt som jag kan få låna? :) Gick in på tradera men det var mest massa sexiga kläder, vet inte om det passar sig på en 30 års fest, hehe.

Vad ska jag klä ut mig till? Help me


If i can´t here your heartbeat, you´re too fare away


Mysig låt


helg, right?

Har inte så stor koll på dagarna längre, om jag ska vara ärlig.

Fia gick nyss, hon ska fira sin kusin som fyller 18(?) Tänk när man fyllde 18, det var grymt härligt. Slapp man fuska sig in på korgen och man kunde äntligen köpa 2.5:or på ICA. A wery big thing! Fast 17 & 19 måste vara de tråkigaste att fylla. Då händer verkligen ingenting känns det som.. Om 11 veckor fyller jag 21, thats a big thing my friends! Då är det bara pengarna som stoppar en från att åka till USA. Min dröm! Gaaah!

Tänkte åka till centrum och kolla lite kläder på Gina för jag har fortfarande ett presentkort där jag inte har använt upp. Men Fia snodde ju min bil nyss, och till centrum känns.. inte som jag! Eller jag kan tycka att det är skönt att ta en promenad men då ska det vara varmt och strålande sol, annars.. a big no no. Shit vad jag slänger in engelska meningar i det här inlägget.. whats happend? Nej nu ska jag sluta, HEJ!


what do you want from me

Fick helt plötsligt lite bråttom. Ringde till nagelsalongen och undrade när de hade någon tid för återbesök, klockan ett var jag välkommen. Tänkte åka kommunalt in så det är väl bara att lyfta arslet från soffan och gå och sätta på sig lite kläder. Jag som skulle behövt duscha också.. yäyä!

Skulle ha åkt till mormor i helgen egentligen, saknar henne. Men det blir inte så. Mamma ville se caperio matchen på lördag så vi skulle åka en annan helg istället.. Bara det blir av någon gång så blir jag glad. Har inte varit och hälsat på mormor på år och dar.

Ha en bra dag!

april april

Idag har jag och Olle varit till Hanna & Clara och fikat. Olle har inte träffat Clara på länge så ville att han skulle se hur mycket hon har vuxit och hur många ord hon har lärt sig. Hon är så duktig lilla Clara<3

Juste, Vecka 28 åker jag och mina två älsklings brudar till Grekland! Det är bestämt. Fan vad jag längtar. Till värmen, vattnet, drinkarna.. allt! Ska hyra moppar och bara steka. Kan det bli bättre? nääe!

Slänger in en bra låt också:


Ingen rubrik

Jaha, då var påsken över. Eller vissa har påsklov men jag har redan haft alla mina påsklov för den här livstiden.. to bad! Kom precis hem från stan. Körde Olle till tåget för han skulle till uppsala och fira sin systerdotter som fyllde 1 år igår. Sen åkte jag och Fia till skanstull och väntade på Carre som ville följa med när vi skulle ge blod. Danderyd hade inte öppet idag så fick bli södersjukhuset. Jag fick inte ge blod, hade bara 124 i blodvärde. Man måste ha över 125 för att få ge. Fia den jäveln hade 143 någonting i blodvärde. Hon har alltid bra blodvärde, sämre med mig..

Ikväll ska jag och brudarna på Avatar 3D. Linda har inte sett den och Jenne har inte sett den i 3D, vilket alla mäniskor måste. Man måste se den. Jag betalar gärna en gång till för att se den igen. Lätt!!

Snodd bild från snäckan

Lovley!

Jahaaaaa

En tripp till Heby och tillbaka på en tidsrymd på sex timmar är väl kanske inte vad man skulle föredra. Självklart var Olle sjuk när jag kom fram men jag ville fortfarande äta med hans släkt så vi gick dit jag käkade och Olle låg i soffan hela middan. Som tur var va Nanny där så kände mig inte så vilsen trots allt. Sen åkte jag hem efter middagen.. Ville inte vara där för mycket i onödan, vi har trots allt säsongens viktigaste match på måndag och är jag sjuk då kommer jag sätta mig ner och gråta.. Inte fick man en hejdå kram av sin pojkvän heller, han hade tydligen inte lust sa han?! hmm.. yeye!

Jag och Fia var ute och tog kort igår, tänkte ta några som vi kan sätta i våra ramar som vi har köpt. Men vet inte
om det blev några användbara bilder men roligt hade vi. Lägger upp några här i bloggen.

Fia bakar morotskaka i denna stund. Mums.. Har redan varit och ätit lite av smeten. Det är så roligt att allt man bakar smakar godast ogräddat. Synd att man får så ont i magen av de flesta smeter. När jag var liten så brukade pappa göra sockerkakssmet och bara äta den utan att grädda. Tok pappa! 

Trevlig helg!

 
















On the island

Imorse ringde karros klocka klockan 09.00, då är det när man börjar bli russin då ska man gå upp tidigt ;) nej men hon skulle åka till olle och jag till pappa. Så vi gjorde oss iordning och åkte dit vi skulle. Jag har precis varit ute på långpromenad, cirka 6 km. Önskar dock att man haft sin lilla vovve nu, hade varit så mysigt! :)

Ska även äta middag här idag. Fick sms av Karro nyss att Olle verkar vara kräksjuk eller nått så hon skulle komma hem ikväll istället så drar hem till Täby ikväll och leker med min bästa vän McKirri :) kan inte bli mkt bättre faktiskt.


Ingarö at spring.


hahaha

klockren


1 april

.. och jag har redan lurat en!

Moahaha.. Men jag tog nog fel person. Jag lurade surpuppan Olle Johansson från Heby. Killen som inte kan ta ett skämt. Lagom roligt.. Får lura någon annan som inte blir sur efter. Men nu kommer alla mina närmsta läsa det här så får ta någon jag vet inte läser min blogg.. Spännande!

Fan vad mörkt det är ute. Det känns som om man har alla (skulle försöka stava till de där man har ner så det blir mörkt för rutan, men gick inte så bra) svårt ord.. hoppas ni förstår ändå.

Träningen igår var väl, inge bra alls. För det första var det en del borta, det är kval på måndag(?) Verkar som om vissa har missat det. Sen gick det inge bra på träningen alls. Vi körde tre olika lag. Mitt lag fick såklart ha skrik gula västar. Sånna som småbarnen har på sig när man ska ut och gå. Mindre skönt.

Shit vilket neggo inlägg det där blev känner jag.. Det måste vi ändra på.

DET ÄR JU FÖR FASEN HELG NU! Jag och Fia ska nog in till stan idag och käka på oleary´s. Dom har ju så goda efterrätter. Sen måste vi se biggest loser. Det är ju final. Går inte att missa. Sen på lördag ska vi jobba på en cup och ha träning efter. På kvällen ska jag in till stan och dra en bio med Fia, Jenne & Carre. Mys! På söndag hoppas jag att Olle kommer hit. Sen på måndag är det ju kvaaaal. Gaah!

GLAD PÅSK!


RSS 2.0