10.06.30

30 Juni?? Helt seriöst? shit vad tiden går fort. Men är dock stolt över att jag lyckades ta mitt första dopp för iår i Juni iallafall. Jag höll på att banga där ett tag men på midsommar helgen så small det. Doppade mig bara lite snabbat för att sedan gå upp ur vattnet så fort som möjligt. Men what the fuck? Man kan ju kalla det att bada ;)

Idag hade jag som sagt tänkt att cykla till jobbet. Måste först och lämna in den på cykelverkstan där jag köpte den för det är nå fel på sadeln, den sitter inte fast som den ska. Sen ska jag till syster en sväng som jag hade lovat. Måste även fixa lite bilder till pappas present där om det någongång ska bli av. Sen är det jobb som gäller. Fia har varit snäll och åkt med mig, det är inte så roligt att sitta och åka till brommaplan sen årsta alldeles ensam kl åtta på kvällen. Det tar ju som sagt ett tag. Sen har Fia lärt mig en smartare och snabbare väg som jag kan åka. Så ikväll får vi se om Fia behöver hjälpa mig. Har varit påväg och åka fel typ tre gånger redan. Tur att du är med min vän ;) Jätte snällt!

Ser framemot helgen. Kommer bli jättemys!!


10.06.28

Sitter och försöker knåpa ihop pappas födelsedagspresent. Det är ganska mycket pussel med den, mer än vad jag trodde när jag väl började. Men det är drygt en månad kvar tills hans fyller år så förhoppningsvis hinner jag klart tills dess. Fia var nyss hemma på sin lunchrast så vi åt frukost/lunch tillsammans. Roligare än att äta själv.. Hade tänkt hämta min cykel idag på en av mina raster på jobbet. Hade tänkt att jag skulle börja cykla till jobbet i en och en halv vecka. Känns som jag behöver de då jag inte hinner med att träna så mkt på egen hand som man ska göra. Jag slutar ju tio över nio på kvällarna, och visst att jag kan ut och springa nu innan jobbet men jag HATAR att träna själv. Det slutar alltid med att jag ger upp. Jag behöver någon som kan puscha mig. Men det löser sig. Jag och Fia från träna som galningar de sista veckorna som är kvar sen har vi bestämt. Nej nu ska jag hoppa in i duschen. Hej!

Två bilder från midsommar


Fia: Jag bränner mig aaaldrig i Sverige!
aaaaotch!
 


Tack för en grymt bra midsommar helg alla inblandade!



crossroads

Snart bär det av mot norrtälje


i could really use a wish right now, wish right now

Igår åkte jag hem till Hanna och Clara för att leka lite ute i solen innan jag skulle iväg och jobba. Riktigt mysigt! Carina var ledig också så hon kom åkandes i sin nya cab för att hämta upp Clara och Hanna sen när jag skulle åka. Clara såg ut att trivas rätt bra, och jag förstår henne.

 
(jätte dåliga bilder eftersom de är tagna med min kassa mobil)

Sen efter jobbet drog vi ner till ängsan för att spela lite vollyboll med några sköna människor från posten. Det blev en riktigt lyckad kväll. Tänk vad lite som behövs av andra människor för att man ska känna sig glad och må bra. Det gillar jag :)

Ikväll ska jag jobba som vanligt sen drar jag och Fia till rådmansö. Cant wait!!


Några bilder från kryssningen


Fia i hytten


hahaha, kvällens bild




När kvällen var slut hade jag sju sånna runt armarna..


Så jävla het bild


jag vet inte..


Skål för en galet rolig kryssning. Jag skrattade så mycket den kvällen
så jag fick ont i kinderna. Bra tecken! :)

lill-lördag

FAN vad skönt det ska bli och åka bort ett tag på midsommar, till ett helt nytt ställe och bara ta det lugnt. Sola, bada, skratta och känna sig allmänt lycklig. Ibland känns det som om man bara vill börja om på nytt, ett nytt liv med nya människor. Med bara folk man kan lita på, vet alltid finns där och slippa gå runt och vara halv irriterad ibland.. men sånt hör väl livet till i guess. Ibland blir man bara urless. När jag ändå är negativ kan jag ta en till irriterande sak:

Gamla tanter och gubbar!!!
varför måste de alltid söka problem? Finns det inget problem måste de alltid göra allt i sin makt för att någon ska göra bort sig eller göras ngt fel i deras ögon. Som tillexempel igår när jag råkade hämta posten på ICA 17.57 när man ska hämta den 18.00. Då ringer gubbjäveln till posten och säger att han måste ha med sitt paket och att jag hade hämtat posten för tidigt. HERREGUD. Gå till posten och lämna ditt paket lite tidigare då så är du säker på att den kommer med om det var så himla viktigt.. Inte så att du har massa för dig på dagarna, pensionärgubbe!! gaah..

Så nu känns det lite bättre, haha!


Hasseludden 2010

Med världens bästa Mamma
och med världens bästa Mormor




  


Nostalgitrip

Har precis setat i solen ett litet tag, det blev alldeles för varmt så jag gick in igen. Sen vill jag ju inte se ut som en skrynklig ostrykt skjorta när jag blir äldre. Gick upp kl tio idag. Kände att jag ville sova lite längre pga vad brist på sömn i helgen som var. Men det var helt klart värt det. Över till ngt helt annat.. känner precis att jag har fått ett myggbett i ansiktet.. mindre kul! Jag gör som kineserna, kliar tillbaka.

Jag har Fias gamla mobil just nu eftersom min egna börjar lägga av totalt. Skickade över lite kort som låg på den mobilen, när man var liten och lite småfjortis. Nostalgi.


Titta vad liten Novalie var, vilket sötnos!!


Båda nog förändrats på dessa år som gått!



Fast på vissa punkter är vi exakt lika som förut..


Innan Mickans & Blommans fest


Varför har vi våra luggar utanför bandet?? haha


Jag hade precis börjar med P-piller vilket resluterade i ett par sillisar.
Och Fia? Jag vet inte..


Vilka snyggingar!


Påväg till vemdalen!

Det var lite bilder från den tiden.

Ikväll är det picknick med laget i ängsan. Blir det fint väder så glider vi nog ner i guess.

Ha en fortsatt bra dag snyggingar!


Någon där?

Ja det var ett tag sen. Har haft lyxen med att inte skriva blogg och bara läsa andras. Men mina vänner ville att jag skulle skriva antagligen så de också har något att läsa. Så jag tänkte ge mig på och skriva ett inlägg ^^

Var med Carro Silfvermaaaane (hon hatar när man säger hennes efternamn) igår i Nacka Forum. Vi hade jätte mysigt, hon, jag & Roffeman. Han är så ful så han blir söt den lilla rackaren. Vi tog lite bilder men de ligger på Carros kamera och som de flesta känner till är hon för snål för att skicka över några.. Nej men det kommer nog upp några snart när kärringen orkar lägga in dem i datan.

Igår hade vi avslutning med laget. Lise hade med sig en hel korg med saker hon hade bakat, och fysatan vad gott det var. Hon är bra den där Lise. Sen grillade vi korv och drack läsk. Ganska bra fys träning enligt mig. Men jag har faktiskt träningsverk i armarna idag, och de är inte från korv/kakätandet. Jag lovar!

Har även varit duktig och städat hela lägenheten också. Så nu ser det inte ut som en ungkarlslya som Cizzi säger!
Ni får ha en underbar helg.

aaw vad fint :)


Vilka studenttider

Jag och fia pratade om det igår när vi åkte omkring i åkersberga och täby och det vimmlade av flak. Fan vad avlägset det där känns! Det var bara två år sen man själv stod på flaken och hoppade och skrek. Men att ställa sig på ett nu hade nog känts lite.. knäppt. Nu är man ju en gammal tant i jämnförelse till dem som tar studenten, men jag avundas dem eftersom jag vet att jag själv hade så jävla roligt den dagen. Ska åka till heby idag eftersom min pojkvän tar studenten imorgon. Bättre sent än aldrig.. eller hur säger man? ;)

Nu ska jag gå och leta efter en klänning som jag kan ha imorgon. Tjo!

Jag och min bästa Barre<3
I lov yo!


idag är en ny dag

Ska in till stan och fixa naglarna vid elva. De ser hemska ut nu. Sen ikväll är det vårruset igen. Hoppas dom kärringarna som springer/går kan låta bli och kasta muggar fulla med vatten på marken så det skvättar över hela benen. Nog för att det var blått på himlen och solen lyste lite igår, men det blev ganska kallt om fötterna och benen ändå. Kanske ska man ta gummistövlar idag..?

sometimes you have to run away, to see who will run after you.


Tänk att vi för det mesta ska säga exakt samma sak, exakt samtidigt och sen börja skratta likadant efter.
Jag älskar det. 


14 juni

Shit vad tiden går fort.. helt sjukt! Har suttit och kollar biggest loser som jag missade igår, ajabaja. Satt ute i solen ett tag men gav upp efter tio min. Det är ju svin varmt. Solen tar jävligt bra iallafall. Passade på att ta ett kort på min nya bikini jag har köpt. Riktigt snygg. Sen tog jag ett kort på mina snygga myggbet. Jag är nog allergisk. Det såg ännu värre ut igår. Fick dessa i fredags. Hmm.. undra om det finns nån salva eller nått för sånt här? Tänk och få hela kroppen full av blåmärken, inte särskilt snyggt. På bilden snys det inte att det är alldeles rött och blått runtomkring. Känns som man har ett litet berg på benet. Har fler men tog kort på den som satt bäst till ;)

 

Ikväll ska vi dela ut vatten på vårruset med hela laget. Eller hela laget vette fan, det är ju tydligen bara vissa som spelar i laget när det gäller sånna grejer. Även fysträningar. Igår var det jobbigt. Usch hatar dom där intervallerna, och det blir bara jobbigare och jobbigare. Folk pratar om att man kommer in i andra andningen efter ett tag och att det går lättare då.. förstår inte vad de menar!! Nu ska jag gå och tvätta håret, det ser för hemskt ut.


RSS 2.0