utgång idag igen

Japp, då har man hämtat sig från festen igår. Den var grym faktiskt. Hade skit kul hela kvällen och hade kunnat stanna längre. lätt. Det gjorde du bra blondie. Nu är det förkrök igen. Vet dock inte vart vi ska men ska på nån skiva. Är väl bara det överallt nuförtiden. Pics kommer imorn! :) Nu ska jag åka och hämta Thomas vid bussen. PEEEEEAAACE!

Förkrök

Blir det redbull till förkrök idag igen fialotta?! ;)


Skiva ikväll på Le bon palais

Innan det ska jag hinna jobba. hämta upp Olle o göra mig iordning för kvällen. Kan bli kul. Dock vet jag inte hur länge man orkar festa idag eftersom vi ska ut imorn också. Men vi får se.. Man är ju som sagt inte 14 längre och orkar festa hur mkt som helst. Har köpt ett par nya skor till kvällen. Dom är höga och jag kommer få skavsår. Just the way i like it. Eller man kanske ska säga. Precis som det brukar vara. yeye. ska äta lunch.

Aloha bitches

Så jobbigt att känna att man aldrig räcker till..
Hur ska man någonsin kunna känna att man gör det?
Hur mycket man än försöker, skiter sig allt ändå
och som vanligt skyller man allt på sig själv


 


Inte svartbrun längre

Det blev inte som jag ville. Kan inte färga så ljust på en gång så ska kanske färga mer nästa vecka. Det blev gult ju längre ner på slingan man kom. Men men. Ska färga det igen sen. Såhär kan jag inte se ut. Som en himla kyckling!!
Kunde inte göra det blondare för då skulle håret ramla av på mig. :P

  


Imorn ryker håret & färgen

Måste klippa bort allt de slitna & ska färga håret blondt igen.
Jo, lägger in en bild när det är gjort.. GAAAH

 

jag vet inte?


Jag vet inte riktigt hur dom har tänkt..
tänd på ingarö? visst kan jag tända på den lilla ön,
men vet dock inte vad dom skulle tjäna på de..

Det går bra nu

Livet är najs. Förutom att jag ska jobba snart. Kladdkakan som står i ugnen livar däremot upp stämningen lite. Även Fia som sitter och tjatar i soffa. "Karro får jag ta en kaka?" "Ja" "Oj jag trodde du skulle säga nej" 
Nog om det. Sov hos älskling inatt. Han hade gått och lagt sig när jag kom igår kväll. Slängde mig i sängen och kramade om honom. Älskling. Jag hade saknat honom så. Men känslan när man träffas efter så länge, eller snarare en vecka bara men iaf, är helt obersklivig. Det är som om något tungt man har gått och burit på bara ramlar av och allt känns så lätt igen. Me like.

yeye, inge mer kärlektrams. Ska träffa Carro imorn i stan och mysa. me LIKE! Sen ska vi på blondis skiva på onsdag. Det bästa är att skivan är för fan på heartbreak. Det gillar vi. Älskar heartbreak. Ni vet filmen. Se upp blondinbella nu kommer vi. HOPPA PÅ BLONDIE HOPPA PÅ BLONDIE HOPPA HOPPA HOPPPA PÅ BLONDIE;) (internt)


nu vet jag vad som händer

Har solat på Fias balkong så man är alldeles stekt. Terri kommer snart så ska vi åka och spela fotboll med Erik och hans kompisar. Jag ska knäcka (fast jag suger på fotboll) haha. Sen ska vi grilla hemma hos Sandra ikväll. 100 % MYS.  

Söndag -

Vad händer idag?

HURRA HURRA HURRA

Idag fyller min älsklings flicka år. 20 jävla år. JAG VILL OCKSÅ. Jag har två månader kvar innan jag också kan gå på systemet. Aja skit samma. Grattis gumman. me like you, a lot. Party nästa helg gumman. TAGGA :)


Jag & min gumma!


Jag saknar min kärlek


Utan dig är jag inte hel älskling
Gör så ont när du är så långt borta


lördag

Mys på djurgårn och skansen idag. Älskar sälarna på skansen. Dom är ju bara för söta med sina stora ögon. En sprutade vatten på mig. Tackar. Man har fått lite färg idag också.
Robinson ikväll. TAGGA!

Mys på klittan. Oj förlåt.. klippan

Åkte till Görveln med brudarna idag och "grillade" eller snarare eldade lite. Spelade lite brännboll med ett upphittad paddel & spanade in en äcklig huggorm. blääää. Jag gillare. Även fast jag saknar min älskling. Óm han hade varit i min famn nu hade det varit perfekt. Han är i Göteborg den jäveln. Imorn ska vi nog till Grönan och åka den nya karusellen, insane eller vad den heter. Räkan kommer nog stå och titta på om jag känner henne rätt. Yeye.. sovgott underbara!


är den skönaste låten just nu, helt överlägsen

Sometimes I wish I were and angel
sometimes, I wish I were you


lyckad skiva

Hade jätte kul igår på skivan, tack Terri. du är bäst <3
har lagt ut jätte mkt bilder på bdb & fejsbook!


I ansiktet


Så blev det på kroppen

Studenskiva ikväll

Jag, Fia, Sandra & Thomas håller på att göra oss iordning till Tessans studentskiva. Feeeeest ikväll alltså. Hollywood tema som sagt. Visste inte vad jag skulle ha på mig men fick bli en svart kläning, rött läppstift & en stor silver stjärna som halsband! me like. nääääe nu måste jag fortsätta att sminka mig, grrr... KÖSS

btw, träffade Carro idag i stan. MYS! du är grym :)

Kom på en grej..

.. Jag saknar Mormor. Väldigt mycket

Kärlek

Både Himmel & Helvete

allt jävla skit på samma gång


Gamla goda jäger tider


Dock vet jag inte varför Sandra dricker med sugrör?!

Slapp dag

Har sjukt ont i benen. Har gått eller stått hela dagen idag. Just nu har jag rast till halv fyra sen börjar jag jobba igen. suck Fia ligger i soffan & Sandra är på landslags träning. Hoppas det går bra för henne. Fick ett sms tidigare idag om att hon var försenad. Bra.. bra där! Jag hoppas att jag får träffa lillen ikväll. Min systers barn. Längtar!

Imorgon ska jag möta Carro inne i stan. Hon fyller snart 20 den skiten. Vi ska mysa & snacka massa skit som vanligt. Me like. Sen på kvällen ska vi på Tessan studensskiva på Mango bar. Det är hollywood tema. Vad fan ska man ha på sig?

Jag har blivit moster igen!!

Jag fick veta det först. Hanna ringde precis nyss och berättade att det blev en tjej.
MYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYS

Redbull ger dig vingar..?

Nej men en jävla fantasi!!

Jag & Fia festade till idag på jobbet med lite redbull. Efter det skrattade vi konstant åt allt. Det var liksom från det ena till det andra på två sek. Fia hann inte skratta klart åt en grej innan jag sa nästa. Ojojoj.. tänk vad lite sånt kan göra åt humöret. Kanske ska börjar knarka sånt.. eller ge till chris my husband? eller hur det stavas.. aa.. punkt!

badsäsong & bikini problem

Nu menar jag inte ångesten över att man ska se fet ut på stranden. Nej det pratar alla tjejer redan så mycket om så man blir helt slut i huvudet. Nej nu menar jag ångesten över vad fan man ska ha för någon. Jag har köpt två nya bikinis för i år. Resten är från förra säsongen. Här är iallafall mina bikinis (kanske inte världens bästa bildkvalité)

 
Det här är dom två nya jag har köpt. En vanlig brun & en svart med turkosa blommor

   

De från förra säsongen. En rosa från Danmark. Den andra från stadium. Den tredje kommer jag inte ihåg vart jag köpte & den sista är en vanlig svart Panos bikini.

mjäää

Min pojkvän har pms.


Agia Napa 09

104 dagar
Så många dagar är det kvar tills vi ska åka utomlands. Jag längtar så in i helvete mycket.
Party, sol & bikini all day loong.

Tisdag -

Idag jobbar jag mellan 11.00 - 19-45. Bra med pengar. Fia ska hjälpa mig så blir det lite lättare. Älskar att du är arbetslös gumman! hahaha. Nej men i sommar har vi båda likadana jobb. Det blir nog skit bra.
Tror inte att jag kommer hinna träffa min älskling innan han åker bort i helgen :( Jag har ingen bil & han går i skolan. Kommer sakna honom så det gör ont. Min älskling


Ni får ha en bra dag!

ny vecka, nya problem

Jag är en sån person som aldrig kan somna när jag är osams med någon jag tycker om. Jag får ingen ro i kroppen och ligger bara och tänker på vad som hänt, vad som kommer att hända.. Kanske somnar jag av utmattnig från tårarna som har strömmat sen jag släckte lampan.. Kanske somnar jag i tron om att allt kommer vara okej dagen efter.. Kanske somnar jag för att jag inte orkar tänka mer på det jobbiga.. Jobbigt är det vilket som

Lifes hard sometimes

Du måste lära dig att älska dig själv innan du någonsin kommer kunna älska någon annan människa, och är man inte säker i sig själv kommer man aldrig kunna lita på andra. Allt börjar hos en själv..


yeah!

Var du i Heby igår. Åkte crossmoppe med Olle & hans brosa Ogge. Eller dom åkte, jag filmade. Är inte så bra på motorer så brukar oftast inte utsätta mig för sånna där kraftpaket. Jag håller mig till bilen. Den röda lilla faran. Den är nog för mig. haha.

Pics.
   

hemma efter två veckor

Japp, jag har inte varit hemma på två veckor. Nu är jag. Vet inte om det är skönt eller inte. Över till en annan sak. Min syster var här hemma nyss när jag kom hem från träningen. Hon var alldeles matt & ledsen. Hon har haft värker i snart två dagar och bebisen har fortfarande inte kommit. Hon har så ont och vill bara få ut den lilla skiten. Försökte trösta henne lite med att det faktiskt snart kommer komma ett litet barn som kommer betyda mer än allt för henne. Jag hoppas ungen ploppar ut snart så jag kan få bli moster... för tredje gången ;)

lovley


Can I get a minute
And a couple of second
Of your time
I know you probably hear
This everyday
No I ain't trying to come up at you
With a slick line
No no just listen to what I gotta say

Just one look at you
And I can tell that we
Click so perfectly
But how can I put into words
The way you make me feel inside
Butterflies, goosebumps, euphoria

Putting my emotions to work

baaaaaaaaaaaaaaaajs

Beachpartyt blev najs. Mys & fest. Me like
har massa bilder på min kamera som jag inte kan ladda upp nu men lägger in lite bilder från min mobil här :)



hej fjortis


Jag & Sandra just nu

Ska ner till täby centrum nu & handla till kvällen

Sommar yeeeeeah!

Har precis varit i täby centrum & köpt en present till min syster med min andra syster. Aa precis! Skriver inte här vad det blev ifall hon läser. Vilket ja inte tror men ändå. Mmm.. Körde Fia till hennes jobb så nu är jag & Sandra ensamma, grrr.. Jag ska göra en fläta i luggen på Sandra sen hoppa in i duschen. Mitt hår är inte nådigt äckligt just nu. Sitter och skriver med Fias pilotbrillor så är det stavfel skyller jag på brillorna för jag ser inte så mycket.

yeye

spelas just nu: Darin - Runaway
kläder just nu: Trosor & Linne
 Saknad: Min Carro Silfvermåne
Humör just nu: GREEEEAT!!

Me love you
  


Jag & Mina brudar, Jag älsklar er

Vi var i stan idag. Myste. Vi var & köpte tobak till vattenpipan och träffade en as cool gubbe som gjorde korstecknet åt mig när jag frågade om han själv hade provat någon av smakerna! haha. Pics ofcourse. Fia köpte, efter att jag tjatat ett tag, ett par pilotbilder.

  

I feeel goood!!

Träning idag. Ganska jobbigt faktiskt. Kryddan var iallafall att Fia & Rotan turades om att stå i mål för vi hade bara en målvakt idag på träningen. Mys! Jag gjorde en del på mål fialottan. MOAHAHAHA

Ser fram emot Grillpartyt imorn på ingarö strand. Feeeting fest. 7 pers är vi. Får inte plats nå mer i stugan när vi ska sova, eller OM vi ska sova.

Lite bilder på Thomas den jäveln som jag inte kunde lägga in igår
  

kväll i viksjö

Åkte hem till Sandra efter jobbet. Thomas ringde och tyckte vi kunde sova här istället så han kunde leka med oss också. Som på den gamla goda tiden. Vi "grillade" fläskfile med potatis. Det var mumsigt. Sen med lite protester från Thomas kollde vi tillslut på greys anatomi också. Vilket är ett helt sjukt bra program. Sen blev det Fråga Olle och gitarr jam & kortspel. Helt okej kväll. Lovley.. Hade några snygga bilder på Thomas här innan han gick med det går ju inte att ladda in dom på Sandras skit data. (ja den som kostade 8000) haha.

anyway, Godnatt!

Kelly Clarkson

I know that I've got issues
But you're pretty messed up too

hejhejhallå!

Åkte till älskling igår kväll när jag hade jobbat klart. Saknade honom så mycket så fick lov att åka så fort jag kunde. Nu är jag hemma igen och känner mig lättat att jag fått mysa lite med älskling nu :) Nu är jag hemma hos mamma. Hon är i Åre så jahg och brudarna har lägenheten själva. Ska dock och jobba snart, suck!! En bra nyhet har jag. Har lagt upp alla bilderna på facebook från skåne nu, och några på bilddagboken också. Check it out!


Jag & en bästa vän

 
<3

Mr O

Jag saknar min pojkvän så himla mycket. Vill mysa med min älskling..

småbarn

Visst jag tycker om barn och det har jag alltid gjort. Till en viss gräns. Barn mellan 6-10 kan ´vara hemska efter några dagar. Jag har noll tålamod och tycker att det kan bli jobbigt när det blir så intensivt. Dom ska göra allt för att provosera en. Det är liksom fullt ös hela tiden. Sandra tycker det är skit kul medans jag tröttnar rätt fort. Däremot små barn mellan 0-3 år är hur söta som helst. Gooooos :) haha vad hemsk jag lät nu men bara sanningen
.

Muuuums!


Jag & Sandra hittade klockrenaste boken igår
finns på lagerhouse. Jätte bra present att ge bort

what doesnt kill you makes you stronger

Aa dagen idag har varit as bra. Jag, Andreas, Sandra & Robban har varit och spelat bowling. Vi vann första rundan men totalt sett vann dom så vi, eller rättare sagt, Sandra bjöd alla på glass för att hon och jag förlorade. Eller det blev ingen glass utan milkshake och Andreas tog en tråkfanta som jag kallade det. Har sagt några minnesvärda ord idag som Andreas inte kommer glömma, typ som, Fittnils, tråkfanta, pensionärs efterrätt, kärring jävel (till Sandra såklart) MOAHAHAH! we we. Orkar inte skirva så mycket mer. Ni får lite bilder att kolla på. Orkade inte ladda in alla men tog några. Lägger in alla sen när jag kommit hem och slipper bluethootha över alla som jag måste göra nu.

Btw, min bästa Carro har kommit hem från thilandet nu. jag är lycklig :)

Godnatt

 
Sandra & Andreas spelar GH

  
Sandra & Robban på bowling & fotboll

Shoppning i Malmö, aa det går åt!!


Det vi har köpt idag

skåne är rätt bra

Är inte så het på mina inlägg. Kan bero på att jag är i Skåne och har inte så stort behov av att sitta vid datan. Men så fort jag har tid skriver jag. Promise. Nog om det. Dagen idag har varit grym. Shoppade i Mamlö, ja... typ hela dagen. haha Åkte hem till Falsterbo igen. Målade ägg med barnen. Eller okej, en rättning. Kollade på när barnen målade ägg.  Åt middag. Kollade Robinson. Och såklart ringer Andreas mitt i programmet och säger att han inte hittar huset vi är i. Jag och Sandra sprang ut och mötte honom för att sedan springa in igen för att kolla klart programmet. Sen vandrade jag, Sandra & Andreas ner till stranden och tog några roliga bilder. Jag lyckades tappa kameran, så vi fick gå tillbaka till stranden och leta upp den. Ja det var väl min dag. Kul att du kom förbi Andreas :)

Imorgon ska vi åka till Andreas & hans familj för att grilla och kolla på lilla lucas fotbollsmatch.

Bilder från igår & idag

    

party i malmö

Jag & Sandra ska testa Malmös uteliv snart.
can be great


jag saknar min älskling

Det blev ingen träning. Åkte till gymmet istället med mina tre girls. Pumpa lite fett. Aa det är najs. Sitter nu och kollar på grannfejden. Herregud vilka problem folk har. Rätt kul att se. Man är ju rätt nöjd med sin grannar efter det där programmet. Nog med onödig information. Jag saknar min pojkvän så det gör ont i hjärtat. Just tanken att vi inte ses förens på onsdag är hemsk. Men jag ska klara mig..

xoxo Karro

Nya design

Lite mer sommrig bakgrund. Like it (?) Jag får iaf lite sommar känsla.


Påskpresent av papi


Boken "låt den rätte komma in" & massa godis

diva? nej det tycker jag inte.

Mind you´re one buisness

Godmorgon skärtorsdag

Gick upp vid elva och har precis lagt ner lite kläder i min väska. Ja folket, jag har börjat packa. Belive it or not. Kan dock erkänna att jag gjorde en paus i packandet för att gå upp och sätta mig och titta på tre avsnitt av sex and the city boxen. Me likey.


Mer än packa jobba & träna händer inte idag. Det är ju som sagt inte strålande solsken ute som gör att humöret är på topp. Men har hört att det ska vara as bra väder i helgen. Så det fick väl regna lite inatt. Ni ska bara veta hur mkt jag längtar till Maj. GE MIG GE MIG. btw, på lördag har jag och älskling varit tillsammans i två månader :)<3

photomodel







 

Utlandsresan i sommar snart bokad

Jag och brudarna håller på att kolla utlandresa till Augusti när vi har begärt ledigt. Vi har kollat lite olika men har fastnat lite på Ayia Napa. Bra uteliv & fina stränder. Kan det bli bättre? Har lite olika förslag på hotell. Det är ju det om man vill bo nära staden eller nära stranden. Brukar vara svårt att få både och. Fick ju min deklaration idag. Jag är nöjd över vad jag fick tillbaka. Utlandsresan är därmed säkrad kan jag säga.. Yeye...
Jag är dock lite besviken på Tessan som redan hade besämt att åka med några andra. grrr!


Ayia Napa

ångest ångest ångest

Är det bara jag eller får man inte alltid ångest när man ska packa? Jag har alltid ångest flera dagar innan, och jag packar alltid dan innna man ska åka för man vet aldrig vad man ska ta med sig. Dagen innan man ska åka måste man liksom packa och man lägger ner alldeles för mycket saker i tron om att man "kanske" behöver det. Typiskt mig är att alltid glömma det mest nödvändiga. Typ som en varm tröja eller tandborsten eller något annat självklart. Var hemma hos mamma en sväng nyss. Hon sa att hon är exakt likadan när det kommer till att packa. Så, jag har fått det från henne. Tack så jävla mycket morsan..




förlåt för sega inlägg

Älskling har varit hos mig sen i torsdag och det blir inte att man sitter så mycket vid datan när han är här. Vilket är rätt bra iofs :P Snart är det påsk. Antar att alla har värsta planerna. Ska bli skönt att vara ledig både fredag och måndag. Läängtar! Men älskling åker hem imorn och då kommer jag börja blogga på riktigt igen. Många inlägg ska det bli. Mest för din skull Terrriii ;) Nej det är ju as nice väder ute. Vi ska nog gå till täby centrum nu. Han tyckte att jag behövde nya kläder.. HAHA! Bara för att vi har sovit hos Fia hela helgen har jag haft samma kläder. Men det betyder inte att jag inte har några kläder. PUCKO! aja..

p.s Saknar dig Carro, kom hem nu!

en bild från i sommras på mitt landställe


 


yeeeah!

Spelat klart nu. Fitta vad ont i gjorde att få ett skott på innelåret. Tack för den. Förutom det kändes det mest som om man var ute i krig och kämpade för sitt liv. Riktigt heta militärdräkter. Mums på den. Körde killarna till Vallentuna, lana hela veckan verkade det som, och sen åkte vi till Willys för att köpa mat. Är hemma hos Fia med Sandra, Olle & Tessan. Funderar på vad vi ska göra nu. Det lutar åt biljard. Who knows .


Avslappnande låt


yeye


Du är min luft jag andas älskling

Sommarkänsla på balkongen nyss


 
   

way, way out

Fast and furious var grym. Helt klart värld att se. Efter det åkte vi till Uppsala för att kolla på nattturneringen i innebandy. Klara & Tessan var med så vi var där och hejjade till klockan tre på natta. Idag har vi varit i stan hela dagen. Sjukt fint väder. Ikväll vet jag inte vad som händer men imorn ska vi lira paintball med killarna från Heby. Det blir Heby VS Täby. eller killar mot tjejer kanske man säger. Toooorsk! ;P

Män skämt

Mannen frågar Gud:
- Gud, varför har du gjort kvinnan så vacker?
- För att du skulle kunna älska henne, svarar Gud.
- Men Gud, varför gjorde du henne så dum.
- Så att hon skulle kunna älska dig.


tudelooo

Sitter på jobbet nu och väntar på att jag ska få sluta!! PLEEEAS. GE MIG HELG NU! Cant wait! Sen tycker jag att mongo Carro kan komma hemma snart. Brun och fin. Så vi kan leka med våra dockor!
Btw har jag nagellack på ett finger. Ett luktnagellack som luktar hubba bubba. mums

Heeeej blogg!

För er som har försökt få dag på mig har jag inte svarat pga av att jag inte har haft något batteri på telefonen sen igår kl tre typ. Har inte orkat hem och hämtat laddaren heller. Men ska gå snart. Måste ladda den lilla jävlen iaf det är någon som vill mig något :) poppis som man är (?) Blev ingen juniorträning igår. Gick ner och lirade på skoj bara. Spelade lite små mål. Det var jag, Fia, Sandra, Tessan, Rotan, Sara, Lisa & Sofie. Det var roligt och skönt att springa av sig och spela lite oseriöst

Ikväll ska vi se fast and fourius på bio. Vi bokade igår. Det var inga plaster kvar på sergel så bokade på heron city. Tror den började halv tio!! kyss

Fia tyckte hon var rolig idag

- Vet du varför negrer har så stora plånböcker?
- Nej
- För dom är så vana vid att bli betalda med banaer

paintball i helgen med en massa

Peeeeeeeeeeeeeepp på det!

gamla minnen


sheeeeeeeeeeeeeeat

Sitter och lyssnar på älsklings dampmusik som han har satt på. Man känner sig helt jävla cp i huvudet. Nu förstår jag varflr han är så dampig. Med den där musiken i öronen hela tiden. Nu ska vi gå hem till pappi och hämta lite träningskläder. Ikväll är det träning med juniorerna :)

Ha en cp bra dag!

hahahahahhahahahahahahahaha

Jag förstår inte vad vissa tänker med när dom gör sånna tatueringar

     


delar med mig av en bra låt


jag mår bra nu

Allt känns rätt bra just nu. Är inte längre osams med folk jag gillar och vädret kan inte bli bättre. Sen kommer älskling hit ikväll :) Min älskling! Sitter och lyssnar på musik. Har precis duschat. Hade web cam med älskling för han hade två bulldogar hemma hos sin mamma. Skit söta. Längtar som fan till lägenhet och hund. Då har jag allt!! Cizzi fårgade om vi ville följa med till åland i maj och spela innebandy cup. Vi har inte bestämt nått än men det låter väldigt roligt.


Såhär såg det ut på min promenad ner till vattnet nyss.
Får gräset och träden lite grön färg äre perfa!!

cp skit!

De har hänt nått med texten på min bilddagbok som ni kanske har sett. Förstår inte varför? Jag är verkligen skit dålig på datorer. Verkligen skit dålig. Jag skojar inte. Det är verkligen min svaga punkt. Sen har jag ju Fia som kan allt om det typ. Så det är väl tur. Jag är verkligen en sån tjej som behöver en händig kille annars skulle jag verkligen inte klara mig tills jag är så gammal så jag hamnar på äldreboende och alla andra tar hand om mig. haha.

Shit vad fint väder det är. Man blir ju inte annat än glad. Det tråkiga är att jag är nog den ända som är ledig vid den här tiden så får väl gå ut och gå med mig själv snart. Ska skicka sms till Ina och fråga vad hon gör. Hon kanske slutar tidigt :)

Ni får ha en bra dag!

RSS 2.0