igår

Jag hann inte skriva blogg igår pga en viss person, HAHA ; . så jag skriver den nu istället.

Igår jobbade jag och Fia igen, det gick jätte bra. Tiden går så snabbt när man är två och vi kör våra roliga frågelekar ; Mellan åtta och halv fem lyssnade vi på nrj non stopp och bleeding love kom, ja typ, 15 gånger kanske!! HAHA, vilken variation. nån som försöker säga nått till mig?? skit bra låt dock så det gjorde inget..
Pappa sa efter lunch: nu ska ni få göra något äkligt
Jag tänkte: Åh nej nu ska vi få städa skiten!!
Pappa menade: Ni ska få trycka AIKs a-lags tröjor,  overaller och väskor. HAHAH, det va väl inte så farligt, även fast jag inte tycker om AIK så mycket.. ; städning är värre.

   

Efter jobbet åkte vi till willys och köpte glass, muuums! Utanför affären passerar vi en kille med en huahua hund. (chiuaua) Fia funderar: Asså det finns bara två alternativ, antigen passar han sin flickväns hund eller så raggar han med den där.. Fia fia fia Ha, du kan du!

En annan rolig grej var när jag och Fia skulle gå ner och köpa mackor till maten. Vi skramlade ihop typ 40 en kronor och femmor och gick ner till ica.
Killen i kassan (kan ha varit 17 år kanske): Ja det blir 37 kr.
Fia: "sticker ner handen så långt ner i fickan att byxorna åker ner och köttrosen blottas. dock med ett par randiga trosor över!" fattar inte hur du alltid lyckas! jag hade roligt iaf. hahahah.

idag åker vi uppåt i 9 timmar för att möta dalen & övik, hur orkar man? :P

Dagens låt: Chris Brown Whit you   Baaaaaaaaaaaaaaaaaaajs bra!

Krisse SLUTA MED: Keff, Lollboll, Oflax och alla förkortningar som jag inte fattar. sen kanske vi kan prata igen ; haha!

KÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄRLEK <3

26 februari

Jag & Fia (duktiga som vi är alltid är) har tagit på oss att jobba på vårat sportlov :O CHOCKING! Men vi tjatade fram oss en ledig dag så det fick bli idag :D
Som vanligt gjorde vi det bästa av dagen:

Det började med att fia kom hit vid typ tolv när jag satt och kastade massa kläder från min graderob som jag ändå inte använder. Gör plats till lite finare & lite bättre kläder ; Vi försökte komma på vad vi skulle göra av våran dag, vi var lite inne på bio, men filmerna vi ville se gick typ vid sex och klockan var tolv, vi ville hitta på nått roligt NU

Vi kom tillslut fram till att vi skulle åka till ica och köpa ingredienser till vårat bak! FIA HITTADE MITT FÖRSVUNNA RECEPT PÅ HEMMA SNICKERS! wiiiie Vi bakade och kollade på fyra avsnitt av one three hill, den serien är nästen föör bra! man kan inte sluta kolla. ÖGONGODISET lucas ;
image72
                                                                 
jag säger bara, JORDNÖTSSMÖR. om jag skulle äta mig fet på nått skulle det vara de!

image73
Vi värmde på Fias diarré som en liten efterrätt.

image74
KLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAR, så gott!

Det roligaste på hela dagen vär ändå när vi skulle sjunga sing star och låten Give me your love med magnus och jessica. HAHA. dagens garv när jag sjunger sometimes i think that youre an angel och Fia drar till ängel vingarna med händerna, haha fy fan. poängen på den låten blev inte så höga för att man skrattade sig igenom raderna. Jag kommit på att hennes taktik är att försöka få mig att skratta så sjunger hon sten seriöst medans jag inte kan sluta skratta!
image75

Sen när man kommer hem är det bara massa tjat som vanligt. alltid har jag gjort nått fel. Även fast jag skulle hänga mig hade dom kommit på nått att klaga på, typ att jag inte hade hoppat framför ett tåg istället så dom skulle slippa begrava mig för jag hade ändå varit utspridd på hela spåret! ÅH, dumma jävlar. Men novalie var där också när jag kom, det var skönt så man fick lite pussar och kramar av någon iaf! <3

BAJS & HEJ

tråkigt,

Först var det ingenting, sen blev det hur stort som helst! det var absolut inte meningen från vårat håll, men om någon hade hållt sin mun stängd hade detta inte uppstått. Fast det kanske ändå var bäst så?

Läste din blogg Kelly & jag håller med. precis så jag också känner för det.  från, kelly89.blogg.se:

trodde jag aldrig!

Jag trodde aldrig att det skulle vara såhär, att inte ens männiksor som är 18 & 19 år kan hålla sams, fy fan väx upp. är de så jävla svårt att erkänna att man för en gångskull har haft fel? vi försökte verkligen, de gjorde vi men man fick ingenting tillbaka, hur kan de vara så svårt att säga Tack. tydligen svårt. vi är inte perfekta, men vi har iallfall modet att säga det, vi blir behandlade som om vi är två år, men vakna upp det är vi inte!

under tre år så har vi gjort fel, vi har sagt elaka saker, ibland håller man med ibland inte, men vi erkänner det! jag blir bara irreterad av tanken på allt! det blir skitsnack, och då blir de värre! om tre månader går vi ut skolan och vi behöver aldrig mer ses, men var det verkligen såhär ni ville att de skulle bli? att ha en rolig student eller att att skiljas som vänner.

Jag har gjort fel, och jag har erkänt, kanske är på tiden att ni oxå vågar göra det nu?


<3

Brudar, ni är kärlek för mig , Karro Kelly Carro
image71

hemskt

Fia om du hittar en kille som uppfyller dina krav hamnar jag i chock! kan inte finnas många, visst vissa killar kan vara svin men inte SÅ hemska. Leta på!

raggmunk

Helgen har varit rikigt bra faktiskt (: Två vunna matcher, mot boden och skellefteå. vääädligt bra. BAJS
I fredags sov Sandra här och vi kollade på one three hill (bajs bra) och snackade en massa skit.
Lördagen väntade match mot skellefteå och en kväll med sandra och bönderna, adam & krisse. Det blev över nattning på lansenvägen. Tack för alla nya förkortningar jag har lärt mig krisse, helt i onödan, BTW ;
Och tack för att du tog med dig öronproppar ditt svin, så mycker pratar jag inte i sömnen tack!
Söndag blev det match och mys med Fia på kvällen. :D

   

Nästa helg är det dalen och övik som ska få spö, love it.

På våra studentmössor = Karro 2008  Love It!
                                            Kelly 2008 Love it!
                                            Carro 2008 Love it!
                                              Tessan 2008 Love it!
                                         Line 2008 Love it
Blir skit najs, snyggaste mössorna någonsin gjorda!
Love it, det är ordet!


Fia Sofie Elisabeth Ununger

Fia var på macdonalds och iget gick som hon ville tydligen, MÅSTE LÄSAS:


Fia || SKIT MATCH! säger:
va värsta kön så fanns det bara en kassa och så skulle alla ha värsta specialbeställningarna så va det en kille som skulle försöka ordna allt INGEN tog en normal hamburgare! utan alla skulle ha precis det som inte fanns klart. men så tillslut va det bara ett par framför mig och dom har stått och diskuterat hela tiden i kön vad dom vill ha så när dom ska beställa kan dom inte bestämma sig ialflall.

killen vill först ha cola, sen fanta och sen såklart en hambrugare som inte finns kvar, men han vet inte om han ska meny eller inte, men tillslut bestämmer han sig för en meny. så är det tjejens tur och hon vill ha en big tasty men undrar om man kan få fullkornsbröd till och utan sås!!!!!!! HALLÅ DU ÄR PÅ DONKEN!!!!!!!!!!

sen till råga på det ska hon ha ett dubbelcheeze bacon meny!!!!! SOM INTE FINNS FÄRDIGT!

och killen bakom mig va värsta psykot som sjöng fy fan asså ville bara skrika rakt ut!

hahahahahahha stackars dig ;
den va rolig! värd att lägga in tycker jag!


majskorv

Igår spelade jag & fia piss match mot bro, usch usch usch! vi skiter i den föresten.

Igår hade vi tema dag i skolan, ingen av mina kära vänner var där så jag var själv. haha mobbad som vanligt. fast jag va med jessica och gabbi istället så det va lungt. roliga typer! gjorde bort mig minst tre gånger som vanligt. En tjej som hette Tuna och det första jag tänkte på var tonfisk och jag råkade helt enkelt tänka högt. Typiskt mig helt enkelt.

Tema dagen handlade om våld och brott så vi fick lära och självförsvar! PASSA ER, jag vet precis hur jag ska göra om någon skulle vilja strypa mig!. Mmm juste.. Min lärare försökte visa ett grepp, men det ser mer ut som sekualkunskap, jag vet ; och sen fick vi även lära oss om sår vård vilket jag inte var ett dugg intresserad av så jag försökte istället få blod stopp i handen så jag hade en andledning att gå!

 


OM 119 DAGAR ÅKER VI TILL TENNERIFFA ÄLSKLING :D lääääängtar

Lite andra bilder bara från mitt underbara liv ^^ (:
   

känslan

Jag vet inte men jag känner mig tom. Som om jag har allt men ändå inte rikigt allt fullt ut.
bara halvt. kan inte förklara. jag vill så mycket. för mycket.
Men jag begär bara en sak, sen svåraste saken.
Allt är inte lätt jag vet, men det här är alldeles för jobbigt.
Jag vill bara gå, glömma, försvinna. börja om någon helt annanstans.
Vill vara säker, det är jag inte. inte det minsta...

image58

kebabpizza

Är sjuuuuuuuuuuuuuuukt trött efter den här helgen, men roligt har jag haft:)

I fredags åkte jag direkt hem till sandra efter skolan och åt middag innan vi åkte upp till stugan i rämshyttan för en helg helg. Resan gick snabbt smärtfritt, mest pga av alla gidos vi åt på vägen. Väl uppe kollade vi på uttröstningen i lets dance och såg gubbarna vingla ut från stugan efteråt. haha det var en syn!

Lördagen börjde med att man blev väckt klockan åtta på morgonen när man ingetligen hade kunnat gå upp kl halv nio, jävla föräldrar! tidssinnet har ju runnit iväg för dom. Vi åkte sedan till mora för att möta laget och äta lunch. Matchen mot mora gick väl sådär. Vi var duktiga men inte tillräckligt, matchen slutade 7-9 till mora.
    

Efter matchen åkte vi till stugan igen, jätte trötta efter en hård match. Basta (som är skönast) var uteslutet, så trötta var vi. Vi kollade istället på postkodsmijlonären. Jag och sandra fick inte plats i soffan i vardagsrummet så jag satt med kikare och läste frågorna och medlade vidare till sandra, skrattade gjorde hon. åt mig inte med mig. slyna ;)Sedan kollade vi på det mest världelösa i den här världen, melodifestivalen. man kan ju undra varöfr man kollar på det om man tycker att det är så tråkigt,  men nu hade vi verkligen inget annat för oss ute i skogen. låten kebabpizza var något jag hade kunnat ställa upp med, moahha. Vi gick sen och la oss ganska tidigt, det blev väl runt tolv :)
     

Söndagen blev lite lugnare, jag körde runt sandra på skotern (till och med sandra körde), kastade snöbollar och lekte med  damp hunden sigge. Han måste helt allvarligt ha en hundvariant av damp. HAHA 
       

KYSS OCH SMEK
 


.

Vet du?   jag saknar dig

träning

HAHAHAHAHAHA dagens kommentar:

Våran virriga tränare Tomas hade idag på träningen satt tröjan ut och in,  fia lägger såklart in en kommentar om det mitt framför Tomas:

Fia: jag trodde bara du va färgblind inte helt dum!
(btw han är färgblind på riktigt)

bra där fia, nu har du säkrat din plats på bänken.

Alla hjärtans dag

Dagen är överskattad jag vet, men den är ändå ganska mys. Vill att Andreas ska vara här, nu nu nu!

Idag har jag och Fia haft lite mys istället (: vi åkte hem från skolan och gjorde scones och oboy medans alla andra kärlekspar går på bio. Men jag fick vara med min bästa vän, det är också jätte mys!

Jag & Krisse har kommit en bit på våran hit making song. Eller han har kommit långt men jag är insperationskällan till texten. alltid nått ;D Det kommer bli en one hit wonder, jag lovar ;D

Viktig match mot mora i helgan, gaaaaaaaaaaaah!

Peace love and understanding

image39
Min älsklings kanin

en tisdag

Dagen börjar halv sunkigt med att man måste gå upp när klockan ringde 06.50. de va illa. Men jag kom faktiskt upp idag, har legat kvar för många dagar nu så men bestämde mig för att gå till skolan iaf. stolt!

Jag mötte mina fina pullor vid pressbyrån i hornstull för att sedan gå till dn och expressenhuset.
      
  
Som vanligt börjar dagen som den alltid gör i skolan, jag och carro är föör oseriösa för att ens gå till skolan vid den tiden. Alla får gå ihop två och två och göra varsin löpsedel och alla i klassen är så duktiga och gör seriösa fina löpsedlar. Jag och Carro försökte att vara seriösa för en gångs skull men det gick åt helvete. Reslutatet blev såhär:
image34 image35
hahaah,  det ska igentligen vara vargungar! och kommentaren på den av hon som var lärare där blev: Lite väl poppig för expressen kanske! POPPIG? vart då någonstans?


hahhahahaa, dagen slutar mindre bra med ett prov om njuren som jag totalt hade "glömt" bort att plugga på.
ÅHHHH, när ska jag skärpa mig? efter studenten antagligen. inte långt kvar. bara typ 4 månader :D

image37 
JUSTE CARRO FÖRSVINN!!!!!!!

tack och hej!

dagis dagis dagis

Så jävla onödigt. Jag tycker inte synd om er, jag är ledsen. Det blir bara patetiskt. Omoget som fan. Jag vet hur det känns, det är jääätte tungt men gå fan inte och tyck synd om er själva för då är det ingen annan som kommer göra det. Kämpa eller acceptera. Allt jag har och säga.

Novalie

Idag fick jag äntligen träffa min finaste älskling , hon har varit i Thailand och kom hem igår . JAG ÄLSKAR DIG

image26
Du är det sötaste som finns


Skit bajs dag..

JÄVLA SKIT BAJS DAG, idag var det en sån där dag då allt bara går fel. fast det kan vara rätt roligt ibland.
Det började med att jag och Kelly skulle träffas i T centralen för att åka till Kungsholmsdialysen, nått med blod :p
Jag åkte in med Fia och mötte Kelly vid pressbyrån. När hon hade kommit (10 min försenad) så kom vi på att vi inte visste vart vi skulle åka, eller hur man åkte. Det ända vi visste va att dert skulle ligga på hantverkargatan.

Vi chansade på att vi skulle åka buss iallfall så vi gick upp till bussarna och frågade första bussen som kom hur man åker till hantverkargatan. Han sa att vi kunde åka med honom till odenplan och sen byta till buss 4. När vi var framme vid odenplan gick vi över gatan där buss 4 gick och frågade den busschaffören om han visste hur man åkte till hantverkargatan. Han sa att vi skulle åka med honom till flemmingsgatan och sedan byta till buss 3. (på bussen fick jag även en utskällning av en tant som tyckte att jag tog mycket plats på bussen, kan inte rå för att jag har former!! )  JA, ännu än jävla busschafför som inte hade en aning om vad han pratade om! man kan faktiskt säga att man inte vet, men inte präktiga jävla stockholmare inte!!
När vi var framme på flemmingsgatan så frågade vi nästa buss som kom hur man åkte då sa han:
- Det ligger rakt upp och nästa höger. JOJO!! vi fick fråga en stackars gubbe med en hund om han visste vart gatan låg och den låg såklart precis bakom oss. haha.
JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA, ni va vi iaf på hantverkargatan, nu då??
Vi gick längst hela gatan från nummer 73 och frågade varje människa som gick förbi om dom visste vart det låg men alla såg ut som uttropstecken. nu hade vi gått HELA gatan och var framme vid hus nummer 3 och frågade en sista tjej om hon visste vart det låg. ÄNTLIGEN NÅGON SOM HITTAR I SIN EGEN STAD. vi va FRAMME :D:D fast vi var 45 minuter försena så vi fick en utskällning sen av våran lärare. förlåt kärring för att jag inte har nått lokalsinne!

nu tror ni att min hemska dag med alla hemska saker var över, men nej! innan vi åkte hem åt jag, kelly och fia på tacobar (det ända grejen med lycka den här dagen) nej det va en sak till som var bra, trodde vi. Vi såg en skylt där det stod 2.90 för GODIIIS, YEEES äntligen lite tur. vi går in på hemköp för att köpa och ALLT är slut. arg arg arg arg arg... Vi åkte sen till slussen för att åka hem till Täby igen. Såklart satte vi oss på fel tunnelbana, vi åkte mot ropsten istället för mörby centrum och fick hoppa av på gärdet och åka tillbaka igen ( det var dock 8 minuter till tåget kom och 11 min till mörby centrum tåget kom)  

Äntligen framme i tekniska wiiiiee. lyckan varade inte länge. vi tog rulltrappan upp och jag ser en stor röd lockande stopp knapp framför mig. den bara skriker tryck på mig. och det var inte meningen att trycka jag skulle bara känna lite och hela rulltrappan stannade och alla började gå upp. FY I HELVETE vad pinsamt. jag satte på mig luvan och gick vidare. fick inga elaka ord efter mig iaf (dom trodde väl säkret att jag var utvecklingsstörd)
image25


Japp, nu sitter jag ätnligen här. hemma hos Fia och bara hoppas på att det inte ska hända nå mer hemskt idag.

GRATTIS KLARA PÅ 25 ÅRSDAGEN :D din födelsedag är min bajs dag.

Täby - Pixbo imorgon kl 15.30 KOM OCH KOLLA! :D

Pusssssssssssssssssssssssssssssssss.

bajs bajs

Sex is a sensation,
caused by temtation.
When a man puts his location in a womens destination,
to increase the population, fot the next generation.
Do you understand the explainastion,
 or do you need a demonstration?

FETTISdagen

Kollade på Kellys mobil idag i skolan och hittade några gamla bilder på oss, haha! alltid lika roligt att kolla igenom.
image10   image14 image19   image20

Efter skolan åkte jag hem till Fia och åt spagetti och köttfärsås, MUMS. Vi satt oss vid tv:en och Fia började som vanligt att fundera över nått, jag satt bara och väntade på att hon skulle säga nått dumt. Klart att det kom en blond kommentar från den lilla munnen. Vi kollade på greys anatomi och det var en kille som hade legat i koma i 16 år vaknade precis upp.
Fia: Undra om man åldras om man ligger ner i 16 år? ÅHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH.. där kom den. tänk om hon hade tänkt innan hon sa nått. HAHAHAHA roligt va det iaf. vilken bra metod, då behöver ju ingen plastikoperara sig utan man kan bara ligga ner i 10 år och se lika liten ut som en 5 åring.  

Tro det eller ej men jag och Fia va ute och gick sen i en timme. vi skulle igentligen ha sprungit i 40 minuter, men vi ville bränna fettet mer än få bättre kondition, eller man kan iaf intala sig det så vi gick iallfall.
Fia fick låna min allra finaste mössa:
  

PUSS 

kväll i huset

Idag träffades hela laget i vårat lilla fest hus ; alla gamla, oj förlåt, lite äldre spelarna fick springa intervaller medan vi andra (som hade slitit hårt i helgen) fick vila ;

Ja som vanligt blev det ju en mycket rolig kväll, haha klara visade sitt skarriga får som hon har haft sen hon va liten. Det syns inte men fåret har nästan ingen ull kvar stackarn och ögonen ser ut som två gamla insjunkna fiskögon! Mycket vackert.
image8

Sara passade också på att visa upp sitt vältränade lysrör. En mycket bra sänglampa måste jag säga
image9
måste ha en väst också så att hons syns på gatorna! haha, söt!

be aware of me..

image5

:)

Bästa låten på länge : Teddy Geiger - For you I will      Värd att lyssna på

I helgen spelade jag Jsm och vi vann hela skiten och ska åka till göteborg i slutet av februari för att försöka vinna sm guld i år igen :D INNBANDYFESTEN. sista året sen är man för gammal, gammal tant! Snart kommer man väl inte orka ställa sig upp när man väl har satt sig.. HA

Nu är det bestämt att jag ska åka utomlands med andreas i sommar :D vi ska åka till tenneriffa, ska bli skit kul. Ska bli lika brun som dig carro! näää, brunare.  Andreas Folkstrand, saknar dig!  VART VART VART ;

Carro Carro Carro Kelly Kelly Kelly , lite bråk i våran lilla "familj" just nu , men det går väl över. Vi tre håller ihop iaf :)

Måste bara lägga till att Fia inte har fått ett kärrningstopp på väldigt länge, bra där min vän ! MOAHAHAH

TOBIAS NYSTRÖM du är allt en go kille! (skrev inte det för att jag vet att du läser min blogg , jag har kommit på dig) 
hoppas ni har det skönt i thailand, :D 

Sen va de inte mer...
Pussssssssssy ! 

RSS 2.0