lever ni?

Jag lever och mår jätte bra.

Sen sist jag skrev har jag:

Haft en helt underbar vecka på Gran Canaria med älskling.
Spelat massa innebandy och älskar det lika mycket fortfarande.
Umgåtts med mina helt underbara vänner.

Tack för att ni stannar, när andra vänder ryggen.
Tack för att ni finns till i alla lägen, när andra har gått.
Tack för att ni får mig att le, även i de tuffaste tiderna.
Tack för att jag kan lita på er till 100%, när andra sviker.


Gästar igen /Fia

Då va jag här igen, fortfarande inga ljud från Karro, men hon har det nog bra skulle jag tro :)

Gick rätt bra på träningen idag, men vi är rätt få så vi får låna upp en del junisar och blev rätt dåligt spel sista 10 min men annars va det bra.

Imorrn är det träning igen, sen efter blir det nog lite middag hos mamma.
På fredag kommer Kirri äntligen hem :D då blir det lite mys hemma med Linda och Carre och hyra massa film och massa godis.
På lördag blir det mer resa för Kirri och oss när det bär av till Karlstad för att möta skattkärrs. Sen på kvällen ska alla till tegel, så får bli nån öl eller nått iallafall men får se hur länge man orkar efter en hel dag i bussen :P
På söndag är det oplanerat så där får det ske något spontant bara, alltid skönt med en sån dag :)

Nu blir det dusch och sen manna frutti, smörgås och greys anatomy och kungarna av tylösand! WIEE!


Saknar dig syster! <3


Jag hoppar in nu när Karro är borta /Fia

Ja som sagt så är Kirri i solen och har det bra, eller vet inte hur hon har det för det vägrar hon svara på, men jag vet att hon lever iallafall :) fast är oroväckande när hon intee svarat på nått sms sen i måndags, men Kirri älskar ju att låta mig ha hjärtat i halsgropen så är nästan lite van vid att det sitter där nu, men jag hoppas hon ger mig en statusrapport så jag kan rapportera här.

Vet inte villka som läser så bäst jag beskriver mig själv lite kort:

Fia 21 år, är Kirris bästa vän/syster på ett sätt, älskar innebandy, jobbar med kaffe, älskar randiga tröjor och är konstant hungrig och ser texten konstig ut eller att ord upprepas beror det på lite smått dyslexi.

I helgen va iallafall jag på fotoutställning med Jenne, det var mycket trevligt och man kände sig väldigt vuxen. Sen blev det en sväng förbi en schyst pub, ännu lite vuxen poäng. Men sen begav vi oss hem och mötte upp Carre för lite minuspoäng bland vuxenpoängen och kolla idol, men det vägde vi upp genom lite vin.
På lördagen blev det att flytthjälpa Carre och sen avsluta kvällen med spaafton.
I söndags va det match som vi vann efter lite rörigt spel med 5-3.
Måndags va det lite möte med Göran, Micke och Jenne och sen träning som vanligt.

Idag blev det lite lyxtisdag med en dag i stan tillsammans med Jenne och Samme, vi drog först till donken för lite mimddag och sen blev det att kolla "Himlen är oskyldigt blå" den va bra, men inte lika bra som "I Rymden finns inga känslor" det va inte så mkt skratt men jag lyckades såklart skratta åt något som absolut ingen annan tyckte va kul :P

Hade Kirri varit här nu hade hon sagt att jag har skrivit alldeles för långt nu....Så tror jag slänger in lite bilder nu.





Nu ska jag kolla på Desperate Housewifes som jag spelat in, så har inte tid med det här längre, men ha tålamod snart kommer Kirri tillbaka så får hon se till att hålla igång uppdateringen ingång :) Sleep Tight!

Lill-lördag=städ-lördag!

Fick sluta tidigare idag för att vi inte hade så mycket att göra, skönt! Åt lite bullar och kakor innan jag drog, Fredrik fyller år idag så han hade köpt massa gott:) Det gillas!

Eftersom man kom hem i tid idag så har jag hunnit med huuur mycket som helst. Helt sjukt egentligen vad man kan hinna med på så kort tid. När jag kom hem rensade jag bland mina kläder och ska kasta en del. Sen kom Fia hem och vi började med maten. Tänk att man hann äta middag innan träningen idag, vilken lyx! Sen satte vi igång och städa helt plötsligt. Fia hade köpt nya städ grejer som luktade hur gått som helst så vi kunde inte låta bli att börja städa lite så det skulle lukta gått här hemma för en gångs skull ;) Jag hittade en sörjig gegga vid fläkten så vi tog ner hela filtret, och fy fan! Vad äckliga saker det bildas av mat.

Snart ska jag träffa brudarna i Tibble innan träningen. Vi har gjort det till vår grej. Man hinner inte hem innan träningen på onsdagar och torsdagar så då käkar vi något tillsammans i tibble innan träningen. Mys!! 

 
Här fyller jag 18 år om jag inte minns fel.
Mer än tre år sedan. Shit..


hej!

Oj vad det var länge sen jag bloggade. Den här helgen har varit en riktig familjehelg. I fredags var jag hemma hos pappa & Carina och käkade jätte god mat som några släktingar från dalarna hade gjort. Hann mysa med alla barnen innan jag åkte hem till Fia, Jenne, Linda & Samme. Kollade idol och spelade buzz. Ännu mera mys!:)

Igår hade vi match. Tänker inte nämna nått om den. Efter matchen skulle jag egentligen hem till Malin som fyllde 20 men pga matchen och min dåliga ork åkte jag istället hem till mamma och käkade lite innan jag tog bilen till min älskling och somnade i hans famn till en tråkig bondfilm. Älskar tryggheten jag känner i dig..

Idag var vi och hälsade på största delen av olles familj och släkt i olika omgångar. Det var riktigt trevligt! Hamnade tillslut på ett barnkalas innan vi åkte hem till älskling och myste i en timme sen skulle jag dra mig hemmåt. Nu sitter jag äntligen hemma efter en bra helg och ska snart kolla på ett inspelat ensam mamma. Hann inte hem till det så fick helt enklet spela in. Ska leta fram lite glass i frysen och sätta mig i soffan innan man ska lägga sig i sängen. En ny jobbdag imorgon. Men på fredag åker jag till Cran Canaria, kan bli helt okej skönt om man säger så.. längtar!

Det var allt för denna gång. Ha de bra tills nästa gång jag har lust att skriva och det vet man aldrig när det blir som sagt! Pusspåer!

RSS 2.0