jag lever

Jag har gått och blivit dunder förkyld. Jätte jobbigt. Har ont i halsen, huvudet, bihålorna.. you name it. Men den här helgen som har varit var underbar! Först en grym kväll hemma hos Jerry i fredags. Hade fördelsedagsfest för  henne. Har lagt ut bilder på facebook. Sen i lördags var vi och red islanshästar. Det var as härligt! Skulle jag lätt kunna göra om. Mysmys! Sen åkte jag till älskling och var där tills måndag. Vi slappade mest framför tv:en hela helgen. Det var mycket välbehövligt. Nu ska jag iväg och jobba snart. Skulle bara skriva lite så ni vet att jag inte har gett upp bloggandet än. Hej!

(tänkte lägga in en bild från hästridningen här men min mobil ville inte vara med å leka längre så de blev inget)

helg!

Idag sov jag ut, gick upp vid halv tio. Kände att jag lika gärna kunde göra det eftersom det inte kommer bli så mycket sömn i helgen. Ikväll ska vi hem till Jerry och fira henne, hon fyllde 21 igår. Men först hem till Linda med några och göra oss iordning. Hatar att göra sig iordning själv hemma, sen har Linda alla snygga kläder där hemma hos henne, hehe. Men kommer nog inte vara ute så länge för ska upp tidigt imorgon, ska rida islandshästar med Mamma, Fia & Marie. Fan vad kul! Det var jätte länge sen. Längtar! Hoppas det är lika fint väder imorgon som det är idag. Då blir det grymt. Efter ridningen ska jag hem till Olle för att njuta av resten av helgen.

Har även sökt jobb nu på ett äldreboende. Fick ett nummer av Carina så ringde och han var jätte trevlig. Han skulle höra av sig nästa vecka. Så får se hur det här går. Hoppas att jag får jobbet och om jag får det hoppas jag att jag trivs bättre än vad jag har gjort på de senaste äldreboenden jag har jobbat på. Usch och fy! Men vad gör man inte för pengar nuförtiden.. Usch det lät fel! Jaja..

Nu ska jag hoppa in i duschen så jag luktar rosor till ikväll. Ha en grym helg alla snyggingar!


De vännerna som ligger mig varmast om hjärtat samlade på en och samma bild

Music makes people

Mina två favoritlåtar just nu




hemma igen

Kom hem med en våg/lock tång rikare! Wiie. Hoppas den funkar nu bara..




100828

Ska ner till centrum en snabbis. Kolla lite kläder sen handla mat och in en snabbis på systemet idag igen. Cant get enough. Stamkund den här veckan kanske. Sen ikväll är det träning på CC igen! Grymt. 

Hejdå 


del 2

Fia i ett nötskal del 2





När Fia tycker att hon har andvänt klar sina strumpor lägger hon de oftast på vardagsrumsbordet, i soffan eller på golvet. Sen sätter hon ihop strumporna som man gör när man har tvättat dom. Hur ska man veta om de är skitiga eller tvättade när man hittar dessa i hela lägenheten? Inte så att man vill ta upp och lukta på dem för att se om det är skitiga. Sen när man slänger in dem i tvättmaskinen blir bara ena strumpan som hänger ut mest tvättad..

Herre..


tittut

Var fan kan man köpa en hålslagare? Finns det inte på coop lär det väl inte finnas någon annanstans heller? Har letat som en jude. Måste få koll på alla mina papper som jag gärna sprider omkring i hela lägenheten. Alla anställningsavtal, skattebrev, lönespec. ja allt jävla skit man får hem. gaah!

Var fint väder i morse och kände att jag nog måste gå ut en sväng så jag tog bilen till Vallentuna för att hämta min post hemma så påvägen tillbaka börjar det regna. Gött! Då kan jag lägga mig i soffan och läsa nya veckorevyn med gott samvete..

hahahahahahahahaha

Här har vi reslutatet av Fias bullbak:


Dom var nog inne liiite för länge

Tjejmys på hägernäsvägen

Vi har precis ätit upp våran jätte goda kyckling som Linda gjorde med pesto och mozarella och någon jätte god sås. Nu ska vi sätta in bullarna i ugnen. Men den här gången blev inte bullarna så små om man säger så...




Forget

Tiden läker alla sår?
jag tror inte på det..


100824

Blev inget jobb för Karro idag. Har suttit framför sex and the city hela morgonen, ska snart ta mig en dusch tror jag. Mitt hår är en ända stor risboll. Hur gör man det sådär glansigt och fint som vissa har? Mitt är då aldrig det nu för tiden. Får gå omkring som en risboll helt enklet. Vid fyra ska jag möta upp mina tjejer i centrum så ska vi kolla efter en present till Jerry. Ska till henne på fredag på födelsedagsfest. Sen till systemet, längtar efter vårat vita favorit vin. Det var ett tag sen nu. Sen ikväll är det tjejmys med Linda & Fia. Ny säsong av biggest loser har börjar också, grymt! det går jag inte missa. Sen är det ju fångarna på fortet också.


Det här är Fia i ett nötskal
Hon tar ut den fulla sopp påsen och lämnar sopphinken utanför på golvet. Sätter varken i en ny plastpåse eller sätter tillbaka den i skåpet igen. Så testade igår med att slänga lite saker i hinken för att se om hon fattade piken på att sätta i en ny plastpåse för det kan bli lite jobbigt sen när hinken är full med skärp och man inte har en plastpåse att knyta igen utan måste ta med händerna. Tror ni hon gjorde det? . Den stod kvar i morse, precis som vanligt. haha 


Torkel

Såg lite roliga efternamn på jobbet förra veckan, här är några.

Ollonberger
Tuutti
Fritzoff

Man undrar ju om man verkligen kan heta så eller om det är någon gammal släktning som försökte vara rolig och hela familjen fick lov att ärva det efternamnet. Nu sitter han där uppe och skrattar för sig själv gamla Bert Ollonberger..  

Band of brothers



Den serien har Fia och jag precis kollat klart på. Shit vilken grym serie. Har aldrig varit särskilt intresserad av historia, speciellt inte när jag gick i skolan så jag trodde först inte att jag skulle tycka denna var så bra. Men jag var helt fast. Sista skivan rann det tårar ner för kinderna..


.

Tror att det är premiär för Fångarna på fortet idag eller har jag fel?!


Jobbdag

Igår låg jag och Fia i soffan hela dagen och kollade på Wallander och vi hade iallafall tur med vädret igen. Vi var helt slut efter helgen. Så det var jätte skönt att ligga och ta igen sig. Tror det blir en Wallander till idag och makaronilåda till det. Mums!

Gick upp halv sju imorse och jag jobbar fortfarande. Är bara hemma och äter lite lunch. Sen tillbaka till arbetet igen.

// Kirri

Go & Gla cup

Vi har som sagt spelat cup hela helgen. Tycker vi gjorde en mycket bra insats Täby FC!

Första matchen i gruppspelet mötte vi Älvstranden och vann med 3-1. De var ganska duktiga men vi hade bollen för det mesta. Kul att möta ett lag man aldrig mött. De spelar tydligen i div 1 södra.

Andra matchen mötte Djurgården som stod för ett mycket mycket tuffare motstånd. De är duktiga måste man ju säga. Men vi stod emot rätt bra tycker jag. Blev 8-3 till djurgården eller nått sånt. De var iallafall klart det bättre laget.

Tredje matchen mötte vi självaste Nykvarn. Vi vann med 9-4. Vi var absolut det bästa laget i den matchen.

I kvartsfinalen mötte vi kalmar. Om jag ska vara ärlig väntade jag mig ett mycket tuffare motstånd. Matchen började jätte segt och jag kände att det här borde vi vinna. I tredje stod det 7-3 till oss, sen hände det nått. De får in tre strumprullare från halva plan och helt plötsligt står det 7-7 med bara någon minut kvar av matchen. Det blev sudden men satte den efter några minuter och avgjorde matchen. Vi slappnade av och tappade våra markeringar. Onödig spänning enligt mig.

I Semifinalen stod vi mot Endre. Det stora kontringslaget. De måste ju endast träna kontringar på sina träingar med tanke på att dom är väädligt duktiga på de. Efter första stod det 5-0 till Endre. I andra och tredje hade vi mer chanser en dom vissa stunder och jag tycker att vi till och från hade kunna vunnit om vi inte hade haft 5-0 i bagaget innan första pausvila. Vi vann andra och tredje perioden tills det var 2 min kvar av perioden. De stod 7-3 till Endre i slutet av matchen och de hann få in två snabba innan matchen var slut. 9-3 till Endre.

Tycker att vi gör en väldigt bra cup. Trots att det var jätte bra klass på cupen, 4 elitserielag, 6 div1 lag & 2 div2 lag. Vi kom delad trea med Falun eller Djurgården (den matchen håller på nu)

Det ända vi måste tänka på är försvarsarbetet. Väldigt dålig tyvärr. Men har fått lite träning nu på cupen genom att ha mött Endre och Djurgården så det var positivt för oss.

I övrigt har vi haft det jätte roligt som lag, like usually. Man kan inte annat att älska Täby Fc.

Några bilder från helgen


Uppvärmning




Tyckte Jenne blev bra på den bilden






Linda: Mickan gör din fulaste min!


Söt!


Isen & Lilla Sofie


Blev kapad efter att ha dribblat förbi en spelare och skulle precis skjuta.
Blev ingen straff men en utvisning åkte kärring på. Med all rätt.


Linda med vinden i håret.

Tack för en grym helg brudar, ni är bäst!

Tänk järn

Glömde visa vad jag och Fia käkade igår för jag vet att alla vill se..(?)

Blodpudding med lingonsylt. Sallad: Gurka, tomat, honungsmelon & Persilja. Sen lite pressad citron på.

Men visst ser det ändå ganska gott ut?


Ingen koll på datum

Men idag är det freeeeeeeeeeeeeedag gott folk! Wiiihoo!
Ska jobba först sen klockan nio ikväll är det match mot Älvstranden i Nykvarn.
Skulle kunna lagt matchen liiite tidigare. Men får hoppas att vi inte har något tidig
match på lördag morgon bara. Det skulle ju vara typiskt.

Nu ska jag gå och käka lite mer persilja..

bilder forts. 2009/2010

   
 

Jag och Fia hade photoshoot i när vi bodde i åkersberga (klicka för strörre)


Vi hade en bakkväll i oktober 2009


Jag avslöjade att jag gillar att rita i målarböcker


Cool bild på Linda från Rebeckas hejdåfest


Vi låste in bilnyckeln i olles bil. Fia har fortfarande skador från den dagen..


Clara sover på mitt bröst. Lilla bebis Clara


Tuff dag resulterade i sömn på roslagsbanan


Sminkkurs?


Missade en lagfest men var med på ett hörn iallafall. Sötnosar! :)


TFC!!


En dag på Pontus jobb


Åker man pulka med mig slår man sig troligvis


Jag & Carro på vårat flak. Min sötnos<3


Saknade Lucas!


Min krigsskada


Paaaaaaaaaaaaaaaarty!

Minnen & fina kort från 2009/2010.
Älskar att bara sitta och kolla igenom kort ibland. Ni fick ett smakprov av vad som finns på denna data. Kommer säkert fler någon annan gång :)


Lite random bilder


En utekväll i väntan på bussen. Linda tyckte att det var en bra ide och bita sönder mina strumpbyxor.


Jag har konverterat till islam?


En väldigt flummig tågresa hem från korgen. Linda ser en aning sliten ut.


En stekt Olle förra sommaren.


Linda gjorde om Fia totalt och lät mig vara kvar oretucherad i bakgrunden.
TACK KÄRRING! ;)


Olle på tåg


Fias öronsnibbe blev dubbelt så stor


Extremt snygg kort


En kamera lekkväll


Nyår när man höll på att bli ihjälskjuten




Första vårdagen

Kommer mer sen.. :)


Hemmafru

Jobbat - Check

Köpt järntabletter - Check

Slängt in tvätten - Check

Plockat undan - Check

Handlat mat - Inte check


Play it by the rules

jobbdag

Idag är det jobb som gäller.
Börjar 11.00 och har inte en jävla aning om när jag slutar..
Samma sak imorgon.

Sen i helgen är det cup!
Känns som om man vill att det ska bli helg nu, typ..


-

Först stal han två kyssar,
Sen tog han min hand.
Sen stal han mitt hjärta,
Och satte i brand.
Högt uppe på berget,
Fanns ingen polis.
Jag har blivit bestulen,
Men har inga bevis..

Fullspäckad dag

Har haft fullt upp sen kl tolv idag. Ganska skönt ändå. Körde först Ellie till daneryd, därifrån åkte jag direkt till Hanna och lilla Clara. Åt lunch och gick ut i skogen för att leta kantareller. Men vi hittade inga den här gången heller, helvete... Åkte sen till Carolina en snabbis och hälsade på.

Vid fyra åkte jag till danderyd och mötte Fia där. Tänkte att jag skulle ge blod idag så vi begav oss mot blodcentralen. Men de testade mitt Hb och kom fram till att jag har alldeles för lågt blodvärde (tredje gången irad) inte bra.. De skulle kalla mig igen för att testa om det har gått upp, annars vet jag inte vad jag ska göra. Får käka blodpudding varje dag i flera veckor.

Väl klar där gick vi till akuten och mötte Carre som har problem med sin mage. Satte oss där och väntade på blodprov och magkläm. Men de kom fram till att det inte var något, iallafall inget de kan se. Så det får bli gyn för fröken. hehe! Efter ca två timmar var vi klara på aktuen och åkte mot arlanda för att hämta Marianne. Nu är vi äntligen hemma. Pust!

Ska jobba imorgon och på fredag. Sen är det helg och med det cup och mys med mina bästa vänner. Längtar!

Nu ska jag gå och sätta mig i soffan, loovley.

Inga bilder idag :(

This long distance is killing me

Jag har inte visat vad jag fick av min älskling i 21 års present.
Han har varit så söt. Fick en spegel han har gjort själv av ett gammalt
fönster. Jätte fint. Så han hade slipat och satt dit
glas och allt vad han hade gjort. Du är guld värd min fina kille.


idag är .. en ny dag

Fia tatuerade sig igår som sagt. Tydligen ondast hittils, på handleden.
Jag vill också! Nu är det bara jag och Linda som inte har någon tatuering
på handleden. hehe..


Linjerna klara


Pain! ;)


Nästan klar, bara vitt kvar


Och det vita satt som en smäck! FIN!


Han är duktig han Dan på heavenly ink.


what dosent kill me makes me stronger

Nyligen hemkommen från NJoy. Körde spinning med laget. Helvete vad man fick mjölksyra i benen. Galet. Har precis satt in middagen i ugnen. Idag blir det

Bakadpotatis med tonfiskröra och vitlökssmör.

Ljuuuvligt.

Tonfiskröran är guld. Det är tonfisk, rödlök, äpple och creme fr. Sen lite kryddor. Lätt att göra och passar till det mesta. Helt klart värd att blanda ihop och smaka någon gång om ni inte har gjort det.

 

Fia tatuerade sig idag också, blev riktigt bra! bilder kommer upp imorgon. Nu ska jag gå och kolla potatisen. Godnatt snyggingar!


Helgen

Lördag:
Efter matchen i lördags åkte jag till älskling i heby. Så fort jag kom fram gick vi ut med varsin påse för att plocka svamp. Kantareller. Guuuud det är ju så gott. Har en period nu när jag är sugen på kantareller hela dagarna. Men de är ju så dyrt att köpa och i skogen hittade vi inga. Så vi gick hem med tomma påsar och en besviken Karro..

Jag ville inte skita ner mina vita converse så jag satte ett par strumpor över skorna

Besvikna åkte vi till Konsum och köpte saker så vi kunde göra egna pizzor. Olle tyckte det var onödigt att vi inte åkte till pizzerian och köpte pizza eftersom det var billigare. Men hemmagjorda är MYCKET godare.

På min halva är det mozarella och oliver. yummi!

Sen blev det mysa framför tv:en för hela slanten. Satt och skrattade åt Tobbe i köping. Han måste ju vara den skönaste killen i köing. Helt klart.

Snuspuss

Finnus


Buse


Mitt hjärta

Söndag:
Skulle ha varit med Hanna och Adam men dom var nog slut efter bröllopet så dom kanske inte orkade göra något. Så jag och älskling åkte till Nanny och träffade Peter för första gången. Wilma var där också. Mysunge! Sen åkte vi gemensamt ut till husvagnen och åkte ring och åt på puben nere vid campingen. Total mysig dag.

Vi lärde Wilma och köra bil..



Det var min helg. Helt underbar!


Södertälje - Täby FC

Södertälje spelade i ettan förra säsongen. Vi slog dom i kvalet i år och de gick ner i tvåan och vi upp i ettan. Vi möttes igen i lördags. Vi vann med 1-9. Vi spelade jätte bra, synd bara att vi inte lyckades hålla nollan då Sofie var grym i målet. Den här gången orkade vi alla tre perioderna. Det var lite då och då vi blev för bekväma men tyckte att vi hämtade upp det rätt så snabbt.

Täby Fc
Jag tror på oss.


Fredag den 13:onde. SCARY!

Jag och Fia blev precis klar med våran hemmagjorda lasange. Den ser jätte god ut.



Snart ska jag ge mig på att baka solrossnittar. Såå goda sega kakor! Har aldrig lyckats göra rätt. Monika i mitt förra lag gjorde helt underbara sånna till mig några gånger, nu får man baka själv. Får hoppas att vi lyckas denna gång.

Här är receptet om någon mer känner för att utmana sig själv i bakning.

Sega solrossnittar, 40 st

200 g smör eller margarin
1,5 dl socker
4 msk sirap
2,5 dl vetemjöl
2 dl grahamsmjöl
1 tsk bakpulver
1 msk vaniljsocker
1,5 dl solrosfrön

Sätt ugnen på 175 grader.

Rör smör och socker poröst. Tillsätt sirapen. Blanda de tora ingredienserna för sig och rör samman allt till en smidig deg (eller kör allt i en matberedare).

Dela degen i fyra bitar och rulla ut till längder, ca 30 cm långa. Lägg längderna på en plåt med bakplåtspapper. Strö lite solrosfrön över och platta till längderna lite.

Grädda i ugnen i 10-15 minuter. När längderna svalnat något, skär diagonala snittar. Låt sedan kakorna svalna ordentligt.


Flash back

Jag kom på en rolig grej som hände när jag, Carre & Fia var i Athen.

Vi kom ju fram till Athen på natten så vid tolv-ett var vi ute och vandrade, vi letade efter tunnelbanan. När vi gick på gatorna (har aldrig varit i Athen förut) tänkte vi på vad skitigt och nergånget allt var och att vi absolut inte skulle vilja bo i Athen..

Carre: Alltså jag har inte sett en ända tjej nu när vi har varit ute och gått. Bara killar.
Fia: Nej det är fan läskigt. Man skulle ju kännas sig lite tryggare om det var lite mer tjejer ute.
Carre: DÄR! Det går en tjej där borta.
Jag: Ja gud vad skönt.
Carre: Fan det var en hora...

one love

Hade det jätte trevligt igår med mina tre töser. Vi åt tacos och pratade om allt som hänt på Grekland och här hemma under dessa veckor. Carre är brun som en pepparkaka med en söt liten rosa nos. Haha. Sötnos!

Fick jätte fina armband från Naxos


Fick även hem min tröja jag beställde från junkyard. Den var lika skön som den såg ut. Fia & Carre provade den också och passade grymt bra på dom med. Kan bli att ha på sig i höst.

Ikväll vet jag inte vad som händer, om inte annat ladda inför matchen imorgon. Jag siktar på en vinst. Blir nästan samma lag som mot djurgården förutom att Moa & Söööderberg är i Älvdalen på musik och motor. Så får byta runt i femmorna igen. Är lite jobbigt i början när man spelar med massa olika. Man vet inte riktigt vart man har folk. Men därför vi testar olika nu så vi vet hur vi ska köra sen när säsongen drar igång.

Jobb idag igen mellan 12.00-19.00. yey...


Täby FC - Djurgårdens IF

Vi samlades alldeles för tidigt till matchen igår. Ingen visste i vilken hall det var eller ens när matchen skulle börja. Bra jobbat. Men vi var ju där till matchstart iallafall, till och med två timmar före matchstart. Gaaah. Hatar att gå omkring och bli seg i benen. Men vi spelade fotboll under tiden.  

Matchen startade iallafall igång 20.10 tillslut. Vi ledde hela första perioden, såfort vi gjorde mål gjorde dom ett kontringsmål. Det var lite surt. Men man märkte att det var första matchen i benen för vi var grymma första sen tappade vi allt i tredje. Matchen slutade 10-5 till Djurgården. Hade vi haft samma tempo i tredje som vi hade i första hade det nog gått vägen. Men vi tar dom nästa gång i cupen om en vecka eller vad det är då har man lite matcher i benen. 

Vi var väl ut från hallen vid 22.15 eller någonting sånt. Sen var det bara att gasa hem. Åkte förbi Ica stop påvägen hem för vi höll på att hungra ihjäl. Var duschade och klara för att lägga oss runt halv tolv. haha. Ser inte framemot matchen nästa vecka som börjar kl 21.00 på en fredag!

Jobb mellan 12.00 - 19.00 idag.

Sen hem och mysa med CAAAARRE!! och Jenne & Fia förståss. Men Carre har vi inte träffat på.. ja, år och dar. Hon kommer hem från Grekland idag 15.30.


junkyard.se

Har beställt en ny tröja. Min jacka jag beställde var grymt snygg men förliten så den ska jag skicka tillbaka. Men hittade en ganska cool tröja. Lite udda. Jag har så mycket svarta tråkiga kläder så tänkte köpa en med lite färg.

Tyckte det var as ball, hoppas bara den passar på mig. We will see.


Tyckte om modellen på tröjan. Lite annorlunda.


another day

Mumsig frukost idag


Fil, kanel & socker


Hemmafrun

Jag håller och tvättar just nu. Fan vad tvätten luktade illa efter vårat lilla dopp i sjön förra helgen. Allt har legat eller hängt och blivit halvtorrt så när jag skulle lägga in all tvätt i tvättmaskinen luktade det typ mögel. Får hoppas att det inte var det bara utan att det bara luktade skunk. Nu är det iallafall i rullning där nere.

Ikväll har vi säsongens första match. En träningsmatch mot Balrog. Eller Djurgården som dom heter nuförtiden. Men antar att det är max 2 spelare från självaste djurgården som får spela.. hehe. Dom brukar ju köra på två femmor hela matcherna. Why? Dom har bara 10 spelare som är bra resten suger kanske? eller vad vet jag.

Ganska tuff första match kanske, men skönt att börja hårt. Då känns det bara som att det kan bli bättre. Dock hatar jag eriksdalshallen. Inga bra minnen därifrån. Kanske kan ändra på det ikväll? I hope so. Men enligt statistik så ska de vinna så vi kan bara gå in och köra. Ingen press. Det är väldigt skönt.


tiden går fort

Ikväll är det träning. Innebandy träning. I love it!

Ska iväg till ungdomsmottagningen och hämta ut ett recept innan jag åker till jobbet för dagens arbete. Men det är träningen som gör att arbetsdagen går så fort för man längtar bara tills man står på planen. Älskar innebandy. 

Har en såndär harkranka ovanför datan nu, måste sluta skriva innan jag skriker rätt ut. hej 

Jag & Syster 2008 tror jag!
När min andra syster skulle gifta sig och vi var tärnor.
Älskar er!


For the record

Satt och kollade på Britneys dokumentär igår. Grät en skvätt ibland, det är ju så synd om henne. Nästan alla kändisar idag kan iallafall gå ut och shoppa med sina barn eller iallafall synas på gatan. Inte Brittan. Så fort folk vet att hon ens sitter i en bil så är det 25 bilar bakom och massa människor som så springer efter bilen, och alla människor ser helt stressade ut i ansiktet. Fan jag skulle bli skit rädd.
Fast det bästa är att hon är så positiv och rolig trots att hon egentligen inte mår så bra. Hon har humor den tjejen. Hon är ju så jävla stark! Nej jag har alltid tyckt om henne, sen jag var liten.

Här kan ni se dokumentären


!

Två!

!
Bajs vilken träningsverk i magen jag har (+ sendrag i vaden)
! Shit vilken avundsjuk pojkvän man har


ett inlägg till

Så roligt att leka med bilder!
Bästa med att man kan ändra ljus är att man inte ens behöver vara sminkad ;)





Som jag hade dig förut



Nu jobb.


Söndagen

Jag hade inte träffat min mamma på en månad så denna dag tänkte vi hitta på något tillsammans. Så jag, Fia, Mamma och Ronny åkte till grönan. Vi köpte ett 5-kampshäfte och med den fick man två gratis åkturer. Vi började med berg-och-dal banan, då enades vi oss om, när vi hade stannat, att det kanske inte var den bästa karusellen att åka dagen efter.. Jätte mysig dag på grönan

Bilder








Förövrigt så blev ställningen i 5-kampen:
1. Mamma
2. Fia
3. Jag
4. Ronny

Efter grönan åkte vi till hötroget och träffade Carro. Vi gick och åt först, sen gick vi och kollade på bio. Såg Beck - levande begravd. Läskigaste beck jag har sett iallafall. Man hoppade till några gånger. Jag till och med skrek rätt ut en gång. Carro sa när vi gick in i biosalongen: "Antar att du sitter i mitten Karro" Du känner mig  min vän.

Fick även en present av mitt hjärta, jag fyllde ju år i juli.
Glömde att öppna den när hon var med så öppnade när jag kom hem. Blev alldeles glad när jag öppnade. Tack mitt hjärta!



<3


Lördagen

Galen kväll

Det sammanfattar lördagskvällen rätt bra. Roligt var det minsann. Stackars Ellie, hon måste tro att vi är de knäppaste människorna på den här jorden. Vi var och badade i åsk vädret, eller jag Linda och Fia badade. Jenne och Ellie stod under paraplyt och frös. Vi tyckte det var varmt.. i vattnet.

Grannarna kom och sa åt oss att vara tysta 20.45. VA?
Fia stod för gårdagens kräk. 
Linda var lika galen som hon brukar fast ett snäpp högre denna kväll.
Jenne stod för dans och sång
Ellie såg mest chockad ut hela kvällen

Bilder från kvällen:

Vi börjde kvällen med en mysig middag på golvet i vardagsrummet




Våra 7,5:or som vi har hela kylen proppade med sen Carolinas fest åkte fram


Lite närbilder på mina hjärtan



Snyggaste pinglorna på festen



Sen blev den, vem-ser-starkast-ut tävling
(tror Fia vann den)




Jag och Jenne försöker klura ut hur vi ska göra för att armarna ska se större ut.
 
Visste inte om jag fick lägga ut den här men det kliade så i fingrarna


Sen kom lilla Ellie


Jag gjorde illa mig, på vad vet jag inte..


Efter vårt nattbad gick vi hem och tog ett varmt bad









bosön för hela slanten

Kom precis hem, är helt slut. Men roligt var det, tränade först i två och en halvtimme sen åt vi och efter det snackade vi lite. Pratade om målsättning och sånt inför säsongen. Tråkigt att det bara var 13 där när vi tydligen var 26 i truppen men alla prioriterar vi olika som sagt. Men vi som var där hade ett bra snack och kom överens som regler under säsongen och vad vi satsar på.

Ikväll ska vi har tjejkväll här hemma. Jag, Fia, Jenne & Linda. MYS! bara Carre som saknas. Som tydligen skulle komma hem imorgon enligt Göran. Han blev lite förvånad när jag sa att hon kommer hem om en vecka nästan. Carre Carre Carre ;) 

Shit vad trött jag är i kroppen.

Och spöregnar gör det också, suck!

Nej nu ska jag hoppa in i duschen.

Nästan så att man får gåshud


freeeeeeeeeeeeeeeeeedag

Ska iväg och jobba snart.

blääää

Tro det eller ej men Linda ska sova här inatt, long time no see.
Jag har fått min sov kompis tillbaka.
Vi ska ju till bosön tidigt imorn så då kan hon lika gärna sova här och åka med oss.

Jobb vare.


sun is shining

Fan vad folk är dåliga på att blogga.
Tråkigt, mycket tråkigt
.

Jag vaknade halv tio idag... brukar alltid vakna vid åtta och gå upp då. Kan ha varit för att jag och Fia kollade på Pride & Glory igår. Kollade inte på klockan så vet inte hur sent det blev men efter tolv tror jag iallafall. Men det gör inte mig någonting att jag sov så länge, det var bara skönt. Det är ju ändå fredag så då kan man gå och lägga sig när man vill. Fast ska till bosön skit tidigt imorn..

Bakade som sagt dumlekakor igår. Åh det är så goda.


Patrik på posten har gjort en stor boll med bara massa gummisnoddar. David skulle studsa den i marken och den flög upp i luften och träffade taket jätte hårt. Det roliga var att han inte ens tog i. Den där bollen är bättre än en studsboll, jag lovar! Lite roligt


chocklad & vitchoklad?

hahahaha, lite sjukt! Kolla här

Loning for

Jobbar sent idag också så det blir inget benpass för mig. Hade gärna gjort det faktiskt eftersom jag vet att det är bra träning och för att jag vill bevisa att jag klarar det men jag känner att jag behöver pengar. Kan göra benpasset en annan gång om det skulle vara jätte viktigt att få det gjort.

Har suttit och funderat på vad jag ska ge mamma i födelsedagspresent. Har lekt med lite bilder. Hoppas på att hon inte läser min blogg vilket jag inte tror. Men man kan aldrig vara säker.

Nej ska iväg och jobba nu. Det tar emot lite vill jag lova, men tiden brukar gå rätt fort.

Hejhopp!


Onepiece

Jag ska lätt köpa en sånhär. Hur mysigt skulle inte det vara??

whitout you

Schysst pojkvän man har.
Fick ett sms av honom nyss där det endast stod:
Sitter på akuten nu:(

Så skriver man inte. Sitter man på akuten skriver man inte bara att man är där utan även varför. Det är en oskriven regel. Man kissar ju ner sig av oro annars. Men det var inte Olle som hade gjort sig illa utan det var största klantskallen Adam Johansson. Så nu är han inne och ska sy lite, ;)


BÖ!

Igår kväll tyckte jag och Fia att vi skulle kolla på sjätte sinnet som gick på tv4+. Har aldrig sett den just för att bara namnet på filmen gör ju att man nästan skiter på sig. Men när filmen väl startade stod det längst upp i hörnet, från 11 år. "Dåså, får en 11åring se den kan jag se den" tänkte jag. Men vi hann se halva filmen innan vi stängde av och spelade in istället. Tänkte att vi kunde se den en annan dag när det är lite ljusare, hehe. Inte så att den var skräckläskig, mer obehaglig. Olle var ju här igår också så Fia ville inte se något mer eftersom hon skulle sova själv. Fan Fia vilka mesar vi är!

Men en annan bra film såg vi i måndags.

Är en sann berättelse om en hund som älskar sin husse så mycket att han kommer och möter honom varje dag vid tågstationen, men dag kommer inte husse..

Helt klart ett måste att se för er som inte sett den!


Snygga systrar man har ;)


efterlyst?

Känner jag henne?!


Love it!

Fan vad kul det var att spela innebandy igår. Gaah!


4 augusti

Jag älskar att pyssla
Har gjort klart några sidor på i Naxosalbumet. Det är skit många bilder kvar och det är lite svårt att veta hur och vilka man ska sätta ihop med varandra, men jag tror att det kommer bli skit bra när det blir klart. Sen igår kväll innan träningen fick jag och Fia ett ryck. Jag hittade några dubbletter ur alla bilderna vi har skrivit ut och sprang och hämtade tre ramar som låg och skräpade i hyllan. Fia sprang och hämtade verktygslådan. Så nu sitter dom uppe i hallen, det blev himla bra!



I MADE IT

Jag klarade testet igår på träningen, YEEES! Gissa hur stolt jag var över mig själv. Hängde med folk som har tränat hela sommaren och jag hoppade inte av. Grymt ju. Vi körde 100m 25 gånger på 20sek med 30sek vila.

Idag är det innebandy träning i CC. Love life right now.

Håller på att tvätta nu, har precis hängt upp allt.

Min nya mobil leveras till dörren imorn. Den är slut överallt, dom hade en kvar i stinsen och två i vällingby. Det var allt. Så nu har jag köpt den från stinsen. Nöjd.

Har hittat min borttappade digitalkamera nu så den fick följa med till sommarstugan förra helgen men det ända kortet jag tog var detta. Chaffören påväg upp till dalarna.

3 augusti

Såhär såg det ut när jag hade duschat igår:

Fy fan för mens!

dålig uppdatering

Har inte haft tid att skriva, har hänt massa saker på senaste tiden. Var i heby på fotbollsturnering sen har jag varit i sommarstugan i 5 dagar. Har varit jätte mysigt. Med alla barnen och min älskade pojkvän var med. Lördagskvällen dock vill jag gärna glömma..

Ikväll har vi tydligen träning. Fick ett sms av Fia där det stod att de spöregnade i Märsta, yey! spöregnar det på träningen ikväll stannar jag hemma, hehe. Har hunnit med en träning sen vi slutade med gemensamma, bra jobbat Karro! äsch, det är ju sommar. Man har annat MYCKET viktigare för sig ;)

Saknar dig babe, KOM HEM!


RSS 2.0