Täby FC - Djurgårdens IF

Vi samlades alldeles för tidigt till matchen igår. Ingen visste i vilken hall det var eller ens när matchen skulle börja. Bra jobbat. Men vi var ju där till matchstart iallafall, till och med två timmar före matchstart. Gaaah. Hatar att gå omkring och bli seg i benen. Men vi spelade fotboll under tiden.  

Matchen startade iallafall igång 20.10 tillslut. Vi ledde hela första perioden, såfort vi gjorde mål gjorde dom ett kontringsmål. Det var lite surt. Men man märkte att det var första matchen i benen för vi var grymma första sen tappade vi allt i tredje. Matchen slutade 10-5 till Djurgården. Hade vi haft samma tempo i tredje som vi hade i första hade det nog gått vägen. Men vi tar dom nästa gång i cupen om en vecka eller vad det är då har man lite matcher i benen. 

Vi var väl ut från hallen vid 22.15 eller någonting sånt. Sen var det bara att gasa hem. Åkte förbi Ica stop påvägen hem för vi höll på att hungra ihjäl. Var duschade och klara för att lägga oss runt halv tolv. haha. Ser inte framemot matchen nästa vecka som börjar kl 21.00 på en fredag!

Jobb mellan 12.00 - 19.00 idag.

Sen hem och mysa med CAAAARRE!! och Jenne & Fia förståss. Men Carre har vi inte träffat på.. ja, år och dar. Hon kommer hem från Grekland idag 15.30.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0