gamla skrifter

HIttade dom här på min Pa, hahah. Fy fan! vilken vekling man var på den tiden, och vilken fjortis. lite hemskt att läsa fakitskt;P


1.
Klant arsel nummer ett!!!

2005-01-14 14:32

jaha så har man gjort illa sig också .. de går ingee bra för mej :(
på jumpan ramlade ne kille , den länsgta och biffigaste, i klassen på min rygg.. jasg vet inte om jag kan spela .. vilklet jag tänker göra endå! ..
usch ..! jag ska vara glad att jag lever iallfall .!!

men men .. ska sova hos Anna idag :D:D de va as läänge sen !!

puss & puss

2.

:S

2006-04-20 17:34

Jag förstår inte hur man kan vara så irreterad på någon som egentligen inte har gjort nått mot mig men som jag känner på mig är falsk. jag vill inte irretera mig men gör det ändå!!!!!!!!

+ att man nästan höll på att bli osams med någon som faktiskt betyder nått bara för den där kossan!!

frågan är: HUR KAN MAN ÄLSKA NÅGON MAN KNAPPT KÄNNER?!?!?! hmm?

Jag ska försöka att inte bli irreterad för eran skull :)


vad snackar jag om? haha inte ens jag kommer ihåg det. nån som gör? :P

Killar säger: Jag älskar bara dig
Men menar: Dig + 15 andra
Killar säger: Vad fin tröja du har
Men menar: Du vore finare utan
Killar säger: Vad snygg och söt du är
Men menar: Hoppas jag får dig i sängen
Killar säger: DU + JAG våran hemlighet
Men menar: VI + mina 10 polare
Killar säger: Jag älskar dig för alltid
Men menar: Tills jag hittar en ny

haha hittade den på min data! moahaha

Torsdag = Fredag imorn!

Slut skrivet om massa strunt som jag skrev i förra inlägget. nu kommer seriös shit. eller? nej jag skulle inte tro det.
Men men. Vi har fått ihop till iaf 8 spelare på lördag och 2 målvakter. haha det här ska nog lösa sig.

Imorn åker iaf, Jag, tessan, Sandra & Fia till Ingarö för att ha lite mys. Kanske film, bastu & goodis. bra laddning inför matchen. Coach Sanna som hon har utsätt sig till kommer inte tycka om att vi äter godis för hon var mycket tydligen med reglerna idag på träningen. But i dont give a damn.

VAD HÄNDER PÅ LÖRDAG KVÄLL? Joo det har jag redan bestämt. Då blir det korgen. ska möta upp Kelly & hennes gäng, JAJAJAJAJA! saknar dig så! Söndag blir det nog återhämtning & junis match, igen

Några bilder från igårkväll/natt
     

Sura tanter & kolasås

Aa dan har varit ganska händelserik kan man säga.

 Först blev man utskälld av en tant som sa att jag skulle skaffa ett nytt jobb och sedan kastade tidningen efter mig. Hon frågade om jag var blind och erkände sedan att hon själv var synskada. dont blame it on me bitch!

Lite senare på kvällen sitter jag & Fia och pratar med Erik & David som båda sitter framför varsin data på kontoret. Jag försöker lura David att gå in på http://www.ratemyvomitt.com.  Men han var som jag hade trott lite för smart och gick inte alls på det utan utbrast, - Nej fy fan. inte den äckliga sidan. Jag börjar smida nya planer och frågar istället Erik, som inte har lyssnat alls på var vi har pratat om utan är i sin egna värld som vanligt, om han kan gå in på sidan. Erik säger innan han har kommit in på sidan , - haha vad fan är det här nu då, en peddo sida eller?
Slutsats: Jag hade rätt, Erik var mycket mer lättlurad än David. Närsta gång vet jag att jag ska börja med honom!

Sist men inte minst. Efter träningen sätter sig jag & Sandra och äter glass med kolasås i soffan. Snövit som alltid är lika nyfiken kommer springandes från köket. (Ja kaninen är alltid lös i huset, men hon bajsar alltid i sin bur som allrid står öppne. väldresserad kanin) Jag tänkte att hon skulle kunna få lukta lite på kolasåsen och göra henne lite avundsjuk. Det var bara det att jag råkade klämma på tuben och hon får kolasås på nosen & morrhåren. Hon blir helt vild och bärjar skutta runt och försöka ta bort det. hahahahah fy satan var kul det var. Sen vägrade hon komma fram till mig på typ en halvtimme för att hon var så tjurig. Men tillslut fick jag ta upp henne och tvätta av allt med vatten. men det var mest kvar i morrhåren resten hade hon slickat upp.

1. Nyfiken Snövit innan hon får kolasås på sig,
2. Snövit med kolasås på sidan!

 

Klicka på bilderna för att göra dem större!

You rock my world

LIVET LEKER


Godkväll Onsdag

Efter fyspasset med laget sitter jag nu hemma och kollar på greys anatomi med Sandra. Fyspasset var inte så jätte jobbigt, det var nog bara för att det var bara styrka idag. Vi körde cirkelträning med nån kille som höll i allt. Aa men det var väl hhelt okej. men hade hellre haft innebandy träning kan man säga.

Läste den här bloggen idag. http://www.jagefrisk.blogg.se Usch, nästan så man börjar gråta. speciellt när man läser hennes killes blogg. http://therealcolombo.blogg.se/ Hon fick cancer & dog. hennes mamma försöker hålla sidan vid liv. sånt där berör.. hon kallade sin cancer för, '"den jävla idioten".

Pratde med Pontus idag i telefon, det var ett tag sen. förlåt. men båda har mkt att göra så det gör nog inte så mkt. sen var ju min telfon räkning så hög så skickar inga sms till dom som inte har comviq just nu. Pontus blev drabbad;)

// K 

Godag Onsdag

Jobbar. Ikväll är det fys träning på gym med laget. känns väl inte så kul. jag slutar sju idag och det är samling kvart över sex. bra tajming. men ska försöka skynda mig så jag blir klar lite tidigare. det brukar gå.

Längtar tills på fredag brudar! DÅ ÄR DET RÖJ på landet. me like.

En jätte rolig kille på jobbet som ropar & pratar med mig hela tiden. och han säger alltid, Tja Karro. grejjen är den att jag vet inte vad han heter och jag hade ingen aning om att han visste vad jag hette. skumt

Sen har vi en till pajjas på jobbet. Han är skit cool. han går runt och asgarvar åt allt och skriker. pontus är riktigt bra på att provosera fram så att han börjar skrika. det är rätt kul.. haha. men det rolgaste var när en privat person hade sett honom på gatan när han delade ut post. han gick och pratde högt för sig själv ochj skrek lite som han brukar göra. privat personen tror att han är full och ringer polisen. Nej han är inte full. bara sån han är, och jag älskar det! man kan inte vara sur runt honom iaf, vilken engergi & glädje. mjaus!

// k

Tisdag = klumpg dag

Hemma.

Kvällen var galen. Fia var lika klumpig som vanligt. Fast det roligaste var när jag satt och väntade på henne i bilden och hon var innne och köpte något på ica. När jag ser från bilen att hon kommer, äntligen, så ska hon gå in i svängdörrarna. Hon går åt fel håll. dörrarna börjar gå runt och fia krockar med rutan. Väl ute ur den karusellen tappar hon allt hon har i händerna. Framme vid bilen och allt som kunnat gått snett gick snett... Den tackar vi för

Du är den klumigaste jag vet

Väl i bilen berättar hon varför det tog så lång tid.
- Jo men det var Agda 78 år som stod framför mig och skulle betala 11 kr. Hon stod och räknade sina enkronor en efter en. Men hon fick det bara till tio. Kassörskan ser att hon har en tia i plånbocken och säger det till tanten. Hon svarar:
- Ursäkta men jag hör inte riktigt..
Nej nej, tanten vinner och går därifrån en krona rikare än vad hon skulle ha varit, här tänker man inte ge sin tia till någon, Grattis Agda.


Slänger in en skit bra låt


We dont tell jude jokes.

Hej snyggingar!

Jag sitter med min sidekick Fia på hennes jobb (som vanligt, always the same.) Vi vill skriva nått roligt. nått som är roligt för er att läsa.. hmm vad skulle det kunna vara?!

Idé torka, vi kommer inte på något. är väldigt ledsen.

Jo nu kom vi på. ska fortsätta på våran:
Absolut no-no list


1.  Det är inte okej att se ner på folk bara för att du tycker att de är sämre än dig själv. Jag lovar dig, du kan även lära dig av denna person även fast du inte tror det.  

2. Det är inte okej att ha humör sväningar HELA TIDEN. bespara oss andra, pleeeeeeeeeeeeease. inte varje dag, inte varje vecka. högst en gång i månaden är detta tillåtet. 

3. Det är inte okej när äldre tror att dom har företräde överallt bara för att dom är gamla. Ni har ju hela livet på er att stå i kön på ica eller gå igenom en dörr i er egen takt. Ni har ju levt ert liv, låt då oss andra gå före som inte har en stor rullator som ska igenom dörren. (visst kan man hjälpa om man ser att dom verkligen behöver det, men passa er. dom är riktigt luriga den där generationen.)

// K & F


Godmorgon!

Ingen träning idag, skönt! men dock jiobbar jag till halv åtta. mindre skönt. Guuud vad jag vill åka utomlands. vi skulle ju ha gjort det i år men verkar inte som om det blir av. Eftersom det blev lite bråk med dom vi skulle åka med. Men en utlandsresa nu med sol bad & fest skulle inte sitta fel i den här kalla och hemska tiden.

Jag saknar min mormor.

Nej men kanske skulle göra sig klar för en lång dag på jobbet. Fia kommer och hämtar mig snart. Alla andra småbarn har höstlov. själv får man jobba. det är klart det ända minuset med att inte gå i skolan. annars saknar jag det inte alls.

Punkt, hejdå!




You win, i´m giving up!

Nu har jag tappat motivationen helt. nu är jag slut. har gett allt jag kunnat. det räckte inte. och jag har kämpat klart. har ingen vilja längre efter allt som har hänt. trodde ingen kunde ta den ifrån mig, men det hände. och det gör ont, det gör det.









Pics

Slänger in bilder från i lördagspormenaden i stan


 Jahapp! det funkade inte att lägga upp bilder här såklart, men gå in på den här sidan & kolla på dom istället!
http://karro44.bilddagboken.se/p/main.html

Tha komment!

Helgens kommentar:
Jag & Fia är utanför slottet och leker turister när jag hör en tjej gå och prata i telefon
Tjej - I dont know where i am. but its a big building & and a high tower or something.
Jag - MEN HALLÅ? det är ju för fan slottet. där sveriges kung & drottning bor.. det kallas faktiskt samhällskunskap. det borde dom väl haft genomgång om innan dom åkte på skolresa? eller har jag fel..

Juniormatch

Kommit hem från matchen, det blev 7-3 till oss. Gjorde några assist och det var skit kul att spela. Men hatar såndär innebandy när det bara är en massa slag. Man har lite blåmärken på händerna och är liten svullen. men va fan, det var värt det..

Ska kolla klart på ensam mamma söker nu. lägger in bilder från helgen efter det:)


// K

Ingen har någonsin gått från livet levande

Dålig uppdatering? Aa jag vet. man har lite att göra. Men just nu är jag bara hemma hos Fia, dricker lite cider & bakar kladdkaka. Tim skickade medelnade till mig nyss och frågade om jag skulle med ut, jag vet inte ja.

Haft en skit bra dag, bilder kommer imorn.. promise.

Puss

Idol Fredag

Ikväll, vad har hänt ikväll.. Jag har städat upp lite i rummet och flyttat om möblerna. Det blev mycket fint faktiskt. man får lite mer plats i mitt lilla rum liksom. Lägger in bilder på det där nere sen.

Träffade John idag. härlig människa. Man smittas av hans gläjde & blir lika pratsam själv som han är. Han var den ända anldeningen till att jag gick till min praktik. Han jobbade där jag praktiserade. Tur det

Nu kollas det på idol, vet inte vad som händer senare men jag ska käka massa gott. godis, mums!

1. Jag har alldeles för mycket kläder & mitt i sitter Fia..
2. Allt ramlade ut när jag öppnade dörren
3. Satte datan där istället. det blev mkt bättre


 
 





Slutar du bry dig om mig slutar jag bry mig om dig. svårare än så är det inte. Ditt val, dina fel. Kom inte och skyll på mig sen bara..


Whats happening?

Jobbat klart ena halvan av dagen, bara andra halvan kvar. Skönt med helg, bara 5 timmar kvar sen är man fri i två dagar. Sitter på Fias jobb och äter mcdonalds, blä, tycker inte om macdonalds. men måste det vara så nära & så snabbt att köpa? när man inte har mkttid tar man ju det so mgår fortast i det här fallet Mc. Himla skit

Det stora frågetecknet nu då..
Vad händer i helgen? idag är det ju idol, sen får vi se vad vi gör ikväll/natt. Men imorn bär det nog in mot stan, kanske en glass på det goda glasstället i gamla stan. eller middag. Mumsss.

Saknar min Klara redan, hon kan gott stanna hemma med mig & fia. Men gör ett mål för mig farmor,

återkommer senare ikväll. ciao!

Ett till sexigt efternamn


Ja okej, flum Karro

Aaa, hemma från träningen. Väärldens sämsta träning, vilken jag lyckades göra till en rolig. tydligen Ja alla runt omkring mig skrattade åt mig. okej visst jag erkänner, jag var väldigt flum idag på träningen. träningens clown kände jag mig som. Men jo jag ska inte ljuga. jag hade också roligt åt mig själv, mina kommentarer kom ut klockrent idag, haha.
Fick kakor av Monika idag på träningen som hon har bakat åt mig. MUMS. Förutom att jag blev av med några kakor på läktaren av mina hungriga medspelare så har jag ätit upp alla utom en. Tack Monika<3
Fick även mitt lönespec idag, mycket pengar blev det kan jag lova. I helgen ska det lösas...

Kan det bli bättre?

Aaa jag hade kunnat få följa med i helgen på borta matcherna. Åh vi som hade så roligt när vi åkte iväg. Mys på hotell rummen. gick till närmaste mataffär och köpte godis, och några envisades alltid med att köpa naturgodis i tron på att det skulle gå bättre på matcherna utan godis i magen.. Jag saknar gänget, att få vara en i det gänget istället blir det junis match för mig. bajs

En kvar av Monikas goda kakor


Två bilder från träningen igår på Snygg Moa & Bergströms picknick 
 

Fia, flum fia

Åkte med Fia till hennes jobb idag på rasten. jag frågade vad vi skulle hitta på det är ganska tråkigt på hennes jobb. dte kommer typ 1 kunde varje timme kanske. Fia tycker att vi ska göra en hinderbana och gör en snygg demostration..

Efter att ha hoppas på allt man kan här inne tar hon en vagn och sätter sig på den som en häst. åker runt i hela lokalen. Med lite snugga ljudeffekter skriker hon. jag ser att det står en kund och väntar på att få hjälp. Fia ser igenting och fortsätter leka häst och kör in i pelaren och vidare.. 

Jag: Fia.. det står en kund där!
Fia: Aha (försöker spela cool)
 


herregud.

hur kan man sjunga så fint?


mjaa

 

If I were a boy
Even just for a day
I'd roll outta bed in the morning
And throw on what I wanted then go
Drink beer with the guys
And chase after girls
I'd kick it with who I wated
And I'd never get confronted for it.
Cause they'd stick up for me.

[Chorus]
If I were a boy
I think I could understand
How it feels to love a girl
I swear I'd be a better man.
I'd listen to her
Cause I know how it hurts
When you lose the one you wanted
Cause he's taken you for granted
And everything you had got destroyed


orkar inte jobba!

Usch, tröttsamt och jobba. speciellt nu när man vet att alla som går i skolan har lov nästa vecka.. men inte jag. för första gången. aaa visst känns det lite konstigt. men men bara kämpa på.

Jag & Fia har planer inför helgen. eller inga specifika planer men vi har bestämt att vi ska göra något vi inte brukar göra. något nytt liksom. jag vill på spa men det är alldeles för dyrt, kom fram till att det bara är pensionerade kärrningar som har råd med det. haha återkommer till dom planerna senare i veckan!

Ikväll blir det tv, hela kvällen är det ngt bra på tv faktiskt.. mys!

// k

.

.Du får inte ha mig som en dröm, när jag vill vara till verklighet.


hemska måndag

Det blev inte tv igår, det blev film. och inte vilken film som helst.. det blev, lilla sjöjungfrun 1.



Den är bra. man har ju i och för sig sett den hundra gånger men disney filmer tröttnar man aldrig på. jag har typ alla disneyfilmer så om det är någon som vill låna. säg till!

Nog om det. hittade en dörr idag med ett mycket sexigt efternamn måste jag säga.


toodiloo

yeah yeah!

Fick ett medelande av Krisse idag där det stod såhär:
Man ska alltid skjuta upp alla problem och sen om man är duktig så hinner man aldrig ikapp dom.


Aa vet inte om jag håller med där

inte likt karro

Ska lägga mig i sängen nu, jag är inte trött. men slö. kanske blir trött om jag lägger mig och kollar på tv. dock ser det inte ut som om det är nått på tv, men blir väl en film i sånna fall.

min älskling var här nyss förbi mitt fönster, tack<3<3

godnatt, pusse


thats life

 

 

Don't think I know you
don't think I ever will
And my love if you
well I don't know still
It may sound strange but I'm warning you
I may not be that nice
Maybe baby I'm a heartbreaker
heartbreaker, heart of ice

But I'm burning, burning
cause you set my soul on fire
Girl I don't know what I'll do
Cause I'm burning, I'm burning,
I'm burning with desire
Yes I'm burning
and it's all because of you.


glömde berätta igår när vi åkte mc drive efter bion.. som vanligt kan vi aldrig åka igenom där smärtfritt!
för det första så när vi skulle åka fram till luckan där man betalar så såg den väldigt stängd ut. sandra sa åt mig att köra till nästa lucka istället. men jag burkar inte lita på vad den lilla tösen säger så jag tvekade lite, men det här gången hade hon rätt. ett plus där!
sen när vi ska få våra grejer frågar killen mig (på turksvenska) om jag känner tjejen som står bakom oss. Jag svarar nej. sen sa han nått jag inte hörde så jag sa, va? han frågar igen om jag känner tjejen som står bakom honom. då hör man fia från baksätet:
- Frågade han om var kändisar? 

Fia, proppar i öronen, Ununger! 

och jag fattar fortfarande inte varför han frågade om jag kände henne....

OCH en hemma lördag

Aa det blev inget festa i helgen eftersom vissa inte vill festa och istället ha en fikus middag.. men shit happends och vi hade skit kul iaf. Jag ringde niklas och frågade om han ville följa med in till stan på bio. Så jag niklas & tjejerna åkte in till nio bion och såg rallybrudar.

vi hade det mysigt.

Imorn är det match, kom och kolla. gubbängshallen mot hammarby.

GODNATT


pics från idag

    

en hemma fredag

Sitter hemma hos mattsson i viksjö. ska sova här inatt. har precis kollat på en film, tror den hette vänner för livet. skit bra. värd att se. tänk att förlora allt man har, sina barn fru mamma & pappa, sen försökra leva ett normalt liv. det funkar inte. jag skulle aldrig vara stark nog att klara av det..

Nog om det. har haft en mysig kväll här i viksjö, imorn far vi till täby igen för match mot västerås & jag ska spana in mitt nya ragg sen också ;) LOVLEY


god natt, dröm om mig. Puss


yeeeah

Hittade en rolig bild
Fia tar emot bucklan när dom vann B-finalen i gothia cup 2006.
nu till det roliga,  kolla den extremt ocharmiga vinkningen hon gör till. ja, vilka gör hon den till? snacka om att ta åt sig äran, hahahahahah roligaste på länge!


Fredag = IDOL!

karro är en nyvaken pingla. ska snart och jobba. suck. orkar man? det var så skönt när man gick i skolan och vaknade på morgonen när klockan ringde och funderade om man orkade gå till skolan eller inte. man hade en valmöjlighet. eller det hade man väl logiskt sett inte men jag hade det. och det blev oftast, nej men jag kommer till andra lektionen istället. sen somnade man om. trevlig.

Whats happening i helgen, match mot västerås imorn & match mot hammarby på söndag. ut över det är det väl kanske krogen på lördag och sushi och idol mys på fredag. det är grejer!!

Ha en bra dag. Puss


back on track

Tack för hjälpen honey, ovärdeligt

Torsdag, Snart helg!!

Aha, ännu en stressig dag på jobbet avklarat. ännu en akward (eller hur det stavas) träning idag¨.

Det värsta var ändå att under träningen visade dom gamla klipp på några matcher för typ ett år sedan på två stora skärmar över planen. Åh jag minns Vilken känsla, vilket närhet vilken passion till spelet man hade. Innebandyn var den delen av sitt liv när man bara kunde ta det lungt och spela. fy fan vad kul vi hade då. i miss those days, to much!

Jag blir så irriterad när man ser när folk star saker för givet, nej sånt tycker inte jag är okej. alla ska ha samma möjligheter och rätt till sina åsikter. tyvärr börjar det spåra ur.

Men vad glad man blir inombords när man ser dom där matcherna, man var en i laget. man kämpade som en i laget. man sågs som en i laget. man sågs som någon som behövdes, inte någon som är ivägen eller en fyllnad.

bajs. blä. skit. 
det får man faktiskt säga klara för det är inge svärord.

kajjan kajjan kajjan

Kajsa till Cizzi (våran målvakt) idag efter träningen
- Var det hål i målet idag eller?



den är snäll, du är en sköning kajsa!


hur tänker killar?

En bonde från bonde söker fru på speeddejten:
- Jag frågade henne vad hon ska ha valt mellan s:t bernadshund eller pudel. Hon svarade pudel. alltså min favorit hund är ju s:t bernadshund så jag vet inte..

Men hallå? bara för att ni inte tycker om samma hundraser ska man fundera på om det verkligen kommer att funka mellan er. Jag trodde att man sökte en att dela sitt liv med, någon att dela nya erfarenheter med. någon att lära av och någon som du kan lära. inte hitta en kopia av sig själv!! klart att man måste ha något gemensamt, ex sport eller matlagnig. men att sträva efter att hitta en som är exakt lik en själv för att tro att det ska funka. nej det sånt tror inte jag på..
har jag fel?

halleluja!

Nu funkar det äntligen att lägga upp bilder igen.. efter en liten rengöring med en tops funkar den helt normalt igen. yummi.

Är hemma på rasten idag, orkade inte sitta på jobbet och snacka skit. även fast det är grymt mycket sköna männsikor på jobbet. det är bara killar som jobbar på transporten så det är skit skönt. det är jag och killarna. me like.

Vem kan det här vara? 
någon vi känner som står i kön till sonja med sitt rosa anteckningsblock & en rosa påse.
 någon som har en idé?


dagens ilandsproblem

Jag & Fia blev utskällda av en tant idag, ja hon hade verkligen nått att komma med för det tog henne 10 min att läxa upp oss. men jag tog inte in ett skit. stackarn malde på utan någon nytta. men det är inte så synd om henne. i den där åldern har man ändå inte så mycket för sig.. där slog hon ihjäl 10 min och vi fick 10 min mindre rast. shame shame

Vad händer i helgen mina vänner, myskväll? krogen? bio? jag har ingen aninig, nån som vill hitta på nått?

PUSS

tjuvlyssnat.se

Allum, Partille

En tjej och en kille, båda ~16 år, sitter på bussterminalen. Tjejen tittar i killens mobil och skrattar till.
Tjej: Jävlar vilken ful kille, vem är det?
Kille: Det är min syster.


himla jävla träning

Blä blä blä, är dagens beskrivning på träningen. 400 olika övningar och 20 min spel.. himla helvete!

SItter & kollar på SOS familj nu, fy fan vilken liten hemsking dottern är. så som hon håller på hade jag inte tillåtit. jag hade också hatat min egen dotter om hon var min. nej usch det är hemskt.

usch en helvecka till framför mig, det är bara måndag! dont like it. men förra veckan gick väldigt snabbt så hoppas att den här veckan också gör det.


godnatt!


kom preics på två roliga:

Fia & Jag i skarpängshallen
Fia: kolla bakom dig Karro, känner inte du henne?
Jag: Hmm.. nej det skulle jag inte tro. varför trodde du det?
Fia: Ja men dina vänner brukar se plastiga ut!


hahahahaha, ja som sagt. mina vänner, ni ser alla plastiga ut! vet inte om det var posetivt eller negativt, ni får ta det som ni vill ;D


Jag & Krisse på msn:
Jag: Ja men var är mina negativa sidor då?
Krisse: Kan inte komma på nån just nu
Jag: jo kom igen!
Krisse: aa men att du är bossig!

haha yeah?!



..You where the sweetest part of my life for so long..

skrattirriterande

Grabben, ryck upp dig! framför allt, skärp till dig. det är så synd om dig igentligen, men du vet ju inte om det själv. om det blir så, haha då måste det vara det mest sorliga och komiska jag har sett mellan fyra ben!! AAAAOO..

i hope its working out for you my dear

häärlig helg!

har du lätt för att bli kär? då har du också lätt för att bli sårad..
tänk på det

Aha, då var helgen slut då! tråkigt men sant.. var och kollade på caperio idag. Ögongodis AB, inte bara en heller ;p
Satt i sekiteriatet hela morgonen till kl tre idag också, jag skötte live matcherna. täby är vidare i JSM iaf.. hoppas dom vinner gúld iår då. förra året när vi 89:or fick vara med vann vi bara silver :/ men näst bäst i Sverige är också bra!!

Helgens kommentar den här gången kom från Mr Thomas Halin:
Vi spelade singstar & jag och Fia tävlar, som vanligt tänker porrthomas på annat.
Fia:  Fan man blir ju anfådd av det här!!
Thomas:  Ta av dig tröjan då..?
Fia: Anfådd sa jag, inte svettig



Funkar som vanligt inte att lägga in bilder från mobilen till datan.. jag lackar ur!


myskväll hemma

Vi fyra har precis kollat på idol .. älskar Anna, woohoo!

Imorn ska vi kolla på JSM och hejja på våra småtjejor. sen på söndag måste vi jobba på skiten, bläääää. men men, det är inte bättre av att vi börjar jobba kl nio heller, himla helvete. det är inte alltid det går som man vill kan man säga.

Kelly ville att jag skulle följa med ut imorn, ja vet inte. börjar ju tidigt på söndag, och har inte mkt sprit pengar kvar från förra helgen. but miss you honey! Sa till henne att jag tyckte att hon jag & Carro skulle åka till USA som vi alltid vetat & stanna där tills vi dör. kanske bäst, har tröttnat på allt här hemma..

höres, LOVLEY.


have a heart

jag kan lyssna om den hur många gånger som helst,
så jäääkla skön!

ska man säga till?

Lyssnade på Rix fm idag på jobbet. De pratade om att om man ska säga till sin partner om han/hon börjar bli tjock. En hade tydligen ringt in och sagt:

- Ja det var en en jätte skön tjej som ringde in nyss och sa att hennes kompis kille hade sagt att hon började bli tjock. Det tyckte ju inte hon var helt okej, vilket hon har mycket rätt i, så nu tvingade hon honom att betala henne så hon kan vara med i viktväktarna..

Sköning

BLÄ BLÄ BLÄ

En sak är säker,
jag ska aldrig med äta blodpudding innan träninig

Sandra hade varit jätte snäll och lagat mat hemma hos mig så att jag skulle hinna hem på rasten och äta för jag äter alderig middag längre. blodpudding & bacon blev det.
Aaa fy fan, inte igen men tack iaf älsklingen!

Det finns det olika alternatv på människor och mat:
1. En person kan äta, tillexempel, hur mycket pizza som helst utan att gå upp i vikt.
2. En annan äter lika mycket pizza men det visas sen på vågen hur mycket man har fått i sig också.
3. En annan kan, som jag, gå upp i vikt bara av att kolla på en pizza..

världen går utför

kolla & skratta


the love of my life

helllloooj!

Spelade match igår, vi vann men vi borde ha vunnit med mer!! mer tar jag inte upp från den matchen, icke värt att nämna.

Tack klara för igår, du är viktig & bäst.

Ska hem till mamma idag, sover där ikväll så skirver inge mer idag. Ska äta våfflor. jag och sandra ska snart gå ner och handla hem skiten.. MUMS.

Tänkte berätta vad som händer i helgen men måste knata nu. sandra sitter bakom mig och hetsar! Skirver imorn..

HA DET BÄST <3

Tjuvlyssnat.se

Centrala Göteborg


Två hårdsminkade fjortistjejer ~16 sitter och pratar om den ena tjejens pojkvän.

Tjej 1: Alltså, jag tror ja ska göra slut med han...
Tjej 2: Men vaddå? Du brukar ju alltid prata om hur jävla söt han är?
Tjej 1: Joo... Men han är så jävla tråkig, vi träffas ju aldrig, han håller bara på och övar med det där jävla bandet!
Tjej 2: Men varför har du inte snackat med han bara!
Tjej 1: Aa, men jag har inte haft tid än, jag tränar ju dans fyra gånger i veckan för fan!


fest hela helgen

Var ju lagfest igår, efter att man har varit på korgen dan innan var det dirket vidare nästa dag, till nästa fest. men såklart hade vi jätte kul. me love you girls, vilket lag<3

Hade inte så mkt mer att nämna från kvällen, alla blev drägg som vanligt. men måste lägga in en bild..

Sanna "katten" Jansson blev nog fullast
Sorry babe, var tvungen att lägga ut den!!


love shows no limits



Dont think I cant feel theres something wrong
Youve been the sweetest part of my life so long
I look in your eyes, theres a distant light
And you and I know therell be a storm tonight
This is getting serious
Are you thinking bout you or us

(chorus)
Dont say what youre about to say
Look back before you leave my life
Be sure before you close that door
Before you roll those dice
Baby think twice


bilder från toxic igår


Party ligan

Min älsklingar, Sandra, Tess & Fia

En lite halvsliskig bild

Mer bilder på fias bildagbok senare..
http://fiau.bilddagboken.se/p/main.html

utekvällen igår

Har vaknat nu.. Hade en grym kväll igår! mkt dans & raggi. Ja, vi skulle ju vara hemma & ta det lugnt. meeen nej! som vanligt drog vi ut. men men vi hade en rolig kväll så jag ångrar inte att vi inte stannade hemma.
Ville inte dra till toxic först men eftersom vi har våra kort så kommer vi ju in gratis innan elva, men vi hann inte till elva så men halva priset innan tolv. yeeeah!

Idag blir det ikea & sen lagfest ikväll. mkt party! me like.

Bilder från kvällen igår läggs upp snarast. TODILOOOO :D

.

Keep you´re friends close, and you´re enemies closer


lyssna på den,

Men blir så glad av den

jag är nog ett snille

NU kom jag på varför man har lysen på bilnykeln. eller vissa har ju det så om man trycker på en knapp lyser det.
jag har alldtid trott att det är typ som en ficklampa om det är mörk och man inte ser nått.. nej nej, det är smartare än så! den är till för att man kan se vart man ska stoppa in nykeln så slipper man stå och leta efter hålet och repa upp bilen för att man missar.
 
SMART VA?

tränings torsdag & en slut karro

Aaa, kom precis hem från träningen! ganska roligt att spela idag, skönt att springa av fettet.. det roligaste var ändå efter träningen. Vi joggade ner som vanligt & pratar om två målet, att mitt lag avgjorde precis i slutet och att vi tillslut vann.
Fia: - Hallå Sandra var du i mitt lag?
det är ju bra att man har uppmärksammat det efter en timmes träning...

Efter oss var det kill match, när man kommer ut till väskan har dom spillt ut en hel vattenflaska på golvet och våra väskor badar i vatten.. jävla värmdö bor! hmpf

Tittade upp på läktarn precis innan jag skulle gå och ser ett bekant ansikte, MIN INA!! Vi har sagt att vi ska göra något men har aldirg hunnit, så säger man alltid. okej men vi måste ses, eller, okej men vi måste höras. Men det blir aldrig av. Men fick träffa dig idag & prata lite. Saknar våra tider, hahaha. kommer du ihåg våra rollerblades dagar? eller när jag råkade få i mig din katts, katt matsburk med ettiketten vilt på! eller det där fina brevet du skrev till mig, tror jag har kvar det någonstans, måste ta och leta upp det..

Avslutar med en bild på ina pina

love shows no limits

Du har tagit mitt hjärta. om jag vill ha tillbaka det, hur gör jag då?

tjuvlyssnat.se

Busshållplats i Kungsbacka

Tre tjejer ~20 står och diskuterar om diverse pinsamheter.
Tjej 1: De borde ha inslagspapper på apoteket så man kan köpa saker utan att känna obehag.
Tjej 2: Ja, så kan man bara räcka fram sakerna och säga: Jag vill ha det inslaget!
Tjej 1: Ja! Som typ... Salva för hemorrojder.
Tjej 2: Haha precis!
Det blir en kort tystnad.
Tjej 3 (förvånat): Jag trodde hemorrojder var ett skällsord.




På en asiatisk restaurang, Göteborg

En pojke ~7 och en flicka ~9 står och beundrar en stor Buddha-staty.
Flickan: Är det Gud...?
Pojken (överlägset): Nej, det är bara någon kines.




Rådmansgatans tunnelbanestation

Två tjejer ~14 dricker läsk och pratar om någon kändis signatur på burken.
Tjej 1: Alltså, jag fattar inte hur de orkar sitta och signera varenda Colaburk!
Tjej 2: Meh, du fattar väl att de inte sitter där hela dagen och signerar!
Tjej 1: Jaha?
Tjej 2: Det är ju någon som signerar åt dem!


Onsdag

har så tråkigt på jobbet att jag sitter och kollar på aftonbladet.se.. Läser om att Carolina Gynning tyckte att det blev så fult i sin lägenhet efter att room service varit där att hon sålde det mesta på blocket. HAHAHA misslyckat.

Det roliga var att jag såg en som hade kommenterat det under artikeln:
satank, Idag 15:01 
skulle aldrig släppa in en 08 i lägenheten...

Hahah, what? varför inte? :P

förresten, varför ska man göra om hos en person som är känd och troligen rik som ett troll? fattar inte meningen. bättre att göra hos en familj som har dåligt ställt än en bimbo kändis.

RSS 2.0