Zac Efron, you are loved honey

OMG, måste ha varit en av det bästa händelserna i mitt liv. Jag, Fia & Sandra kom lite halv försent och fick gå på röda mattan in i sergel bion med huuuuuuuuuuuuur mycket folk som helst som stod och kollade runt mattan. plus massa fotografer. Väl inne i bion ser vi att alla som sitter i lokalen ser de som går på röda mattan, JA inklusive oss som gick där för bara två minuter sen. pinsam tanke när man tänker vad de sa när vi kom gående där och filmkameran zoomade.

efter en del väntan kommer DET SNYGGASTE KILLEN I DEN HÄR VÄRLDEN, gående med den otroligt snygga tjejen på röda mattan. som VI precis hade gått på. Inte nog med det. de kommer in i bio salongen där vi sitter och säger att vi är de första i världen som ser filmen, alltså världspremiär i sthlm och huvudpersonerna står framför en och berättar att dom är glada för att visa den för oss och hoppas att vi ska tycka om den. OM VI GÖR!

Jag höll på att dö i stolen när snyggingen kom in.. aaa gud vilken upplevelse.

Bilder från kvällen
1. börje salming gick in efter att vi hade gått in
2. Där gick vi in, kändes som man var värsta kändisen
3. Zac & Vanessa på röda mattan
4. sen kom de in till oss i salongen, SJUUUKT

   

här är dom, snyggingarna som vi träffat


Kommentarer
Postat av: Adam

Träffat va väl att överdriva ;) sett kanske ;)

2008-09-28 @ 23:11:05
Postat av: karro

Jaja, nått där emellan. när man har sett nån betyder det att man kanske har gått förbi honom på gatan. det här var nått annat! ^^ ;P haha

2008-09-29 @ 14:33:59
URL: http://karro89.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0